Maailmanlaajuisen taloudellisen epävarmuuden ei tarvitse välttämättä horjuttaa yrityksesi kassavirtaa. Jos haluat varmistaa, että asiakkaasi ovat maksukykyisiä, saat rahat tilillesi nopeasti ja asiakas maksaa laskunsa mahdollisimman pienin viivästyksin, meillä on sinulle ratkaisu.

Saatavien nopea kotiuttaminen on tärkeää kaikille yrityksille, mutta erityisesti pienyrityksille.

Netvisor taloushallinto-ohjelmiston käyttäjänä varmistat asiakkaidesi maksukyvyn tarkemmin ja aikaisemmin kuin monilla muilla vastaavilla palveluilla, kotiutat rahat lähetetyistä laskuista jo seuraavana päivänä ja saat myöhässä olevista saatavista rahasi yli 40% nopeammin kuin tavanomaisesti. Lue eteenpäin, niin kerromme lisää.

Netvisor ei ole vain taloushallinto-ohjelmisto, vaan se on kokonaisvaltainen liiketoiminnan hallinnan alusta. Netvisorista löytyy mm. useita yrityksen kassavirran hallintaa helpottavia lisäpalveluita. Lisäksi siihen voidaan integroida lähes mikä tahansa ohjelmisto, joka tuo lisäautomaatiota ja parempaa tiedonhallintaa liiketoiminnan tehostamiseksi.

Ajantasaiset maksukykytiedot Intrum Riski-indikaattorilla

Asiakkaiden maksukyvyn tarkistat etukäteen Netvisorista löytyvällä Intrum Riski-Indikaattorilla. Sen saa lisäosana suoraan reskontraan, missä maksukykytieto näkyy omana sarakkeena muiden asiakastietojen rinnalla.

Riski-indikaattori seuraa asiakkaiden maksukäyttäytymisen muutoksia jo maksuviiveistä lähtien, joten sen avulla voidaan ennakoida asiakkaan maksukyvyn heikentymistä ennen kuin asiakkaalle rekisteröidään varsinaisia julkisia maksuhäiriömerkintöjä. Erityisesti nyt joulukuun alussa voimaan astuneen luottotietolain muutoksen myötä reaaliaikaisemman datan tärkeys korostuu.

Lue lisää: Miten yritysten tulisi varautua luottotietolain muutokseen?

Tiedot kerätään useista lähteistä ja ne päivittyvät Netvisoriin ajantasaisesti. Maksukykytietoja ei tarvitse siis tarkastella yritys kerrallaan erillisessä järjestelmässä, vaan kaikkien asiakkaiden tiedot voi nähdä Netvisorista samasta näkymästä muiden asiakastietojen kanssa.

Palvelussa voi etsiä olemassa olevien asiakkaiden lisäksi myös potentiaalisten asiakkaiden ja kumppanien maksukykytietoja.

OP Laskulainalla rahat tilille heti laskun lähettämisen jälkeen

Jos haluat varmistaa nopean saatavien kierron ja saada lähettämistäsi laskuista rahat käyttöösi mahdollisimman nopeasti, ota OP Laskulaina käyttöösi. Sen ansiosta sinun ei tarvitse pohtia milloin asiakas maksaa laskunsa, vaan voit nostaa OP Laskulainasta tarvitsemasi varat jo viikkoja ennen asiakkaan laskun maksua.

OP Laskulaina toimii Netvisorin sisällä ja sen hienous factorigiin verrattuna on automatisoitu kirjanpito. Sitä käyttäessä ei tarvitse miettiä mitkä laskut rahoitetaan, sillä myös lainan lyhennys on automatisoitu ja käytössä ovat B2B-laskujen lisäksi myös B2C-laskut.

OP Laskulainassa luotto on edullista, koska siinä laskutetaan pelkästään käytön ja tarpeen mukaan. Palvelu ei maksa mitään, ellet nosta luottoa. OP Laskulaina sopii kaikkien pankkien asiakkaille. Sitä voi anoa suoraa Netvisorista ja luottopäätös tulee muutamissa minuuteissa.

Viimeistele saatavien hallinta maksumuistutusautomaatiolla

Netvisor mahdollistaa nyt myös maksumuistutusten ja -huomautusten automatisoinnin. Voit asettaa asiakkaille omia sääntöjä tai automatisoida muistutukset lähtemään kaikille asiakkaille samalla aikataululla. Automaation ansiosta muistuttaminen ei viivästy tai unohdu.

Sadat Netvisorin asiakkaat käyttävät jo maksumuistutusautomaatiota ja heidän saamansa hyöty näkyy juuri rahojen kotiuttamisen nopeutumisena. Automaatiota käyttävät saavat maksunsa yli 40% nopeammin kuin manuaalisesti muistutuksia lähettävät.

Koko maksuvalvonnan voi myös automatisoida. Netvisorin oma perinnän automaatio on vielä kehitysvaiheessa, mutta jo nyt sen voi ulkoistaa jollekin perintäkumppaneistamme.


Ani Rumpu on sisällöntuottaja Visma Solutionsin markkinoinnissa. Pitkän linjan journalisti uskoo, että markkinoinnissakin totuus päihittää kaunopuheet.