Netvisor Store

Netvisor Store on verkkokauppa Netvisorin lisäpalveluille ja lisäosille. Valikoimassa on useita sovelluksia, jotka yksinkertaistavat arkea, helpottavat työpäivää ja poistavat turhia prosesseja. Löydät Storen Netvisorin käyttöliittymästä.

Lisäpalvelut käyttöön klikkauksella

Löydät Netvisor Storen käyttöliittymän oikeasta yläkulmasta klikkaamalla Store-ikonia. Siellä voit aktivoida käyttöösi sovelluksia omien tarpeidesi mukaan. Kaikki sovellukset on valmiiksi integroitu Netvisoriin, jolloin ohjelmistot toimivat saumattomasti yhteen.

1. Kirjaudu Netvisoriin ja klikkaa Storen ikonia käyttöliittymän oikeassa yläkulmassa

2. Tutustu lisäpalveluihin, lisäosiin ja palvelupaketteihin

3. Ota sovellus käyttöön painamalla “aktivoi”. Seuraa käyttöönoton ohjeita

netvisor store valikoima

Tutustu Storen valikoimaan

Netvisor Storesta löydät lisäpalvelut laajasti eri tarpeisiin. Valikoima päivittyy jatkuvasti yhä monipuolisemmaksi. Alta löydät esittelyt Storen suosituimmista palveluista.

netvisor ja intrum riski-indikaattori

Intrum Riski-indikaattori

Ennakoi asiakkaiden ja toimittajien maksuvalmiustilanteita

Netvisor Storesta löytyy nyt uusi Intrum Riski-indikaattori -palvelu. Sen avulla seuraat tehokkaasti asiakkaidesi tai toimittajiesi maksukäyttäytymisen muutoksia. Palvelu seuraa asiakkaiden maksuviivetilannetta ja päivittää asiakasrekisteriä esimerkiksi lakanneiden yritysten osalta. Maksuviivetietojen perusteella voidaan ennakoida asiakkaan maksukyvyn heikentymistä jo ennen kuin asiakkaalle rekisteröidään varsinaisia julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Tutustu palveluun

OP Laskulaina

Palkittu palvelu, jolla kotiutat saatavasi heti

Pitkät maksuajat rasittavat kassaa ja hidastavat rahan kiertoa. Mitä jos kotiuttaisit sinulle kuuluvat saatavat heti? OP Laskulaina on laskunluototuspalvelu, jonka kautta saat saataviasi vastaavan lainarahoituksen tilillesi parilla klikkauksella. Sovellus on palkittu maailman parhaana IT-palveluna Banking Technology Awards 2018 -gaalassa.

Tutustu palkittuun lisäpalveluun

ota käyttöön op-laskulaina netvisor storesta

ota supermetrics käyttöön netvisor storessa

Supermetrics

Suursuosion saavuttanut Supermetrics nyt integroituna Netvisoriin

Maailmalla suureen suosioon noussut suomalainen Supermetrics on nyt integroituna myös Netvisoriin! Ei enää csv-tiedostoja tai manuaalista datan kopiointia. Supermetrics-integraation avulla säästät aikaa ja vaivaa, vähennät inhimillisten virheiden määrää, ja yhdistelet dataa juuri sinun tarpeittesi mukaan. Saat Netvisor-datan esimerkiksi Exceliin, Google Sheets ja Data Studio -sovelluksiin muutamalla klikkauksella.

Tutustu tarkemmin Netvisorin Supermetrics-integraatioon

Finance.Rocks

Vauhdita ostolaskujen tiliöintiprosessia tekoälyllä

Finance.Rocks-palvelulla teet ostolaskujen tiliöinnistä entistäkin sujuvampaa. Palvelun tavoitteena on edesauttaa yrittäjän ja kirjanpitäjän hyödyntämällä tekoälyä ostolaskujen tiliöintiprosessissa. Finance.Rocksia on kehitetty vuodesta 2016 alkaen ja tällä hetkellä lähes 90 % ostolaskujen tiliöinneistä saadaan asetettua algoritmien avulla oikein.

