Automatisoitu Palkanlaskentaohjelma

Palkanlaskennan kuluista suuri osa muodostuu tietojen hankinnasta. Netvisorissa tämä on tehty mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Automaation avulla palkanlaskennasta voidaan poistaa manuaaliset vaiheet, mikä tuo säästöjä ja vapauttaa resursseja.
 

Automaatio ja Dashboard

Automaatio kokoaa tarvittavat tiedot työajoista ja laskentaperusteista palkanlaskentaan. Näe omalta dashboardiltasi tärkeimmät raportit sekä käsiteltävät ja huomiotasi vaativat tehtävät.

automatisoitu_taloushallinto

Pohjatiedot valmiina

Automaatio kokoaa sinulle palkanlaskentaan tarvittavat pohjatiedot mm. työajankirjauksista, lisistä ja ennakoista. Kaikki tieto on valmiina ja tarkasteltavissasi.

Palkanlaskijan dashboard

Saa nopeasti tieto huomiotasi vaativista tehtävistä. Dashboardilta näet mm. trendit sekä raportit, huomioitavat poikkeukset, velvoitteet ja seuraavan palkanmaksun tiedot.

Kulut laskentakohteille

Automaatio kohdistaa palkanlaskennan kulut puolestasi. Seuraa kuluja laskentakohteittain monipuolisilta raporteilta suoraan järjestelmästä.

Hyödynnä Maventan verkkopalkka

Netvisorista lähetät palkkalaskelmat sähköisesti suoraan palkansaajien verkkopankkeihin.

netvisor_hr_jarjestelma

Palkanlaskijan tehotyökalut

Automatisoidun palkanlaskentaohjelman monipuoliset työkalut vähentävät manuaalista työtä ja raportointia. Palkanlaskijan työ on huomattavasti mielekkäämpää ja yhteistyö asiakkaan kanssa helpompaa.

Valmiit ja muokattavat palkkamallit

Hyödynnä valmiita palkkamalleja kuukausi- ja tuntipalkkalaskentaan sekä toimialakohtaisia palkkamalleja. Kaikki mallit ovat muokattavissa, kopioitavissa ja uusien luominen nopeaa.

Lomalaskenta

Netvisorin uudistetun lomalaskennan avulla hallitset lomien kertymäsääntöjä ja lomaoikeuksia. Näin hyödynnät automaatiota myös lomalaskennassa.

Palkkojen hyväksyntä

Hyväksytä palkat asiakkaalla tai oman yrityksen sisällä täysin sähköisesti ohjelmiston palkkojen hyväksyntä -näkymästä. Nopeus ja tarkastettavuus tuovat suuret hyödyt.

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti