logo-Artboard 3

Laskutusohjelma yrittäjille ja organisaatioille

Helppokäyttöisyys ja monipuoliset ominaisuudet yhdessä laskutusohjelmassa. Ammattimainen laskutus varmistaa, että saatavat ovat käytössäsi nopeammin. Jo lähes 25 000 yritystä on valinnut Netvisorin!

laskutusohjelma netvisor

Laskutusohjelma yrityskoosta riippumatta

Netvisorin laskutusohjelma on suunniteltu kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin. Ohjelman avulla luot laskuja muutamassa minuutissa sekä reaaliaikaisen kassavirtanäkymän avulla pysyt ajan tasalla yrityksesi maksuvalmiudesta. Laskujen maksaminen ja saatavien seuranta ei myöskään unohdu, sillä ohjelma muistuttaa erääntyvistä ja maksamattomista laskuista.

Hyödynnä automaation mahdollisuudet laskutuksessa

Laskutusohjelman ytimessä on automaatio. Se tekee asioita puolestasi, huomaa virheet ja pitää huolen, että yrityksen talous on aina ajan tasalla. Voit hyödyntää automaatiota esimerkiksi toistuvien laskujen lähettämisessä ja maksatuksessa sekä laskujen jaksotuksessa. Myös kirjanpito muodostuu automaattisesti liiketapahtumien pohjalta.

laskutuksen automaatio illustraatio

laskutus icon

Laskujen automaattinen lähetys

kirjanpito icon

100 % kirjanpidon automaatio

saatavien seuranta icon

Automaattinen saatavien seuranta

Sopimuslaskutus

Muistutukset ja perintäpalvelut

ostolaskujen käsittely icon

Ostolaskujen automaattinen käsittely

myyntilaskun jaksotus

Vaivaton laskujen jaksotus

myyntireskontra näkymä

Graafinen seurantanäkymä

Verkkolaskun lähetys ja vastaanotto

Kotiuta saatavat nopeammin ja säästä aikaa.

Lähetä laskut verkkolaskuina, jolloin asiakkaat saavat ne nopeammin ja myös maksavat nopeammin. Verkkolaskuissa suoritukset kohdistuvat automaattisesti. Tutkimusten (billentis) mukaan ostolaskujen käsittely verkkolaskuina on jopa 60 % edullisempaa kuin paperilaskuina. Kustannussäästö on todella merkittävä.

Tiesitkö tämän verkkolaskutuksesta?

Laskutusohjelman käyttö tulee useille yrityksille ajankohtaiseksi viimeistään huhtikuussa 2020. Tuolloin laki sähköisestä laskutuksesta tulee koskemaan kaikkia, paitsi aivan pienimpiä yrityksiä. Netvisorilla uuteen lakiin on varauduttu jo hyvissä ajoin, eikä laskutusohjelmamme käyttäjiltä vaadita toimenpiteitä uuden lain myötä.

Lue lisää: verkkolaskutuksesta

valitse helppo verkkolaskutus illustraatio

Myyntilaskutus

Laskuta ammattimaisesti ja varmista hyvä asiakaskokemus.

Jokainen lähetetty lasku tuo tuloja ja on kontakti asiakkaaseen. Netvisorin avulla luot ammattimaiset laskut nopeasti ja hallitset helposti asiakaskohtaisia ehtoja. Verkkolaskut ovat nopeasti perillä ja asiakkaalla on helppoa pysyä sovitussa eräpäivässä. Saatavien seuranta on vaivatonta yhdessä graafisessa näkymässä ja asiakaskohtaisiin poikkeamiin voidaan reagoida ajoissa. Valitse laskutusohjelma, jota käytät suoraan selaimessa. Myös Macilla.

Tutustu myyntireskontran ominaisuuksiin

Ostolaskut

Säästä aikaa ja vältä virheet sähköisellä ostolaskujen käsittelyllä.

Ostolaskujen käsittely Netvisorilla on nopeaa. Saat automaattisesti yritykselle verkkolaskuosoitteen sekä laskutusosoitteen paperi- ja sähköpostilaskuille. Kaikki ostolaskut tulevat suoraan Netvisoriin ja ne on nopea tarkistaa automaation tai valmiiden kiertolistojen avulla.

Tutustu ostoreskontran ominaisuuksiin

Netvisor ostolaskuwidgetit

Video: Laskun käsittely

Laskujen käsittely manuaalisesti on aikaa vievää prosessi. Laskutusohjelman avulla laskutuksen käytännöt sujuvat jouhevammin ja myös virheiden todennäköisyys pienenee. Katso ohjevideolta esimerkki laskujen tarkastuksesta, hyväksyntäkierrosta ja varsinaisesta maksatuksesta.

Asiakkaiden kokemuksia

“Netvisorista näkee todella nopeasti ja selkeästi yleiskuvan laskujen tilanteesta.”

Niko Stark, Remedy Entertainment

“Nyt suurin osa laskuista tulee sähköisesti. Se helpottaa, kun laskut laitetaan Netvisorin kautta kiertoon ja minä jatkan sieltä, kun ne on hyväksytty ja käsitelty”

Mia Anttonen, Hiihtokeskus Himosvuori

“Me otettiin Netvisor käyttöön sen takia, että halusimme ratkaisun, jonka avulla pystyisimme hoitamaan asioita etänä kuten lähettää laskut automaattisesti ja valvoa ostoreskontraa paikasta riippumatta.”

Ilkka Koppelomäki, Uskalla innostua

Maksuton koekäyttö

Voit kokeilla Netvisorin myynti- ja ostolaskutuksen ominaisuuksia helposti valmiissa koekäyttöympäristössä ilman riskiä tai ohjelmistoasennuksia koneelle.