logo-Artboard 3

Visma Netvisor

Tehokas palkanlaskentaohjelma

Palkanlaskennan kuluista suuri osa muodostuu tietojen koostamisesta. Netvisorissa tämä on tehty mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi, mikä tuo säästöjä ja vapauttaa resursseja.

Automaatio ja dashboard

Automaatio kokoaa tarvittavat tiedot työajoista ja laskentaperusteista palkanlaskentaan. Näe omalta dashboardiltasi tärkeimmät raportit sekä käsiteltävät ja huomiotasi vaativat tehtävät.

Palkanlaskijan dashboard

Saa nopeasti tieto huomiotasi vaativista tehtävistä. Dashboardilta näet mm. huomioitavat poikkeukset, velvoitteet sekä seuraavan palkanmaksun tiedot.

Pohjatiedot valmiina

Automaatio kokoaa sinulle palkanlaskentaan tarvittavat pohjatiedot mm. työajankirjauksista, lisistä ja ennakoista. Kaikki tieto on valmiina ja tarkasteltavissasi.

Kulut laskentakohteille

Automaatio kohdistaa palkanlaskennan kulut puolestasi. Seuraa kuluja laskentakohteittain monipuolisilta raporteilta suoraan järjestelmästä.

Tulorekisteri-ilmoitukset automaattisesti

Tietojen ilmoittaminen tulorekisteriin on tehtävä sähköisen järjestelmän kautta. Netvisorin palkanlaskenta hoitaa tulorekisteri-ilmoitukset automaattisesti palkanmaksun yhteydessä, mikä tekee tulorekisteri-ilmoittamisesta helppoa ja vaivatonta.

Lue lisää tulorekisteristä Netvisorissa

Katso video

Palkanlaskenta kahdessa minuutissa

Palkanlaskennan ei tarvitse olla pitkäpiimäistä ja vaikeaa. Hyödyntämällä nykyaikaista palkanlaskentaohjelmistoa saat palkat maksuun ja kirjanpitoon nopeasti ja turvallisesti. Oheisessa videossa näytetään miten lasket ja maksat 10 henkilön palkat alle kahdessa minuutissa Netvisorilla.

Hyödynnä Maventan verkkopalkka

Netvisorista lähetät palkkalaskelmat sähköisesti suoraan palkansaajien verkkopankkeihin.

Palkanlaskijan tehotyökalut

Netvisorin monipuoliset työkalut vähentävät palkanlaskijan manuaalista työtä ja raportointiin käytettyä aikaa. Tämä tekee työstä huomattavasti mielekkäämpää ja yhteistyöstä asiakkaan kanssa helpompaa.

Valmiit ja muokattavat palkkamallit

Hyödynnä valmiita palkkamalleja kuukausi- ja tuntipalkkalaskennassa. Kaikki palkkamallit ovat muokattavissa ja kopioitavissa. Voit myös luoda uusia palkkamalleja nopeasti.

Lomalaskenta

Netvisorin uudistetussa lomalaskennassa käsittelet lomapalkat tehokkaasti ja pidät lomakertymät helposti ajan tasalla. Monipuolinen raportointi tehostaa lomalaskennan tilanteen hahmottamisessa.

Palkkojen hyväksyntä

Hyväksytä palkat asiakkaalla tai oman yrityksen sisällä turvallisesti järjestelmässä. Nopeus ja tarkastettavuus tuovat suuret hyödyt.