Visma Netvisor

Tutustu asiakastarinoihin ja Netvisorin ominaisuuksiin

Tältä sivulta löydät kiinnostavia asiakastarinoita ja pääset tutustumaan tarkemmin myös Netvisorin ominaisuuksiin kuten tulevaisuuden ennakointia helpottaviin ratkaisuihin. Muistathan, että voit myös kokeilla Netvisoria maksutta 30 päivää.

Bussiyhtiö Savonlinja modernisoi kirjanpitonsa

Savonlinja on saanut Netvisorin käytöstä selkeitä hyötyjä. Laskentapäällikkö Hanna Ritvasen mielestä oli jo aikakin siirtyä nykyaikaisiin järjestelmiin. Nyt Netvisorilla tehdään kaikkien konsernin yhtiöiden kirjanpito ja pääosa maksuliikenteestä, eli sekä osto- että myyntilaskut kulkevat sen kautta.

Lue asiakaskokemus

Konsernin taloushallinto yhdestä paikasta

Tarve ketterälle kokonaisratkaisulle taloushallintoon on nostanut Netvisorin suosituksi vaihtoehdoksi listautuneille organisaatioille ja konserneille. Ohjelmiston joustavuus ja nopeus ovat olleet myös Fellow Financelle iso etu.

Lue asiakaskokemus

Tilitoimiston kehittäminen kannattaa.

Netvisor toi valtakunnallisen yrityksen hallintoon selkeyttä

“Netvisor on minulle ”talouden assistentti”, joka kerää monitoroitavat asiat valmiiksi”, sanoo Verven laskentapäällikkö Taina Kilponen. Hänen lisäkseen yrityksen laskuttajien työ on helpottunut Netvisorin käyttöönoton jälkeen.

Lue asiakaskokemus

Netvisor integraatio helpottaa arkea monin tavoin KK-Verve Oy:ssä

Ennakointi on tulevaisuutta – ja mahdollista myös nyt

Tulevaisuutta ei juurikaan voi ennustaa, mutta sitä voi ennakoida. Uskomme siihen, että ennakoinnista kannattaa tehdä osa arkea – siinä auttavat parhaiten erinomaiset työkalut.

Bisnespöytä-podcast: Ennakointi voi pelastaa yrityksen tulevaisuuden

Turun yliopiston Business Disruption Labissa kehitellään parhaillaan yritysten käyttöön soveltuvia käytännönläheisiä työkaluja tulevan ennakointiin. Business Disruption Labin johtaja Thomas Westerholm kertoo projektista ja avaa Bisnespöytä-podcastissa lisäksi omia näkemyksiään tulevasta. Mm. miten eri toimialoilla kannattaa nyt varautua tulevaan ja mikä hänen mielstään on seuraava musta joutsen.

Kuuntele jakso SoundCloudissa

Kuuntele jakso Spotifyssa

Kuuntele jakso Apple-podcast -palvelussa

Netvisorista löydät raportointiratkaisun moniin erilaisiin tarpeisiin.

Netvisor tarjoaa BI-ratkaisuja moneen tarpeeseen

Talouden raportit auttavat tekemään harkittuja päätöksiä yrityksessä. Erilaisissa organisaatioissa tarvitaan erilaisia raportteja, joten Netvisoristakin löytyy vaihtoehtoja moniin tarpeisiin. Lue blogista lisää Netvisorin omista ja siihen integroiduista BI-ratkaisuista. Lue teksti tästä

Tutustu yli 200 muuhun valmiiseen integraatioon Marketplacessa

Uutta: Asiakkaiden maksuvalmiustieto valmiina reskontrassa

Ensimmäisenä Suomessa Netvisor taloushallinto-ohjelmisto tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden saada omien asiakkaidensa ja kumppaneidensa maksuvalmiustiedot suoraan osto- ja myyntireskontraan. Intrum Riski-indikaattori kertoo ajantasaisesti suomalaisyritysten maksukyvyn. Tutustu riski-indikaattoriin blogissa

Voit aktivoida riski-indikaattorin käyttöön näppärästi Netvisorin käyttöliittymästä Netvisor Storesta.

OP Laskulaina on edullinen yriytsrahoitus ja sen kustannukset on helppo laskea.

Netvisor automatisoi yli 90 prosenttia taloushallinnon rutiineista

Automaatio on taloushallinnon tulevaisuus. Netvisorissa pystyy automatisoimaan jo yli 90 prosenttia taloushallinnon rutiineista. Lähivuosina tavoite on 100%. Tuotejohtaja Janne Lyytikäinen käy blogissaan läpi, mitkä ovat sen suurimmat hyödyt.

Lue teksti tästä

Kestävä kehitys pitää yrityksen elinvoimaisena.

Kestävällä kehityksellä arvoa yritykselle, asiakkaille ja yhteiskunnalle

Yrityksen taloudellinen vastuu toimii eräänlaisena sateenvarjona kaiken toiminnan yllä. Yritys on taloudellisessa vastuussa tietysti hallitukselle ja omistajilleen, mutta talous vaikuttaa vahvasti myös siihen, miten ympäristövastuuta ja sosiaalista vastuuta hoidetaan.

Lue teksti tästä

Yrityksen kirjanpito hoituu kätevästi Netvisorilla.

Netvisor on luotettava kumppani myös tulevaisuudessa

Yritysten talousympäristössä tapahtuu aika ajoin merkittäviä muutoksia. Osa on lakisääteisiä, osa teknologian kehitykseen liittyviä ja osa palvelukentässä tapahtuvia muutoksia. Netvisor on osoittanut luotettavuutensa niin uudistusten kuin tietoturvan osalta.

Lue teksti tästä

Haluatko kokeilla Netvisoria maksutta?

Kokeile Netvisoria veloituksetta 30 päivää. Et tarvitse luottokorttia etkä asennuksia koneelle. Kokeilu ei vaihdu tilaukseksi automaattisesti.