Blogi

Lue ajankohtaisia näkökulmia liiketoimintasi pyörittämiseen. Blogista löydät asiantuntijoidemme parhaat opit ja vinkit, vieraskyniä Suomen liike-elämän huipulta sekä asiakkaidemme ja kumppaniemme kokemuksia. Netvisor-blogi tarjoaa joka viikko uuttaa ajateltavaa ja käytännön vinkkejä liiketoimintasi kehittämiseen.

Tilaa Netvisor-blogin parhaat kerran kuussa sähköpostiisi

Padelkenttien monitaituri – Joni Luolamaa yhdistää ammattiurheilun ja yrittäjyyden asiakkaat

Padelkenttien monitaituri – Joni Luolamaa yhdistää ammattiurheilun ja yrittäjyyden

Joni Luolamaa on tullut tutuksi suomalaiselle padelkansalle opetushenkisistä sisällöistä muun muassa PadelLuola YouTube kanavansa kautta. 30-vuotiaan padelia ammattilaisena pelaavan Luolamaan arki täyttyy treenaamisen ja kisaamisen lisäksi oman yrityksen pyörittämisestä. Yrityksensä taloushallinnossa Joni luottaa Netvisor taloushallinto-ohjelmiston tarjoamaan apuun.

FabricAI –  markkinoiden ainoa rajat rikkova ostolaskuprosessi tuotteet

FabricAI – markkinoiden ainoa rajat rikkova ostolaskuprosessi

Automaation käyttö tilitoimistossa on jo arkipäivää. Mutta millaista automaatiota teillä käytetään? Miten paljon se helpottaa arkea? FabricAI on uuden ajan ostolaskuautomaatio, joka oppii koko ajan lisää. Se myös yhdistää kaikkien käytössäsi olevien ohjelmistojen ostolaskujen käsittelyn yhteen ohjelmistoon.

Tilitoimistojen Kasvuohjelma starttaa jälleen blogit

Tilitoimistojen Kasvuohjelma starttaa jälleen

Tilitoimistojen Kasvuohjelma palaa entistä ehompana. Kasvuohjelman vetäjäksi on palkattu strategian, myynnin ja asiakaskokemuksen kehittämisen sekä palvelumuotoilun asiantuntija Sampsa Wulff. Hän kertoo blogissa, sekä itsestään että Kasvuohjelma 2.0:sta.

10 vinkkiä kuittien automatisoimiseen Bezalalla kumppanit

10 vinkkiä kuittien automatisoimiseen Bezalalla

Koostimme 10 vinkkiä manuaalisen työn poistamiseksi Bezalalla. Bezala on Netvisor-ystävällinen sovellus kuittien ja matkalaskujen käsittelyyn. Bezala-käyttöön ja asetuksiin liittyvillä vinkeillä saat automatisoitua sekä päivittäistä kuittien lisäämistä ja varmistettua että kaikki kirjanpidossa vaadittavat tiedot tulevat kerättyä yhdellä kertaa.

Tase – Mitä se kertoo yrityksestä? blogit

Tase – Mitä se kertoo yrityksestä?

Tase on tuloslaskelman ohella yksi yrityksen perusraporteista. Se kertoo yrityksen vakavaraisuudesta ja auttaa päätöksenteossa. Avasimme blogiin taseen hyviä ja huonoja puolia sekä selkeät ohjeet sen tulkintan.

Tuloslaskelma – Opi sen perusteet blogit

Tuloslaskelma – Opi sen perusteet

Tuloslaskelma on yksi yrityksen perusraporteista. Usein se tehdään vain tilinpäätöstä varten, mutta sen lukuja kannattaa tutkia myös tarkemmin. Blogissa avaamme, mitä tuloslaskelma kertoo sinulle yrityksestäsi.

Ennakoi tulevaa kassavirtaennusteen avulla blogit

Ennakoi tulevaa kassavirtaennusteen avulla

Liiketoiminnan menestyksen kulmakivi on kyky nähdä eteenpäin ja ennustaa tulevaa. Tässä hyvänä työkaluna toimii kassavirtaennuste, joka tarjoaa näkymän yrityksen taloustilanteen kehittymisestä. Näin yrityksen toiminta on suunnitelmallista, resurssien käyttäminen tehokasta ja riskinotto hallittua.

Tilitoimiston palkanlaskenta Netvisorissa kumppanit

Tilitoimiston palkanlaskenta Netvisorissa

Aallon Groupissa on perustettu oma palkanlaskentatiimi hoitamaan Netvisor-asiakkaiden palkanlaskentaa. Kun palkanlaskija voi keskittyä yhteen ohjelmistoon, oppii hän käyttämään sitä syvällisemmin ja siten palvelemaan asiakkaitaan paremmin, kertoo palvelujohtaja Johanna Jyrkönen blogissaan.

Netvisor 2024 – digitalisaation vuosi blogit

Netvisor 2024 – digitalisaation vuosi

Netvisor taloushallinto-ohjelmistossa jatketaan vuonna 2024 edellisvuosien tapaan merkittävillä investoinneilla käytettävyyteen ja tietoturvaan. Tänä vuonna halutaan myös tehostaa tilitoimistojen toimintaa entisestään ja tarjota yrityksille paremmat mahdollisuudet kassavirran hallintaan.

Netvisorin ohjelmistokumppanina tavoitat potentiaaliset asiakkaat blogit

Netvisorin ohjelmistokumppanina tavoitat potentiaaliset asiakkaat

Voidaksemme tarjota asiakkaillemme entistäkin parempia palveluita, laajennamme kumppaniverkostoamme jatkuvasti. Haluamme kumppaneiksi yrityksiä, jotka uudistavat toimialaa tai toimintatapoja, joilla on halu kasvaa ja jotka pystyvät parantamaan asiakkaidemme liiketoimintaa. Lue blogista, mitä hyötyä Netvisorin ohjelmistokumppanuudesta voi olla sinulle.

HJK:n Riihilahti Menestyjäfoorumissa: Suurin onnistumiseni on menneisyyden kahleista irtautuminen kumppanit

HJK:n Riihilahti Menestyjäfoorumissa: Suurin onnistumiseni on menneisyyden kahleista irtautuminen

Aki Riihilahdella on muutama ohjenuora, joiden mukaan hän pyrkii itse toimimaan: Menestyksen avain on kyky ymmärtää toimintaympäristöä ja löytää sieltä oma kilpailutekijänsä. Tämä vaatii rohkeita päätöksiä, strategista ajattelua ja kykyä vapautua menneisyyden kahleista. Blogissa lisää hänen näkemyksiään menestyksekkäästä urapolusta.

Strategian eläminen todeksi vieraskyna

Strategian eläminen todeksi

Strategian laadinta voidaan jakaa neljään vaiheeseen; ymmärrysvaihe, näkemysvaihe, valintavaihe ja toteutusvaihe. Ikävä kyllä usein kaikki puhti käytetään kolmeen ensimmäiseen ja toteutus jää puolitiehen. Talentreen hallituksen puheenjohtaja, liikkeenjohdon konsultti Antti Haapakorva kertoo blogissa, miten tämän virheen voi välttää.

Kilometrikorvaukset ja päivärahat vuonna 2024 vieraskyna

Kilometrikorvaukset ja päivärahat vuonna 2024

Verohallinto on julkaissut vuoden 2024 kilometrikorvausten ja päivärahojen verottomat enimmäismäärät. Kilometrikorvaus on 0,57 €/km ja kokopäiväraha 51 €. Koostimme artikkeliin kaiken oleellisen 1.1.2024 voimaan tulevista korvausten enimmäismääristä.

Netvisor palkat: Tehoa lomalaskentaan kumppanit

Netvisor palkat: Tehoa lomalaskentaan

Netvisor Palkkoihin on viime ja tämän vuoden aikana tehty merkittäviä parannuksia, erityisesti lomalaskentaan. Azetsilla päästiin niiden ansiosta lomalaskennassa kokonaan Exceleistä eroon Netvisor Palkkoja käyttävillä asiakkailla.

Clentosta Netvisor KYC – Netvisorin tuoteperhe kasvaa uutiset

Clentosta Netvisor KYC – Netvisorin tuoteperhe kasvaa

Jatkossa Netvisorin tuotetarjooma sisältää talouden ja liiketoiminnan johtamisen ohjelmiston lisäksi, erillisen palkanlaskentaohjelmiston sekä KYC (Know Your Customer) -palvelun. Ne on suunniteltu toimimaan saumattomasti yhdessä, tarjoten asiakkaille kokonaisvaltaisen taloushallinnon ratkaisun. Blogissa kerromme lisää, mitä tämä uudistus tarkoittaa.

