Visma Netvisor

Tehokas palkanlaskentaohjelma

Netvisorissa tietojen koostaminen palkanlaskentaa varten on tehty mahdollisimman helpoksi, mikä tuo säästöjä ja vapauttaa resursseja. Netvisorin palkanlaskennan voit hankkia joko erillisenä tai yhdessä taloushallinnon ominaisuuksien kanssa.

Netvisor palkanlaskentaohjelma ja työajankirjaus

Automaatio ja dashboard

Automaatio kokoaa tarvittavat tiedot työajoista ja laskentaperusteista palkanlaskentaan. Näe omalta dashboardiltasi tärkeimmät raportit sekä käsiteltävät ja huomiotasi vaativat tehtävät.

Palkanlaskijan dashboard

Saa nopeasti tieto huomiotasi vaativista tehtävistä. Dashboardilta näet mm. huomioitavat poikkeukset, velvoitteet sekä seuraavan palkanmaksun tiedot.

Pohjatiedot valmiina

Automaatio kokoaa sinulle palkanlaskentaan tarvittavat pohjatiedot mm. työajankirjauksista, lisistä ja ennakoista. Kaikki tieto on valmiina ja tarkasteltavissasi.

Kulut laskentakohteille

Automaatio kohdistaa palkanlaskennan kulut puolestasi. Seuraa kuluja laskentakohteittain monipuolisilta raporteilta suoraan järjestelmästä.

palkanlaskenta

tulorekisteri palkanlaskenta

Tulorekisteri-ilmoitukset

Tietojen ilmoittaminen tulorekisteriin on tehtävä sähköisen järjestelmän kautta. Netvisorin palkanlaskenta hoitaa tulorekisteri-ilmoitukset automaattisesti palkanmaksun yhteydessä, mikä tekee tulorekisteri-ilmoittamisesta helppoa ja vaivatonta.

Lue lisää tulorekisteristä Netvisorissa

Yrittäjäpalkka

Netvisorin palkanlaskentaohjelmalla yrittäjän palkanmaksu onnistuu helposti. Palkanmaksussa vaadittavat tositteet muodostuvat ohjelmistossa automaattisesti.

Lue lisää yrittäjäpalkasta

Oma Netvisor Palkat

Palkanlaskijan parempi arki

Uusi Oma Netvisor pitää palkanlaskijan arjen aina hallinnassa – olipa asiakaslistasi lyhyt tai pitkä. Näet kaikki asiakkaat ja tehtävät yhdessä ja samassa näkymässä.

Saat työsi täysin uudenlaista dataa, jonka avulla käytät ohjelmistoa tehokkaimmailla mahdollisella tavalla ja rakennat tulevista työpäivistäsi vieläkin parempia.

Lue lisää Oma Netvisorista

Katso video

Palkanlaskenta kahdessa minuutissa

Palkanlaskennan ei tarvitse olla pitkäpiimäistä ja vaikeaa. Hyödyntämällä nykyaikaista palkanlaskentaohjelmistoa saat palkat maksuun ja kirjanpitoon nopeasti ja turvallisesti. Oheisessa videossa näytetään miten lasket ja maksat 10 henkilön palkat alle kahdessa minuutissa Netvisorilla.

verkkopalkka palkanlaskentaan

Hyödynnä Maventan verkkopalkka

Netvisorista lähetät palkkalaskelmat sähköisesti suoraan palkansaajien verkkopankkeihin.

palkanlaskentaohjelma

Palkanlaskijan tehotyökalut

Netvisorin monipuoliset työkalut vähentävät palkanlaskijan manuaalista työtä ja raportointiin käytettyä aikaa. Tämä tekee työstä huomattavasti mielekkäämpää.

Valmiit ja muokattavat palkkamallit

Hyödynnä valmiita palkkamalleja kuukausi- ja tuntipalkkalaskennassa. Kaikki palkkamallit ovat muokattavissa ja kopioitavissa. Voit myös luoda uusia palkkamalleja nopeasti.

Lomalaskenta

Netvisorin uudistetussa lomalaskennassa käsittelet lomapalkat tehokkaasti ja pidät lomakertymät helposti ajan tasalla. Monipuolinen raportointi tehostaa lomalaskennan tilanteen hahmottamisessa.

KTA-Laskenta

Keskituntiansion laskeminen palkanlaskennan taustalla onnistuu sujuvasti Netvisorilla. KTA-laskenta on mahdollista toteuttaa useilta eri ajanjaksoilta.

Palkkojen hyväksyntä

Hyväksytä palkat asiakkaalla tai oman yrityksen sisällä turvallisesti järjestelmässä. Nopeus ja tarkastettavuus tuovat suuret hyödyt.