Visma Netvisor

Varastonhallinta PK-yrityksille

Varastonhallinta, joka on yhteydessä taloushallintoon.

Automaattiset varastotapahtumat

Reaaliaikainen varastokirjanpito ja -raportointi

Viivakoodikäsittely ja valittavat arvostusmenetelmät

Viennin Intrastat-raportointi Tullille

varastonhallinta

Rackbeat

Tehokas ja käyttäjäystävällinen varastonhallinta

Rackbeat tarjoaa käyttäjäystävällisen varastonhallintajärjestelmän, suunniteltuna kaiken tyyppisille varastoperusteisille yrityksille ja työntekijöille.

  • Helppokäyttöiset myynti- ja ostotilaukset
  • Kattavat hinnoitteluvaihtoehdot sekä tarjoustyökalu
  • Reaaliaikainen saldoseuranta
  • Erä- ja sarjanumeroseuranta
  • Viivakoodikäsittely tapahtumilla
  • Mobiilisovellus tavaroiden toimittamiseen ja vastaanottoon
  • Kattava tuotehallinta sisältäen esimerkiksi tuoterakenteet ja variaatiot
  • Laaja rajapinta mahdollistaen esim. verkkokauppa- ja CRM-integraatiot sekä EDI-sanomat

Uudistettu varastonhallinta lanseerataan 1.9.2023.

Automatisoitu varastonhallintajärjestelmä

Oikein optimoitu varastonhallinnan prosessi ja toimintatavat vaikuttavat merkittävästi liikevaihtoon ja kannattavuuteen.

Optimoi ja ennakoi

Vältä liian pienestä tai suuresta varastosta aiheutuvat kustannukset. Optimoi varastosi ennakoimalla kysyntää historiatietojen perusteella.

Vertaa toimittajia

Kun tiedät mitä ja milloin tilata, varmista myös keneltä kannattaa tilata. Vertaa kustannuksia toimittajittain ja tunnista parhaat ja luotettavimmat kumppanisi.

Varmista asiakastyytyväisyys

Turvaa tuotteiden saatavuus sekä verkossa että kivijalassa reaaliaikaisilla varastosaldoilla ja oikein määritellyillä hälytysrajoilla.

Automaattiset varastotapahtumat

Anna automaation tehdä työtä puolestasi. Parannat varastonhallinnan kustannustehokkuutta ja riskienhallintaa. Varastokirjanpito syntyy suoraan liiketapahtumilta eikä rinnakkaista kirjanpitoa tarvitse pitää – vältyt manuaalisilta virheiltä. Netvisor seuraa varastosaldoja reaaliaikaisesti ja erittelee hälytysrajan saavuttaneet tuotteet.

Visma Netvisor

Nopea Intrastat-raportointi Tullille

Hoida Intrastat-ilmoittaminen Suomen Tullille Netvisorin avulla. Netvisor kerää tiedot puolestasi ja säästät aikaa Intrastat-raportoinnissa!

Intrastat-raportointi taloushallinto-ohjelmasta

Netvisorin tarjoamien reaaliaikaisten tuote- ja varastotietojen avulla on oikea informaatio asiakkaille saatavissa nopeasti. Myös tilausvalmistus ja sisäinen työnkulku on yhdistetty CRM:n kautta taloushallintoon, jolloin kaikki tilauksen tiedot liikkuvat yhdessä järjestelmässä.

Petri Nylund Toimitusjohtaja, Tackla Pro Oy

Reaaliaikainen tiedonkulku

Netvisorin avulla tiedot kulkevat reaaliajassa toimipaikkojesi välillä. Varmista myös verkkokaupan ja varastonhallinnan välinen tiedonkulku hyödyntämällä valmiita integraatioliittymiä. Varastoraportointi on aina ajan tasalla

Skaalautuva varastonhallinta

Valitse palvelut, jotka tarvitset. Voit aloittaa kustannustehokkaasti muutamilla varastonhallinnan ominaisuuksilla ja laajentaa käyttöä toiminnan ja tarpeiden kasvaessa. Netvisorissa voit lisätä tai poistaa osioita itse sekä hyödyntää kumppaniverkoston tarjontaa.

Laajennettu tuotehallinta

Kun tarvitset tuoterakenteita, mallivariaatioita, tuotantorakenteita tai myyntikokoonpanoja, Netvisorin laajennettu tuotehallinta palvelee tarpeitasi. Se on valintasi myös, kun tarvitset viivakoodikäsittelyä, kielitukea nimikkeille tai tuotekuvia. Hallitse ja käsittele isoja tuotemassoja ilman järeitä ja kalliita ohjelmistoratkaisuja.

Integraatiovalmiudet

Hyödynnä laajaa kumppaniverkostoa ja valitse käyttöösi parhaimmat järjestelmät tarpeidesi mukaan. Tarvittaessa myös nykyjärjestelmäsi ovat integroitavissa avoimen web service -ohjelmistorajapinnan kautta.

Katso valmiit varastonhallinnan integraatiot