Taloudessa tapahtuneet muutokset ja arvonlisäveron nousu ovat nostaneet taloushallinnon ja tilitoimistoalan kaikkien huulille. Syyskuussa me taloushallinnon ammattilaiset pääsemme keskustelemaan keskenämme, kun kokoonnumme jälleen Messukeskukseen alan suurimpaan tapahtumaan, Visma Solutionsin BetterTogether’24 -tapahtumaan.

BetterTogether'24

Viime vuosi oli menestyksen vuosi edellisten tavoin sekä Visman Solutionsin ohjelmistoille että niitä käyttäville kumppaneillemmekin. Varsinkin Netvisor-tilitoimistot toimivat toimialan kasvun vetureina.

Taloushallinnon alalla tekoäly, automaatio ja data-analytiikka ovat keskeisiä tekijöitä toiminnan tehostamisessa. Vuonna 2023 yritykset kasvattivat merkittävästi näiden teknologioiden hyödyntämistä prosessien automatisoinnissa ja päätöksenteon tukena.

Haluamme BetterTogether’24 -tapahtumalla kiittää yhteistyöstä ja jakaa uusinta tietoa ja rohkeita ideoita asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen. Teemme kaikkemme rohkaistaksemme kumppaneitamme ottamaan seuraavia askeleita toimintansa kehittämisessä yhdessä kanssamme.

Uuden ajan “talousrohkeus” – Automaation voimalla kohti tulevaisuutta

Visma Solutionsin yksi tärkeimmistä tavoitteista on mahdollistaa tilitoimistokumppaniemme kilpailukyky. Siksi kiinteä vuoropuhelu ja palaute kumppaneilta on ensiarvoisen tärkeää.

Tarjoamme tapahtumassa innostavia puheenvuoroja muun muassa rohkeudesta, kasvusta, yrittäjyydestä ja uudesta teknologiasta.

Tekoälyn hyödyntäminen myös taloushallinnossa on kovassa kasvussa. Visma Solutions laajensi ja vahvisti viime vuonna tekoälyosaamistaan hankkimalla FabricAI:n, joka on ostolaskuautomaation markkinajohtaja ja jonka teknologian avulla käsitellään yli miljoona ostolaskua kuukaudessa.

Tiedote: Visma Solutions ostaa FabricAI:n – markkinoiden edistyksellisin ostolaskuautomaatio vahvistaa Netvisorin tekoälyratkaisuja >>

Rohkeasti kohti kasvua

Vuoden 2024 aikana Tilitoimistojen Kasvuohjelma teki paluun. Keväällä Kasvuohjelmassa aloitti kaksi ryhmää ja jo yli 50 kumppania on mukana kehittämässä toimintaansa. Suuren kysynnän ansiosta pääsemme aloittamaan kolmannen ryhmän syksyllä.

Haluamme kasvaa ja kehittyä yhdessä kumppaniemme kanssa. Taloushallinnon ala muuttuu jatkuvasti teknologisten innovaatioiden, sääntelymuutosten ja markkinoiden kehityksen myötä.

Tulevaisuuden ammattilaiset tarvitsevat yhä enemmän kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin olosuhteisiin ja oppia uusia taitoja ja käsitteitä. Me Visma Solutionsilla kehitämme alati uusia tapoja kouluttaa alalle kasvuhaluisia ammattilaisia.

BetterTogether’24 -tapahtumassa tulemme kertomaan asiakkaillemme jännittäviä uutisia ja näkymiä tulevaisuuteen. Tämä päivä on pitkän työn tulosta, ja olemme ylpeitä voidessamme esitellä teille uusimmat innovaatiomme ja ratkaisumme kumppaneidemme kasvun tueksi.

Me Visma Solutionsin toimitusjohtaja Ville Kuusela, Business Area Director Janne Lyytikäinen, Product Director Aki Kauppinen ja Head of Partnerships Simo Pöllänen toivotamme teidät kaikki tervetulleiksi ja toivomme näkevämme mahdollisimman monia teistä Messukeskuksessa syksyllä!


Simo Pöllänen on Visma Solutionsin Head of Partnerships. Simo vastaa tilitoimistokumppani liiketoiminnasta niin Netvisor, Fivaldi , Netvisor KYC kuin FabricAI:n osalta. Päätehtävänä hänellä on kumppaniohjelman kehittäminen ja kumppaneiden kilpailukyvyn takaaminen.