Tilitoimiston oma kummimyyjä

Lisää kipinää asiakashankintaan

Varmista, ettei kiinnostava asiakas kävele ohi. Ota avuksesi Netvisor-asiantuntija, joka esittelee asiakkaalle ohjelmiston hyödyt, viimeistelee kaupat ja sparraa muissakin myyntiin liittyvissä asioissa.

Kummimyyjän avulla opin integraatioista ja tarjoamaan asiakkaan liiketoimintaan soveltuvan ratkaisun. Voin suositella kummimyyjäkonseptia tilitoimistoille, jotka haluavat kasvattaa bisnestään ja oppia Netvisorista nimenomaan loppuasiakkaan liiketoiminnan näkökulmasta.

Harri Hakala, Festum

Tukenasi kaikissa eri tilanteessa

Voit kääntyä puoleemme kun sinulla on uusi asiakas, joka tarvitsee monipuolisen ohjelmiston tai vanha asiakas, joka haluaa vaihtaa ohjelmistoa. Tavoitteenamme on aina saada sekä sinut että ohjelmisto näyttämään hyvältä.

Soveltuuko Netvisor asiakkaalle?

Ota kummimyyjän mukaan jo alkuvaiheen keskusteluihin, ja selvitämme yhdessä sopiiko Netvisor kyseisen asiakkaan tarpeisiin.

Varmuutta tarjouksen tekoon

Onko edellisestä Netvisor-tarjouksesta vierähtänyt jo tovi tai oletko asialla ensimmäistä kertaa? Käydään Netvisorin hinnoittelu yhdessä läpi ja laaditaan yhdessä asiakkaalle sopiva tarjous.

Ohjelmiston ominaisuuksien esittely

Ohjelmistoesittelyt ovat meille arkipäivää ja saat meiltä apua niiden vetämiseen. Varmistamme samalla, että esittelyssä käydään läpi asiakkaalle tärkeimmät osa-alueet.

Voittava ratkaisuehdotus tärkeälle asiakkaalle

Oletko laatimassa tarjousta tärkeälle asiakkaalle? Meiltä löytyy laaja kokemus eri toimialojen ja yritysten tarpeista. Työstetään ehdotus yhdessä ja varmistetaan kauppojen kotiutuminen.

Netvisorin varastonhallinta tutuksi

Onko teillä potentiaalinen tai nykyinen asiakas, jolla olisi tarvetta Netvisorin Rackbeat-varastonhallinnalle? Käydään Netvisorin varastonhallinnan mahdollisuudet yhdessä läpi.

Pidä nykyiset asiakkaat tyytyväisinä

Onko teillä asiakas, jonka tarpeet ovat kasvaneet ja nykyinen palvelupaketti uhkaa jäädä pieneksi? Käydään asiakkaan nykytilanne yhdessä läpi ja laaditaan heille uusi, päivitetty ratkaisu, joka pitää heidät tyytyväisinä myös tulevat vuodet.

Apua kiireen keskelle

Onko teillä keskustelut käynnissä kiinnostavan asiakkaan kanssa, mutta kalenterista ei juuri nyt tahdo löytyä aikaa? Voit delegoida Netvisorin suoraan esittelyn meille ja tulla halutessasi itse mukaan.

Netvisorin liittäminen muihin ohjelmistoihin

Netvisoriin on saatavilla yli 250 valmiiksi liitettyä ohjelmistoa; kassajärjestelmiä, verkkokauppoja, toiminnanohjausjärjestelmiä ja muita yritysten käyttämiä ohjelmistoja. Kartoitetaan yhdessä asiakkaalle sopivin yhdistelmä, jossa data liikkuu fiksusti järjestelmästä toiseen.

Ja kaikki muut kysymykset!

Onko mielessäsi jokin muu kysymys? Autamme mielellämme kaikkien Netvisoriin ja sen soveltuvuuteen liittyvien kysymysten kanssa.

Perustietoa kummimyynnistä

Kummimyyjä on tilitoimistolle nimetty henkilö, joka esittelee kiikarissa olevalle uudelle Netvisor-asiakkaalle ohjelmiston hyödyt, sinetöi kaupat ja sparraa yleisesti Netvisorin myyntiin liittyvissä asioissa.

Keitä kummimyyjät ovat?

Kummimyyjät työskentelevät Netvisorin myyntitiimissä, joten heillä on syvällinen tuntemus ohjelmistosta, eri yritysten ja toimialojen erityispiirteistä sekä ohjelmistointegraatiosta.

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Palvelu on saatavilla kaikille Netvisorin tilitoimistokumppaneille.

Saako kummeilta apua myös täysin uusien asiakkaiden kontaktointiin?

Tilitoimistolla tulee olla jo olemassa oleva keskusteluyhteys potentiaalisen asiakkaan kanssa. Emme soita ns. kylmäsoittoja eli kontaktoi täysin uusia asiakkaita tilitoimiston puolesta.

Jätä yhteystietosi ja jutellaan!

Jätä alle yhteystietosi ja kerro lyhyesti miten voisimme auttaa. Antamasi tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja palaamme asiaan jo saman päivän aikana. Kiireellisissä tilanteissa tavoitat meidät suoraan numerosta 010 778 3700 (ma – pe klo 9-16).