Tervetuloa mukaan
Netvisorin webinaareihin!

Sivuillamme voit ilmoittautua tuleviin webinaareihin sekä katsella menneiden webinaarien tallenteita. Webinaarit ovat ilmaisia.

Maxtech + Netvisor

Maxtech tarjoaa ERP- ja työnhallintajärjestelmiä erilaisiin tarkoituksiin. Järjestelmä mahdollistaa reaaliaikaisen töiden, työntekijöiden sekä kalustonhallinnan ja se on monipuolinen ratkaisu lähes kaikille yrityksille ja liikkuvan työn toimialoille.

Lue lisää Maxtechista

Webinaari järjestetään 7.9. kello 13:00

maksuton webinaari

Johku + Netvisor

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä. Yhdessä Netvisorin kanssa Johku mahdollistaa tehokkaan ja digitaalisen toiminnan yrityksille.

Webinaari järjestetään 14.9. kello 13:00

maksuton webinaari

Netvisorin aamukahvit: Ylivoimaisesti paras aloitus työpäivälle

Mikä antaa kirjanpitäjän työpäivälle parhaan aloituksen? Mitkä asiat on fiksuin hoitaa heti aamusta?Entä miten laittaa päivä pakettiin tyylikkäästi ja suunnata hyvin mielin vapaalle?

Tule mukaan Netvisorin aamukahveille, jossa asiantuntijaraatimme tarjoilee parhaat vinkkinsä mahtavan työpäivän tueksi. Webinaarin juontaa pitkän linjan journalisti Ani Rumpu, ja parhaat vinkit tarjoilee Jaana Mikkola Netvisorin tuotekehityksestä ja tilitoimistokonsultti Essi Pekkala.

Webinaari järjestetään tiistaina 21.9. klo 9:00 – 9:30

maksuton webinaari

Uuden yrityksen kirjanpito – kannattaako tehdä itse vai ulkoistaa?

Keskiviikkona 29.9.2021 klo 10.00
Uuden yrittäjän tulee päättää heti yrityksen perustamisen yhteydessä miten yrityksen taloushallinto hoidetaan. Tervetuloa kuuntelemaan miten taloushallinto kannattaa järjestää alusta asti ja samalla pohdintaa siitä tehdäkkö itse vai antaa ammattilaisen hoitaa se sinun puolestasi.

Webinaarin kesto on n. 30min ja sen vetäjänä toimii Sirpa Turunen ja Pasi Heiskanen. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille linkin webinaaritallenteeseen, joten ilmoittaudu siis mukaan vaikka et pääsisikään paikalle.

maksuton webinaari

Kuinka valita oikea tilitoimistokumppani?

Torstaina 30.9.2021 klo 10.00
Uuden yrittäjän tulee päättää heti yrityksen perustamisen yhteydessä miten yrityksen taloushallinto hoidetaan. Tervetuloa kuuntelemaan kuinka valita oikea tilitoimistokumppani ja mitä kaikkea on hyvä huomioida tilitoimistokumppanin valinnassa.

Webinaarin kesto on n. 30min ja sen vetäjänä toimii Sirpa Vatanen ja Päivi Piippo. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille linkin webinaaritallenteeseen, joten ilmoittaudu siis mukaan vaikka et pääsisikään paikalle.

maksuton webinaari

Sarjayrittäjän vinkit aloittavalle yrittäjälle

Perjantaina 1.10.2021 klo 10.00
Tervetuloa kuuntelemaan sarjayrittäjä Johannes Laineen vinkit aloittavalle yrittäjälle. Johannes on intohimoinen yrittäjä ja sarjainnostuja. Hän on mukana useassa yrityksessä mm. GreenStreet, Jes Tools, VOIMA kahvila, METTÄ Nordic, The Good Guys Kombucha ja Aito Päiväkodit. Johanneksella on vahva halu ja energinen tapa auttaa uusia ja aloittelevia yrittäjiä uransa alkutaipaleella. Hän pohjaa neuvonsa sekä omiin että laajan yrittäjäverkostonsa kokemuksiin.

Webinaarin kesto on n. 45min ja sen vetäjänä toimii Ani Rumpu ja sarjayrittäjä Johannes Laine. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille linkin webinaaritallenteeseen, joten ilmoittaudu siis mukaan vaikka et pääsisikään paikalle.

maksuton webinaari

kasvuohjelma webinaari

Netvisorin Kasvuohjelmasta uutta vauhtia tilitoimiston liiketoimintaan

Netvisorin Kasvuohjelma on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka tarjoaa sparrausta ja vertaistukea kasvuhaluisille tilitoimistoille. Kasvuohjelmaan on osallistunut jo yli 40 suomalaista tilitoimistoa.

Webinaarin kesto on n. 40min ja sen vetäjänä toimii Petteri Rantamäki ja Jarkko Iitiä.

Webinaarisarja: Yritystoiminnan aloittaminen

Kolmessa webinaarissa käymme läpi, mitä kaikkea yrityksen perustamisen yhteydessä täytyy muistaa tehdä ja huomioida. Miten välttää uuden yrittäjän yleisimmät sudenkuopat ja miten tuoreen yrittäjän kannattaa hallita talouttaan? Webinaarissa on asiantuntijoina taloushallinnon ammattilaisia ja Uusyrityskeskuksen edustajia.

maksuton webinaari

Ota Netvisor ilmaiseen koekäyttöön

Kiinnostuitko Netvisorista? Voit kokeilla Netvisoria ilmaiseksi kuukauden ajan.
Koekäytön ottaminen vie ainoastaan parisen minuuttia.