Netvisor + Rackbeat

Edistyksellinen varastonhallinta & varastokirjanpito

Käyttäjäystävällinen varastonhallintajärjestelmä suunniteltuna kaikille varastoperusteisille yrityksille ja heidän työntekijöilleen.

Helppokäyttöiset myynti- ja ostotilaukset

Kattavat hinnoitteluvaihtoehdot sekä tarjoustyökalu

Reaaliaikainen saldoseuranta

Erä- ja sarjanumeroseuranta

Viivakoodikäsittely tapahtumilla

Mobiilisovellus tavaroiden toimittamiseen ja vastaanottoon

Kattava tuotehallinta sisältäen esimerkiksi tuoterakenteet ja variaatiot

Laaja rajapinta mahdollistaen esim. verkkokauppa- ja CRM-integraatiot sekä EDI-sanomat

Varastonhallintajärjestelmä modernina pilvipalveluna

Rackbeat on Tanskassa kehitetty moderni varastonhallintajärjestelmä. Pilvipalveluna se on käytettävissä missä tahansa sekä tietokoneella että mobiililaitteella. Rackbeat on laajasti käytössä Pohjoismaissa, ja Suomessa se on tarjolla yksinoikeudella Netvisorin asiakkaille.

Optimoi ja ennakoi

Vältä liian pienestä tai suuresta varastosta aiheutuvat kustannukset. Optimoi varastosi ennakoimalla kysyntää historiatietojen perusteella.

Kätevä mobiilisovellus

Varastonhallinta helposti mukana isossakin varastossa. Mobiilisovellus helpottaa varastohenkilökunnan työtä ja parantaa työtyytyväisyyttä.

Varmista asiakastyytyväisyys

Turvaa tuotteiden saatavuus sekä verkossa että kivijalassa reaaliaikaisilla varastosaldoilla ja oikein määritellyillä hälytysrajoilla.

Miksi valita Netvisor + Rackbeat?

Videolla asiantuntijamme vastaavat muun muassa kysymyksiin, mitä lisäarvoa Rackbeat tuottaa ja millaisille yrityksille Rackbeat sopii.

Rackbeat varastonhallintaan

Blogi: Parhaat puolet molemmista ohjelmistoista

Rackbeat tarjoaa kaiken saman, mitä Netvisorin oma varastonhallinta ja paljon enemmän. Blogistamme löydät asiantuntijamme haastattelun Netvisorin ja Racbeatin yhteiskäytöstä.

Netvisorin tarjoamien reaaliaikaisten tuote- ja varastotietojen avulla on oikea informaatio asiakkaille saatavissa nopeasti. Myös tilausvalmistus ja sisäinen työnkulku on yhdistetty CRM:n kautta taloushallintoon, jolloin kaikki tilauksen tiedot liikkuvat yhdessä järjestelmässä.

Petri Nylund Toimitusjohtaja, Tackla Pro Oy

Integraatiovalmiudet

Varmista myös verkkokaupan ja varastonhallinnan välinen tiedonkulku hyödyntämällä valmiita integraatioliittymiä. Marketplacesta löydät valmiit integraatiot muun muassa Shopifyn ja Woocommercen verkkokauppoihin. Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää mahdollisuuksista

Katso valmiit varastonhallinnan integraatiot