logo-Artboard 3

Visma Netvisor

Laskutusohjelma yrittäjille ja organisaatioille

Helppokäyttöisyys ja monipuoliset ominaisuudet yhdessä laskutusohjelmassa. Ammattimainen laskutus varmistaa, että saatavat ovat käytössäsi nopeammin. Sähköinen ostolaskujen käsittely säästää aikaa ja vähentää virheitä.

Fiksumpi laskutus jo yli 20 000 suomalaisella yrityksellä

Arnolds

Savonlinja

Kiinteistömaailma

Veikko Laine

Kamux

Etelä-Karjalan Jätehuolto Oy

Verkkolaskun lähetys ja vastaanotto

Kotiuta saatavat nopeammin ja säästä aikaa.

Myyntilaskut nopeammin perille

Lähetä laskut verkkolaskuina, jolloin asiakkaat saavat ne nopeammin ja myös maksavat nopeammin. Verkkolaskuissa suoritukset kohdistuvat automaattisesti.

Ostolaskujen käsittelykulut -60 %

Tutkimusten (billentis) mukaan ostolaskujen käsittely verkkolaskuina on jopa 60 % edullisempaa kuin paperilaskuina. Työajan säästö on todella merkittävä.

Yrityksen panos ympäristölle

Verkkolaskun hiilijalanjälki on finanssialan keskusliiton tutkimuksen mukaan vain kolmasosa paperilaskusta. Jokaisen yrityksen valinnoilla on merkitystä.

Laskutusohjelma automaatiolla

Hyödynnä ainutlaatuiset automaation mahdollisuudet.

Netvisorin ytimessä on automaatio. Se tekee asioita puolestasi, huomaa virheet ja pitää huolen, että yrityksen talous on aina ajan tasalla. Voit hyödyntää automaatiota toistuvien laskujen lähettämiseen sekä antaa edistyneen automaation hoitaa ostolaskujen käsittelyn aina laskujen maksamiseen asti.

Laskujen automaattinen lähetys

100 % kirjanpidon automaatio

Automaattinen saatavien seuranta

Ostolaskujen automaattinen käsittely

Myyntilaskutus

Laskuta ammattimaisesti ja varmista hyvä asiakaskokemus.

Jokainen lähetetty lasku tuo tuloja ja on kontakti asiakkaaseen. Netvisorin avulla luot ammattimaiset laskut nopeasti ja hallitset helposti asiakaskohtaisia ehtoja. Verkkolaskut ovat nopeasti perillä ja asiakkaalla on helppoa pysyä sovitussa eräpäivässä. Saatavien seuranta on vaivatonta yhdessä graafisessa näkymässä ja asiakaskohtaisiin poikkeamiin voidaan reagoida ajoissa. Valitse laskutusohjelma, jota käytät suoraan selaimessa. Myös Macilla.

Tutustu myyntilaskutuksen ominaisuuksiin

Ostolaskut

Säästä aikaa ja vältä virheet sähköisellä ostolaskujen käsittelyllä.

Ostolaskujen käsittely Netvisorilla on nopeaa. Saat automaattisesti yritykselle verkkolaskuosoitteen sekä laskutusosoitteen paperi- ja sähköpostilaskuille. Kaikki ostolaskut tulevat suoraan Netvisoriin ja ne on nopea tarkistaa automaation tai valmiiden kiertolistojen avulla.

Tutustu ostolaskutuksen ominaisuuksiin