Uusi Controller

Raportointi, budjetointi ja ennusteet kattavasti Netvisorissa

Älä suostu enää odottamaan kuuluisaa viime kuun raporttia. Uuden Controllerin monipuolisten raporttien ansiosta yrityksesi tuloslaskelma, tase, KPI-luvut, laskentakohteet sekä mittaristot ovat aina klikkauksen päässä.

Tieto automaattisesti Netvisorista

Controllerin raporttien tiedot tulevat suoraan Netvisorista, joten tieto on aina luotettavaa ja pääset porautumaan syvälle tiedon alkulähteeseen.

Vaivaton
käyttöönotto

Controller sisältyy Netvisorin Professional ja Premium -paketteihin. Palvelun käyttöönotto tapahtuu suoraan Netvisor Storesta ja käy nopeasti vain muutamalla klikkauksella. Professional- ja Premium-paketteihin kuuluvat asiakkaat saavat Controllerin käyttöönsä automaattisesti.

Kaikki, mitä tarvitset yrityksesi talouden johtamiseen

Controllerin avulla saat kattavan kuvan yrityksesi taloudesta. Palvelu sisältää visuaalisen mittariston, numeeriset raportit, budjetoinnin työkalut sekä ennusteet.

Mittaristo

Mittariston avulla näet hetkessä, miten yritykselläsi menee

Uusi Controller muodostaa visuaalisia raportteja toteumasta, budjetista sekä ennusteesta. Voit tarkastella visuaalisia raportteja esimerkiksi yrityskohtaisesti tai laskentakohteittain. Mittariston avulla on mahdollista valita rinnakkain useita eri yksiköitä ja vertailla niitä keskenään. Omien mittaristojen avulla voit laajentaa yrityksesi tarkasteluja entisestään.

Raportointi

Controller-raporttien avulla voit porautua syvälle talouslukuihin

Raporteista löytyy valmiina tuloslaskelma, tase sekä tärkeimmät tunnusluvut yrityksen johtamiseen. Tunnuslukuja löytyy neljästä eri kategoriasta: kasvu, kannattavuus, maksuvalmius ja vakavaraisuus. Voit monipuolistaa raportointia luomalla omia raportteja ja tunnuslukuja uuteen Controlleriin.

Ennusteet ja budjetti

Budjetoi ja ennusta tulevaa

Controllerin avulla voit budjetoida ja ennustaa yrityksesi taloutta. Voit luoda budjetteja sekä ennusteita ja verrata niitä toteumaan reaaliajassa. Budjettien ja ennusteiden luominen on yksinkertaista, sillä Netvisor hyödyntää aiempaa dataa budjetti- ja ennustepohjien luomisessa.

Uusi toiminnallisuus

Uusi Controller korvaa Financial Overview:n ja vanhan Controllerin

Uusi Controller sopii kaikille Netvisorissa oleville yhtiömuodoille ja tulee korvaamaan Financial Overview:n sekä vanhan Controllerin. Lue alta, kuinka uuden Controllerin julkaisu vaikuttaa aiempiin palveluihin.

Financial Overview

Kaikki asiakkaat, joilla on käytössä Financial Overview saavat käyttöönsä uuden Controllerin automaattisesti. Uusi Controller löytyy Netvisorin päävalikosta ja suosittelemma aloittamaan palvelun käytön mahdollisimman pian.

Financial Overview poistuu käytöstä 30.6.2022 mennessä. Kaikki budjettitieto tulee olla siirrettynä uuteen Controlleriin tähän mennessä. Toteumatiedot siirtyvät uuteen Controlleriin automaattisesti käytön alkaessa.

Lue ohjeistus tietojen siirtämisestä Financial Overview:stä uuteen Controlleriin

Vanha Controller

Uusi Controller soveltuu kaikille yhtiömuodoille, jotka löytyvät Netvisorista. Uusi Controller kuuluu Professional- ja Premium-paketteihin eikä sisällä muita kuluja.

Uuden Controllerin käyttöönotto on riippuvainen yrityksen paketista. Käyttöönotto tapahtuu seuraavasti:

Basic- ja Core-paketeissa olevat yritykset: Yritys saa uuden Controllerin käyttöönsä päivittämällä Netvisor-paketin Professional- tai Premium-paketiksi Netvisor Storessa. Kun uusi Controller on otettu käyttöön, vanha Controller tulee ottaa pois käytöstä Netvisor-Storessa. Vanhan Controllerin laskutus päättyy sen kuukauden lopussa, jonka aikana yritys on ottanut vanhan Controllerin pois käytöstä.