Kylmäasennusyritys siirtyi digiaikaan – “Hinta pelotti aluksi, mutta nämä maksavat itsensä nopeasti takaisin” asiakkaat

Kylmäasennusyritys siirtyi digiaikaan – “Hinta pelotti aluksi, mutta nämä maksavat itsensä nopeasti takaisin”

Vielä vajaa vuosi sitten Cooling Reaction Finlandissa hoidettiin kaikki ruutupaperilla. Asiakastöiden, työtuntien jne kirjaaminen vaati aina vähintään kaksi, joskus jopa kolme kirjausta, mikä vei paljon aikaa ja kasvatti virheiden riskiä. Netvisor ja Entré -kombolla toiminta on saatu digitalisoitua ja merkittävä aikasäästö on tuonut nopeasti myös rahallisia säästöjä.

Budjetti – miksi tekisin sen? blogit

Budjetti – miksi tekisin sen?

Moni sekoittaa budjetin ennusteeseen, mutta se pitää nähdä suunnitelmana tai toimintasuunnitelman runkona. Budjetin suurin hyöty on, että yrityksen taloudesta vastuussa olevat saavat raamin, jossa toimia.

Näin laadit rahanpesulain mukaisen riskiarvion blogit

Näin laadit rahanpesulain mukaisen riskiarvion

Rahanpesulain mukaisen riskiarvion tarkoituksena on, että jokainen ilmoitusvelvollinen ymmärtää ja arvioi itse, miten yrityksen tuotteita ja palveluita voitaisiin käyttää hyväksi rahanpesuun tai terrorismin rahoittamiseen. Ilman riskiarviota rahanpesulain velvoitteiden noudattaminen ei ole käytännössä mahdollista. Blogissa kerromme, mitä riskiarvion tulee sisältää.

Netvisor tekee arjesta helpompaa asiakkaat

Netvisor tekee arjesta helpompaa

Cape Economy on taloushallinnon asiantuntija, joka tarjoaa asiakkailleen kirjanpito- ja palkkahallintopalveluita sekä konsultointia. Netvisor nopeuttaa ja helpottaa huomattavasti Cape Economyn asiantuntijoiden työtä. Kattava taloushallinnon ohjelma kasvaa aina asiakasyrityksen mukana.

Netvisorin suosio jatkaa kasvuaan blogit

Netvisorin suosio jatkaa kasvuaan

Netvisor on tuoreen yrityskyselyn mukaan Suomen suosituin taloushallinto-ohjelmisto. 39% vastaajista valitsisi Netvisorin, jos olisi nyt hankkimassa taloushallinto-ohjelmistoa. Fivaldi oli kyselyn toiseksi suosituin. Sen valitsisi 30% vastaajista.

Netvisorin tuotekehityksen kuulumisia – Kevään 2023 aikana käyttö nopeutui merkittävästi blogit

Netvisorin tuotekehityksen kuulumisia – Kevään 2023 aikana käyttö nopeutui merkittävästi

Alkuvuosi on ollut erityisen kiireistä Netvisorin palkanlaskentaohjelmiston tuotekehityksessä. Palkkapuolelle on saatu julkaistua paljon uudistuksia, jotka ovat automatisoineet ja nopeuttaneet prosesessia. Myös kirjanpitäjät ovat huomanneet nopeutumista, varsinkin tärkeimpien raporttien latautumisessa. Kokosimme blogiin Netvisoriin kevään aikana tehtyjä,suurempia ja pienempiä uudistuksia.

On epäreilua aivolle antaa niille lepoa vasta lomalla blogit

On epäreilua aivolle antaa niille lepoa vasta lomalla

Psykologian tohtori Mona Moisala vietti lapsuutensa perheen tilitoimistossa ja oppi jo silloin, mitä kiire ja multitaskaaminen aiheuttavat meille. BetterTogether’23 tilitoimistotapahtumassa hän puhuu aivojemme puolesta. Hän tulee antamaan käytännön vinkkejä, mitä kukin meistä voi työpäivän aikana tehdä aivojensa hyvinvoinnin hyväksi.

Rahanpesulaki muuttui – Näin hoidat lain velvoitteet blogit

Rahanpesulaki muuttui – Näin hoidat lain velvoitteet

Rahanpesulain muutos tuo ilmoitusvelvollisille entistä tiukemmat vaatimukset mm. pakotelistojen ja jäädyttämispäätösten seurantaan. Se tuo myös viranomaiselle entistä laajemmat valtuudet suorittaa valvontaa ja tarkastuksia pakotteiden noudattamisesta. Siirtymäaika kannattaa käyttää parhaiden toimintatapojen laadintaan ja työkalujen etsintään. Netvisor KYC on tällä hetkellä markkinoiden kokonaisvaltaisin KYC-ratkaisu.

Reaaliaikainen data auttaa navigoimaan muuttuvassa toimintaympäristössä kumppanit

Reaaliaikainen data auttaa navigoimaan muuttuvassa toimintaympäristössä

Taloustilanne on jokseenkin haastava viime vuonna alkaneen euroalueen energiakriisin,
kiihtyneen inflaation sekä korkojen nousun myötä. Moni yritys on joutunut talousvaikeuksiin
ja vaikutukset ovat havaittavissa myös yritysten maksukäyttäytymisessä. Intrumin Riski-indikaattorilla tarkastat asiakkaidesi ja toimittajiesi luottokelpoisuuden helposti ja nopeasti Netvisor järjestelmässä.

Vastuullinen tilitoimisto tuntee asiakkaansa blogit

Vastuullinen tilitoimisto tuntee asiakkaansa

Tilitoimistolla on lakisääteinen tehtävä varmistaa, etteivät heidän asiakkaansa harjoita rahanpesua tai tue terrorismia. Netvisor KYC pilvipalvelu auttaa tämän tehtävän hoitamisessa. Netvisor KYC mm. tarjoaa markkinoiden kattavimman pakotelistatarkistuksen.

Oma yritys helpottaa ammattilaisgolfaajan arkea asiakkaat

Oma yritys helpottaa ammattilaisgolfaajan arkea

Yrittäjyys on fiksu tapa hoitaa yksilöurheilijan uran talousasioita. Se tuo selkeyttä moniin bykoraattisiin haasteisiin. Kerttu Hiltunen on yksi Netvisorin nimikkourheilijoista Sport Fund -yhteistyössä. Hän on ollut tyytyväinen Netvisorin tuomaan helppouteen arjessa.

Tilitoimiston kehittäminen lähtee asiakkaista blogit

Tilitoimiston kehittäminen lähtee asiakkaista

Määrittävätkö asiakkaasi, miten teet bisnestä? Olisiko jo aika ottaa liiketoiminta omiin käsiin ja saavuttaa ne tavoitteet, jotka olet tilitoimistoyrityksellesi asettanut? Lue blogista, miten Netvisor-kumppanuus tukee tilitoimiston kehittämistä.

Ohjelmistokokonaisuus juuri sinun tarpeisiisi blogit

Ohjelmistokokonaisuus juuri sinun tarpeisiisi

Onko sinulla täydellinen toiminnanohjausjärjestelmä, mutta joudut tekemään paljon käsityötä laskujen lähettämiseksi ja kirjaamiseksi kirjanpitoon tai tuntien siirtämiseksi palkanlaskentaan? Netvisorin API-rajapinta tarjoaa markkinoiden monipuolisimman liitettävyyden, jopa yli 400:ään ohjelmistoon.

Oma Netvisor poistaa inhimillisiä virheitä asiakkaat

Oma Netvisor poistaa inhimillisiä virheitä

Homeroksella toimistovastaavana työskentelevä Kaisa Kiviranta käyttää oma Netvisoria sekä omassa kirjanpitotyössään että palvelun laadunvalvonnassa. Hän kertoo, että Oma Netvisor on vähentänyt turhaa klikkailua ja ohjelmistojen välillä hyppimistä merkittävästi.

Miten taloushallinnon tarpeet muuttuvat yrityksen kasvaessa? blogit

Miten taloushallinnon tarpeet muuttuvat yrityksen kasvaessa?

Yrityksen kasvussa on havaittavissa selkeitä vaiheita, jolloin talouden hallinnassa tapahtuu muutoksia. Enää eivät samat ohjelmistot tai palvelut riitä, vaan tarvitaan kattavampia toimintoja ja laajempaa raportointia. Listasimme muutamia yrityksen kasvun käännekohtia, joissa on hyvä tarkastella omia taloushallinnon käytänteitä ja ohjelmistotarpeita.

Kirjanpitäjän helpompi arki – Nyt myös verovelvoitteet Oma Netvisorissa blogit

Kirjanpitäjän helpompi arki – Nyt myös verovelvoitteet Oma Netvisorissa

Verohallinnon pitkän tähtäimen tavoite on helpottaa verovelvollisten asiointia ja siirtää mahdollisimman paljon verotukseen liittyviä tapahtumia digitaaliseen formaattiin. Yksi askel kohti tätä tavoitetta otettiin, kun Oma Netvisoriin julkaistiin verovelvoitteet näkymä. Nyt kirjanpitäjä voi hallinnoida kaikkien asiakkaidensa verovelvoitteita yhdessä näkymässä.

