Keskity kasvuun

Taloushallinto, joka ymmärtää kokonaisuuden ja integroituu eri toimialojen tarpeisiin
poistaa pullonkaulat tiedonsiirrossa ja toimintatavoissa

Taloushallinnon automaatio

100 % automaatio taloushallinnossa on jo mahdollista. Kirjanpito syntyy automaattisesti myynnistä, ostoista, palkoista sekä muiden kulujen maksuista. Onko yrityksenne valmis?

Tieto nopeasti dashboardeilta

Pääset nopeasti käsiksi tietoon, jota tarvitset työssäsi. Kaikki tieto koostuu osiokohtaisille dashboardeille, joista näet yhdellä silmäyksellä nykytilan, muutokset ja tulevat tapahtumat.

automatisoitu_taloushallinto

kirjanpito-ohjelma

Skaalautuu ja kasvaa mukanasi

Kun tarpeesi muuttuvat, teet helposti muutoksia palveluihin ja käyttäjiin. Lisäät sekä poistat itse palveluja ja käytössäsi on aina ne osiot ohjelmistosta, joita tarvitset. Et lukkiudu sopimuksiin vuosiksi eteenpäin.

Joustava ja helppo käyttää

Roolikohtaiset oikeudet ja näkymät auttavat käyttäjää näkemään nopeasti itseä koskevat tehtävät. Ohjelmisto muistuttaa tarvittavista toimenpiteistä ja mobiiliominaisuuksilla käyttö on joustavaa paikasta riippumatta.

netvisor_hr_jarjestelma

visma-verkkokauppa

Laaja kumppaniverkosto

Netvisor on valmiiksi integroitu yli 100 ohjelmistoon ja toimialaratkaisuun. Järjestelmien yhteensopivuus säästää aikaa ja vähentää virheitä. Netvisor MarketPlacesta löydät myös tilitoimistot sekä kumppanit eri tarpeisiin.

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti