logo-Artboard 3

Aina mukana

Uusi Netvisor-mobiilisovellus

Netvisorin uusi mobiilisovellus tuo Netvisorin tärkeimmät tiedot ja toiminnot suoraan puhelimeesi. Uuden sovelluksen ansiosta yrityksen reaaliaikainen kassavirta, liikevaihdon kehitys ja muut tärkeät tiedot kulkevat aina mukanasi. Voit myös kirjata sillä tunnit, tarkastella palkkalaskelmiasi ja vuosilomakertymääsi ja paljon muuta.

Netvisor ID – Kirjaudu helposti Netvisoriin

Maksuttomalla Netvisor ID -sovelluksella kirjaudut kätevästi Netvisoriin tunnistautumalla PIN-koodilla, sormenjäljellä tai Face ID:llä. Erillisiä pankkitunnuksia tai mobiilivarmenteita ei tarvita. Lataa Netvisor ID -sovellus omasta sovelluskaupastasi.

Visma Manager – Hoida ostolaskut mobiilisti

Visma Manager on maksuton mobiilisovellus ostolaskujen käsittelyyn. Sovelluksen avulla ostolaskujen hyväksyminen ja maksaminen onnistuu mobiilisti missä vain.

Visma Scanner – Kuitit automaattisesti matkalaskulle

Visma Scanner –mobiilisovelluksella otat kuvan kuitista ja syötät haluamasi lisätiedot. Kuitti voidaan viedä automaattisesti matkalaskulle tai käsiteltäväksi kirjanpitoon.

Mobiilioptimoitu Netvisor

Netvisorin mobiilioptimoidussa käyttöliittymässä osoitteessa m.netvisor.fi kirjaat tunnit ja tarkastelet raportteja, esimerkiksi kassavirtaennustetta mobiililaitteellasi.

Huom! Mobiilioptimoitu sivu poistuu käytöstä syksyllä 2019 ja sen korvaa uusi Netvisor-mobiilisovellus. Lataa se puhelimeesi jo nyt!

Haluatko kuulla lisää?

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.