Hinnoittelu liikevaihdon mukaan

Netvisorin hinta muodostuu yrityksen koon mukaan määräytyvästä kuukausihinnasta sekä toteumien mukaan veloitettavista tapahtumamaksuista. Liikevaihtoon perustuvan hinnoittelun avulla voimme tarjota Netvisorin kustannustehokkaasti kaiken kokoisille yrityksille.

Katso kuukausihinta valitsemalla liikevaihtoluokka alta.

Alle 100 000 € Yli 100 000 000 €
+

Hyvä tilitoimisto

Valitettavasti tällä hetkellä tilaus verkon kautta on mahdollista vain suora-asiakkaille.
Tilataksesi Netvisorin asiakkaallesi, ota yhteys myyntiimme ja he hoitavat asian kuntoon.

Yhteydenottolomake [email protected] 010 778 3700 (ark 9-16)

Hinnastot

Kaikki pakettiemme sopimukset ovat joustavia ja voit muuttaa pakettia tarpeiden muuttuessa. Myyntitiimimme auttaa mielellään oikean paketin valitsemisessa. Olemme koonneet alle hyödyllistä tietoa hinnoitteluumme ja pakettien tarkempiin sisältöihin liittyen.

Pakettien ominaisuudet Pakettien hinnasto Tapahtumamaksut

Netvisor-pakettien keskeiset ominaisuudet

Basic
Core
Professional
Käyttäjät ja palvelut Basic Core Professional
Rajaton käyttäjämäärä
Maksuton asiakaspalvelu
Mobiilisovellus
Taloushallinto Basic Core Professional
Kirjanpito ja raportointi
Valmiit pankkiyhteydet
Sähköiset ilmoitukset verottajalle
Controller raportit, budjetointi, ennusteet
Myynti- ja ostolaskut Basic Core Professional
Sähköinen myyntilaskutus 2,04 € / lasku
Myyntitarjoukset, -tilaukset ja lähetteet
Sähköinen huomautus ja perintä
Ostolaskujen sähköinen vastaanotto 2,04 € / lasku
Maksaminen suoraan järjestelmässä
Ostotilausten ja -laskujen kohdistus
Ohjelmisto-integraatiot Basic Core Professional
Netvisor Storen laajennokset
Integraatiorajapinnat muihin ohjelmistoihin
Tuote- ja varastonhallinta Basic Core Professional
Rackbeat varastonhallinta lisäpalveluna

Haluatko lisätietoja pakettien ominaisuuksista?
Tutustu kattavampaan pakettivertailuun

FAQ – Netvisor hinnoittelu ja paketit

Pakettien hinnat ja sisältö

 • Onko käyttäjien määrää rajoitettu?
  Kaikki paketit sisältävät rajattoman määrän käyttäjiä, jotta Netvisorin käyttö olisi mahdollisimman sujuvaa.
 • Mikä on Basic- ja Core-paketin ero? Molemmat sisältävät myynti- ja ostolaskut.
  Kyllä, molemmat paketit sisältävät myynti- ja ostolaskutuksen. Coressa nämä ominaisuudet on sisällytetty kuukausihintaan, mutta Basicissa veloitus on 1,99 € / lasku. Basic sopii siis parhaiten yrityksille, joilla on vain vähän myynti- ja ostolaskuja kuukaudessa.
 • Miksi liikevaihtoluokka vaikuttaa pakettien hinnoitteluun?
  Liikevaihtoluokka skaalaa hinnoittelua, jotta Netvisor olisi saatavilla sekä pieniin että suuriin yrityksiin. Pienillä yrityksillä automaation hyödyt ovat erittäin tärkeitä eikä hinnan tulisi olla hankinnan este. Tapahtumahinnoittelun volyymialennukset puolestaan tasaavat hinnoitteluvaikutuksen suuremmissa yrityksissä.
 • Mitä ovat tapahtumat ja mihin niiden veloitus perustuu?
  Tapahtumat ovat sähköisiä tapahtumia tai pankkitapahtumia, joista veloitetaan tapahtumamaksu hinnoittelun mukaan. Sähköisiä tapahtumia ovat esimerkiksi verkkolaskun lähetys, verkkolaskun vastaanotto sekä verkkopalkan lähetys. Nämä tapahtuvat tapahtuvat suoraan Netvisorista hyödyntäen Netvisorin ja verkkolaskuoperaattorin välistä rajapintaa. Pankkitapahtumia ovat esimerkiksi tiliotteen nouto pankista tai maksusuoritus pankkiin. Nämä tapahtuvat suoraan Netvisorin automatiikalla hyödyntäen Netvisorin ja pankkien väisiä rajapintoja. Tapahtumien volyymiluokat skaalaavat tapahtumahinnoittelua niin, että suurilla volyymeilla yksittäisten tapahtumien hinta laskee. Tapahtumat veloitetaan aina automaattisesti toteuman mukaisen volyymiluokan perusteella.

