Netvisor yrityksille

Keskity luomaan kestävää kasvua

Taloushallinto, joka ymmärtää liiketoimintasi kokonaisuutena, poistaa pullonkaulat tiedonsiirron prosesseista ja murtaa vanhat tehottomat toimintavat. Toimivan kokonaisuuden takaavat yli 200 ohjelmistointegraatiota eri toimialojen tarpeisiin.

Netvisor ostojen kassavirta.

Älykäs taloushallinnon automaatio

Jätä rutiinityöt automaation hoidettavaksi. Netvisorissa kirjanpito syntyy automaattisesti myynnistä, ostoista, palkoista sekä muiden kulujen maksuista.

Tieto nopeasti dashboardeilta

Pääset nopeasti käsiksi tietoon, jota tarvitset työssäsi. Kaikki tieto koostuu osiokohtaisille dashboardeille, joista näet yhdellä silmäyksellä nykytilan, muutokset ja tulevat tapahtumat.

Skaalautuu ja kasvaa mukanasi

Kun tarpeesi muuttuvat, teet helposti muutoksia palveluihin ja käyttäjiin. Lisäät sekä poistat palveluja itse. Näin käytössäsi ovat aina ne ohjelmisto-osiot, joita tarvitset. Et lukkiudu sopimuksiin vuosiksi eteenpäin.

Joustava ja helppo käyttää

Roolikohtaiset oikeudet ja näkymät auttavat käyttäjää työskentelemään itseään koskevien tehtävien parissa. Monipuolisten mobiiliominaisuuksien ansiosta käyttö on joustavaa ajasta ja paikasta riippumatta.

Yhdistä tarvitsemasi tilitoimistot ja integraatiot Netvisoriin

Netvisor on valmiiksi integroitu yli 200 ohjelmistoon ja toimialaratkaisuun. Useiden järjestelmien yhteensopivuus säästää aikaa ja vähentää virheitä. Netvisor MarketPlacesta löydät kaikki Netvisoriin liitettävät ohjelmistokumppanit sekä Netvisorin kumppani tilitoimistot. Voit hyödyntää ohjelmistointegraatioita ottamalla niitä käyttöön myös suoraan Netvisorin sisältä Netvisor Storesta.

Valmiit integraatiot Netvisoriin.

MarketPlace

Paikka, jossa otat ensi askeleen kohti toimivaa ohjelmistokokonaisuutta. Tee päivästäsi sujuvampi integroimalla käyttämäsi ohjelmistot Netvisoriin. Integraation myötä tieto kulkee vapaasti ja reaaliajassa ohjelmistojen välillä. Katso kaikki ohjelmistointegraatiot tai etsi itsellesi paras tilitoimisto laajasta kumppaniverkostostamme.

Netvisor Store

Storesta otat käyttöön uusia ohjelmistoja ja lisäominaisuuksia suoraan tuotteesta. Voit helposti laajentaa käyttöäsi esimerkiksi budjetoinnin ja raportoinnin työkalulla Financial Overview:lla, muuttaa laskut etukäteen käteiseksi OP Laskulainalla tai parantaa henkilöstösi tyytyväisyyttä ja helpottaa palkanlaskijan työpäivää Eazybreak-henkilöstöeduilla.

Netvisor sinun yrityksellesi?

Autamme mielellämme Netvisoriin liittyvien kysymyksien kanssa. Jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä.