Tervetuloa mukaan Netvisorin webinaareihin!

Sivuillamme voit ilmoittautua tuleviin webinaareihin sekä katsella menneiden webinaarien tallenteita. Webinaarit ovat ilmaisia.

21.4.2021 KELLO 13:00

BI Book – Raportoi helposti, mutta ammattimaisesti

BI Bookin avulla automatisoit yrityksesi talouslukujen raportoinnin. Saat reaaliaikaisesti yrityksesi tärkeimmät talousraportit ja tunnusluvut, jolloin pääset suoraan keskittymään lukujen analysointiin niiden laatimisen sijaan.

Netvisor-asiakkaana saat BI Bookin käyttöösi muutamassa minuutissa.

Voit kokeilla palvelua ilmaiseksi kuukauden ajan! Lue lisää

28.4.2021 KELLO 14:00

Hillava

Hillava on erinomainen toiminnaohjausjärjestelmä huolto- ja asennustyöhön.

Hyppää mukaan kuuntelemaan, kuinka saat parhaiten tehot irti Hillava & Netvisor -integraatiosta.

Lue lisää Hillavasta

Netvisorin Kasvuohjelmasta uutta vauhtia tilitoimiston liiketoimintaan

Netvisorin Kasvuohjelma on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka tarjoaa sparrausta ja vertaistukea kasvuhaluisille tilitoimistoille. Kasvuohjelmaan on osallistunut jo yli 40 suomalaista tilitoimistoa.

Webinaarin kesto on n. 40min ja sen vetäjänä toimii Petteri Rantamäki ja Jarkko Iitiä. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille linkin webinaaritallenteeseen, joten ilmoittaudu siis mukaan vaikka et pääsisikään paikalle.

Webinaarisarja: Yritystoiminnan aloittaminen

Kolmessa webinaarissa käymme läpi, mitä kaikkea yrityksen perustamisen yhteydessä täytyy muistaa tehdä ja huomioida. Miten välttää uuden yrittäjän yleisimmät sudenkuopat ja miten tuoreen yrittäjän kannattaa hallita talouttaan? Webinaarissa on asiantuntijoina taloushallinnon ammattilaisia ja Uusyrityskeskuksen edustajia.

Ota Netvisor ilmaiseen koekäyttöön

Kiinnostuitko Netvisorista? Voit kokeilla Netvisoria ilmaiseksi kuukauden ajan. Koekäyttöön ottaminen vie ainoastaan parisen minuuttia.