Netvisor

Taloushallinto-ohjelma, joka automatisoi rutiinit

Anna automaation tehdä työstäsi helpompaa. Kerralla eroon Excelistä, kansioista ja kuiteista. Helppo kokeilla ja ottaa käyttöön.

Yli 35 000 suomalaista asiakasta

isey-skyt

100 % taloushallinon automaatio

Anna automaation tehdä työstäsi helpompaa.

Kaikki toiminnallisuudet Netvisorissa tähtäävät taloushallinnon automaation kasvattamiseen. Vuosien kehitystyön tuloksena jo 97 % kirjanpidon tositteista syntyy automaation kautta. Se säästää aikaa, tekee asiantuntijoiden työstä mielekkäämpää ja lisää tuottavuutta. 100 % automaatio on täysin mahdollinen, kun prosessit ovat kunnossa.

Lisää blogista: sähköinen vs. automatisoitu taloushallinto

Reaaliaikainen taloushallinto

Pysy aina ajan tasalla tärkeimmistä talousluvuista.

Netvisorissa kaikki tieto liikkuu ja kohdistuu automaattisesti. Pankkiyhteydet sekä eri toimintojen saumaton yhteys varmistaa, että näet reaaliaikaisesti yrityksen taloustilanteen ja tulevat saatavat sekä kulut. Kaikki tieto on käytettävissäsi ilman manuaalista työtä ja se tarkoittaa vähemmän virheitä, etsimistä ja korjaamista.

Monipuolinen raportointi

Tee parempia päätöksiä oikeaan tietoon perustuen.

Kaikki taloustieto on yhdessä paikkaa ja pääset tarkastelemaan sitä mistä ja milloin tahansa. Netvisorissa poraudut päätason luvuista nopeasti aina yksittäiselle tositteelle asti.

Reaaliaikainen kassavirta

Tarkkaile kassavirran kehitystä ja maksuvalmiutta. Netvisor yhdistää tulot ja menot yhteen graafiseen näkymään.

Kassavirran ennustaminen

Varmista maksuvalmius ja positiivinen kassavirta. Kassavirtatyökalulla voit täydentää olemassa olevaa talousdataa omilla merkinnöillä.

Visuaalinen talousraportointi

Seuraa yrityksen talouden kehitystä ja suuntaa havainnoillisten kaavioiden ja taulukoiden pohjalta.

Tutustu raportoinnin ominaisuuksiin

Helppo ja selkeä budjetointi

Laadi yrityksen budjetit selkeän ja helppokäyttöisen budjetointityökalun avulla.

Tutustu budjetoinnin ominaisuuksiin

Yli 700 tilitoimistoa

Joustava tilitoimistoyhteistyö tarpeidesi mukaan.

Netvisorin kumppaniverkosto kattaa yli 700 tilitoimistoa. Tästä joukosta löydät varmasti modernin kumppanin, joka vastaa tarvitsemaasi palvelukokonaisuuteen. Koko Suomen laajuinen verkosto auttaa löytämään kumppanin läheltä, mutta digitaalisuuden ja automaatioon myötä välimatkakaan ei ole este hedelmälliselle yhteistyölle. Me tunnemme kumppanimme ja saat meiltä aina haluamasi määrän parhaita tilitoimistoehdotuksia.

Vertaile: Suomen tilitoimistot

Sujuva prosessi

Tilintarkastus ketterästi

Netvisorin avulla tilintarkastusprosessi onnistuu sujuvasti. Sähköinen aineisto mahdollistaa tilintarkastajalle helpon pääsyn kaikkiin tarvittaviin tietoihin. Tilintarkastustyötä ovat helpottamassa kattavat raportit ja informaation hakutoiminnot. Tilintarkastaja saa käyttöoikeudet ohjelmistoon toimenpiteidensä suorittamista varten.

Tutustu tilintarkastukseen Netvisorilla

Netvisor

Kokeile veloituksetta

Helppo ja riskitön koekäyttö. Saat heti linkin, jolla pääset kokeilemaan Netvisorin toiminnallisuuksia. Jopa pohjadataa on valmiina, etkä joudu keksimään testiaineistoa tyhjästä.