Nopea, selainkäyttöinen laskutusohjelma

Visma Netvisor auttaa tekemään laskutuksesta nopeaa ja tehokasta. Netvisor skaalautuu tarpeiden mukaan. Luo nopeasti laskuja ja hallitse helposti tietoja. Tarpeiden kasvaessa löytyy tehoja – monipuoliset tietokentät, massatyökalut ja säännöllisen laskutuksen automaatio.

Nopea laskujen luonti

Kaikki laskutukseen tarvittava tieto on yhdessä paikassa ja laskujen luonti on nopeaa. Alennuksia, maksuaikoja tai vaikka laskulle lisättäviä tekstejä hallitset helposti tuote- ja asiakastietojen kautta.

Tuotetiedot

Hallitse tuotetietoja ja rakenna tuoteryhmiä. Aseta kirjanpidon tiedot suoraan tuotteelle ja automatisoi kirjanpidon viennit laskutuksesta. Tuotekortti yhdistyy saumattomasti myös varastonhallintaan.

Asiakaskortit

Luo asiakkaita ja asiakasryhmiä. Hallitse asiakaskohtaisia laskutustietoja ja -sääntöjä. Asiakaskortilta näet yhdellä silmäyksellä myynnit, tilaukset ja tarjoukset sekä luot kätevästi uusia.

Laskun luonti

Valitse tuote ja asiakas – lasku on valmis lähetettäväksi. Kaikki tarvittava tieto tulee laskulle automaattisesti, mutta tarvittaessa voit muokata laskukohtaisia tekstejä ja asetuksia nopeasti.

laskutusohjelma, jossa kaikki tiedot on yhdessä paikassa

Sähköinen laskutus. Aina.

Hyödynnä sähköistä laskujen lähettämistä vastaanottajasta riippumatta. Verkkolaskutus takaa parhaan automaation, mutta tarvittaessa lähetät laskut sähköpostilla tai perinteisesti paperisena suoraan Netvisorista.

Verkkolaskut

Verkkolaskutus tarjoaa parhaat ominaisuudet ja automaation. Hyödynnä nopeus ja kustannussäästöt. Netvisorista lähetät yritysverkkolaskut ja kuluttajaverkkolaskut muutamalla klikkauksella.

Sähköpostilaskut

Myös sähköpostilaskut lähtevät suoraan ohjelmistosta ja siirtyvät seurantaan myyntireskontraan. Kätevä vaihtoehto, kun laskuja on alle 5 kpl kuukaudessa.

PDF-lasku

Jos asiakkaasi ei ole siirtynyt verkkolaskutukseen, et tarvitse manuaalikäsittelyä. Valitse vain lähetyskanavaksi economy tai priority ja laskut lähtevät postitse tulostuspalvelun kautta.

Laskutuksen tehotyökalut

Netvisor on markkinoiden tehokkain ja monipuolisin laskutusohjelma. Anna automaation hoitaa toistuva laskutus. Hallitse suuretkin massat yhdellä kertaa ja tee näppärästi hyvityslaskut.

Toistuvaislaskutus

Automatisoi säännöllisesti toistuvat laskut. Netvisor on todellinen ajansäästäjä seurojen ja yhdistysten jäsenlaskutuksessa tai vuokrissa. Automaation ansiosta kuukausittainen laskutus hoituu helposti.

Automaatio

Älä anna suurten laskumäärien käsittelyn viedä tehoja. Netvisorissa voit asettaa luodut laskut lähtemään automaattisesti. Suuria määriä voit tuoda myös rajapinnan kautta ja asettaa ne lähtemään automaation kautta.

Hyvitykset

Nopeasti tehty hyvityslasku virheen sattuessa tuottaa positiivisen asiakaskokemuksen. Tee koko- tai osittaishyvityksiä, kohdista ne alkuperäiselle laskulle ja Netvisor huolehtii kirjanpidon muutoksista.

netvisor-myyntilaskut-desktop-croppedx2

Myynnin seuranta

Tee tarjouksia ja ota vastaan tilauksia samassa järjestelmässä. Myynnin seuranta helpottuu ja saat kattavan raportoinnin myynnistä myyjittäin, asiakkaittain tai tuotteittain.

Tarjoukset

Luo asiakkaille tarjouksia ja lähetä ne eteenpäin. Muuta voitetut tarjoukset tilauksiksi ja saat läpinäkyvän raportoinnin suoraan asiakaskortille tai myyjäraporteille.

Tilaukset

Luo uusia tilauksia tai muuta tarjoukset tilauksiksi. Varastonhallinnan ollessa käytössä muodostuvat varastokirjaukset automaattisesti. Hallitse koko myyntiputkea yhdessä tilausnäkymässä.

Myynnin raportointi

Seuraa aktiivisesti myyntiä. Koosta raportteja halutulta ajanjaksolta myyjä-, tuote- tai asiakaskohtaisesti sekä ryhmittäin. Tunnista parhaat myyjäsi ja kannattavimmat asiakkaasi.

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä