Tilitoimisto Homeros ja Netvisor ovat tehneet yhteistyötä jo lähes 10 vuoden ajan. Jatkuvasti kehittyvä ja helppokäyttöinen taloushallinto- ja palkanlaskentaohjelma mahdollistaa sen, että Homeroksen asiantuntijat voivat keskittyä rutiinitehtävien hoitamisen sijasta asiakkaalle tärkeisiin asioihin.

helena-karppelin

Homeros perustettiin reilut 10 vuotta sitten. Yhteistyö Netvisorin kanssa alkoi hyvin pian sen jälkeen. Tällä hetkellä Homeros on Netvisorin Premium Plus -tilitoimistokumppani.

– Usein käy niin, että asiakas etsii tilitoimistoa, joka osaa käyttää Netvisoria ja tulee sitä kautta meille asiakkaaksi, kertoo Homeroksen toimitusjohtaja Helena Karppelin.

– Netvisor on tehokas ja moderni ohjelmisto, joka kehittyy ja jota kehitetään koko ajan. Se on myös helppokäyttöinen, Karppelin kuvailee.

Rutiinityö jää pois

Yhteistyö Netvisorin kanssa on sujunut Homeroksen näkökulmasta todella hyvin. Homeroksella on Netvisorilla oma yhteyshenkilö, jonka kanssa asioiden hoitaminen on helppoa ja mutkatonta.

– Hän kyllä palvelee meitä nopeasti ja tehokkaasti. Saamme tukea koko tilitoimistolle – meillä on esimerkiksi tsemppauspalavereita ja kaikkea tällaista. He kertovat meille aktiivisesti myös uusista tuulista ja ominaisuuksista, mikä on meille todella tärkeää, Karppelin painottaa.

– Netvisorin avulla pystymme keskittymään asiakkaalle tärkeisiin asioihin – konsultointiin, investointeihin, kassavirtaan liittyviin asioihin ja talouspäällikköpalveluiden tarjontaan. Kehitämme myös erilaisia raportointeja. Selkeä hyvä puoli on siis se, että meiltä jää tietty rutiinityö pois, Karppelin sanoo.

Myös Netvisorin tukipalvelut saavat Karppelinilta kiitosta.

– Meillä on sinne kutakuinkin suora linja. Olemme olleet tosi tyytyväisiä yhteistyöhön. Voin suositella Netvisoria asiakkaillemme ja myös toisille tilitoimistoille. Se on erinomainen ohjelmisto, hän kiteyttää.


Anni Oksanen työskentelee Netvisorin markkinoinnissa. Vankka kokemus B2B-maailmassa on paljastanut, että yritysten sisältä löytyy monia tarinoita, jotka ansaitsevat tulla kerrotuiksi.