Visma Netvisor

Kirjanpito-ohjelma 97 % automaatiolla

Tehotyökalu niin pienille kuin suurille yrityksille. Netvisorin kirjanpito-ohjelmassa automaatiotaso on viety niin pitkälle kuin mahdollista ja jo 97 % kirjanpidon tositteista syntyy automaation kautta.

Netvisor kirjanpito-ohjelma suomalaisille yrityksille

Kirjanpitäjän tehotyökalu

Tulevaisuuden kirjanpito on jo täällä

Automaatio ei vie kirjanpitäjän työtä, vaan tekee työnteosta helpompaa ja mielekkäämpää. Netvisor hoitaa perinteisen manuaalisen kirjanpidon työn kirjanpitäjän puolesta, jotta työ ei ole asioiden jatkuvaa manuaalista tiedonsiirtoa, vaan aitoa asiantuntijatyötä. Työkalut auttavat tunnistamaan ja hoitamaan esimerkiksi poikkeukset tehokkaasti.

Tutustu tarkemmin kirjanpidon ominaisuuksiin

Tilinpäätöksen laatiminen

Tilikauden aikana laaditun kirjanpitoaineiston ja raporttien siirtäminen tilinpäätökseen onnistuu automaation avulla nopeasti. Tilinpäätöstiedot ovat yrittäjän tarkasteltavissa myös tilikauden aikana.

Lue lisää: Tilinpäätöksen laatiminen hyödyntäen automaatiota

kirjanpitäjä illustraatio

toiminimen kirjanpito ostolaskutus widgetit

Toiminimen kirjanpito-ohjelma

Yhdenkertainen vai kahdenkertainen kirjanpito?

Yhdenkertainen kirjanpito on mahdollinen ammatinharjoittajalle ja kuulostaakin houkuttelevalta. Vähemmän kirjaamista eli edullisemmat kirjanpidon kulut, eikö niin? Todellisuus on usein täysin toinen. Piilokuluja syntyy ongelmatilanteiden kautta.

Yhdenkertainen eli maksuperusteinen kirjanpito toimii aina viiveellä, ei kerro yrityksen todellista taloustilannetta ja kassavirran ennustettavuus on nolla. Myös moni lakisääteinen toiminto on huomattavasti yksinkertaisempaa eli edullisempaa kahdenkertaisen kirjanpidon avulla. Automaation myötä kahdenkertainen kirjanpito on helppoa ja vaivatonta.

Aloita 30 päivän koekäyttö

Lue lisää blogista: yhdenkertainen vs. kahdenkertainen taloushallinto

Kirjanpidon automaatio

Säästä aikaa ja unohda kirjanpidon manuaaliset työvaiheet.

Visma Netvisor kirjanpito-ohjelma muodostaa ajantasaisen kirjanpidon automaation avulla. Netvisorissa on valmiit yhteydet kaikkiin suomalaisiin pankkeihin. Ohjelma täsmäyttää suoritukset, lähettää maksut ja noutaa tiliotteet puolestasi.

Myynti-ja ostoreskontran sekä palkanlaskennan tapahtumien tositteet muodostuvat ilman manuaalista kirjaamista. Myös kirjanpidon jaksotuksissa ja vyörytyksissä sekä kulujen käsittelyissä tehdyt toimenpiteet siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon.

kirjanpidon automaatio illustraatio

asiakaskokemuksia icon

Asiakkaiden kokemuksia

Netvisor kirjanpito-ohjelma

Automaatio

“Netvisor tekee paljon asioita
automaattisesti. Vain tarkastaminen jää
itselle. Ei tule turhaa tuplatyötä.”

Tiia Ahovirta
Hissikeskus

Ajansäästö

“Nyt aikaa jää enemmän itse
liiketoiminnan kehittämiseen ja asiakaspalveluun. Myyntityöhön käytetyt tunnit ovat lisääntyneet, jolloin helposti myyntikin lisääntyy.”

Pekka Hynninen
JPH Partners Oy

Yhteistyö

“Parasta sähköiseen taloushallintoon siirtymisessä on ollut kaiken ylimääräisen työn häviäminen meidän ja kirjanpitäjän väliltä.”

Teemu Heikkala
Depot Service Rauma

tilitoimistot icon

Tilitoimistojen asiakkaat

Saumaton yhteiskäyttöisyys tarpeiden mukaan

Yhteiskäyttöinen taloushallinto mahdollistaa joustavan ja reaaliaikaisen yhteistyön tilitoimistosi kanssa. Automaatio, viestintäominaisuudet ja kätevät mobiilisovellukset korvaavat paperikuitit, -laskut ja mapit. Kaikki kirjanpidon aineisto siirtyy kirjanpitäjälle sähköisesti, mikä vähentää virheitä, tuplatyötä ja auttaa asioiden selvittämisessä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

tilitoimiston kirjanpito-ohjelma illustraatio

 

Joustava yhteiskäyttö

Yhteistyöstä tilitoimiston kanssa on helppoa sopia. Yritys voi hoitaa ne prosessit, joita haluaa ja antaa tilitoimiston hoitaa asiat, jossa tarvitsee tukea. Työnjaosta riippumatta tieto liikkuu aina automaattisesti.

 

100 % paperiton prosessi

Yhtään kuittia, laskua tai tiliotetta ei tarvitse käsitellä manuaalisesti. Automaatio siirtää valtaosan tiedosta ja ketterät mobiilisovellukset auttavat kuittien käsittelyssä. Ota kuva, anna tiedot ja siirrä kirjanpitäjälle. Helppoa.

 

Ajantasainen raportointi

Reaaliaikainen kirjanpito mahdollistaa yritystä hyödyttävän raportoinnin. Netvisor sisältää paljon mahdollisuuksia juuri tarvittavien raporttien seuraamiseen ja toimittamiseen.

 

Nopea ongelmien ratkaisu

Ollaan rehellisiä. Joskus tulee tilanteita, kun kulu tai kirjaus on epäselvä. Netvisorin avulla yritys ja tilitoimisto voi käydä asian läpi samaa näkymää katsomalla ja porautua tarvittavaan tietoon asti. Yhteisymmärrys ja ratkaisu löytyy nopeasti.

Hyödynnä maksuton koekäyttö

Kokeile ennen kuin ostat. Riskitön koekäyttö ilman sitoutumista tai luottokorttia. Voit tehdä huoletta kokeiluja valmiilla testidatalla.

Ota koekäyttöön

Tai pyydä meiltä suosittelu hyvästä tilitoimistosta