Lue lisää Finance.Rocksista MarketPlacesta

finance rocksin avulla ostolaskujen tiliöinti entistäkin sujuvampaa

Financial overwiev

Financial Overview

Selkeälinjainen ratkaisu budjetointiin, raportointiin ja ennustamiseen.

Financial Overview on mutkaton ja helppokäyttöinen palvelu yrityksen talouden suunnitteluun ja seurantaan. Se jalostaa Netvisorissa valmiina olevan taloustiedon selkeään ja helposti jaettavaan muotoon.

Voit laatia sen avulla yrityksen vuosibudjetit helposti ilman ylimääräistä klikkailua. Talouden suunnittelua parantaa myös mahdollisuus laatia ennusteita. Voit koota palvelun etusivulle juuri sinulle tärkeimmät talouden tunnusluvut ja mittarit. Näkymä antaa nopean yleiskuvan siitä, mihin suuntaan yrityksen tuotot ja kulut, kate, liikevoitto ja muut ratkaisevat luvut ovat kehittymässä.

Lue lisää palvelun ominaisuuksista ja käyttöönotosta
Financial Overview:n toiminnot alle 10 minuutissa. Katso video

Eazybreak

Mobiilit työsuhde-edut osana palkanlaskentaa

Eazybreakin mobiilisovellus ja sen lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedut ovat nousseet ilmiöiksi perinteisten korttien ja setelien rinnalle. Netvisor-käyttäjällä on ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää Eazybreak-edut Netvisorin palkanlaskentaan. Integraatio tuo sujuvuutta palkanlaskijan arkeen: aikaa säästyy, kun käytettyjen etujen omavastuuosuudet päivittyvät palkkalaskelmille automaattisesti.

Tutustu tarkemmin Eazybreak-integraatioon

Ota eazybreak käyttöön netvisor storessa

BI Book

Vie talouslukujen raportointi uudelle tasolle

BI Bookin avulla automatisoit yrityksesi talouslukujen raportoinnin. Saat reaaliaikaisesti yrityksesi tärkeimmät talousraportit ja tunnusluvut, jolloin pääset suoraan keskittymään lukujen analysointiin niiden tuottamisen sijaan. BI Book hyödyntää Microsoftin Power BI -sovellusta, joka mahdollistaa raporttien jakamisen helposti ja vaivattomasti BI Bookin lisäksi myös Tableauhin ja Qlik:iin.

Lue lisää BI Bookista ja ota palvelu käyttöön Storesta

Visma Duetto

Automaattinen perintä apunasi

Visma Duetto on Visma-perheeseen kuuluva sähköinen perintä- ja huomautuspalvelu. Duetto huolehtii maksuhuomautusten lähettämisen ja hoitaa maksuneuvottelut puolestasi tarpeen mukaan ilman sitovaa vuosimaksua. Ulkoistamalla perintäprosessin Duetolle säästät aikaa ja nopeutat saatavien kotiutumista.

Aktivoi Storesta

eShip

Automatisoi kuljetustilausten ja -asiakirjojen teko

Järjestä kuljetukset ja hoida lähetysasiakirjat Netvisoriin integroidulla eShip-palvelulla. Palvelu hyödyntää Netvisorissa olevien tilausten tietoja. Se muodostaa tietojen pohjalta mm. kuljetustilauksen kuljetusyhtiöille ja välittää sen automaattisesti eteenpäin. Myös rahtikirjat, pakettikortit ja muut kuljetusasiakirjat syntyvät automaattisesti. eEship sopii erityisesti esim. nettikauppaa tekeville yrityksille sekä muille, joiden arkeen kuuluu toimitusten lähettäminen eteenpäin.

Katso eShipin videoesittely

Uusi pakettihinnoittelu

Netvisorin palvelupaketit nyt Storessa

Olemme paketoineet Netvisorin monipuoliset toiminnot neljään valmiiseen kokonaisuuteen, joista jokainen voi valita omaan käyttötarpeeseen sopivimman valmiin ratkaisun. Olemme koonnet Netvisor Storeen lisätietoa eri paketeista, niiden sisällöstä sekä hinnoista. Myös palvelupaketin käyttöönotto onnistuu kätevästi suoraan Storesta.