Uusi Controller

Raportointi, budjetointi ja ennusteet kattavasti Netvisorissa

Älä suostu enää odottamaan kuuluisaa viime kuun raporttia. Uuden Controllerin monipuolisten raporttien ansiosta yrityksesi tuloslaskelma, tase, KPI-luvut, laskentakohteet sekä mittaristot ovat aina klikkauksen päässä.

Tieto automaattisesti Netvisorista

Controllerin raporttien tiedot tulevat suoraan Netvisorista, joten tieto on aina luotettavaa ja pääset porautumaan syvälle tiedon alkulähteeseen.

Vaivaton
käyttöönotto

Controller sisältyy Netvisorin Professional ja Premium -paketteihin. Palvelun käyttöönotto tapahtuu suoraan Netvisor Storesta ja käy nopeasti vain muutamalla klikkauksella. Professional- ja Premium-paketteihin kuuluvat asiakkaat saavat Controllerin käyttöönsä automaattisesti.

Kaikki, mitä tarvitset yrityksesi talouden johtamiseen

Controllerin avulla saat kattavan kuvan yrityksesi taloudesta. Palvelu sisältää visuaalisen mittariston, numeeriset raportit, budjetoinnin työkalut sekä ennusteet.

Controller-webinaarit

Nauhoite

Näin luot ja seuraat ennusteita Netvisor Controllerilla

Webinaarissa esittelemme Controllerin ennustamisen ominaisuuksia ja käymme läpi, kuinka voit hyödyntää niitä yrityksesi ennusteen luomisessa.

Webinaarin kesto on 30 minuuttia ja puhujina ovat Visma Solutionsin Pekka Kotovaara, Mari Laine ja Marko Heininen.

Nauhoite

Näin budjetoit uudella Netvisor Controllerilla

Webinaarissa käydään läpi Controllerin budjetoinnin ominaisuuksia. Nauhoitteen kesto on 30 minuuttia ja puhujina ovat Visma Solutionsin Pekka Kotovaara ja Marko Heininen.

Mittaristo

Mittariston avulla näet hetkessä, miten yritykselläsi menee

Uusi Controller muodostaa visuaalisia raportteja toteumasta, budjetista sekä ennusteesta. Voit tarkastella visuaalisia raportteja esimerkiksi yrityskohtaisesti tai laskentakohteittain. Mittariston avulla on mahdollista valita rinnakkain useita eri yksiköitä ja vertailla niitä keskenään. Omien mittaristojen avulla voit laajentaa yrityksesi tarkasteluja entisestään.

Raportointi

Controller-raporttien avulla voit porautua syvälle talouslukuihin

Raporteista löytyy valmiina tuloslaskelma, tase sekä tärkeimmät tunnusluvut yrityksen johtamiseen. Tunnuslukuja löytyy neljästä eri kategoriasta: kasvu, kannattavuus, maksuvalmius ja vakavaraisuus. Voit monipuolistaa raportointia luomalla omia raportteja ja tunnuslukuja uuteen Controlleriin.

Ennusteet ja budjetti

Budjetoi ja ennusta tulevaa

Controllerin avulla voit budjetoida ja ennustaa yrityksesi taloutta. Voit luoda budjetteja sekä ennusteita ja verrata niitä toteumaan reaaliajassa. Budjettien ja ennusteiden luominen on yksinkertaista, sillä Netvisor hyödyntää aiempaa dataa budjetti- ja ennustepohjien luomisessa.

Uusi toiminnallisuus

Uusi Controller korvaa Financial Overview:n ja vanhan Controllerin

Uusi Controller sopii kaikille Netvisorissa oleville yhtiömuodoille ja tulee korvaamaan Financial Overview:n sekä vanhan Controllerin. Lue alta, kuinka uuden Controllerin julkaisu vaikuttaa aiempiin palveluihin.

Financial Overview

Financial Overview poistui käytöstä 30.6.2022

Uusi Controller on korvannut Financial Overview:n. Mikäli tarvitset apua, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Näin saat uuden Controllerin käyttöösi

Vanha Controller

Uusi Controller soveltuu kaikille yhtiömuodoille, jotka löytyvät Netvisorista. Uusi Controller kuuluu Professional- ja Premium-paketteihin eikä sisällä muita kuluja.

