logo-Artboard 3

Netvisor Store

Netvisor Store on verkkokauppa Netvisorin lisäpalveluille ja lisäosille. Valikoimassa on useita sovelluksia, jotka yksinkertaistavat arkea, helpottavat työpäivää ja poistavat turhia prosesseja. Löydät Storen Netvisorin käyttöliittymästä.

Kirjaudu Netvisoriin ja tutustu Storeen

Lisäpalvelut käyttöön klikkauksella

Löydät Netvisor Storen käyttöliittymän oikeasta yläkulmasta klikkaamalla Store-ikonia. Siellä voit aktivoida käyttöösi sovelluksia omien tarpeidesi mukaan. Kaikki sovellukset on valmiiksi integroitu Netvisoriin, jolloin ohjelmistot toimivat saumattomasti yhteen.

1. Kirjaudu Netvisoriin ja klikkaa Storen ikonia käyttöliittymän oikeassa yläkulmassa

2. Tutustu lisäpalveluihin, lisäosiin ja palvelupaketteihin

3. Ota sovellus käyttöön painamalla “aktivoi”. Seuraa käyttöönoton ohjeita

Tutustu Storen valikoimaan

Netvisor Storesta löydät lisäpalvelut laajasti eri tarpeisiin. Valikoima päivittyy jatkuvasti yhä monipuolisemmaksi. Alta löydät esittelyt Storen suosituimmista palveluista.

OP Laskulaina

Palkittu palvelu, jolla kotiutat saatavasi heti

Pitkät maksuajat rasittavat kassaa ja hidastavat rahan kiertoa. Mitä jos kotiuttaisit sinulle kuuluvat saatavat heti? OP Laskulaina on laskunluototuspalvelu, jonka kautta saat saataviasi vastaavan lainarahoituksen tilillesi parilla klikkauksella. Sovellus on palkittu maailman parhaana IT-palveluna Banking Technology Awards 2018 -gaalassa.

Tutustu palkittuun lisäpalveluun

Supermetrics

Suursuosion saavuttanut Supermetrics nyt integroituna Netvisoriin

Maailmalla suureen suosioon noussut suomalainen Supermetrics on nyt integroituna myös Netvisoriin! Ei enää csv-tiedostoja tai manuaalista datan kopiointia. Supermetrics-integraation avulla säästät aikaa ja vaivaa, vähennät inhimillisten virheiden määrää, ja yhdistelet dataa juuri sinun tarpeittesi mukaan. Saat Netvisor-datan esimerkiksi Exceliin, Google Sheets ja Data Studio -sovelluksiin muutamalla klikkauksella.

Tutustu tarkemmin Netvisorin Supermetrics-integraatioon

Financial Overview

Selkeälinjainen ratkaisu budjetointiin, raportointiin ja ennustamiseen.

Financial Overview on mutkaton ja helppokäyttöinen palvelu yrityksen talouden suunnitteluun ja seurantaan. Se jalostaa Netvisorissa valmiina olevan taloustiedon selkeään ja helposti jaettavaan muotoon.

Voit laatia sen avulla yrityksen vuosibudjetit helposti ilman ylimääräistä klikkailua. Talouden suunnittelua parantaa myös mahdollisuus laatia ennusteita. Voit koota palvelun etusivulle juuri sinulle tärkeimmit talouden tunnusluvut ja mittarit. Näkymä antaa nopean yleiskuvan siitä, mihin suuntaan yrityksen tuotot ja kulut, kate, liikevoitto ja muut ratkaiset luvut ovat kehittymässä.

Lue lisää palvelun ominaisuuksista ja käyttönotosta
Financial Overview:n toiminnot alle 10 minuutissa. Katso video

Eazybreak

Mobiilit työsuhde-edut osana palkanlaskentaa

Eazybreakin mobiilisovellus ja sen lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedut ovat nousseet ilmiöiksi perinteisten korttien ja setelien rinnalle. Netvisor-käyttäjällä on ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää Eazybreak-edut Netvisorin palkanlaskentaan. Integraatio tuo sujuvuutta palkanlaskijan arkeen: aikaa säästyy, kun käytettyjen etujen omavastuuosuudet päivittyvät palkkalaskelmille automaattisesti.

Tutustu tarkemmin Eazybreak-integraatioon

Maventa EDI

Liity keskusliikkeiden tilaus-toimitusketjuun

Käsitteletkö tilaus-toimitusasiakirjat edelleen sähköpostilla tai paperille printattuna? Älä jää keskusliikkeiden junasta, vaan hoida tilaus- ja toimitustiedot jatkossa sähköisesti suoraan Netvisorista. Netvisor-integraation ansiosta näet reaaliajassa myös myynti- ja tilaustapahtumien vaikutukset kassavirtaasi.

Lue lisää Maventa EDI:stä

Visma Duetto

Automaattinen perintä apunasi

Visma Duetto on Visma-perheeseen kuuluva sähköinen perintä- ja huomautuspalvelu. Duetto huolehtii maksuhuomautusten lähettämisen ja hoitaa maksuneuvottelut puolestasi tarpeen mukaan ilman sitovaa vuosimaksua. Ulkoistamalla perintäprosessin Duetolle säästät aikaa ja nopeutat saatavien kotiutumista.

Aktivoi Storesta

eShip

Automatisoi kuljetustilausten ja -asiakirjojen teko

Järjestä kuljetukset ja hoida lähetysasiakirjat Netvisoriin integroidulla eShip-palvelulla. Palvelu hyödyntää Netvisorissa olevien tilausten tietoja. Se muodostaa tietojen pohjalta mm. kuljetustilauksen kuljetusyhtiöille ja välittää sen automaattisesti eteenpäin. Myös rahtikirjat, pakettikortit ja muut kuljetusasiakirjat syntyvät automaattisesti. eEship sopii erityisesti esim. nettikauppaa tekeville yrityksille sekä muille, joiden arkeen kuuluu toimitusten lähettäminen eteenpäin.

Katso eShipin videoesittely

Uusi pakettihinnoittelu

Netvisorin palvelupaketit nyt Storessa

Olemme paketoineet Netvisorin monipuoliset toiminnot neljään valmiiseen kokonaisuuteen, joista jokainen voi valita omaan käyttötarpeeseen sopivimman valmiin ratkaisun. Olemme koonnet Netvisor Storeen lisätietoa eri paketeista, niiden sisällöstä sekä hinnoista. Myös palvelupaketin käyttöönotto onnistuu kätevästi suoraan Storesta.