Tervetuloa mukaan Netvisorin webinaareihin!

Sivuillamme voit ilmoittautua tuleviin webinaareihin sekä katsella menneiden webinaarien tallenteita. Webinaarit ovat ilmaisia.

Bi Book – Raportoi helposti, mutta ammattimaisesti

BI Bookin avulla automatisoit yrityksesi talouslukujen raportoinnin. Saat reaaliaikaisesti yrityksesi tärkeimmät talousraportit ja tunnusluvut, jolloin pääset suoraan keskittymään lukujen analysointiin niiden laatimisen sijaan.

Netvisor-asiakkaana saat BI Bookin käyttöösi muutamassa minuutissa.

Voit kokeilla palvelua ilmaiseksi kuukauden ajan! Lue lisää

Wiisas – Toiminnanohjausjärjestelmä

Wiisas (tuotteistettu Odoo-pohjainen toiminnanohjausjärjestelmä) muodostaa yhdessä Netvisorin kanssa tehokkaan kokonaisratkaisun esimerkiksi tukkukaupoille ja muille, joille materiaalihallinto on keskiössä.

Tule mukaan kuuntelemaan, kuinka saat integraatiosta täyden hyödyn yrityksellesi!

Lue lisää Wiisas toiminnanohjausjärjestelmästä

Financial Overview

Financial Overview:llä on jo yli 10 000 käyttäjää Pohjoismaissa ja nyt se on myös Netvisorin käyttäjien saatavilla. Ohjelma tarjoaa tyylikkään ja helppokäyttöisen ratkaisun budjetoinnin ja raportoinnin tarpeisiin. Kuulet webinaarissa lisätietoa mm. seuraavista aihepiireistä:
– Financial Overview yleisesittely ja saatavuus
– Kenelle se sopii parhaiten
– Tyylikästä raportointia
– Helppoa budjetointia
– Parempaa tiedonvaihtoa ohjelman sisällä

Lue lisää

Hillava

Hillava on erinomainen toiminnaohjausjärjestelmä huolto- ja asennustyöhön.

Hyppää mukaan kuuntelemaan, kuinka saat parhaiten tehot irti Hillava & Netvisori -integraatiosta.

Lue lisää Hillavasta

Netvisorin Kasvuohjelmasta uutta vauhtia tilitoimiston liiketoimintaan

Netvisorin Kasvuohjelma on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka tarjoaa sparrausta ja vertaistukea kasvuhaluisille tilitoimistoille. Kasvuohjelmaan on osallistunut jo yli 40 suomalaista tilitoimistoa.

Webinaarin kesto on n. 40min ja sen vetäjänä toimii Petteri Rantamäki ja Jarkko Iitiä. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille linkin webinaaritallenteeseen, joten ilmoittaudu siis mukaan vaikka et pääsisikään paikalle.

Webinaarisarja: Yritystoiminnan aloittaminen

Kolmessa webinaarissa käymme läpi, mitä kaikkea yrityksen perustamisen yhteydessä täytyy muistaa tehdä ja huomioida. Miten välttää uuden yrittäjän yleisimmät sudenkuopat ja miten tuoreen yrittäjän kannattaa hallita talouttaan? Webinaarissa on asiantuntijoina taloushallinnon ammattilaisia ja Uusyrityskeskuksen edustajia.

Ota Netvisor ilmaiseen koekäyttöön

Kiinnostuitko Netvisorista? Voit kokeilla Netvisoria ilmaiseksi kuukauden ajan. Koekäyttöön ottaminen vie ainoastaan parisen minuuttia.