uusi avaimet käteen -paketti

Vaivaton vaihto Netvisoriin!

Teimme ohjelmistovaihdon juuri ylivoimaisen helpoksi. Tarjoamme nyt Netvisoriin keskittäville tilitoimistoille ilmaiseksi avaimet käteen -paketin. Se kattaa kaiken, mitä tarvitse onnistuneeseen ohjelmistovaihtoon aina alusta loppuun saakka.

keskitä netvisoriin

Veloitukseton avaimet käteen -paketti sisältää mm. kaiken tämän:

Kokosimme kattavan paketin, jonka avulla uuteen ohjelmistoon keskittäminen käy helpommin kuin koskaan aiemmin.

1. Saat Netvisorin käyttövalmiina

Hoidamme kirjanpitoaineiston ja tarvittavien rekisterien (mm. tuote) siirron, jolloin käyttöönotto sujuu helposti.

2. Netvisorin myyjien tuki

Saat käyttöösi myös Netvisorin rautaisen myyntitiimin osaamisen. Esittelemme ja myymme Netvisorin asiakkaillesi yhteistyössä kanssasi.

3. Tukea markkinointiin ja viestintään

Olemme tukenasi myös viestintään liittyvissä kysymyksissä. Saat meiltä valmiit markkinointimateriaalit timanttisen viestinnän tueksi.

4. 30 h koulutusta

Pakettiin kuulu kattavat koulutukset tilitoimiston henkilökunnalle. Niiden avulla optimoit Netvisorin käytön ja opit hyödyntämään uutta teknologiaa ja automaatiota parhaalla mahdollisella tavalla.

5. 3kk ilman kuukausimaksuja

Netvisoriin siirtyvät asiakkaat saavat kolme ensimmäistä kuukautta ilman kuukausimaksua ja vain toteutuneet tapahtumat veloitetaan. Etu kattaa myös palkat ja matkalaskut.

6. Netvisor veloituksetta omaan käyttöön

Saat Netvisorin maksutta myös tilitoimistosi omaan käyttöön. Näin pääset itsekin hyödyntämään Netvisorin monipuolisia ominaisuuksia yrityksesi omassa taloushallinnossa.

Kyllä, haluan lisätietoa!

Haluatko lisätietoa paketin sisällöstä tai siirron toteutuksesta? Oletko valmis aloittamaan siirron samantien? Onko mielessäsi jokin muu kysymys? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja jutellaan lisää.

Olemme saaneet kiitosta Netvisoriin siirtymisestä ja siitä, että lähdimme liikkeelle ajoissa. Olen itse onnellinen, että meillä siirto on nyt tehty. Tämä on nykyaikaa ja reaaliaikaisuuden tarve kasvaa koko ajan.

– Meri Väinölä, Tuokko

Visma Netvisor on moderni
taloushallinto- ja palkanlaskentaohjelma

Yli 20 000 asiakasta | 300 liitettyä ohjelmistoa | 500 suomalaisen tilitoimiston kumppani

Aldia

Talousnosturi

Festum

Likvidi