Tervetuloa mukaan
Netvisorin webinaareihin!

Sivuillamme voit ilmoittautua tuleviin webinaareihin sekä katsella menneiden webinaarien tallenteita. Webinaarit ovat ilmaisia.

Kuinka vapauttaa aikaa hoitotyöhön?

Keskiviikkona 10.5. klo 14.00-14.30

Netvisor ja DomaCare järjestävät maksuttoman webinaarin, jossa käydään läpi ohjelmistojen tuomat hyödyt hoiva-alan yrityksille. Webinaarissa käydään läpi muun muassa:

– Netvisor & DomaCare-integraatio
– Työvuorosuunnittelu ja palkat
– Yritys- ja yksityisasiakkaiden laskutus

Tervetuloa webinaariin kuulemaan, miten Netvisorin ja DomaCaren välinen integraatio toimii!

maksuton webinaari

Netvisor Lomalaskenta – avoin kyselytuokio

Perjantaina 2.6.2023, 9.00–10.00

Webinaarissa käymme läpi Netvisorin lomalaskentaa eniten kysyttyjen ennakkokysymysten pohjalta. Päivää ennen tilaisuutta saat sähköpostiisi linkin, josta pääset osallistumaan tapahtumaan.

Webinaariin osallistuminen on maksutonta.

Kolme keinoa turvata saatavien kotiuttaminen Netvisorilla

Maailmanlaajuisen taloudellisen epävarmuuden ei tarvitse välttämättä horjuttaa yrityksesi kassavirtaa. Jos haluat varmistaa, että asiakkaasi ovat maksukykyisiä, saat rahat tilillesi nopeasti ja asiakas maksaa laskunsa mahdollisimman pienin viivästyksin, meillä on sinulle ratkaisuja.

Näin luot ja seuraat ennusteita Netvisor Controllerilla

Tervetuloa kuulemaan uudesta Controller-työkalusta! Webinaarissa esittelemme Controllerin ennustamisen ominaisuuksia ja käymme läpi, kuinka voit hyödyntää niitä yrityksesi ennusteen luomisessa.

Webinaari

Lomalaskennan uudistuneet näkymät ja toiminnot

Haluatko tietää lisää Netvisorin lomalaskennan uudistuksista?

Tervetuloa tutustumaan Lomalaskennan uudistuneisiin raportteihin ja toimintoihin. Webinaarissa käymme läpi lomalaskennan uudet näkymät ja kuinka voit hyödyntää niitä yrityksesi lomalaskennassa.

Tervetuloa tutustumaan aiheeseen!

Näin budjetoit uudella Netvisor Controllerilla

Tervetuloa kuulemaan uudesta Controller-työkalusta! Webinaarissa esittelemme Controllerin budjetoinnin ominaisuuksia ja käymme läpi, kuinka voit hyödyntää niitä yrityksesi budjetin luomisessa.

Webinaarin kesto on 30 minuuttia ja puhujina ovat Visma Solutionsin Pekka Kotovaara ja Marko Heininen.

Uusi Controller on Netvisorissa 2022 julkaistu raportoinnin, budjetoinnin sekä ennustamisen työkalu. Controller sopii kaikille yhtiömuodoille ja kuuluu Professional- ja Premium-palvelupaketteihin.

Parempaa päästölaskentaa Bezalalla

Kuuntele Netvisorin, Bezalan ja Greenstepin yhdessä järjestämä webinaari yritysvastuullisuudesta ja siitä kuinka teet parempaa päästölaskentaa Bezalalla.

Jo vuodesta 2024 alkaen, EU:n Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) edellyttää kaikkia yli 250 henkilön yrityksiä sekä kaikkia listattuja yrityksiä raportoimaan vastuullisuudesta.

Päästölaskenta on olennainen osa vastuullisuusraportointia. Perinteisesti valtaosa yrityksen päästöistä kuuluvat luokkaan Scope 3, johon myös liikematkustus luetaan.

Päästölaskentaan käytettävä data on perinteisesti koostunut pitkälti taloushallinnosta saatavista tiedoista, mutta laskennan helpottamiseksi myös uusia datan lähteitä tarvitaan. Tästä syystä Bezalaan on alkuvuoden aikana kehitetty uusia päästölaskentaan liittyviä ominaisuuksia, jotka mahdollistavat datan keruun suoraan matkalaskuohjelmassa.

Webinaarissa kerromme, miten onnistut vastuullisuusraportoinnissa ja kuinka Bezala auttaa laskemaan liikematkustukseen liittyviä päästöjä.

Esittelyssä Netvisor palkanlaskentaohjelma

Haluatko tietää lisää Netvisorin palkanlaskentaohjelmasta?

Netvisorin palkanlaskennalla hoidat koko prosessin työajan kirjauksesta raportointiin yhdessä järjestelmässä.
Tutustu webinaarinauhoitteeseen ja saat erinomaisen yleiskatsauksen Netvisorin palkanlaskennan ominaisuuksiin ja käytöstä. Webinaarin asiantuntijapuhujana toimii Netvisorin palkanlaskennan tuotepäällikkö Raisa Ruokonen. Webinaari sopii kaikille Netvisor palkanlaskennasta kiinnostuneille.

Tervetuloa tutustumaan aiheeseen!

Netvisor x Bezala webinaarisarja

Netvisor + Bezala, osa 1:
matkalaskut ja palkkiot

Bezala on helppokäyttöinen mobiilisovellus kuittien, matkalaskujen sekä palkkioiden käsittelyyn. Webinaarisarjan ensimmäisessä osassa esittelemme erityisesti liittojen ja yhdistysten arvostamia ominaisuuksia, kuten kertaluontoisten korvausten hakemista sekä automaatioita viranomaisraportointiin.

Tule kuulemaan kuinka helpoksi korvausten hakeminen on tehty ja miten nopeasti käyttäjät oikein saavat rahansa.

Webinaarin kesto on 30 minuuttia ja sen pitävät Bezalan toimitusjohtaja Fredrik Teir sekä Visma Solutionsin tuotepäällikkö Pekka Kotovaara.

Netvisor + Bezala, osa 2: luottokorttiominaisuudet

Webinaarisarjan toisessa osassa esittelemme kuittien toimittamiseen ja luottokorttilaskujen käsittelyyn liittyviä automaatioita. Uusien integraatioiden avulla saat luottokorttitapahtumat sekä eKuitit suoraan Bezalaan.

Tule kuulemaan kuinka helpoksi kuittien toimittaminen on tehty ja kuinka Bezalan automaatiot nopeuttavat myös kirjanpitäjien työtä mm. muistuttamalla automaattisesti puuttuvista kuiteista. Webinaari sopii myös jo Bezalaa käyttäville.

Webinaarin kesto on 30 minuuttia ja sen pitävät Bezalan toimitusjohtaja Fredrik Teir sekä Visma Solutionsin tuotepäällikkö Pekka Kotovaara.

Webinaarisarja: Yritystoiminnan aloittaminen

Kolmessa webinaarissa käymme läpi, mitä kaikkea yrityksen perustamisen yhteydessä täytyy muistaa tehdä ja huomioida. Miten välttää uuden yrittäjän yleisimmät sudenkuopat ja miten tuoreen yrittäjän kannattaa hallita talouttaan? Webinaarissa on asiantuntijoina taloushallinnon ammattilaisia ja Uusyrityskeskuksen edustajia.

maksuton webinaari

Ota Netvisor ilmaiseen koekäyttöön

Kiinnostuitko Netvisorista? Voit kokeilla Netvisoria ilmaiseksi kuukauden ajan.
Koekäytön ottaminen vie ainoastaan parisen minuuttia.