Asiakaskokemusta tehostavien liiketoimintajärjestelmien avulla tuot nopeiten euroja viivan alle kumppanit

Asiakaskokemusta tehostavien liiketoimintajärjestelmien avulla tuot nopeiten euroja viivan alle

Digitaalisilla ratkaisuilla on suuri merkitys asiakaskokemuksen muodostumiseen. Opimme niistä saatavan datan avulla tuntemaan asiakkaamme paremmin ja voimme palvella heitä monipuolisemmin. Avoin.Systemsin toimitusjohtaja Pekka Walkama opastaa Netvisorin Vieraskynä-kirjoituksessaan, miten yrityksen asiakaskokemusta voidaan kehittää tietojärjestelmien avulla.

Netvisor 2023 – uutta ja vanhaa sopivassa suhteessa blogit

Netvisor 2023 – uutta ja vanhaa sopivassa suhteessa

Työ Netvisorin käytettävyyden ja suorituskyvyn parantamiseksi jatkuu vuonna 2023. Lisäksi tuotekehityksessä tullaan keskittymään erityisesti niiden toimintojen kehittämiseen, joilla on eniten käyttäjiä. Vuonna 2023 tuomme markkinoille myös jälleen jotain täysin uutta.

3 keinoa turvata saatavien kotiuttaminen blogit

3 keinoa turvata saatavien kotiuttaminen

Netvisor tarjoaa ainoana taloushallinto-ohjelmistona kolmen palvelun kokonaisuuden, joka parantaa saatavien hallintaa merkittävästi. Ensimmäisellä tarkistat asiakkaidesi maksuvalmiuden etukäteen. Toisella varmistat, että saat rahasi heti laskun lähetyksen jälkeen käyttöösi. Kolmannella nopeutat saatavien kotiuttamista, jos asiakkaan laskun maksu viivästyy.

Datan käsittely, laatu ja merkitys yrityksessä blogit

Datan käsittely, laatu ja merkitys yrityksessä

Teppo Salmi tutkii työkseen dataa. Hän kirjasi blogiin tärkeimmät vinkkinsä yrityksen datan tallentamiseen, säilyttämiseen ja hyödyntämiseen. Hänen mielestään, jotta data tulisi mahdollisimman tehokkaasti käyttöön yrityksen päätöksenteon tueksi, tulee datan laadun lisäksi sen saatavuuteen ja sovellusten käytön helppouteen kiinnittää huomiota.

Miten yritysten tulisi varautua luottotietolain muutokseen? kumppanit

Miten yritysten tulisi varautua luottotietolain muutokseen?

Maksuhäiriömerkintöjen säilytysaikoihin tulee merkittäviä muutoksia 1.12.2022, kun uusi luottotietolaki astuu voimaan. Uudistuksen myötä maksuhäiriömerkintä poistetaan luottotietorekisteristä kuukauden kuluttua kyseisen maksun ilmoittamisesta. Lakiuudistus on osa hallituksen suurempaa kokonaisuutta, jonka tarkoituksena on helpottaa ylivelkaantuneiden asemaa sekä palauttaa luotonhakijan taloudellinen toimintakyky.

“Ennen Netvisoria ajattelin, ettei ollut väliä, mitä taloushallinto-ohjelmistoa käyttää” blogit

“Ennen Netvisoria ajattelin, ettei ollut väliä, mitä taloushallinto-ohjelmistoa käyttää”

Bookers Group Oy on noin 250 myynnin asiantuntijan organisaatio, joka on kasvanut viime vuosina nopeasti. Kasvun myötä he vaihtoivat tilitoimistoa ja samalla vaihtui taloushallinto-ohjelmisto. Vanhassa ohjelmistossa ei periaatteessa ollut mitään vikaa, mutta otettuaan Netvisorin käyttöön ovat he huomanneet selkeän eron sekä tiedon määrässä että työn mielekkyydessä.

Ota taloushallinto-ohjelmistosi automaatiosta kaikki tehot irti blogit

Ota taloushallinto-ohjelmistosi automaatiosta kaikki tehot irti

Taloushallinnossa on paljon pieniä ja isoja prosesseja, joista suuren osan voi automatisoida modernilla, pilvipalveluna toimivalla taloushallinto-ohjelmistolla. Miksi käyttää aikaa esimerkiksi rutiinitarkastuksiin tai muistutusten lähettämiseen, kun ohjelmisto voi hoitaa ne puolestasi? Listasimme muutamia yleisimpiä taloushallinnon prosesseja, jotka kannattaa automatisoida.

Investointi tietoturvaan on investointi tulevaisuuteen – miten Netvisorin tietoturvasta ja saatavuudesta pidetään huolta blogit

Investointi tietoturvaan on investointi tulevaisuuteen – miten Netvisorin tietoturvasta ja saatavuudesta pidetään huolta

Vismalla tietoturvaan suhtaudutaan suurella vakavuudella. Visma Solutionsin kaikki tuotteet ovat mukana Visma Application Security Programissa, joka on erityisesti Visman pilvipalveluille suunniteltu tietoturvan seuranta- ja arviointiohjelma. Lue tietoturva- ja tietosuojajohtajamme Riku Tarkiaisen blogista, miten Netvisorin tietoturva on varmistettu.

Verkkokaupan kansainvälistäminen – näin se onnistuu blogit

Verkkokaupan kansainvälistäminen – näin se onnistuu

Verkkokaupan kansainvälistäminen on huomattavasti helpompaa ja riskittömämpää kuin kivijalkakaupan, koska verkkokaupan kanssa voi aloittaa pienemmillä resursseilla ja kasvattaa niitä sitä mukaa, kun kauppa kasvaa. Muutamia asioita on hyvä kuitenkin varmistaa esimerkiksi kokeneen kumppanin kanssa.

Yrittäjänä ansaitset enemmän – me tarjoamme parasta blogit

Yrittäjänä ansaitset enemmän – me tarjoamme parasta

Yrittäjäksi ryhtyminen vaatii rohkeutta. Siinä menestyminen on yhteistyön tulos. Me Netvisorilla uskomme, että suomalainen yrittäjä ansaitsee parhaat työkalut ja kumppanit tavoitteidensa saavuttamisen tueksi. Netvisor helpottaa yrittäjän arkea, jotta hän voi keskittyä omaan osaamiseensa ja ansaita enemmän.

Tanja Poutiainen-Rinne: Kannustan nuoria yksilöurheilijoita yrittäjyyteen kumppanit

Tanja Poutiainen-Rinne: Kannustan nuoria yksilöurheilijoita yrittäjyyteen

Korona-aika nosti yksilöurheilijoiden sosiaali- ja työttömyysturva-asiat vahvasti esiin. Kun kisoja ei voitu järjestää samaan tapaan kuin ennen, putosivat urheilijoiden tulot, eikä useilla ollut mitään turvaa “työttömyyden” varalle. Tanja Poutiainen-Rinne on mukana sijoitusyhtiössä, joka sijoittaa nuoriin urheilijoihin ja kannustaa heitä sekä uralla että yrittäjyydessä.

Miten tehdä lasku? blogit

Miten tehdä lasku?

Laskutukseen liittyy monia säännöksiä, joiden noudattaminen on tärkeää, jotta laskut myös maksetaan ajallaan. Moni tuore yrittäjä pohtii, miten tehdä lasku. Tässä blogissa kerromme, mitä tarvitset yrityksen myyntilaskutuksen hoitamiseen, miten lasku laaditaan ja mitä se suunnilleen maksaa.

Tässä on Netvisorin uusi brändi! blogit

Tässä on Netvisorin uusi brändi!

Netvisorin brändi uudistettiin 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Netvisorin brändiä on kehitetty vuosien saatossa systemaattisesti, mutta aiemmin sitä on tehty vanhan ilmeen ja konseptin pohjalle. Nyt haluttiin tehdä näkyvämpi muutos.

Visuaaliset talous- ja HR-raportit BI Bookilla kumppanit

Visuaaliset talous- ja HR-raportit BI Bookilla

Teknologia ja sen mahdollistamat hyödyt — mutta miten teknologia hyödyttää raportointia ja taloushallintoa? BI Bookin Niklas Söderström kertoo automatisoinnin mahdollisuuksista, jolla esimerkiksi yrityksen talousluvut saadaan visuaalisille BI -dashboardeille. Lue blogista lisää käytännön esimerkeistä!

Tarvitsetko apua yrityksen digitalisointiin? kumppanit

Tarvitsetko apua yrityksen digitalisointiin?

