Varastonhallinta Pk-yrityksille

Myynteihin ja ostoihin integroitu varastonhallinta, joka on yhteydessä taloushallintoon

Automatisoitu varastonhallintajärjestelmä

Oikein optimoitu varastonhallinnan prosessi ja toimintatavat vaikuttavat merkittävästi liikevaihtoon ja kannattavuuteen.

Optimoi ja ennakoi

Vältä liian pienestä tai suuresta varastosta aiheutuvat kustannukset. Optimoi varastosi ennakoimalla kysyntää historiatietojen perusteella.

 

Vertaa toimittajia

Kun tiedät mitä ja milloin tilata, varmista myös keneltä kannattaa tilata. Vertaa kustannuksia toimittajittain ja tunnista parhaat ja luotettavimmat kumppanisi.

Varmista asiakastyytyväisyys

Turvaa tuotteiden saatavuus sekä verkossa että kivijalassa reaaliaikaisilla varastosaldoilla ja oikein määritellyillä hälytysrajoilla.

Automaattiset varastotapahtumat

Anna automaation tehdä työtä puolestasi. Parannat varastonhallinnan kustannustehokkuutta ja riskienhallintaa. Varastokirjanpito syntyy suoraan liiketapahtumilta eikä rinnakkaista kirjanpitoa tarvitse pitää – vältyt manuaalisilta virheiltä. Netvisor seuraa varastosaldoja puolestasi ja hälyttää asetetuissa rajoissa.

 

automatisoitu-varastonhallinta

”Netvisorin tarjoamien reaaliaikaisten tuote- ja varastotietojen avulla on oikea informaatio asiakkaille saatavissa nopeasti. Myös tilausvalmistus ja sisäinen työnkulku on yhdistetty CRM:n kautta taloushallintoon, jolloin kaikki tilauksen tiedot liikkuvat yhdessä järjestelmässä.”

Petri Nylund Toimitusjohtaja, Tackla Pro Oy

Reaaliaikainen tiedonkulku

Netvisorin avulla tiedot kulkevat reaaliajassa toimipaikkojesi välillä. Varmista myös verkkokaupan ja varastonhallinnan välinen tiedonkulku hyödyntämällä valmiita integraatioliittymiä. Varastoraportointi on aina ajan tasalla.

Skaalautuva varastonhallinta

Valitse palvelut, joita tarvitset. Voit aloittaa kustannustehokkaasti muutamilla varastonhallinnan ominaisuuksilla ja laajentaa käyttöä toiminnan ja tarpeiden kasvaessa. Netvisorissa voit lisätä tai poistaa osioita itse sekä hyödyntää kumppaniverkoston tarjontaa.

Laajennettu tuotehallinta

Kun tarvitset tuoterakenteita, mallivariaatioita, tuotantorakenteita tai myyntikokoonpanoja, Netvisorin laajennettu tuotehallinta palvelee tarpeitasi. Se on valintasi myös, kun tarvitset viivakoodikäsittyä, kielitukea nimikkeille tai tuotekuvia. Hallitse ja käsittele isoja tuotemassoja ilman järeitä ja kalliita ohjelmistoratkaisuja.

automatisoitu_taloushallinto

Integraatiovalmiudet

Hyödynnä laajaa kumppaniverkostoa ja valitse käyttöösi parhaimmat järjestelmät tarpeidesi mukaan. Tarvittaessa myös nykyjärjestelmäsi ovat integroitavissa avoimen web service -ohjelmistorajapinnan kautta.

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä