Netvisor

Laskutusohjelma

Helppokäyttöisyys ja monipuoliset ominaisuudet yhdessä laskutusohjelmassa. Saatavat ovat käytössäsi nopeammin automaattisen laskutuksen ansiosta. Säästä aikaa ja välty virheiltä sähköisen ostolaskukäsittelyn ja automaattisesti muodostuvan kirjanpidon avulla.

laskutusohjelma

Laskutusohjelma yrityskoosta riippumatta

Netvisorin laskutusohjelman ominaisuudet sopivat niin isolle kuin pienelle yritykselle. Kaikki hinnoittelupakettimme sisältävät laskutuksen automaatio-ominaisuudet, kirjanpidon automaation ja verkkolaskutuksen. Ohjelmisto skaalautuu siis erinomaisesti myös yrityksen kasvun myötä.

Pysy ajan tasalla kassavirrasta

Reaaliaikaisen kassavirtanäkymän avulla pysyt ajan tasalla yrityksesi maksuvalmiudesta. Ohjelma muistuttaa erääntyvistä ja maksamattomista laskuista, jolloin laskujen maksaminen ei unohdu ja saatavien seuranta on helppoa.

Arkistoi laskut

Netvisorin avulla luot laskuja muutamassa minuutissa ja automatisoit toistuvia laskuja helposti. Laskutusohjelmisto säilyttää kaikki laskutuksen tapahtumat lain vaatiman ajan. Voit siis luopua laskumapeista ja paperiarkistoista kokonaan.

Hyödynnä automaation mahdollisuudet laskutuksessa

Laskutusohjelman automaatio helpottaa arkeasi. Se tekee asioita puolestasi, mikä vähentää manuaalisen työn määrää. Voit hyödyntää automaatiota esimerkiksi toistuvaislaskutuksessa, maksatuksessa sekä laskujen jaksotuksessa.

Reaaliaikainen seuranta ja ilmoitukset

Ohjelmisto myös huomaa virheet ja ilmoittaa epäjohdonmukaisuuksista ja virheistä automaattisesti. Automaation ansiosta voit seurata yrityksen taloutta dashboardeilta ja raporteilta reaaliajassa.

Automatisoi kirjanpidon muodostuminen

Myös kirjanpito muodostuu automaattisesti liiketapahtumien pohjalta. Maksutilannenäkymän avulla näet ajantasaisen tilanteen kassatapahtumista. Porautumalla syvemmälle tapahtumiin näet esimerkiksi keneltä odotat maksusuoritusta.

Laskujen automaattinen lähetys

100 % kirjanpidon automaatio

Automaattinen saatavien seuranta

Sopimuslaskutus

Muistutukset ja perintäpalvelut

Ostolaskujen automaattinen käsittely

Vaivaton laskujen jaksotus

Graafinen seurantanäkymä

Automaattiset maksumuistutukset, -huomautukset & perintä

Verkkolaskun lähetys ja vastaanotto

Lähetä laskut verkkolaskuina, jolloin asiakkaat saavat ne nopeammin ja myös maksavat nopeammin. Verkkolaskuissa suoritukset kohdistuvat automaattisesti.

Kotiuta saatavat nopeammin ja säästä aikaa.

Tutkimusten (billentis) mukaan ostolaskujen käsittely verkkolaskuina on jopa 60 % edullisempaa kuin paperilaskuina. Verkkolaskutus sisältää myös paljon monia muita hyötyjä.

Verkkolaskulaki 2020

Laskutusohjelman käyttö tuli useille yrityksille ajankohtaiseksi huhtikuussa 2020. Netvisorilla uuteen lakiin on varauduttu jo hyvissä ajoin, eikä laskutusohjelmamme käyttäjiltä vaadita toimenpiteitä uuden lain myötä.

Lue lisää verkkolaskutuksesta

Myyntilaskutus

Laskuta ammattimaisesti ja varmista hyvä asiakaskokemus.

Jokainen lähetetty lasku tuo tuloja ja on kontakti asiakkaaseen – verkkolasku on ammattimainen ja myös asiakkaalle miellyttävä tapa toimia. Netvisorin avulla luot laskut nopeasti ja hallitset helposti laskun ehtoja. Verkkolaskun lähettäminen on nopeaa ja myös asiakkaan on helppo pysyä sovitussa eräpäivässä.

Selainpohjainen ohjelmisto laskutukseen

Netvisorissa saatavien seuranta on vaivatonta yhdessä graafisessa näkymässä ja asiakaskohtaisiin poikkeamiin voidaan reagoida ajoissa. Netvisor toimii selaimessa, joten voit käyttää ohjelmistoa millä tahansa laitteella.

Tutustu myyntireskontran ominaisuuksiin

Ostolaskut

Säästä aikaa ja vältä virheet sähköisellä ostolaskujen käsittelyllä.

Ostolaskujen käsittely Netvisorilla on nopeaa. Saat yrityksellesi automaattisesti oman verkkolaskuosoitteen sekä laskutusosoitteen paperi- ja sähköpostilaskuille. Kaikki ostolaskut tulevat suoraan Netvisoriin ja ne on nopea tarkistaa automaation tai valmiiden kiertolistojen avulla.

Tutustu ostoreskontran ominaisuuksiin

Uusi ominaisuus

Automaattiset muistutuslaskut ja maksuhuomautukset

Jätä maksumuistutusten ja -huomautusten lähettäminen Netvisorin automaation tehtäväksi ja säästä omaa aikaasi. Netvisorin muistutustoiminnallisuuden avulla voit määrittää säännöt, joiden mukaan maksumuistutukset ja -huomautukset lähtevät automaattisesti asiakkaille, jotka eivät ole maksaneet laskujaan. Tällöin varmistat, että asiakkaat muistavat maksaa laskunsa ajoissa ja kassavirtasi pysyy tasaisena.

Lue lisää automaattisten maksumuistutusten käyttöönottamisesta

Hoida perintä suoraan laskutusohjelmasta

Netvisorissa maksamattomat laskut siirtyvät automaattisesti erääntyneiksi asetetun eräpäivän mukaan. Voit muistuttaa ja tehdä maksuhuomautukset laskutusohjelman kautta. Netvisorissa perintäehdotus voidaan muodostaa asiakkaittain tai laskuittain.

Miksi perintä kannattaa hoitaa fiksusti?

Luottotappioiden pienentäminen ja rahankierron nopeuttaminen on yritystoiminnalle tärkeää. Joskus asiakkaiden viivästyneet maksut voivat jopa uhata yrityksen selviytymistä ja jatkuvuutta jos markkinatilanne muuttuu yllättäen.

Tiesithän, että voit automatisoida myös laskujen perinnän?

Ottamalla käyttöön Netvisorin automaattiset maksumuistutukset ja -huomautukset voit myös automatisoida laskujen viemisen perintään.

Blogi: Merkittävää ajansäästöä laskutusohjelmalla

Blogi: Laskutusohjelman käyttö kannattaa

Muuta myyntisaatavat etukäteen käteiseksi

Lisää joustavuutta kassaan muuttamalla lähettämäsi laskut rahaksi etukäteen. Palkitun OP Laskulaina -palvelun avulla saat lainaa myyntisaamisia vastaan suoraan Netvisorista. Palvelu on tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille. Jo yli 500 miljoonaa on lainattu OP Laskulainapalvelun kautta.

Lue lisää OP Laskulainasta

Video: Laskun käsittely

Tutustu Netvisoriin videolla. Laskutusohjelman avulla laskutuksen käytännöt sujuvat jouhevammin ja myös virheiden todennäköisyys pienenee. Katso videolta esimerkki laskujen tarkastuksesta, hyväksyntäkierrosta ja varsinaisesta maksatuksesta.

Maksuton koekäyttö

Voit kokeilla Netvisorin myynti- ja ostolaskutuksen ominaisuuksia helposti valmiissa koekäyttöympäristössä ilman riskiä tai ohjelmistoasennuksia koneelle.

Netvisorin maksuttomassa koekäytössä voit:

  • Tutustua Netvisorin ominaisuuksiin vapaasti
  • Lähettää myynti- ja ostolaskuja esimerkkidatalla
  • Tutustua kirjanpidon ominaisuuksiin
  • Kokeilla näppärää kassavirtatyökalua