Nyt viimeistään on aika panostaa yrityksen digitalisointiin. Jos ajatus ohjelmistoprojektista pelottaa, etkä oikein tiedä, mistä aloittaa, on hyvä pyytää apua asiantuntijalta. Niitä löytyy useimmista tilitoimistoista ja myös valtio tukee yritysten digitalisaatiohankkeita rahallisesti. Tilitoimisto Aarnion toimitusjohtaja Tatu Virta on yksi ELY:n kehittämispalveluiden konsulteista ja hän kertoo blogissa, miksi ja miten yrityksen digitalisaatio kannattaa aloittaa.

Näppärä ja edullinen toiminnanohjausjärjestelmä valmistavaan teollisuuteen kumppanit

Näppärä ja edullinen toiminnanohjausjärjestelmä valmistavaan teollisuuteen

Erityisesti valmistavaan teollisuuteen suunniteltu Fikuro toiminnanohjausjärjestelmä on mukana BetterTogether’22 -tilitoimistotapahtumassa. Tilitoimisto voi myös hyötyä toiminnanohjauksen käyttöönotosta, vaikka se ei suoranaisesti olekaan kirjanpitäjän työkalu. Fikuron ansiosta mm. varastokirjanpito ja laskutustiedot tarkentuvat ja kaikenlainen tuplakirjaaminen ja tarkistaminen vähenee.

Minimoi inflaation vaikutukset yritykseesi blogit

Minimoi inflaation vaikutukset yritykseesi

Raaka-aineiden kustannusinflaatio kurittaa jo monia toimialoja, mutta vaikutuksilta tuskin välttyy täysin yksikään yritys. Siksi niihin olisi hyvä jo varautua. Asiantuntijamme Pekka Kotovaara kirjasi blogiin vinkkejä inflaation vaikutusten minimoimiseen ja tuleviin haasteisiin varautumiseen.

Netvisor mahdollistaa modernin taloushallinnon laajoissa ja monimutkaisissa kokonaisuuksissa kumppanit

Netvisor mahdollistaa modernin taloushallinnon laajoissa ja monimutkaisissa kokonaisuuksissa

Netvisorin hyvä integroitavuus mahdollistaa yrityksille modernin tavan automatisoida taloushallinnon prosesseja. Yhä suuremmat yritykset ovat päätyneet valitsemaan järjestelmän, sillä se korvaa aiemmin irrallisena olleet laskujen kierrätys-, maksuliikenne- ja taloushallinnon järjestelmät ja integroituu suoraan verottajan, pankkien ja perintätoimistojen tarjoamiin digitaalisiin palveluihin.

BetterTogether’22 -tilitoimistotapahtuma tulee! blogit

BetterTogether’22 -tilitoimistotapahtuma tulee!

Netvisor tilitoimistot pääsevät tänä vuonna aloittamaan syksynsä inspiroivassa ja virkistävässä, täysin uudessa tilitoimistotapahtumassa. BetterTogether’22 -tilitoimistotapahtuma kokoaa satoja tilitoimistoihmisiä ympäri Suomea Messukeskukseen kuulemaan ajankohtaisia asioita alalta ja ohjelmistosta.

Kestävän liiketoiminnan resepti: optimoi myyntiäsi ja hallitse luottoriskejä paremmin kumppanit

Kestävän liiketoiminnan resepti: optimoi myyntiäsi ja hallitse luottoriskejä paremmin

Vastuullisuus on trendikäs sana, mutta mikä tärkeintä, se on myös oleellinen osa kestävää liiketoimintaa. Ostaminen on nykypäivänä helppoa. Nettikaupat ja kotiinkuljetuksien
yleistyminen ovat madaltaneet ostamisen kynnystä. Myös myyjän näkökulmasta palvelujen ja tuotteiden tarjoaminen on helpottunut, mutta lisännyt samalla kilpailua. Jokainen asiakas on yrittäjälle tärkeä kilpailutilanteen kiristyessä, mutta samalla yrittäjän kannattaa muistaa riskienhallinta.

Netvisorin käyttöönotto tilitoimiston kanssa blogit

Netvisorin käyttöönotto tilitoimiston kanssa

Taloushallinto-ohjelmiston käyttöönotossa siirretään dataa vanhasta järjestelmästä, tehdään alkuasetuksia sekä avataan yhteyksiä mm. verottajaan ja pankkiin. Kaikissa näissä tehtävissä tilitoimiston ammattaitoisista osaajista on merkittävä apu.

Budjetti on ennustamisen minimitaso blogit

Budjetti on ennustamisen minimitaso

Budjetointi ja ennustaminen voivat kiireen keskellä unohtua, vaikka niiden avulla kiirettä voisi hallita paremmin. Alkuun ei tarvitse asettaa itselleen liian suuria tavoitteita. Pienimuotoinenkin budjetointi helpottaa erityksen talouden suunnittelua ja ennakointia.

Tilitoimiston kasvun avaimet nyt kaikkien saatavilla blogit

Tilitoimiston kasvun avaimet nyt kaikkien saatavilla

Netvisor Tilitoimiston Kasvuohjelman avulla kymmenet tilitoimistot ovat saaneet apua omien tavoitteidensa saavuttamiseen. Osa on nostanut tehokkuuttaan ja tuottavuuttaan, osa on hakenut selkeästi kasvua ja saavuttanut sitä. Nyt Kasvuohjelman opit on koottu käteväksi oppaaksi. Lataa opas itsellesi blogin linkistä.

Tasaamalla tilitoimiston työkuormaa yrityskin saa parempaa dataa vieraskyna

Tasaamalla tilitoimiston työkuormaa yrityskin saa parempaa dataa

Tilitoimistoissa eletään nyt vuoden kiireisintä aikaa. Yhteiskäyttöisen taloushallinto-ohjelmiston ansiosta kirjanpitoa voi nykyään tehdä ajantasaisesti, mikä helpottaa huomattavasti kevään ruuhka-aikaa tilitoimistoissa. Se tosin vaatii tarkkuutta ja tietyjä toimia myös yrittäjältä pitkin vuotta.

Netvisor-blogin kirjoittajajoukko kasvaa yhteistyökumppaneidemme asiantuntijoilla. Tämä on ensimmäinen Vieraskynä-kirjoitus Netvisor-blogissa.

Keskittäminen antaa enemmän aikaa asiakaspalvelulle asiakkaat

Keskittäminen antaa enemmän aikaa asiakaspalvelulle

Tilitoimisto Ekomia käyttää Netvisoria pääasiallisena taloushallinnon ohjelmistonaan. Viimeisen kolmen vuoden aikana myös valtaosa Ekomian asiakkaista on siirtynyt käyttämään Netvisoria ja asiakkaat sekä omat työntekijät ovat ottaneet Netvisorin lämmöllä vastaan. Nyt monet kirjanpitoon ja yleisesti taloushallintoon liittyvät tehtävät ovat tehostuneet ja aikaa jää enemmän asiakaspalvelulle ja lisäarvopalveluiden tuottamiselle.

Netvisor 2022 – parempaa käytettävyyttä blogit

Netvisor 2022 – parempaa käytettävyyttä

Vuoden 2022 aikana Netvisorin tuotekehityksessä tullaan panostamaan merkittävästi ohjelmiston käytettävyyteen. Uutena ohjelmistoon on tulossa mm. automaattinen saatavien hallinta ja uusi controller raportteineen ja budjetointityökaluineen.

Netvisor-koulutuksista jokainen löytää omansa blogit

Netvisor-koulutuksista jokainen löytää omansa

Netvisor taloushallinto-ohjelmiston perusteet opitaan käyttöönottokoulutuksessa, mutta saadakseen kaiken hyödyn irti ohjelmiston tarjoamista mahdollisuuksista, kannattaa opintoja jatkaa käyttöönoton jälkeenkin. Valinnan varaa löytyy tekstimuotoisista ohjeista, koulutusvideoihin, webinaareihin ja henkilökohtaiseen koulutukseen.

Yritysvertailu: Netvisoria käyttävät yritykset menestyvät alusta alkaen paremmin blogit

Yritysvertailu: Netvisoria käyttävät yritykset menestyvät alusta alkaen paremmin

Vertasimme Netvisoria käyttävien yritysten tilinpäätöstietoja muihin suomalaisyrityksiin ja tilastoista on selkeästi nähtävissä, että Netvisorin käyttö hyödyttää yritystä toiminnan alusta alkaen. Selvityksistä ilmeni, että nuoret, alle 5 vuotiaat Netvisoria käyttävät yritykset kasvavat kolme kertaa ja kaikki yritykset kaksi kertaa muita suomalaisyrityksiä nopeammin.