Professional- ja Premium-paketteissa olevat yritykset: Yritys saa uuden Controllerin käyttöönsä automaattisesti, sillä uusi Controller kuuluu Professional- ja Premium-pakettiin. Uutta Controlleria ei tarvitse aktivoida erikseen. Yrityksen tulee ottaa vanha Controller pois käytöstä Netvisor-Storessa. Vanhan Controllerin laskutus päättyy sen kuukauden lopussa, jonka aikana yritys on ottanut vanhan Controllerin pois käytöstä.

Aikataulu: Vanha Controller poistuu käytöstä 31.12.2022, johon mennessä kaikki budjettitiedot tulee olla siirrettynä uuteen Controlleriin ja vanha Controller tulee olla otettuna pois käytöstä.

Poikkeus: Konsernikäsittely säilyy vanhassa Controllerissa. Myös konsernikäsittely tulee siirtymään uuteen Controlleriin myöhemmin.

Lue ohjeistus tietojen siirtämisestä vanhasta Controllerista uuteen

Katso Controller -webinaari nauhoitteelta

Järjestimme tiiviin 30 minuuttisen webinaarin, jossa kävimme läpi uutta Controlleria ja demosimme sitä Netvisorissa. Voit katsoa webinaarin nauhoitteelta milloin haluat!

Katso webinaarinauhoite

Usein kysytyt kysymykset

Käyttöönotto

 • Millaisille yrityksille uusi Controller sopii?
  Uusi Controller sopii kaikille Netvisorista löytyville yhtiömuodoille, lukuunottamatta niitä yhtiöitä, jotka hyödyntävät konsernikäsittelyä.
 • Kuka saan uuden Controllerin käyttöön?
  Saat uuden Controllerin käyttöösi automaattisesti, jos sinulla on ollut aiemmin käytössä Financial Overview, vanha Controller tai sinulla on käytössä Professional- tai Premium-paketti. Mikäli yritykselläsi on käytössä Basic- tai Core-paketti, sinun tulee vaihtaa yritys Professional- tai Premium pakettiin Netvisor-Storessa. Paketteihin kuuluu muitakin, etuja. Uusi Controller-osio näkyy Netvisorin päävalikossa, kun olet siirtynyt oikeaan pakettiin.

Palvelun käyttö

 • Mitkä ovat uuden Controllerin keskeiset ominaisuudet?
  Mittaristo, raportit, budjetointi, ennusteet sekä omat mittaristot ja raportit.
 • Mitä palvelun käyttö maksaa?
  Palvelu sisältyy Professional- ja Premium-paketteihin, eikä siitä tule ylimääräisiä kuluja.
 • Onko uudessa Controllerissa konsernikäsittelyä?
  Uudessa Controllerissa ei ole vielä 1.4. Konsernikäsittelyä, mutta se tullaan lisäämään uuteen Controlleriin myöhemmin.
 • Voiko budjetista ja ennusteista luoda eri versioita?
  Sekä budjetista että ennusteista voi luoda useita eri versiota ja verrata niitä toteumaan.

Aiemmat palvelut

Uusi Controller

Nopea käyttöönotto

Saat Netvisorin Professional ja Premium -paketteihin sisältyvän Controllerin käyttöösi parissa minuutissa Netvisor Storen kautta. Palvelu on käytössäsi vain muutamalla klikkauksella.

Uusi Controller sopii kaikille yhtiömuodoille, jotka on käytössä Netvisorissa. Palvelussa ei ole vielä käytössä konsernikäsittelyä, mutta ei hätää – jätä yhteystietosi, niin kerromme mielellämme lisää muista ratkaisuistamme.

Uuden Controllerin
käyttöönotto Netvisorissa:

 1. Kirjaudu Netvisoriin
 2. Varmista, että käytössäsi on Professional- tai Premium-paketti. Näet tämän Netvisor Storesta.
 3. Kun käytössäsi on Professional- tai Premium-paketti, Controller nousee Netvisorin päävalikkoon.