Netvisor

Kirjanpito-ohjelma
97 % automaatiolla

Tehotyökalu niin pienille kuin suurille yrityksille. Netvisorin kirjanpito-ohjelmassa automaatiotaso on viety niin pitkälle kuin mahdollista ja jo 97 % kirjanpidon tositteista syntyy automaation kautta.

Ota koekäyttöön 2 minuutissa

kirjanpito-ohjelma

Yli 35 000 yritystä luottaa Netvisoriin

isey-skyr

Kirjanpitäjän tehotyökalu

Tulevaisuuden kirjanpito on jo täällä

Automaatio ei vie kirjanpitäjän työtä, vaan tekee työnteosta helpompaa ja mielekkäämpää. Netvisor hoitaa perinteisen manuaalisen kirjanpidon työn kirjanpitäjän puolesta, jotta työ ei ole asioiden jatkuvaa manuaalista tiedonsiirtoa, vaan aitoa asiantuntijatyötä. Työkalut auttavat tunnistamaan ja hoitamaan esimerkiksi poikkeukset tehokkaasti.

Tutustu tarkemmin kirjanpidon ominaisuuksiin

Tilinpäätöksen laatiminen

Tilikauden aikana laaditun kirjanpitoaineiston ja raporttien siirtäminen tilinpäätökseen onnistuu automaation avulla nopeasti. Tilinpäätöstiedot ovat yrittäjän tarkasteltavissa myös tilikauden aikana.

Lue lisää: Tilinpäätöksen laatiminen hyödyntäen automaatiota

kirjanpitäjä illustraatio

Toiminimen kirjanpito-ohjelma

Yhdenkertainen vai kahdenkertainen kirjanpito

Yhdenkertainen kirjanpito on mahdollinen ammatinharjoittajalle ja kuulostaakin houkuttelevalta. Vähemmän kirjaamista eli edullisemmat kirjanpidon kulut, eikö niin? Todellisuus on usein täysin toinen. Piilokuluja syntyy ongelmatilanteiden kautta.

Yhdenkertainen eli maksuperusteinen kirjanpito toimii aina viiveellä, ei kerro yrityksen todellista taloustilannetta ja kassavirran ennustettavuus on nolla. Myös moni lakisääteinen toiminto on huomattavasti yksinkertaisempaa eli edullisempaa kahdenkertaisen kirjanpidon avulla. Automaation myötä kahdenkertainen kirjanpito on helppoa ja vaivatonta.

Lue lisää blogista: yhdenkertainen vs. kahdenkertainen taloushallinto

Kirjanpidon automaatio

Säästä aikaa ja unohda kirjanpidon manuaaliset työvaiheet

Ajantasainen kirjanpito automaatiolla

Netvisor kirjanpito-ohjelma muodostaa ajantasaisen kirjanpidon automaation avulla. Netvisorissa on valmiit yhteydet kaikkiin suomalaisiin pankkeihin. Ohjelma täsmäyttää suoritukset, lähettää maksut ja noutaa tiliotteet puolestasi.

Automaattiset tositteet

Myynti-ja ostoreskontran sekä palkanlaskennan tapahtumien tositteet muodostuvat ilman manuaalista kirjaamista. Myös kirjanpidon jaksotuksissa ja vyörytyksissä sekä kulujen käsittelyissä tehdyt toimenpiteet siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon.

Tilitoimistojen asiakkaat

Saumaton yhteiskäyttöisyys tarpeiden mukaan

Yhteiskäyttöinen taloushallinto mahdollistaa joustavan ja reaaliaikaisen yhteistyön tilitoimistosi kanssa. Automaatio, viestintäominaisuudet ja kätevät mobiilisovellukset korvaavat paperikuitit, -laskut ja mapit. Kaikki kirjanpidon aineisto siirtyy kirjanpitäjälle sähköisesti, mikä vähentää virheitä, tuplatyötä ja auttaa asioiden selvittämisessä.

Joustava yhteiskäyttö

Yhteistyöstä tilitoimiston kanssa on helppoa sopia. Yritys voi hoitaa ne prosessit, joita haluaa ja antaa tilitoimiston hoitaa asiat, jossa tarvitsee tukea. Työnjaosta riippumatta tieto liikkuu aina automaattisesti.

Nopea ongelmien ratkaisu

Ollaan rehellisiä. Joskus tulee tilanteita, kun kulu tai kirjaus on epäselvä. Netvisorin avulla yritys ja tilitoimisto voi käydä asian läpi samaa näkymää katsomalla ja porautua tarvittavaan tietoon asti. Yhteisymmärrys ja ratkaisu löytyy nopeasti.

Ajantasainen raportointi

Reaaliaikainen kirjanpito mahdollistaa yritystä hyödyttävän raportoinnin. Netvisor sisältää paljon mahdollisuuksia juuri tarvittavien raporttien seuraamiseen ja toimittamiseen.

100 % paperiton prosessi

Yhtään kuittia, laskua tai tiliotetta ei tarvitse käsitellä manuaalisesti. Automaatio siirtää valtaosan tiedosta ja ketterät mobiilisovellukset auttavat kuittien käsittelyssä. Ota kuva, anna tiedot ja siirrä kirjanpitäjälle. Helppoa.

Asiakkaiden kokemuksia Netvisorista

Automaatio

“Netvisor tekee paljon asioita automaattisesti. Vain tarkastaminen jää itselle. Ei tule turhaa tuplatyötä.”

Tiia Ahovirta
Hissikeskus

Ajansäästö

“Nyt aikaa jää enemmän itse liiketoiminnan kehittämiseen ja asiakaspalveluun. Myyntityöhön käytetyt tunnit ovat lisääntyneet, jolloin helposti myyntikin lisääntyy.”

Pekka Hynninen
JPH Partners Oy

Yhteistyö

“Parasta sähköiseen taloushallintoon siirtymisessä on ollut kaiken ylimääräisen työn häviäminen meidän ja kirjanpitäjän väliltä.”

Teemu Heikkala
Depot Service Rauma

Kokeile veloituksetta

Et tarvitse luottokorttia etkä asennuksia koneelle. Kokeilu ei vaihdu tilaukseksi automaattisesti. Saat heti linkin, jolla pääset kokeilemaan Netvisorin toiminnallisuuksia valmiilla pohjadatalla.

Ota koekäyttöön 2 minuutissa

Tai pyydä meiltä asiantuntijan esittely

Netvisor dashboard