uusi avaimet käteen -paketti

Vaivaton vaihto Netvisoriin!

Ohjelmistonvaihto hoituu nyt sujuvammin kuin koskaan. Tarjoamme nyt Netvisoriin keskittäville tilitoimistoille veloituksetta avaimet käteen -paketin, joka sisältää mm. siirtotyöt, kattavat koulutukset, apua myyntiin ja paljon muuta.

Tutustu tarkemmin etuihin

Miksi juuri Visma Netvisor?

Netvisor on moderni taloushallinto- ja palkanlaskentaohjelma. Olemme luotettava ja pitkäaikainen kumppani, joka pitää huolen, että tilitoimistosi palveluntuotanto on aina askeleen verran muita edellä. Tässä 3 hyvää syytä valita juuri Netvisor.

Ylivoimaisesti parhaat työpäivät Oma Netvisorilla

Netvisorin uudet Oma Netvisor -näkymät kokoavat kaikki asiakkaat ja kaikki tehtävät yhteen ja samaan näkymään. Tämä säästää sinulta tuhansittain klikkauksia ja jopa 70 % työaikaa.

Ohjelmisto, joka sopii ihan jokaiselle asiakkaalle

Ei niin pientä, etteikö voisi sähköistää. Meiltä löytyy valmis ratkaisu, jonka turvin tuot kaikki asiakkaat sujuvasti saman taloushallinto-ohjelmiston pariin – myös ne kaikkein pienimmät mappiasiakkaat.

Tiliöi ostolaskut tekoälyn avulla

Jokainen ostoreskontraa käyttävä Netvisor-asiakas pääsee nauttimaan tekoälyratkaisumme hyödyistä. Uusi ominaisuus on kaikille maksuton ja palveluksessasi heti ilman erillistä käyttöönottoa.

keskitä netvisoriin

Veloitukseton avaimet käteen -paketti sisältää mm. kaiken tämän:

Kokosimme kattavan paketin, jonka avulla uuteen ohjelmistoon keskittäminen käy helpommin kuin koskaan aiemmin.

1. Saat Netvisorin käyttövalmiina

Hoidamme kirjanpitoaineiston ja tarvittavien rekisterien (mm. tuote) siirron, jolloin käyttöönotto sujuu helposti.

2. Netvisorin myyjien tuki

Saat käyttöösi myös Netvisorin rautaisen myyntitiimin osaamisen. Esittelemme ja myymme Netvisorin asiakkaillesi yhteistyössä kanssasi.

3. Tukea markkinointiin ja viestintään

Olemme tukenasi myös viestintään liittyvissä kysymyksissä. Saat meiltä valmiit markkinointimateriaalit timanttisen viestinnän tueksi.

4. 30 h koulutusta

Pakettiin kuulu kattavat koulutukset tilitoimiston henkilökunnalle. Niiden avulla optimoit Netvisorin käytön ja opit hyödyntämään uutta teknologiaa ja automaatiota parhaalla mahdollisella tavalla.

5. 3 kk ilman kuukausimaksuja + erikoishinnoittelu mappiasiakkaille

Netvisoriin siirtyvät asiakkaat saavat kolme ensimmäistä kuukautta ilman kuukausimaksua ja vain toteutuneet tapahtumat veloitetaan. Etu kattaa myös palkat ja matkalaskut. Tarjoamme myös erikoisalennuksen mappi- ja vuosiasiakkaille.

6. Netvisor veloituksetta omaan käyttöön

Saat Netvisorin maksutta myös tilitoimistosi omaan käyttöön. Näin pääset itsekin hyödyntämään Netvisorin monipuolisia ominaisuuksia yrityksesi omassa taloushallinnossa.

Kyllä, haluan lisätietoa!

Haluatko vielä lisätietoa paketin sisällöstä, siirron toteutuksesta tai jostain muusta asiasta? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja jutellaan lisää.

Olemme saaneet kiitosta Netvisoriin siirtymisestä ja siitä, että lähdimme liikkeelle ajoissa. Olen itse onnellinen, että meillä siirto on nyt tehty. Tämä on nykyaikaa ja reaaliaikaisuuden tarve kasvaa koko ajan.

– Meri Väinölä, Tuokko

Yli 20 000 asiakasta | 300 liitettyä ohjelmistoa | 500 suomalaisen tilitoimiston kumppani

Aldia

Talousnosturi

Festum

Likvidi