logo-Artboard 3

netvisor mobiili

Älykkäät mobiilisovellukset

Helppokäyttöiset mobiilisovellukset ovat älykkään taloushallinnon suunnannäyttäjiä. Uusi Netvisor-mobiilisovellustuo tärkeimmät taloustiedot suoraan puhelimeesi ja hoidat sen avulla tuntikirjaukset kuntoon parilla painalluksella. Voit hyväkyä ostolaskut Visma Managerilla ja skannata kuitit Visma Scannerilla.

Uusi Netvisor-sovellus päättäjille ja palkansaajille

Uusi Netvisor – Reaalikainen talous ja tuntikirjaukset

Kokosimme Netvisorin suosituimmat kuvaajat ja toiminnot helppokäyttöiseen Netvisor-sovellukseen.

– Palkansaajille nopea ja helppokäyttöinen tuntikirjausten teko sekä omat liukumat, lomat ja palkkalaskelmat
– Yrityksen päätöksentekijöille liikevaihto, kassavirtaennuste, tilin saldot ja paljon muuta

Netvisor ID – Kirjaudu helposti Netvisoriin

Maksuttomalla Netvisor ID -sovelluksella kirjaudut kätevästi Netvisoriin tunnistautumalla PIN-koodilla, sormenjäljellä tai Face ID:llä. Erillisiä pankkitunnuksia tai mobiilivarmenteita ei tarvita. Lataa Netvisor ID -sovellus omasta sovelluskaupastasi.

Visma Manager – Hoida ostolaskut mobiilisti

Visma Manager on maksuton mobiilisovellus ostolaskujen käsittelyyn. Sovelluksen avulla ostolaskujen hyväksyminen ja maksaminen onnistuu mobiilisti missä vain.

Visma Scanner – Kuitit automaattisesti matkalaskulle

Visma Scanner –mobiilisovelluksella otat kuvan kuitista ja syötät haluamasi lisätiedot. Kuitti voidaan viedä automaattisesti matkalaskulle tai käsiteltäväksi kirjanpitoon.

Mobiilioptimoitu Netvisor

Netvisorin mobiilioptimoidussa käyttöliittymässä osoitteessa m.netvisor.fi kirjaat tunnit ja tarkastelet raportteja, esimerkiksi kassavirtaennustetta mobiililaitteellasi.

Huom! Mobiilioptimoitu sivu poistuu käytöstä syksyllä 2019 ja sen korvaa uusi Netvisor-mobiilisovellus. Lataa Netvisor puhelimeesi jo nyt!

Haluatko kuulla lisää?

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.