Uuden Controllerin käyttöönotto on riippuvainen yrityksen paketista. Käyttöönotto tapahtuu seuraavasti:

Basic- ja Core-paketeissa olevat yritykset: Yritys saa uuden Controllerin käyttöönsä päivittämällä Netvisor-paketin Professional- tai Premium-paketiksi Netvisor Storessa. Kun uusi Controller on otettu käyttöön, vanha Controller tulee ottaa pois käytöstä Netvisor-Storessa. Vanhan Controllerin laskutus päättyy sen kuukauden lopussa, jonka aikana yritys on ottanut vanhan Controllerin pois käytöstä.

Professional- ja Premium-paketteissa olevat yritykset: Yritys saa uuden Controllerin käyttöönsä automaattisesti, sillä uusi Controller kuuluu Professional- ja Premium-pakettiin. Uutta Controlleria ei tarvitse aktivoida erikseen. Yrityksen tulee ottaa vanha Controller pois käytöstä Netvisor-Storessa. Vanhan Controllerin laskutus päättyy sen kuukauden lopussa, jonka aikana yritys on ottanut vanhan Controllerin pois käytöstä.

Aikataulu: Vanha Controller poistuu käytöstä 31.12.2023, johon mennessä kaikki budjettitiedot tulee olla siirrettynä uuteen Controlleriin ja vanha Controller tulee olla otettuna pois käytöstä.

Myös konsernikäsittely tulee siirtymään uuteen Controlleriin myöhemmin.

Lue ohjeistus tietojen siirtämisestä vanhasta Controllerista uuteen

Usein kysytyt kysymykset

Käyttöönotto

 • Millaisille yrityksille uusi Controller sopii?
  Uusi Controller sopii kaikille Netvisorista löytyville yhtiömuodoille, lukuunottamatta niitä yhtiöitä, jotka hyödyntävät konsernikäsittelyä.
 • Kuka saan uuden Controllerin käyttöön?
  Saat uuden Controllerin käyttöösi automaattisesti, jos sinulla on ollut aiemmin käytössä Financial Overview, vanha Controller tai sinulla on käytössä Professional- tai Premium-paketti. Mikäli yritykselläsi on käytössä Basic- tai Core-paketti, sinun tulee vaihtaa yritys Professional- tai Premium pakettiin Netvisor-Storessa. Paketteihin kuuluu muitakin, etuja. Uusi Controller-osio näkyy Netvisorin päävalikossa, kun olet siirtynyt oikeaan pakettiin.

Palvelun käyttö

 • Mitkä ovat uuden Controllerin keskeiset ominaisuudet?
  Mittaristo, raportit, budjetointi, ennusteet sekä omat mittaristot ja raportit.
 • Mitä palvelun käyttö maksaa?
  Palvelu sisältyy Professional- ja Premium-paketteihin, eikä siitä tule ylimääräisiä kuluja.
 • Onko uudessa Controllerissa konsernikäsittelyä?
  Uudessa Controllerissa ei ole vielä konsernikäsittelyä, mutta se tullaan lisäämään uuteen Controlleriin myöhemmin.
 • Voiko budjetista ja ennusteista luoda eri versioita?
  Sekä budjetista että ennusteista voi luoda useita eri versiota ja verrata niitä toteumaan.

Aiemmat palvelut

 • Kuinka toimin, kun käytössäni on Financial Overview
  Financial Overview poistui käytöstä 30.6.2022 Uusi Controller on korvannut Financial Overview:n. Mikäli tarvitset apua, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Ohjeet uuden Controllerin käyttöönottoon
 • Kuinka toimin, kun käytössäni on vanha Controller?
  Budjettitiedot tulee olla siirrettyinä uuteen Controlleriin 30.12.2023 mennessä. Toteumatiedot siirtyvät uuteen Controlleriin automaattisesti käytön alkaessa. Ohje budjetittietojen siirtämiseen vanhasta Controllerista

Uusi Controller

Nopea käyttöönotto

Saat Netvisorin Professional ja Premium -paketteihin sisältyvän Controllerin käyttöösi parissa minuutissa Netvisor Storen kautta. Palvelu on käytössäsi vain muutamalla klikkauksella.

Uusi Controller sopii kaikille yhtiömuodoille, jotka on käytössä Netvisorissa. Palvelussa ei ole vielä käytössä konsernikäsittelyä, mutta ei hätää – jätä yhteystietosi, niin kerromme mielellämme lisää muista ratkaisuistamme.

Uuden Controllerin
käyttöönotto Netvisorissa:

 1. Kirjaudu Netvisoriin
 2. Varmista, että käytössäsi on Professional- tai Premium-paketti. Näet tämän Netvisor Storesta.
 3. Kun käytössäsi on Professional- tai Premium-paketti, Controller nousee Netvisorin päävalikkoon.