Avaimet käteen -paketti tilitoimistolle

Vaivaton vaihto Netvisoriin

Kirjanpito-ohjelman vaihto hoituu nyt sujuvammin kuin koskaan. Tarjoamme nyt Netvisoriin keskittäville tilitoimistoille veloituksetta avaimet käteen -paketin, joka sisältää mm. siirtotyöt, kattavat koulutukset, apua myyntiin sekä houkuttelevan hinnoittelun kaikille asiakkaillesi

Miksi juuri Netvisor?

Netvisor on moderni ja voimakkaasti kasvava taloushallinto- ja palkanlaskentaohjelma. Olemme luotettava ja pitkäaikainen kumppani, joka pitää huolen, että tilitoimistosi palveluntuotanto on aina askeleen verran muita edellä.

Netvisorin kumppanuuteen kuuluu luonnollisesti myös markkinoiden palkitsevin jälleenmyyntipalkkio, monipuoliset koulutukset sekä asiakaspalvelutiimi, joka on aina tavoitettavissa chatissa, sähköpostilla tai puhelimitse.

Mielenkiintoista, eikös?

Ylivoimaisesti parhaat työpäivät Oma Netvisorilla

Oma Netvisor -näkymät kokoavat samaan näkymään kaikki asiakkaat, tärkeimmät tehtävät ja myös verottajan kuulumiset. Sen avulla pysyt aina tilanteen tasalla.

Ohjelmisto, joka sopii ihan jokaiselle asiakkaalle

Ei niin pientä, etteikö voisi sähköistää. Meiltä löytyy valmis ratkaisu, jonka turvin tuot kaikki asiakkaat sujuvasti saman taloushallinto-ohjelmiston pariin – myös ne kaikkein pienimmät mappiasiakkaat.

Tiliöi ostolaskut tekoälyn avulla

Jokainen ostoreskontraa käyttävä Netvisor-asiakas pääsee nauttimaan tekoälyratkaisumme hyödyistä. Uusi ominaisuus on kaikille maksuton ja palveluksessasi heti ilman erillistä käyttöönottoa.

Keskitä Netvisoriin

Saat meiltä valmiin ratkaisut johon sisältyy mm. nämä edut:

Saat Netvisorin käyttövalmiina

Hoidamme kirjanpitoaineiston ja tarvittavien rekisterien (mm. tuoterekisterin) siirron, jolloin käyttöönotto sujuu helposti.

Asiantuntijoiden apu ohjelmistoesittelyihin ja myyntiin

Käytössäsi on myös Netvisorin rautaisen myyntitiimin osaaminen. Esittelemme ja myymme Netvisorin asiakkaillesi yhteistyössä kanssasi. Tiimiltämme löytyy pitkäaikainen osaaminen Netvisorin eduista niin pienten kuin suurtenkin yritysten tarpeisiin, eri toimialoista sekä laajemmista ohjelmistokokonaisuuksista.

Tukea markkinointiin ja viestintään

Olemme tukenasi myös viestintään liittyvissä kysymyksissä. Saat meiltä valmiit markkinointimateriaalit timanttisen viestinnän tueksi.

Kattavat koulutukset omalle henkilökunnalle

Pakettiin kuulu kattavat koulutukset tilitoimiston henkilökunnalle. Niiden avulla optimoit Netvisorin käytön ja opit hyödyntämään uutta teknologiaa ja automaatiota parhaalla mahdollisella tavalla.

Netvisoriin siirtyville asiakkaille erikoishinnoittelu + 3 kk ilman kuukausimaksua

Tarjoamme kaikille Netvisoriin siirrettäville asiakkaille houkuttelevan erikoishinnoittelun – myös mappi- ja vuosiasiakkaille! Lisäksi he saavat 3 ensimmäistä kuukautta ilman kuukausimaksua, vain toteutuneet tapahtumat veloitetaan. Etu kattaa myös palkat ja matkalaskut.

Projektin edistymisen ja vaikuttavuuden seuranta

Saat meiltä käyttöösi hyödyllistä dataa ja tunnuslukuja, jotka konkretisoivat projektin edistymisestä ja millaisia vaikutuksia sillä on saatu aikaan.

Netvisor veloituksetta omaan käyttöön

Saat Netvisorin maksutta myös tilitoimistosi omaan käyttöön. Näin pääset itsekin hyödyntämään Netvisorin monipuolisia ominaisuuksia yrityksesi omassa taloushallinnossa.

Työ on tehostunut keskittämisen myötä. Meillä on enemmän aikaa asiakaspalvelulle ja lisäarvopalveluiden tuottamiselle.

Hanna Buuri, Ekomia

Olemme saaneet kiitosta Netvisoriin siirtymisestä ja siitä, että lähdimme liikkeelle ajoissa. Olen itse onnellinen, että meillä siirto on nyt tehty. Tämä on nykyaikaa ja reaaliaikaisuuden tarve kasvaa koko ajan.

Meri Väinölä, Tuokko

Kyllä, haluan lisätietoa!

Haluatko vielä lisätietoa paketin sisällöstä, siirron toteutuksesta tai jostain muusta asiasta? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja jutellaan lisää.

Yli 35 000 asiakasta | 300 liitettyä ohjelmistoa | 700 suomalaisen tilitoimiston kumppani