Tilitoimiston Kasvuohjelma

Tilitoimiston Kasvuohjelma tarjoaa valmiin rungon ja loistavan porukan, jolta saat lisävauhtia yrityksesi kasvulle. Tutustu ja ilmoittaudu mukaan seuraavaan avaustyöpajaan!

Kasvuohjelma on antanut meille sopivasti painetta asioiden toteuttamiseen. Sen ansiosta olemme vieneet ostolaskuautomaatiota nopeammalla aikataululla eteenpäin ja näkisin myös, että meidän robotiikkasysäys on ottanut vauhtia Kasvuohjelmasta. Olemme panostaneet nyt enemmän myyntiin ja markkinointiin, ja työstäneet esimerkiksi referenssivideoita. Ilman Kasvuohjelmaa niitä tuskin olisi tehty

Heli Lehmusvuori, Toimitusjohtaja, Monetor. Lue lisää

Mistä kasvuohjelmassa on kyse?

Kasvuohjelma tarjoaa monia mahdollisuuksia uteliaille ja eteenpäinkatsoville tilitoimistoille.

Meille kasvu tarkoittaa paljon muutakin kuin vain euroja – se on nopeampaa kasvua, mukavampia työpäiviä, sujuvampaa arkea, tyytyväisiä työntekijöitä, yrityksen oman identinteetin löytämistä ja tavoitteellisuutta.

Ideoita ja uusia näkökulmia

Yhdessä eteenpäin muuttuvassa markkinassa

Valmiit kehitysprojektit ja toteutusmallit

Laaja näkemys markkinan kehityksestä

26.5. – 27.5. @ Zoom

Kasvu alkaa Avaustyöpajasta

Tule mukaan kaikille avoimeen Avaustyöpajaan, joka toimii kasvuohjelman starttina. Työpajaan osallistuminen on veloituksetonta (Max. 2 osallistujaa / yritys) ja työpajan jälkeen voit jatkaa kasvu-uralla eteenpäin 12kk valmennusryhmän jäsenenä.

Päivä 1: Trendit & muutos,
08:45 – 12:00

 • Aamukahvit & tervetuloa
 • Tilitoimiston liiketoiminnan kehittäminen
 • Markkina & trendit
 • Talous & asiakkaat

Päivä 2: Liiketoiminnan kehittäminen,
08:45 – 12:00

 • Aamukahvi-vartti
 • Sisäiset prosessit & kehityskohdat
 • Oppiminen & kasvu
 • Kasvuohjelma & jatko

P.S. Paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vapaiden paikkojen määrä päivittyy reaaliaikaisesti ilmoittautumissivulle.

Olemme saaneet apua oman liiketoimintamallimme kehittämiseen ja asiakkaille arvoa tuottavan automatisoidun talouspalvelun rakentamiseen. Kasvuohjelman kautta on tullut myös tärkeitä kontakteja muihin tilitoimistoihin sekä Netvisorin asiantuntijoihin.

Marko Tyyskä
Toimitusjohtaja, Omapaja Oy
Lue lisää

Yleisarvosana Kasvuohjelman Avaustyöpajasta

9,2

Keskiarvo, asteikko 1-10, 39 vastaajaa.

Kuinka todennäköisesti suosittelisit Kasvuohjelmaa muille?

9,4

Keskiarvo, askeikko 1-10, 39 vastaajaa.

Arvosana Kasvuohjelman valmentajille:

9,5

Keskiarvo, asteikko 1-10, 39 vastaajaa.

“Meillä on nyt ryhmän tuki ja toisaalta myös kontrolli siitä, että asiat etenee aikataulun mukaisesti ja tulee oikeasti tehtyä!”

Kirsi Nyholm
Yrittäjä ja toimitusjohtaja, Kirsin Konttori Oy
Lue lisää

12 kk kattava kokonaisuus

Tilitoimiston Kasvuohjelma on vuoden mittainen, maksuton kokonaisuus. Kasvuohjelma alkaa 2-päiväisellä avaustyöpajalla, jossa käydään samantien töihin. Työpajan aikana jokainen määrittelee oman lähtötilanteensa ja kirkastaa omat tavoitteen, jota seuraa konkreettisen toimenpidesuunnitelman rakentaminen.

Seuraavien 12 kk aikana suunnitelma ja sen sisältämät toimenpiteet viedään käytäntöön. Ohjelmaan kuuluu mm.:
– Kuukausittaiset tapaamiset nimetyn projektipäällikön kanssa
– 3 x 1pv ryhmävalmennukset
– Kaikki työkalut toteutukseen ja seurantaan

Vuoden aikana pidettävissä tapaamisissa käsitellään lukuisia eri teemoja, kuten hinnoittelua, teknologiaa, markkinointia, asiakashuolenpitoa, myyntiä, johdon ja tilitoimiston työtä.

Seuraava työpaja järjestetään helmikuussa 2021. Tutustu työpajan sisältöön

Tilitoimistojen kasvuohjelma

tilitoimistopäättäjien kokemuksia

9 hyvää syytä tulla mukaan

1. Täyttä asiaa koko kaksi päivää. Ei turhaa odottelua missään vaiheessa.

2. Mukava työskennellä innostuneiden ihmisten kanssa, jotka katsovat tulevaisuuteen.

3. Sen oivaltaminen, että minä johdan tätä yritystä ja voin ohjata sen kulkua juuri haluamaani suuntaan!

4. “Aloituspaketti” oli hyvin valmisteltu ja antoi eväät aloittaa oman toimiston kulttuurivallankumous!

