logo-Artboard 3

Tervetuloa mukaan Netvisorin webinaareihin!

Sivuillamme voit ilmoittautua tuleviin webinaareihin sekä katsella menneiden webinaarien tallenteita. Webinaarit ovat ilmaisia.

31.3.2020 Netvisor tutuksi tilitoimistoille!
8.4.2020 Netvisorin kasvuohjelma tilitoimistoille
7.4.2020 Netvisor tutuksi!

7.4.2020 kello 14:00

Netvisor tutuksi!

Tiistaina 7.4. asiantuntijamme Toni Närväinen esittelee Netvisorin pääominaisuuksia sekä käyttöä noin puoli tuntia kestävässä webinaarissa. Esittelyn aikana voit myös esittää askarruttavia kysymyksiä Netvisoriin liittyen.

Mikäli et kuitenkaan pääse osallistumaan webinaariin, jätä yhteystietosi alla olevan ilmoittautumislinkin kautta, niin toimitamme sähköpostiinne linkin videotallenteeseen webinaarin jälkeen.

31.3.2020 kello 13:00

Netvisor tutuksi tilitoimistoille!

Tervetuloa mukaan tilitoimistoille suunnattuun webinaariin, jossa käsittelemme Netvisoria ja sen etuja tilitoimistojen näkökulmasta. Saat hyvän yleiskuvan ohjelmistosta, sen hyödyistä sekä keinosta hyödyntää automaatiota päivittäisessä työssä.

Webinaarin kesto on n. 1h ja sen vetäjänä toimii kumppanivastaava Alex Karlsson. Webinaari sopii kaikille tilitoimistoille! Lähetämme kaikille ilmoittautuneille linkin webinaaritallenteeseen, joten ilmoittaudu siis mukaan vaikka et pääsisikään paikalle.

8.4.2020 kello 10:00

Netvisorin Kasvuohjelmasta uutta vauhtia tilitoimiston liiketoimintaan

Netvisorin Kasvuohjelma on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka tarjoaa sparrausta ja vertaistukea kasvuhaluisille tilitoimistoille. Kasvuohjelmaan on osallistunut jo yli 40 suomalaista tilitoimistoa.

Webinaarin kesto on n. 40min ja sen vetäjänä toimii Petteri Rantamäki ja Jarkko Iitiä. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille linkin webinaaritallenteeseen, joten ilmoittaudu siis mukaan vaikka et pääsisikään paikalle.

Webinaarisarja: Yritystoiminnan aloittaminen

Kolmessa webinaarissa käymme läpi, mitä kaikkea yrityksen perustamisen yhteydessä täytyy muistaa tehdä ja huomioida. Miten välttää uuden yrittäjän yleisimmät sudenkuopat ja miten tuoreen yrittäjän kannattaa hallita talouttaan? Webinaarissa on asiantuntijoina taloushallinnon ammattilaisia ja Uusyrityskeskuksen edustajia.

Webinaari-arkisto

Tulorekisteri: Palkkalajien kohdistaminen ja tietojen ilmoittaminen tulorekisteriin

Miten tulorekisteri-ilmoittaminen tapahtuu Netvisorissa? Webinaarissa käydään läpi palkkalajien kohdistamista ja kerrotaan ilmoitusvelvoitteista.

Katso tallenne

Lomakauden vinkit taloushallinnon hoitamiseen

Webinaarissa esitellään muun muassa ostolaskujen sijaisuustoiminto, Netvisorin uusi MobiiliApp sekä OP Laskulaina-palvelu.

Katso tallenne

Ota Netvisor ilmaiseen koekäyttöön

Kiinnostuitko Netvisorista? Voit kokeilla Netvisoria ilmaiseksi kuukauden ajan. Koekäyttöön ottaminen vie ainoastaan parisen minuuttia.