Markku Ropponen on toiminut yrittäjänä jo noin kymmenen vuotta. Taloushallinto- ja palkanlaskentaohjelma Netvisor on mukana kiireisen miehen arjessa päivittäin. Pilvipohjainen ohjelmisto tuo vapautta, kun tietoihin pääsee käsiksi mistä tahansa.

Ropponen on mukana monien eri toimialojen yhtiöissä aina vähittäiskaupasta kiinteistöyhtiöihin sekä matkailualaan. Hän toimii useissa yhtiöissä hallituksen puheenjohtajana. Omien sanojensa mukaan hänen työhönsä kuuluu kaikkea aina strategisista kysymyksistä yleismies Jantusen töihin.

– Viikkoni ovat aika pitkiä ja työskentely tapahtuu pääsääntöisesti ruutujen eli tietokoneen ja puhelimen äärellä, Ropponen kertoo.

Mobiilisovellus mahdollistaa tietojen tarkastelun helposti

Moni niistä yhtiöistä, joissa Ropponen on mukana, käyttää tällä hetkellä Netvisoria. Hän itse käyttää Netvisoria lähes päivittäin ja usein mobiilisti.

– Yhdessä yhtiössä olen ottanut roolikseni tarkistaa tietyt hallinnolliset laskut. Tilitoimisto hoitaa suvereenisti laskujen kierrätyksen ja muun, Ropponen sanoo.

Visma Manager mahdollistaa laskujen tarkistamisen ja muut tällaiset pistokokeet niin sanotusti “on the go” todella näppärästi. Voin helposti valita, minkä yhtiön laskuja tarkistan, Ropponen jatkaa.

Pilvipalvelu tekee saavutettavuudesta helppoa

Olennaista Netvisorissa on Ropposen mukaan se, että kyseessä on pilvipalvelu. Erillistä applikaatiota ei välttämättä tarvita, vaan ohjelmistoon voi kirjautua selaimella millä tahansa laitteella. Porautumisfunktioiden ansiosta kaikki tieto on helposti saatavilla.

– Netvisor on kyllä todella helppokäyttöinen ja antaa itselleni lisää vapautta. Jokaisessa päivässä on vain 24 tuntia ja joskus on mukavampi tehdä päätöksiä muualla kuin siellä työpöydän ääressä, Ropponen painottaa.

– Pilvipalvelu mahdollistaa helpon saavutettavuuden olitpa missä hyvänsä – vaikka siellä kuuluissa laiturin nokassa, Ropponen naurahtaa.


Anni Oksanen työskentelee Netvisorin markkinoinnissa. Vankka kokemus B2B-maailmassa on paljastanut, että yritysten sisältä löytyy monia tarinoita, jotka ansaitsevat tulla kerrotuiksi.