logo-Artboard 3

Aina mukana

Netvisor mobiilissa

Netvisorin mobiilioptimoidussa käyttöliittymässä osoitteessa m.netvisor.fi kirjaat tunnit ja tarkastelet raportteja, esimerkiksi kassavirtaennustetta mobiililaitteellasi. Matkalaskut hoidat suoraan kirjanpitoon Visma Scannerilla ja ostolaskuja hallinnoit Visma Manager -sovelluksella.

Mobiilioptimoitu Netvisor

Netvisorin mobiilioptimoidussa käyttöliittymässä osoitteessa m.netvisor.fi kirjaat tunnit ja tarkastelet raportteja, esimerkiksi kassavirtaennustetta mobiililaitteellasi.

Netvisor ID – Kirjaudu helposti Netvisoriin

Maksuttomalla Netvisor ID -sovelluksella kirjaudut kätevästi Netvisoriin tunnistautumalla PIN-koodilla, sormenjäljellä tai Face ID:llä. Erillisiä pankkitunnuksia tai mobiilivarmenteita ei tarvita. Lataa Netvisor ID -sovellus omasta sovelluskaupastasi.

Visma Manager – Hoida ostolaskut mobiilisti

Visma Manager on maksuton mobiilisovellus ostolaskujen käsittelyyn. Sovelluksen avulla ostolaskujen hyväksyminen ja maksaminen onnistuu mobiilisti missä vain.

Visma Scanner – Kuitit automaattisesti matkalaskulle

Visma Scanner –mobiilisovelluksella otat kuvan kuitista ja syötät haluamasi lisätiedot. Kuitti voidaan viedä automaattisesti matkalaskulle tai käsiteltäväksi kirjanpitoon.

Haluatko kuulla lisää?

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.