Netvisor Palkat

Tehokas palkanlaskentaohjelma

Netvisorissa tietojen koostaminen palkanlaskentaa varten on tehty mahdollisimman helpoksi, mikä tuo säästöjä ja vapauttaa resursseja. Netvisorin palkanlaskennan voit hankkia joko erillisenä tai yhdessä taloushallinnon ominaisuuksien kanssa. Palkkoihin sisältyy maksuton työajankirjaus.

palkanlaskenta-illustraatio

Automaatio ja dashboard

Palkanlaskijan dashboard

Saa nopeasti tieto huomiotasi vaativista tehtävistä. Dashboardilta näet mm. Huomioitavat poikkeukset, velvoitteet sekä seuraavan palkanmaksun tiedot.

Pohjatiedot valmiina

Automaatio kokoaa sinulle palkanlaskentaan tarvittavat pohjatiedot mm. Työajankirjauksista, lisistä ja ennakoista. Kaikki tieto on valmiina ja tarkasteltavissasi.

Kulut laskentakohteille

Automaatio kohdistaa palkanlaskennan kulut puolestasi. Seuraa kuluja laskentakohteittain monipuolisilta raporteilta suoraan järjestelmästä.

Palkkojen hyväksyntä

Hyväksytä palkat asiakkaalla tai oman yrityksen sisällä turvallisesti järjestelmässä. Nopeus ja tarkastettavuus tuovat suuret hyödyt.

Tulorekisteri-ilmoitukset

Tietojen ilmoittaminen tulorekisteriin on tehtävä sähköisen järjestelmän kautta. Netvisorin palkanlaskenta hoitaa tulorekisteri-ilmoitukset automaattisesti palkanmaksun yhteydessä, mikä tekee tulorekisteri-ilmoittamisesta helppoa ja vaivatonta.

Lue lisää tulorekisteristä Netvisorissa

Yrittäjäpalkka

Yrittäjä – maksa itsellesi palkkaa! Netvisorin palkanlaskentaohjelmalla yrittäjän palkanmaksu onnistuu helposti. Palkanmaksussa vaadittavat tositteet muodostuvat ohjelmistossa automaattisesti.

Lue lisää yrittäjäpalkasta

tulorekisteri palkanlaskenta

Palkanlaskijan tehotyökalut

Netvisorin monipuoliset työkalut vähentävät palkanlaskijan manuaalista työtä ja raportointiin käytettyä aikaa. Tämä tekee työstä huomattavasti mielekkäämpää.

Valmiit ja muokattavat palkkamallit

Hyödynnä valmiita palkkamalleja kuukausi- ja tuntipalkkalaskennassa. Kaikki palkkamallit ovat täysin muokattavissa ja kopioitavissa. Voit myös luoda uusia palkkamalleja nopeasti.

KTA-laskenta

Keskituntiansion laskeminen palkanlaskennan taustalla onnistuu sujuvasti Netvisorilla. KTA-laskenta on mahdollista toteuttaa useilta eri ajanjaksoilta.

Lomalaskenta

Netvisorin lomalaskenta tarjoaa täysin räätälöitävät lomalaskentamallit. Monipuolinen raportointi helpottaa tilanteen hahmottamista ja pääset kerralla eroon Excelistä. Uudet näkymät tuovat apua esimerkiksi lomapalkkavelan hallintaan sekä vuosilomapäivien käsittelyyn.

Työajanlyhennyksen laskenta

Hallinnoi työajanlyhennysvapaat Netvisorissa ja ylläpidä niiden kertymistä sekä seuraa käytettyjä ja jäljellä olevien tuntien määrää.

Maventa

Hyödynnä Maventan verkkopalkka

Netvisorista lähetät palkkalaskelmat sähköisesti suoraan palkansaajien verkkopankkeihin.