Netvisorin käyttöönotto konsernissa asiakkaat

Netvisorin käyttöönotto konsernissa

Taloushallinto-ohjelmiston käyttöönotto vaatii aina tiedonsiirtoa ja asetusten laatimista. Pienessä yrityksessä se voi tapahtua hyvinkin nopeasti. Isommissa yrityksissä se voi tietää viikkojen, jopa kuukausien työtä, jos se tehdään muun työn ohessa. Käyttöönotto on kuitenkin samalla käytön opettelua ja käytetty aika saadaan hyvin nopeasti takaisin automaation tuomana aikasäästönä.

Tilitoimisto ja kirjanpito ovat vanhentuneita termejä! blogit

Tilitoimisto ja kirjanpito ovat vanhentuneita termejä!

Jos tilitoimistosi tarjoaa sinulle vain lakisääteistä kirjanpitoa, täytyisi hälytyskellojen soida. Se ei ole enää nykyaikaa. Moderni tilitoimisto tarjoaa monipuolisia taloushallinnon palveluita. Blogissa Petteri Rantamäki avaa mm. kirjanpidon ja taloushallinnon eroa sekä sitä, miksi yhdenkään yrityksen ei pitäisi tyytyä pelkään kirjanpitoon.

Tilitoimiston automaation uusi aste blogit

Tilitoimiston automaation uusi aste

Netvisor ja Accode ovat yhteistyössä rakentaneet automaatioalustan, jonka avulla tilitoimisto voi automatisoida jokaisen sisään tulevan ostolaskun käsittelyn. Ei vain toistuvia laskuja, vaan kaikki. Lue blogista, miten se tapahtuu.

Sisäinen laskenta laskentakohteiden avulla blogit

Sisäinen laskenta laskentakohteiden avulla

Sisäinen laskenta ja laskentakohteet pitäisi olla jokaisessa yrityksessä arkipäivää. Niiden avulla yrityksen kannattavuuden seuranta on huomattavasti helpompaa kuin pelkkien tuloslaskelman, taseen tai edes kassavirtalaskelman avulla.

Palkanlaskennan automatisointi – miten tehdään ja mitä hyötyä? blogit

Palkanlaskennan automatisointi – miten tehdään ja mitä hyötyä?

Mitä hyötyä on palkanlaskennan automatisoinnista? Sen lisäksi, että palkanlaskijan arki helpottuu, myös yrittäjä hyötyy monin tavoin. Palkanlaskenta nopeutuu ja tarkentuu, mikä parantaa henkilöstön tyytyväisyyttä. Voit myös säästää, kun palkanlaskijan työaikaa säästyy automaation hoitaessa monimutkaisimmat laskutehtävät.

Ennakointi on parasta riskienhallintaa – myös kasvua haettaessa kumppanit

Ennakointi on parasta riskienhallintaa – myös kasvua haettaessa

Korona muutti lähes jokaisen yrityksen digitalisaatiomaratonin pikasprintiksi. Luottotietojen osalta se tarkoitti automaattisten valvontapalveluiden kysynnän lisääntymistä. Lisäksi luottotietotarkastukset haluttiin tuoda jouhevaksi osaksi kaupankäyntiä, laskuttamista sekä reskontranhoitoa. Intrum Oy:n Jaana Jussila avaa blogissa eri mahdollisuuksia, mitet yrittäjät voivat tarkastella helposti oman asiakaskunnan maksukykyä.

Sarjayrittäjän vinkit aloittavalle yrittäjälle blogit

Sarjayrittäjän vinkit aloittavalle yrittäjälle

Sarjayrittäjä Johannes Laine on perustanut useita ja ollut mukana monessa yrityksessä Hän on käynyt läpi myös kolme konkurssia. Hän tietää kokemuksesta, mitkä asiat toimivat ja mitä virheitä ei missään nimessä kannata tehdä.

Oma Netvisorilla mielekkyyttä työpäivään asiakkaat

Oma Netvisorilla mielekkyyttä työpäivään

Kirjanpitäjän arkeen sisältyy paljon klikkailua ja tarkistamista. Oma Netvisor on kehitetty yhdessä tilitoimistojen kanssa vähentämään molempia. Hämeen Kirjanpito Oy:n Anna-Maija Sulkakoski opetteli tekemään työnsä Oma Netvisorin kautta ja on ollut erittäin tyytyväinen. Nyt hänellä jää paljon enemmän aikaa mielekkäämpiin tehtäviin.

Konsernin talouslukuihin selkeyttä Netvisorin avulla blogit

Konsernin talouslukuihin selkeyttä Netvisorin avulla

Netvisor tarjoaa konsernin taloushallinnon erityistarpeisiin monia arkea helpottavia toimintoja. Automaatio helpottaa mm. sisäisten tapahtumien eliminointia ja konserniraporteilla saat reaaliaikaisen näkymän kaikkiin konsernin yhtiöiden lukuihin yhdellä ja samalla raportilla.

Ajantasainen kirjanpito on yrityksen talouden selkäranka blogit

Ajantasainen kirjanpito on yrityksen talouden selkäranka

Nopeasti muuttuvassa maailmassa yrittäjän on tärkeää pystyä tekemään päätöksiä nopeasti, todelliseen dataan pohjautuen. Sitä ei voi tehdä, jos kirjanpito laahaa viikkoja jäljessä. Nykyaikana kirjanpidon voi pitää ajantasalla melko pienellä vaivalla. Blogissa taloushallinnon asiantuntija Essi Pekkala kertoo, miten kirjanpito pidetään ajan tasalla.

Näin otat uuden yrityksen talousasiat haltuun blogit

Näin otat uuden yrityksen talousasiat haltuun

Yrityksen taloushallinto voidaan hoitaa hankalasti tai helposti. Melko yleinen ja suhteellisen hankala tapa on hoitaa kaikki tehtävät eri ohjelmistoissa; laskunmaksu nettipankissa, myyntilaskujen lähettäminen siihen suunnitellussa ohjelmistossa, matkalaskut ja palkat omissa järjestelmissään ja kirjanpito vielä erikseen. Helpoin tapa on hankkia monipuolinen taloushallinto-ohjelmisto, jolla kaikki rutiinit hoituvat yhdessä paikassa helposti ja monin osin jopa automaattisesti.

Toiminimen kirjanpito – miten se on paras hoitaa? blogit

Toiminimen kirjanpito – miten se on paras hoitaa?

Toiminimiyrittäjällä on suuri houkutus hoitaa kirjanpito yhdenkertaisena, kun se on mahdollista. Yhdenkertainen kirjanpito vaatii sekin kuitenkin kirjanpidon peristeiden opettelua ja sen tekeminen vie aikaa. Eikä siitä saa läheskään samoja hyöytyjä kuin kahdenkertaisesta kirjanpidosta. Blogissa kerromme toiminimen kirjanpidon vaihtoehdot ja niiden erot.

5 vinkkiä myyntisaamisten hallintaan blogit

5 vinkkiä myyntisaamisten hallintaan

Myydyistä tavaroista ja palveluista olisi hyvä saada maksu mahdollisimman nopeasti. Laskulla myytäessä on tärkeää olla selkeät suunnitelmat myös ongelmatilanteiden varalle. Miten toimitaan, jos maksu on myöhässä tai asiakas ei maksa laskuaan? Entä miten myyntisaamisten viivästyessä varmistetaan hyvä asiakaspalvelu ja yhteistyön jatkuminen?

Taloushallinto-ohjelmisto on tuoreen yrittäjän hallinnollinen avustaja asiakkaat

Taloushallinto-ohjelmisto on tuoreen yrittäjän hallinnollinen avustaja

Tuoreella yrittäjällä on paljon uusia asioita hallittavanaan. Sähköinen taloushallinto-ohjelmisto tekee talousasioiden hoitamisesta, kuten myyntilaskujen lähettämisestä ja ostolaksujen maksamisesta helpompaa ja vähemmän stressaavaa. Vuoden 2021 alusta alkaen yrittäjänä toiminut Kyösti Iivonen halusi kaiken toimivan mahdollisimman helposti ja yksinkertaisesti. Siksi hän valitsi Netvisorin.

Kesälomavinkki yrittäjille blogit

Kesälomavinkki yrittäjille

Mikä auttaa yrittäjää ottamaan lomallaan rennommin? Yksi asia ainakin on laskutuksen pyöriminen loma-aikana samalla tavalla kuin töissä ollessa. Miten se on mahdollista? SIrpa Turunen kertoo blogissaan.

Helpotusta sote-alan yrityksen laskutukseen blogit

Helpotusta sote-alan yrityksen laskutukseen

Netvisor säästää aikaa laskutuksessa ja palkanlaskennassa. Sillä voi automatisoida monia rutiinitehtäviä, kuten toistuvaislaskutuksen ja tiliöinnit. Se on tietoturvallinen ja luontoystävällinen. Mm näitä ominaisuuksia Aurinkoranta-Kodin toimitusjohtaja Jussi Manninen arvostaa Netvisorissa.

