logo-Artboard 3

Laskutusohjelma yrittäjille ja organisaatioille

Helppokäyttöisyys ja monipuoliset ominaisuudet yhdessä laskutusohjelmassa. Ammattimainen laskutus varmistaa, että saatavat ovat käytössäsi nopeammin. Sähköinen ostolaskujen käsittely säästää aikaa ja vähentää virheitä.

Netvisor Laskutusohjelma

Laskutusohjelma automaatiolla

Hyödynnä ainutlaatuiset automaation mahdollisuudet.

Netvisorin laskutusohjelman ytimessä on automaatio. Se tekee asioita puolestasi, huomaa virheet ja pitää huolen, että yrityksen talous on aina ajan tasalla. Voit hyödyntää automaatiota toistuvien laskujen lähettämiseen sekä antaa edistyneen automaation hoitaa ostolaskujen käsittelyn aina laskujen maksamiseen asti.

laskutuksen automaatio illustraatio

laskutus icon

Laskujen automaattinen lähetys

kirjanpito icon

100 % kirjanpidon automaatio

saatavien seuranta icon

Automaattinen saatavien seuranta

ostolaskujen käsittely icon

Ostolaskujen automaattinen käsittely

Verkkolaskun lähetys ja vastaanotto

Kotiuta saatavat nopeammin ja säästä aikaa.

Laskutusohjelmalla lähetät laskut verkkolaskuina, jolloin asiakkaat saavat ne nopeammin ja myös maksavat nopeammin. Verkkolaskuissa suoritukset kohdistuvat automaattisesti. Tutkimusten (billentis) mukaan ostolaskujen käsittely verkkolaskuina on jopa 60 % edullisempaa kuin paperilaskuina. Kustannussäästö on todella merkittävä.

Tiesitkö tämän verkkolaskutuksesta?

Laskutusohjelman käyttö tulee useille yrityksille ajankohtaiseksi viimeistään huhtikuussa 2020. Tuolloin laki sähköisestä laskutuksesta tulee koskemaan kaikkia, paitsi aivan pienimpiä yrityksiä. Netvisorilla uuteen lakiin on varauduttu jo hyvissä ajoin, eikä laskutusohjelmamme käyttäjiltä vaadita toimenpiteitä uuden lain myötä.

Lue lisää: Mitä laki verkkolaskutuksesta pitää sisällään?

valitse helppo verkkolaskutus illustraatio

Netvisor myyntilaskutus ja myyntireskontra

Myyntilaskutus

Laskuta ammattimaisesti ja varmista hyvä asiakaskokemus.

Jokainen lähetetty lasku tuo tuloja ja on kontakti asiakkaaseen. Netvisorin avulla luot ammattimaiset laskut nopeasti ja hallitset helposti asiakaskohtaisia ehtoja. Verkkolaskut ovat nopeasti perillä ja asiakkaalla on helppoa pysyä sovitussa eräpäivässä. Saatavien seuranta on vaivatonta yhdessä graafisessa näkymässä ja asiakaskohtaisiin poikkeamiin voidaan reagoida ajoissa. Valitse laskutusohjelma, jota käytät suoraan selaimessa. Myös Macilla.

Tutustu myyntireskontran ominaisuuksiin

Ostolaskut

Säästä aikaa ja vältä virheet sähköisellä ostolaskujen käsittelyllä.

Ostolaskujen käsittely Netvisorilla on nopeaa. Saat automaattisesti yritykselle verkkolaskuosoitteen sekä laskutusosoitteen paperi- ja sähköpostilaskuille. Kaikki ostolaskut tulevat suoraan Netvisoriin ja ne on nopea tarkistaa automaation tai valmiiden kiertolistojen avulla.

Tutustu ostoreskontran ominaisuuksiin

Netvisor ostolaskuwidgetit

Fiksumpi laskutus jo yli 20 000 suomalaisella yrityksellä

Arnolds

Savonlinja

Kiinteistömaailma

Veikko Laine

Kamux

Etelä-Karjalan Jätehuolto Oy

Video: Laskun käsittely laskutusohjelmalla

Laskujen käsittely manuaalisesti on aikaa vievää prosessi. Verkkolaskujen avulla laskutuksen käytännöt sujuvat jouhevammin ja myös virheiden todennäköisyys pienenee. Katso ohjevideolta esimerkki laskujen tarkastuksesta, hyväksyntäkierrosta ja varsinaisesta maksatuksesta.

Vihreä valinta

Yrityksen panos ympäristölle

Verkkolaskuttaminen on ympäristöystävällinen tapa järjestää yrityksen laskutus. Tutkimusten mukaan sähköinen laskuttaminen vähentää noin 80 % laskutuksen kokonaispaperinkulutuksesta. Paperilaskutuksesta luopumisella on myös välillisiä vaikutuksia, jotka vähentävät ympäristön kuormittamista. Finanssialan Keskusliiton tutkimuksen mukaan verkkolaskun hiilijalanjälki on vain kolmasosa paperilaskusta. Vaihtamalla verkkolaskutukseen yritykset edesauttavat kestävää kehitystä.

Asiakkaiden kokemuksia

Netvisor laskutusohjelma

“Netvisorista näkee todella nopeasti ja selkeästi yleiskuvan laskujen tilanteesta.”

Niko Stark, Remedy Entertainment

“Nyt suurin osa laskuista tulee sähköisesti. Se helpottaa, kun laskut laitetaan Netvisorin kautta kiertoon ja minä jatkan sieltä, kun ne on hyväksytty ja käsitelty”

Mia Anttonen, Hiihtokeskus Himosvuori

“Me otettiin Netvisor käyttöön sen takia, että halusimme ratkaisun, jonka avulla pystyisimme hoitamaan asioita etänä kuten lähettää laskut automaattisesti ja valvoa ostoreskontraa paikasta riippumatta.”

Ilkka Koppelomäki, Uskalla innostua

Maksuton koekäyttö

Voit kokeilla Netvisorin myynti- ja ostolaskutuksen ominaisuuksia helposti valmiissa koekäyttöympäristössä ilman riskiä tai ohjelmistoasennuksia koneelle.