5. Oman yrityksemme tilanteen huomioiden päivät ja koko ohjelma on meille erittäin tarpeellinen. Pääsemme aloittamaan toimintamme puhtaalta pöydältä ja on tärkeää että prosessit muodostuvat oikeanlaisiksi.

6. Ajatuksia herättävä, tekemisen astetta eteenpäin vievä koulutus. Selkeä ja tavoitteellinen rakenne sekä hyvät kouluttajat.

7. Saa ainakin paljon ajattelemisen aihetta ja hyvässä ympäristössä myös tavata muita tilitoimistoyrittäjiä. Saattaa jopa ravistella hieman omaa jämähtänyttä ajatusmallia.

8. Osa asioista oli ihan itsestään selviä, mutta arjessa näitä ei juurikaan ehdi pysähtymään miettimään. Ohjelma oli hyvin suunniteltu ja Jarkko veti päivät hyvin ja sai ihmiset mukaan ja tekemään ryhmätöitä.

9. Taloushallintoala elää isossa muutoksessa digitalisaation ja automatisaation vuoksi. On hyvä haastaa ja sparrata omaa liiketoimintaa toisten samassa tilanteessa olevien kanssa ja löytää avaimet muutokseen.

Tutustu Kasvuohjelman valmentajiin

Jarkko Iitiä

Työpajat ja ryhmäpalaverit

Jarkko Iitiä on Visma Solutionsin kanavamyynnin johtaja, ja vastaa tilitoimistokanavan kasvusta sekä kumppanien tyytyväisyydestä. Jarkolla on yli 10 vuoden kokemus yritysten liiketoiminnan kehittämisestä.

Tilitoimiston tärkein tunnusluku
Näin nostat tilitoimiston kannattavuuden uudelle tasolle
Aito kumppani tilitoimistolle – yhteistyö, josta kaikki hyötyvät

Sirpa Turunen

Työpajat ja Netvisor

Netvisorin avainasiakasvastaava Sirpa Turunen työskentelee Netvisorin käyttöönottojen ja koulutusten parissa, joka on kokenut ja innostava kouluttaja.

Hän on Netvisor-osaaja, jolla on syvällinen ymmärrys myös tilitoimistojen sisäisistä prosesseista ja on toiminut itsekin tilitoimiston vetäjänä.

Näin saat kassavirtaennusteen tukemaan yrittäjän arkea
Näin tuot mappiasiakkaasi sähköisen taloushallinnon pariin

Petteri Rantamäki

Operatiivinen puoli

Petteri on energinen sparraaja, jolla on käytännönläheistä kokemusta jo yli 70 eri tilitoimiston kanssa tehdystä kehitystyöstä. Hän on ollut mukana uudistamassa mm. markkinointia, myyntiä, sisäisiä prosesseja, tuotteita ja kommunikointia.

Voiko tilitoimiston terveydentilan tarkastaa?
Vuosi tilitoimistojen kasvuohjelmassa
Tilitoimisto: oletko valmis kun portit aukeavat?

Ilmoittaudu mukaan

Varaa paikkasi seuraavassa työpajassa. Ryhmään mahtuu aina 20 nopeinta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Näet vapaiden paikkojen määrän ilmoittautumissivulta. Voit myös kysyä lisätietoa alla olevan linkin kautta.

kasvuohjelma

Netvisorin ja Taloushallintoliiton yhteistyönä

Netvisorin rakentama Kasvuohjelma on täysin uniikki, tilitoimistolle suunnattu valmennuskokonaisuus, joka toteutetaan yhteistyössä Taloushallintoliiton kanssa. Sen tarkoituksena on tukea suomalaisten tilitoimistojen kilpailykykyä ja tarjota konkreettista tukea oman liiketoiminnan pitkäjänteiselle ja tavoitteelliselle kehittämiselle.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Olen kiinnostunut Kasvuohjelmasta, mutta en pääse mukaan seuraavaan Avaustyöpajaan. Milloin järjestetään seuraava?

  Järjestämme vuosittain useamman avaustyöpajan ja voi tiedustella niiden aloitusajankohtaa suoraan Petteriltä petteri.rantamaki@visma.com

 • Kenelle Tilitoimiston Kasvuohjelma on tarkoitettu?

  Kasvuohjelmassa käsitellään tilitoimiston liiketoimintaan ja johtamiseen liittyviä asioita. Suosittelemme ohjelmaa siis erityisesti omistajille, johtajille ja päätöksentekijöille.

 • Käydäänkö Kasvuohjelmassa läpi Netvisoria?

  Kasvuohjelmassa keskitytään laajempaan liiketoiminnan kehittämiseen eikä niinkään ohjelmistoihin ja niiden hyödyntämiseen.

 • Maksaako Kasvuohjelman osallistuminen minulle jotain?

  Ei maksa. Kasvuohjelma veloitukseton ja saa meiltä kaikki tarvittavat materiaalit. Huom! ilmoittamattomista poisjäänneistä veloitamme valmistautumiskulut (100 €). Ilmoitathan viimeistään 14 pv ennen tapahtumaa, mikäli haluat perua osallistumisesi.