Digitaalinen tilitoimisto Nooga on saanut pilvipohjaisesta Netvisor-järjestelmästä kaikki tarvitsemansa taloushallinnon ja palkanlaskennan ohjelmat yhdessä paketissa. Netvisorista Nooga saa muun muassa reaaliaikaiset raportit ja kassavirtaennusteet automatisoidusti ja helppokäyttöisesti.

tilitoimisto Nooga

Nooga on Pietarsaaressa, Vaasassa ja Kokkolassa toimiva moderni ja digitaalinen tilitoimisto, joka työllistää tällä hetkellä 18 henkeä. Nooga aloitti yhteistyön Visman kanssa 2,5 vuotta sitten ottaessaan käyttöön Netvisor-järjestelmän. Netvisor tarjoaa automatisoidun kokonaisuuden taloushallintoon ja palkanlaskentaan.

– Kun valitsimme palveluntarjoajaa, kävimme läpi myös muita vaihtoehtoja. Netvisor kuitenkin nousi niistä ykköseksi, koska se on helppokäyttöinen, pilvipohjainen ja siitä löytyy kaikki tarvitsevamme toiminnot yhdessä paketissa, Noogan toimitusjohtaja Monika Ahlskog perustelee.

100-prosenttisesti automatisoitu ja reaaliaikainen järjestelmä

Noogan kirjanpitäjät ja palkanlaskijat käyttävät Netvisoria päivittäisessä työssään. Suuria etuja Netvisorissa on Noogalle ollut sen 100-prosenttinen automatisoitavuus sekä reaaliaikainen raportointi.

– Saan esimerkiksi hallituksen kokouksiin kassavirran ennusteet ja muun raportoinnin reaaliaikaisina. Lisäksi se on integroitavissa muihin järjestelmiin, Ahlskog luettelee.

Ahlskog voi lämpimästi suositella Netvisoria muille tilitoimistoille sekä kaikille pienille ja keskisuurille yrityksille.

– Netvisoria käyttäessä saa talousalaan liittyvät toiminnot samassa järjestelmässä. Se on näppärä ja monipuolinen ja sen käyttäminen säästää aikaa. Tärkein ominaisuus Netvisorissa minulle itselleni ovat kuitenkin reaaliaikaiset raportit, Ahlskog korostaa.

– On hauskempaa tehdä bisnestä, kun talousasiat ovat hoidossa, Ahlskog päättää.


Anni Oksanen työskentelee Netvisorin markkinoinnissa. Vankka kokemus B2B-maailmassa on paljastanut, että yritysten sisältä löytyy monia tarinoita, jotka ansaitsevat tulla kerrotuiksi.