Uusi yrittäjä, saat Netvisor Professional-paketin ilman kuukausimaksua vuodeksi. Tutustu kampanjaan

Netvisor

Pienyrittäjän laskutus- ja kirjanpito-ohjelma

Netvisor-taloushallinto on pienyrittäjän saatavilla alkaen 18€/kk. Netvisorin fiksut ominaisuudet automatisoivat taloushallinnon prosessit ja säästävät arvokasta aikaasi. Tutustu pienyrittäjää varten räätälöityyn Basic-pakettiin.

Automatisoitu kirjanpito

Kun lähetät ja maksat laskut Netvisorilla, kirjanpito syntyy automaattisesti. Jos käytät kirjanpitäjää, kaikki aineisto on heti hänen tarkastettavissaan. Ei sähköposteja tai tulostamista.

Myynti ja ostot

Seuraa ja varmista, että asiakkaat maksavat laskunsa. Älä käytä aikaa ostolaskujen käsittelyyn vaan hyödynnä automaattinen tarkastus ja maksaminen.

Asiakkaat, tuotteet ja toimittajat

Asiakkaat, tuotteet, palvelut ja toimittajat löytyvät yhdestä paikasta. Voit analysoida talouttasi paremmin, kun löydät nopeasti tarvitsemasi tiedot ja parhaat tulonlähteesi.

Tutustu Netvisorin laskutusohjelmaan

Tarvitsetko apua?

Basic-paketin hinta alkaen 18 €/kk

Pienyrittäjänä saat käyttöösi Netvisorin Basic-paketin alkaen 18€/kk. Saat käyttöösi sähköisen kirjanpidon ja tilaa rajatomalle määrälle tositteita. Myynti- ja ostolaskut veloitetaan kappalehintaan 1,82€/lasku + tapahtumamaksu kanavasta riippuen.

Jos laskumääräsi kasvavat, voit vaihtaa milloin tahansa toiseen pakettiin, jossa myynti- ja ostolaskut kuuluvat kiinteään kuukausiveloitukseen.

Netvisor

Reaaliaikainen kuva yrityksesi taloudesta

Näe yrityksen kassavirta yhdellä silmäyksellä. Graafinen ennuste kerää tiedon saatavista, maksuista sekä kassasta. Tiedät aina yrityksesi maksutilanteen ja lähitulevaisuuden kassavirran. Seuraa tarkempia talouslukuja dashboardeilta tai monipuolisilta raporteilta. Aina reaaliaikaisena.

100 % sähköinen laskujen käsittely

Hoida laskutus ja laskujen vastaanotto sähköisesti. Helpota laskujen käsittelyä ja automatisoi säännöllisesti toistuvien laskujen lähettäminen sekä säännöllisesti saapuvat maksut.

Kuitit talteen mobiilisti

Hyödynnä kuittiskanneria ja lähetä kuitit heti ohjelmistoon. Kuitit ovat tallessa ja voit liittää ne ostolle tai matkalaskulle. Ei kk-maksua. Maksat ainoastaan lähettämistäsi kuiteista 0,50 € / kpl.

Valmiit yhteydet

Sinun ei tarvitse siirtää tietoa manuaalisesti järjestelmien välillä. Netvisorissa on valmiit yhteydet suomalaisiin pankkeihin, verottajan palveluihin ja useisiin pienyrittäjälle sopiviin järjestelmiin, kuten kassajärjestelmiin ja verkkokauppoihin.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä.

Jätä yhteydenottopyyntö tai ole yhteydessä suoraan Netvisor asiantuntijoihimme.