Kuljetusliikkeen talous ja palkat hoituvat Netvisorilla myös kotoa käsin asiakkaat

Kuljetusliikkeen talous ja palkat hoituvat Netvisorilla myös kotoa käsin

Okline Oy hoitaa sekä taloushallinnon että kirjanpidon Netvisorilla. Taloussihteeri ja palkanlaskija Jaana Okkolinin mukaan Netvisor helpottaa molempia tehtäviä merkittävästi. Erityisesti hän pitää siitä, että molemmat voi tehdä samassa ohjelmistossa, jolloin palkat kirjautuvat kirjanpitoon automaattisesti. Netvisoriin integroidut logistiikka-alan toiminnanohjausjärjestelmät parantavat käyttökokemusta ja lisäävät automaation määrää entisestään.

Yrityksen kulut kuriin blogit

Yrityksen kulut kuriin

Jos yritys joutuu säästökuurille, tarkoittaa se usein, että taustatöissä ja ennakoinnissa on hutiloitu. Yrityksen kannattavuuteen pystyy yllättävissäkin tilanteissa vaikuttamaan parhaiten tarkalla kustannusseurannalla, joka vaatii tietysti pitkäjänteistä työtä. Kustannusseurannan aloittaminen siinä vaiheessa, kun ongelmat ovat jo nähtävillä, ei juuri auta.

Datan yhdistely vie tiedolla johtamisen uudelle tasolle blogit

Datan yhdistely vie tiedolla johtamisen uudelle tasolle

Kilpailun kiristyessä kaikenlainen data auttaa parantamaan yrityksen mahdollisuuksia menestyä. Eikä uusinkaan datan käsittelyn teknologia ei ole enää vain isojen ja rikkaiden saatavilla. Älykkäitä ja helposti käyttöönotettavia ohjelmistoja löytyy nyt myös järkevän hintaisina vaihtoehtoina.

Mielenrauhaa ja tukea uuden yrityksen johtamiseen asiakkaat

Mielenrauhaa ja tukea uuden yrityksen johtamiseen

Pyrin aina itse tuomaan asiakkaalleni helppoutta. Se on se tärkein asia ja nämä ohjelmat todella helpottavat minun elämääni. Vaikea kuvitella, miten muuten nämä asiat voisi tehdä. Näin kuvailee Veloce Consultingin Marko Kurttila Netvisorin ja Severan hyötyjä. Hän aloitti yritystoiminnan viime vuonna ja halusi alusta alkaen parhaat työkalut tukemaan omaa asiantuntijuuttaan.

Netvisor on tilitoimiston kasvun tukena monella tapaa asiakkaat

Netvisor on tilitoimiston kasvun tukena monella tapaa

Jyväskyläläinen tilitoimisto, AJ Laskenta on käyttänyt Netvisoria yli 10 vuotta ja yrittäjä Jukka Salminen pitää sitä edelleen markkinoiden parhaana taloushallinnon kokonaisuutena. Nyt Salminen hakee tilitoimistolle kasvua Netvisor Kasvuohjelman avulla, jotta hän voi muutaman vuoden kuluttua jäädä eläkkeelle levollisin mielin.

Tilaus-toimitusketjun hallintaan ainutlaatuinen kokonaisuus blogit

Tilaus-toimitusketjun hallintaan ainutlaatuinen kokonaisuus

Netvisor on yksi harvoista taloushallinnon-ohjelmistoista, jossa yhdistyy lakisääteinen kirjanpito ja varastonhallinta. Tätä yhdistelmää tulemme kehittämään kuluvan vuoden aikana. Kun taloushallinto ja tilaus-toimitusketjun hallinta ovat samassa järjestelmässä, vähenee käsin tehtävien kirjausten ja siten virheiden määrä.

4+1 fiksua tapaa, joiden avulla nukut yösi hiukan levollisemmin blogit

4+1 fiksua tapaa, joiden avulla nukut yösi hiukan levollisemmin

Yritysten taloustilanteissa voi tapahtua äkillisiä heilahduksia ja moni tuskailee liiketoimintaan liittyvän epävarmuuden kanssa. Millaisia maksuehtoja asiakkaille olisi fiksuin tarjota? Missä kantimissa kriittisten toimittajien talous onkaan tätä nykyä? Kuinka paljon voin luottaa netistä löytyviin tietoihin tai huhupuheisiin? Lue 5 vinkkiä, joiden avulla saat lisää mielenrauhaa yrityksen arkeen.

Palkanlaskijan parempi arki blogit

Palkanlaskijan parempi arki

Palkanlaskennassa voidaan automatisoida jo monia vaiheita, mutta jostain syystä automaatiota ei hyödynnetä, eikä siten palkanlaskijoiden koko vahvaa ammattitaitoakaan. Raisa Ruokonen pohtii syitä muutosvastaisuuden takana ja kertoo, millainen palkanlaskijan parempi arki on sitten, kun automaatiolle annetaan tilaisuus.

Estä tietomurto yritykseesi – 10 askelta yrityksen tietoturvaan (osa 1/3) blogit

Estä tietomurto yritykseesi – 10 askelta yrityksen tietoturvaan (osa 1/3)

Tietoturva ja henkilötietojen suojaaminen ovat nykyään arkipäivää lähes jokaisessa yrityksessä. Tietomurto voi tapahtua minkä tahansa yrityksen kohdalle ja siksi tietoturvasta huolehtiminen on tärkeää. Visma Solutionsin tietoturvavastaava Riku Tarkiainen listasi tärkeimmät vinkit yrityksen tietoturvatason parantamiseen. Blogisarjan ensimmäisessä osassa käsitellään perusasioita, kuten tietoturvasuunnitelman tekoa.

Yksi ohjelmisto vai usean järjestelmän integraatio? blogit

Yksi ohjelmisto vai usean järjestelmän integraatio?

Yrityksen näkökulmasta yksi, kokonaisvaltainen ohjelmisto olisi ehkä yksinkertaisin ratkaisu. Kaiken kattavia tietojärjestelmiä ei kuitenkaan ole olemassa kuin myyjien lupauksissa. Parhaan mahdollisen kokonaisuuden saa valitsemalla markkinoiden parhaat, omalle toimialalle suunnitellut ratkaisut ja automatisoi tiedonkulun niiden välillä.

Klubi uudisti taloushallintonsa – automaatio yllätti positiivisesti asiakkaat

Klubi uudisti taloushallintonsa – automaatio yllätti positiivisesti

Helsingin Jalkapalloklubi tarvitsi ohjelmiston, jolla seurayhteisön taloutta olisi helpompi hallita ja johdolla olisi parempi näkymä talouteen. He valitsivat Netvisorin taloushallinto-ohjelmistokseen, koska se oli vertailluista ohjelmistoista helppokäyttöisin. Vaakakupissa painoi myös se, että monet jääkiekon SM-liigaseurat ovat olleet jo vuosia Netvisorin tyytyväisiä käyttäjiä.

Vuonna 2021 Netvisor näyttää automaation uuden suunnan blogit

Vuonna 2021 Netvisor näyttää automaation uuden suunnan

Netvisor mullistaa tilitoimistojen palvelumallin vuonna 2021. Oma Netvisorista tulee koko tilitoimiston palvelualusta. Luvassa on myös merkittäviä kehityshankkeita mobiilin käytettävyyteen sekä rajapintojen ja tiedon siirron parantamiseen. Tuotejohtaja Janne Lyytikäinen avaa blogissa Netvisorin ensi vuoden tiekarttaa.

Laskuta helposti laskutusohjelmalla blogit

Laskuta helposti laskutusohjelmalla

Laskutusohjelmalla hoidat yrityksen laskut helposti ja tarkasti. Ohjelmisto automatisoi monia käsityötä vaativia vaiheita ja huolehtii, että tiedot ovat oikein. Listasimme yleisimmät laskutuksen haasteet ja kerromme myös miten laskutusohjelma auttaa niissä.

Ennakoimalla yrityksestä kestävämpi – tulevan arviointi ei ole rakettitiedettä blogit

Ennakoimalla yrityksestä kestävämpi – tulevan arviointi ei ole rakettitiedettä

Vuosi 2020 on konkreettisesti osoittanut ennakoinnin ja varautumisen merkityksen liiketoiminnalle. Ennakointi ei tietenkään yksin riitä, vaan täytyy myös rakentaa kyvykkyyksiä reagoida erilaisiin tulevaisuuden kuviin. Turun Yliopiston Business Disruption Labin johtaja Thomas Westerholm opastaa blogissa mm. miten ennakointi kannattaa aloittaa ja mistä tietoa löytää.

6 vinkkiä erinomaiseen esimiestyöhön blogit

6 vinkkiä erinomaiseen esimiestyöhön

Lähimmällä esimiehellä on erittäin suuri aikutus siihen, miten hyvin työntekijät viihtyvät työpaikalla. Erinomaisen esimiehen perässä jopa vaihdetaan työpaikkaa. Millainen sitten on hyvä työn johtaja? Ari-Pekka Salovaara listasi omia näkemyksiään Bisnespöytä-podcastissa, josta kirjasimme ne tähän blogiin.

Voiko tilitoimiston terveydentilan tarkastaa? blogit

Voiko tilitoimiston terveydentilan tarkastaa?

Netvisor Kasvuohjelmassa on kehitetty testi, jonka avulla tilitoimistolle voidaan tehdä terveystarkastus. Tarkastuksessa analysoidaan tilitoimistoa monelta eri kulmalta ja selvitetään tilitoimiston vahvuudet ja heikkoudet. Tulosten perusteella on helppo lähteä kehittämään toimintaa.

Kumppanuus perustuu aidolle yhteistyölle asiakkaat

Kumppanuus perustuu aidolle yhteistyölle

“Kumppanuus, yhdessä tekeminen ja aito vuorovaikutus. Ne ovat tärkeimmät asiat joita ohjelmistokumppanilta odotan”, toteaa Tilitoimisto Aarnion toimitusjohtaja Tatu Virta. Lue blogista koko haastattelu, jossa Tatu ja Netvisorin Päivi Piippo kertovat lisää tilitoimiston ja Netvisorin välisen yhteistyön eri ulottuvuuksista.

Uusi Oma Netvisor-näkymä poistaa tuhansia turhia klikkejä kirjanpitäjän arjesta blogit

Uusi Oma Netvisor-näkymä poistaa tuhansia turhia klikkejä kirjanpitäjän arjesta

Oma Netvisor -näkymä poistaa kirjanpitäjän rutiineista useita klikkauksia per tehtävä. Myös oman työn hallinta helpottuu, kun kaikkien asiakasyritysten tilanne näkyy yhdessä näkymässä. Tilitoimistot ovat arvioineet, että Oma Netvisor -näkymät säästävät kirjanpitäjän työaikaa pelkästään turhista tsekkauksista ja klikkailuista useita tunteja kuukaudessa.

Asiakkaiden maksuvalmiustieto valmiina reskontrassa blogit

Asiakkaiden maksuvalmiustieto valmiina reskontrassa

Ensimmäisenä Suomessa Netvisor taloushallinto-ohjelmisto tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden saada omien asiakkaidensa ja kumppaneidensa maksuvalmiustiedot suoraan osto- ja myyntireskontraan. Intrum Riski-indikaattori kertoo ajantasaisesti suomalaisyritysten maksukyvyn.

Kokonaisvaltainen johtamistapa nostaa yritystoiminnan uudelle tasolle blogit

Kokonaisvaltainen johtamistapa nostaa yritystoiminnan uudelle tasolle

Kokonaisvaltainen johtamistapa, holistic management ei ole Suomessa vielä kovin laajalti tunnettu. Pääosin sitä käytetään maatiloilla yritystoiminnan kehittämiseen. Se on kuitenkin erinomainen tapa kehittää mitä tahansa yritystä, sillä yrittäjyys on muillekin kuin maatalousyrittäjille laajempi käsite kuin vain työ. Se koskettaa kokonaisvaltaisesti kaikkia yrittäjän elämän osa-alueita.

Liike-elämän riidat syntyvät huonoista sopimuksista blogit

Liike-elämän riidat syntyvät huonoista sopimuksista

Liike-elämän sopimusneuvotteluissa on hyvä pitää puolensa, mutta liikaa ei kannata keskittyä vain omiin tavoitteisiin. Sopimuksen sanamuodoissa on hyvä olla tarkkana. Tulkinnanvaraa ei kannata jättää, sillä se altistaa yrityksen kalliille riidoille. Lue blogista asiantuntijan vinkit hyvän sopimuksen laatimiseen.

Verkkokauppiaan arki on kiireistä, mutta vapaampaa asiakkaat

Verkkokauppiaan arki on kiireistä, mutta vapaampaa

Mikaela Tokola kertoo blogissa ja podcastissa, millaista verkkokauppiaan arki on. Se poikkeaa yllättävän monella tapaa kivijalkakaupan pyörittämisestä ja teettää vähintään yhtä paljon työtä. Mutta on siinä omat hyvät puolensakin, mm. omaa ajankäyttöä voi suunnitella vapaammin.

Miten rakennetaan menestyvä startup? blogit

Miten rakennetaan menestyvä startup?

Tutkimuksen mukaan Aalto Startup Centerin avustamat yritykset ovat menestyneet poikkeuksellisen hyvin. Mitä keskuksessa tehdään ja miten heidän startupinsa menestyvät paremmin kuin muut suomalaisyritykset? Heidän toimintatavoistaan on hyvä ottaa oppia.

Keinoja yrityksen toiminnan turvaamiseen blogit

Keinoja yrityksen toiminnan turvaamiseen

Koronaepidemia kiristää monen yrityksen taloutta ankarasti. Toiminnan jatkuvuuden takaamiseksi on nyt otettava kaikki keinot käyttöön. Listasimme, mitä taloushelpotuksia ja vaihtoehtoisia rahoitusmahdollisuuksia yrityksillä on tässä poikkeustilanteessa käytettävissä.

Kuljetusalalle sopivan helppo ja mobiili blogit

Kuljetusalalle sopivan helppo ja mobiili

Kuljetusyrittäjän arkea helpottaa merkittävästi, jos yrityksen taloustilanteen voi tarkistaa ja laskutkin hyväksyä vaikka tienpäällä ollessa. Netvisorista löytyy mobiilipalveluiden lisäksi monia muitakin, juuri kuljetusalalle erinomaisesti soveltuvia ominaisuuksia.

Kustannustietoisuus luo pohjan kannattavuudelle blogit

Kustannustietoisuus luo pohjan kannattavuudelle

Kustannustietoisuus ei tarkoita pelkästään säästämistä. Joskus on hyvä tietää kustannukset, jotta osaa tehdä lisäinvestointeja hyvin tuottavaan toimintaan. Ydinasia on hyvä taloudenpito, jossa kustannusten hallinta on keskeisessä asemassa.

Suomen edullisin yritysrahoitus on myös nopein blogit

Suomen edullisin yritysrahoitus on myös nopein

Miksi et varautuisi hetkellisiin kassavajeisiin jo ennen kuin niitä ilmenee? OP Laskulaina toimii kuin tililimiitti, voit nostaa rahaa lähetettyjä laskuja vastaan silloin, kun tarvitset. Se eroaa muista vastaavista rahoitusmuodoista siten, ettei siitä aiheudu kuluja, ellei sitä käytä.

Unohdettu kirjanpitäjä blogit

Unohdettu kirjanpitäjä

Jarkko Iitiän mukaan ohjelmistotalot käyvät nyt kiivasta “taistelua” tilitoimistoista ja heidän asiakkaistaan. Lähes kaikissa puheenvuoroissa on kuitenkin unohdettu tulevien muutosten keskeisin henkilö, kirjanpitäjä.

Aloittavan yrittäjän pikakurssi talouteen blogit

Aloittavan yrittäjän pikakurssi talouteen

Liian moni yritys lopettaa toimintansa jo muutaman vuoden toiminnan jälkeen. Usein syynä, ettei yrittäjällä ole ollut riittävästi talousosaamista yrityksen taloutta hallitakseen. Tässä asiantuntijoiden tiivis talousopas yrityksen alkutaipaleelle.

Netvisor on luotettava kumppani myös tulevaisuudessa blogit

Netvisor on luotettava kumppani myös tulevaisuudessa

Kukaan ei voi enää pitkään vältellä digitalisaatiota. Käytännössä kaikki yhteydet valtion ja verottajan suuntaan ovat pian digitaalisia, joten jokaisen yrityksen on järkevää pikimmiten valita itselleen sopiva sähköinen taloushallinto-ohjelmisto. Monista vaihtoehdoista Netvisor on yksi luotettavimmista ja tehokkaimmin tulevaisuuden tarpeisiin kehittyvistä ohjelmistoista.

Ilkka Lavas selvitti: 5 + 1 mittaria mitä jokaisen kasvavan yrityksen tulisi seurata blogit

Ilkka Lavas selvitti: 5 + 1 mittaria mitä jokaisen kasvavan yrityksen tulisi seurata

Slush -viikko. 25 000 innovaattoria, 3 000 startuppia ja 2 000 sijoittajaa yli 130:sta maasta. Jokaisessa sijoittajan ja startupin kohtaamisessa kysytään mittareita. Mitä mittareita sijoittaja tarvitsee sijoituspäätöksensä tueksi? Mitä mittareita startupit mittaavat? Ovat nämä samoja vai eri mittareita? Ilkka Lavas otti Slushissa haastatteluun sijoittajia sekä kasvavia startuppeja ja selvitti mitkä ovat tärkeimmät mittarit joita jokaisen kasvavan yrityksen tulisi seurata.

