matkalaskut

Matkalaskut nopeasti käsittelyyn

Netvisorissa matkakulut ja työajan voi kohdistaa suoraan laskentakohteille, jolloin ne ovat mukana myös kannattavuusraporteilla. Matkalaskut saa lähetettyä Netvisorista suoraan tulorekisteriin.

Tulorekisteri-ilmoittaminen Netvisorissa

Työntekijän kirjaamat tiedot suoraan palkanlaskentaan

Automaattinen yhteys helpottaa palkanlaskijan arkea

Matkalaskut ja kulukirjaukset

Matkalaskut ja kulukirjaukset syntyvät sähköisesti Netvisorin kätevillä ominaisuuksilla. Tarkastaminen, kohdistukset laskentakohteille ja kulujen seuranta on helppoa työntekijälle ja samalla tehokasta palkanlaskijalle. Kuluja voidaan kohdistaa matkalaskuille myös ostolaskuilta.

Päivärahat

Matkalaskut voi siirtää maksatukseen ja kulukuitit liittää matkalaskuille mobiilisti yhdeltä istumalta. Päivärahalaskurilla työntekijä laskee päivärahan suuruuden helposti.

Kilometrikorvaukset

Kilometrikorvaukset voi laskea laskurilla, joka tuntee korvausperusteet. Laskuriin tarvitsee syöttää ainoastaan kilometrit, kyydissäolijat ja matkareitin.

Kuittiskanneri

Ota kuva kuitista tai paperisesta ostolaskusta, kirjaa lisätietoja ja lähetä kuitti käsittelyyn. Visma Scanner on mobiilisovellus, jolla kuitit voi liittää matkalaskulle ja toimittaa näppärästi suoraan Netvisoriin.

Laadi matkalaskut kätevästi myös mobiilisovelluksella

Kirjaa matkalaskut Netvisor-sovelluksella. Laskun luonnin yhteydessä voit syöttää oikeat alv-prosentit kuluriveille, kohdistaa kulut oikeille laskentakohteille tai kustannuspaikoille sekä ottaa kuvan kuitista ja liittää sen suoraan matkalaskulle. Mobiilikäyttö on heti käytettävissä kaikilla käyttäjillä ja palkansaajilla.