Tarjous, ostaminen ja käyttöönotto

 • Miten voin hankkia Netvisorin?
  Netvisorin voit ostaa suoraan sivustomme kautta tai ottamalla yhteyttä myyntiimme verkkolomakkeella, soittamalla tai chatissa. Jos käytät tilitoimistoa, voit ostaa Netvisorin myös heidän kauttaan.
 • Miten saan tarjouksen Netvisorista?
  Tarjouksen laskeminen omalle yritykselle on helppoa Netvisorin uudella verkkolaskurilla. Tarjouksen saa heti verkkolinkkinä, joka on helposti jaettavissa myös yrityksen muille päättäjille. Tarjousta voi tarkastella verkosta tai sen voi tallentaa PDF:nä. Asiantuntijamme on tarjouksen muodostamisen jälkeen yhteydessä ja tarjousta on helppoa käydä vielä yhdessä läpi.
 • Voiko Netvisoria kokeilla ennen ostamista?
  Kyllä. Tarjoamme maksuttoman koekäytön suoraan verkkosivuiltamme. Koekäyttö tapahtuu valmiissa demoympäristössä, jossa pääset kokeilemaan Netvisorin perustoiminnallisuuksia. Jos tarvitset monipuolisempaa koekäyttöympäristöä esimerkiksi Laajennettua tuotehallintaa varten, asia hoituu ottamalla yhteyttä Netvisorin myyntiin.
 • Onko käyttöönotto kovin työlästä?
  Ei. Netvisorin voi ottaa käyttöön itse tai asiantuntijamme avulla. Koulutusmateriaalit löytyvät suoraan maksutta Netvisor Academysta. Suosittelemme aina myös asiantuntijan pitämää koulutusta etenkin laajemmissa Netvisor-paketeissa, jotta saat Netvisorista saman tien parhaat tehot irti. Koulutuksen laajuus riippuu aina yrityksen koosta ja valitusta paketista, mutta käyttöönottoprosessi on ketterä eikä pitkiä käyttöönottoprojekteja tarvita.

Yleiset kysymykset

 • Voinko muuttaa valitsemaani Netvisor-pakettia?
  Kyllä, voit vaihtaa pakettia milloin tahansa. Netvisor Storesta näet pakettien ominaisuusvertailun sekä hinnoittelun yrityksellesi. Vaihto onnistuu suoraan Storesta muutamalla klikkauksella.
 • Onko Netvisoriin helppo liittää muita yrityksen käyttämiä ohjelmistoja?
  Kyllä, Netvisoriin on liitetty jo yli 300 ohjelmistoa. Jos niistä ei löydy oman yrityksen käyttämiä ohjelmistoja, niin liittäminen on helppoa modernien rajapintojen kautta. Netvisorin kumppanitiimi on tässä avuksi. Netvisor Storessa on koko ajan kasvava joukko esim. laskurahoituksen ja saatavienhallinnan lisäpalveluita kumppaneilta. Niiden käyttöönotto tapahtuu todella helposti muutamalla klikkauksella.
 • Mikä on irtisanomisaika?
  Irtisanomisaika on 3 kuukautta. Netvisorin irtisanominen onnistuu suoraan Netvisor Storesta tai asiakaspalvelun kautta.
 • Mistä löydän tukea Netvisorin käyttöön?
  Verkko-ohjeet, koulutusvideot ja Community ovat käytettävissä maksutta 24/7. Asiakaspalvelumme tarjoaa asiantuntija-apua sekä verkossa että puhelimitse. Suosittelemme yleisissä tukipyynnöissä tai ongelmatilanteissa yhteydenottoa sähköpostitse tai verkkolomakkeella, kiireellisessä tilanteissa puhelimitse. Asiakaspalvelumme on maksuton.
 • Mistä löydän Netvisoria käyttävän tilitoimiston?
  Netvisor tilitoimistot löydät osoitteesta https://marketplace.netvisor.fi/tilitoimistot/

Yli 40 000 yritystä luottaa Netvisoriin

isey-skyr

Oletko uusi yrittäjä?

Uudelle yrittäjälle Netvisor 12kk ilman kuukausimaksua!

Haluamme yhdessä kumppanimme Suomen Uusyrityskeskuksen kanssa tukea kestävää ja laadukasta yrittäjyyttä. Netvisor-kampanjassa kuluvan vuoden aikana rekisteröity yritys voi ottaa käyttöönsä Netvisorin 12 kuukaudeksi ilman kuukausimaksua. Oletko sinä uusi yrittäjä?

Lue lisää ja hyödynnä kampanjaetu

Voimmeko auttaa valinnassa?