Uuden yrityksen sudenkuopat ja miten vältät ne blogit

Uuden yrityksen sudenkuopat ja miten vältät ne

Yrityksen perustaminen ja sen pyörittäminen vaativat paljon muutakin kuin hyvän yritysidean. Uusi yrittäjä joutuu opettelemaan taitoja, joita hän ei osannut edes ajatella tarvitsevansa. Listasimme muutamia asioita, jotka on hyvä jokaisen yrittäjän ottaa haltuun, välttääkseen yleisimmät tuoreen yrityksen ongelmat.

Ilkka Lavas: 13 vinkkiä kasvuyrityksille blogit

Ilkka Lavas: 13 vinkkiä kasvuyrityksille

Mistä tietää, milloin on aika alkaa laajentaa yritystä? Miten myyntiin saa potkua? Missä vaiheessa kannattaa pyytää ulkopuolista neuvontaa? Kasvuyrittäjä ja sijoittaja Ilkka Lavas vastaa mm näihin kasvuyrityksen tärkeisiin kysymyksiin Bisnespöytä-podcastissa, josta tiivistelmä tässä blogissa.

Netvisor sopii yhtä hyvin pienelle ja suurelle yritykselle blogit

Netvisor sopii yhtä hyvin pienelle ja suurelle yritykselle

Netvisoria käyttävät niin yksinyrittäjät kuin suuryritysten talousjohtajat. Ohjelmisto taipuu molempien tarpeisiin juuri siten kuin he haluavat. Lue blogista, miten sama ohjelmisto skaalautuu käyttötarpeen mukaan pienyrityksen kirjanpito-ohjelmasta suuryrityksen taloushallinnon sydämeksi ja useita ohjelmistoja yhdistäväksi kokonaisuudeksi.

Miten valita oikea asiakas tilitoimistolle? blogit

Miten valita oikea asiakas tilitoimistolle?

Tilitoimistoala elää monella tapaa murrosaikaa. Kirjanpito on siirtynyt sähköisiin järjestelmiin, toimistot kasvavat ja ketjuuntuvat, työ ei ole enää paikkakuntasidonnaista… Asiakasvalinta on nyt oikeasti mahdollista ja järkevää, jos haluaa kehittää ja kasvattaa toimintaansa. Pysyä kilpailussa mukana.

Mitä voi vähentää yritysverotuksessa? blogit

Mitä voi vähentää yritysverotuksessa?

Verovähennykset voi tehdä oikein tai ne voi tehdä väärin. Oikein tehtynä niiden avulla voi säästää selvää rahaa. Väärin tehtynä niistä voi koitua yritykselle paljon harmia ja ylimääräisiä kuluja. Veroasiantuntija Kari Alhola opastaa blogissa, mitä yrityksen verotuksessa voi vähentää ja mitä ei.

Netvisor-koulutuksia uudistettiin blogit

Netvisor-koulutuksia uudistettiin

Uuden järjestelmän käyttöönotossa yksi iso haaste on sen käytön opettelu. Onko aikaa ja mielenkiintoa opetella käyttämään järjestelmää riittävän hyvin? Netvisorin koulutuksia uudistettiin niin, että jokaisella on nyt mahdollisuus osallistua koulutuksiin omalta työpisteeltä.

Voiko työntekijöiden motivaatioon vaikuttaa? blogit

Voiko työntekijöiden motivaatioon vaikuttaa?

Henkilökunnan motivointi voi nostaa yrityksen tuottavuutta merkittävästi, mutta se ei ole aivan helppoa. Paljon riippuu työpaikan ilmapiiristä ja esimiesten taidoista. Koko motivointitaakkaa ei kuitenkaan voi sysätä työnantajan harteille. Työntekijöilläkin on vastuunsa.

Verkkolaskulaki, onko se verkkolaskupakko? blogit

Verkkolaskulaki, onko se verkkolaskupakko?

Verkkolaskulaki antaa ensi vuonna myös yrityksille mahdollisuuden vaatia toimittajiltaan laskut sähköisinä. Uudistus pakottaa jotkut organisaatiot uudistamaan järjestelmiään, mutta laki ei sinällään tuo suurta muutosta Suomessa jo vallalla oleviin käytäntöihin.

Hyvä strategia auttaa kasvamaan blogit

Hyvä strategia auttaa kasvamaan

Strategia jämäköittää yrityksen toimintaa. Se antaa suunnan ja keinot, joilla tavoitteisiin pyritään. Henkilökunnan ja asiakkaiden ottaminen mukaan strategiatyöhön on hyvä tapa sitouttaa heitä.

Netvisorin hinnoittelu uudistui blogit

Netvisorin hinnoittelu uudistui

Netvisorin hinnoittelu-uudistuksella pyritään vastaamaan sekä nopealla tahdilla digitalisoituvan yhteiskunnan luomiin odotuksiin että muuttuneeseen ostokäyttäytymiseen. Pakettihinnoittelu on aikaisempaa selkeämpi.

Automaatio vapauttaa ihmisen olemaan ihminen blogit

Automaatio vapauttaa ihmisen olemaan ihminen

Suomessa on parhaillaan meneillään useita merkittäviä hankkeita yhteiskuntamme automatisoimiseksi. Mukana ovat valtion lisäksi mm. suuryritykset. Mitä hyötyä automatiikasta ja robotiikasta sitten on yrityksille? Lue asiantuntijoiden ajatuksia asiasta.

Myynnin esteet ja niiden poistaminen blogit yleinen

Myynnin esteet ja niiden poistaminen

Myynnin esteet liittyvät usein tunneasioihin. Luottamuksen puute on yksi suurimmista myynnin esteistä. Toinen on arvon tuottaminen. Jos et kuuntele asiakasta ja siten selvitä hänen todellisia tarpeitaan, et myöskään pysty tarjoamaan hänelle sellaista arvoa, josta hän on valmis maksamaan.

Verosuunnittelu kannattaa blogit

Verosuunnittelu kannattaa

Jotta yritystoiminnasta saa parhaan mahdollisen hyödyn, kannattaa osakkaiden tehdä verosuunnitelma mahdollisimman pitkälle tulevaisuuteen. Sen avulla saadaan tulot optimoitua ja verorasite minimoitua.

Budjetti, ennuste vai molemmat? blogit

Budjetti, ennuste vai molemmat?

Mitä eroa on budjetilla ja ennusteella? Greenstepin senior manager Oliver Lindholm ja Visma Solutionsin tuotepäällikkö Pekka Kotovaara kertovat oman näkemyksensä, miten etenkin juuri toimintansa aloittaneissa ja toiminnan muuttamista ja kasvua tavoittelevissa yrityksissä työkaluihin kannattaa suhtautua.

Mikä sähköinen allekirjoitus? blogit

Mikä sähköinen allekirjoitus?

Sähköinen allekirjoitus on juridisesti pätevä, nopea ja jopa turvallisempi kuin käsin kirjoitettu. Sitä voi käyttää kaikissa yrityksen asiakirjoissa, vuokrasopimuksissa, vakuutussopimuksissa, kauppakirjoissa ja niin edelleen.

Kustannustietoisuudella kasvua yritykselle blogit

Kustannustietoisuudella kasvua yritykselle

Kustannustietoinen ei ole sama kuin pihi. Kustannustietoinen yritys tietää tarkkaan, mihin rahaa menee ja mistä sitä tulee, osaa jopa ennakoida tulevia menoja ja reagoida nopeasti, jos kustannukset nousevat. Kustannustietoisuus auttaa yritystä kehittymään ja kasvamaan.

Netvisor ennakoi tulevaa rakennusalan kausivaihteluissa asiakkaat

Netvisor ennakoi tulevaa rakennusalan kausivaihteluissa

Monien organisaatioiden hallituksissa istunut ja monia taloushallinto-ohjelmistoja nähnyt Minna Väyrynen, pitää Netvisoria kokonaisuutena selkeästi parhaana ohjelmistona. Oman rakennusalan yrityksensä taloutta hän hoitaa liikkuvan työnsä vuoksi pääasiassa etänä, Netvisorin mahdollistamana.

Urheiluseuran talous ammattimaiselle tasolle asiakkaat

Urheiluseuran talous ammattimaiselle tasolle

Urheiluseurassa helposti ajatellaan, että siinähän se kirjanpito sujuu sivussa. Salibandyseura NST:ssä huomattiin pian Netvisorin käyttöönoton jälkeen, että seuran kehittäminen on huomattavasti helpompaa, kun talousluvut ovat hallituksella hyvin hallussa.