Netvisor oppilaitoksille

Taloushallinto-ohjelma opetuskäyttöön

Valitse moderni ohjelmisto, joka antaa oppilaille kattavat eväät työelämää varten. Taloushallinnon ammattilaisten työnkuva on muuttunut asiantuntijuuden suuntaan. Uudenlainen osaaminen on tärkeää huomioida koulutettaessa tulevaisuuden osaajia. Netvisor on nykyaikainen ajasta ja paikasta riippumaton pilvipalvelu, joka tukee joustavaa opiskelua.

Sijoitus tulevaisuuteen

Opeta nykypäiväisen sähköisen taloushallinnon käyttöä selainpohjaisella ohjelmistolla. Opiskelija oppii perusteiden ohella kirjanpidon automaation hyödyt ja saa arvokasta kokemusta sovellettavaksi työelämään.

Helppo hallittavuus:

  1. Laajasti käytetty järjestelmä
  2. Skaalautuu eri laitteille
  3. Ei vaadi asennusta tai ylläpitoa
  4. Ei kuormita IT-osastoa
  5. Kielivaihtoehdot suomi, englanti ja ruotsi

Netvisor oppilaitoksille

Visma Netvisor

Nopea käyttöönotto

Perustamme opettajalle ensimmäisen demoympäristön, jonne hän jakaa käyttöoikeuksia yrityksille eli opiskelijoille. Samoja ympäristöjä voi käyttää usein, sillä palautustyökalulla voit tehdä varmuuskopion alkutilasta ja palauttaa sen valitsemiisi yrityksiin jakson tai harjoituskerran jälkeen.

Taloushallinnon opetus

Ohjelmistolla opetat sähköisen taloushallinnon perusasioita – laskutusta, kirjanpitoa, lukujen seurantaa ja analysointia.

Vapaus tilasta

Ohjelma toimii millä tahansa selaimella tai laitteella eikä rasita koulun palvelinta. Opiskelija voi tehdä kotitehtävät kotona ja opettaja voi tarkastaa tehtävät missä vain.

Opitun syventäminen

Netvisorilta löytyy paljon opiskelua tukevaa materiaalia. Katso webinaareja, lue kouluttavaa sisältöä ja oppaita. Tukifoorumilla opiskelija voi syventää oppeja ja opiskella laajemmin aiheista.

Netvisor Dashboard

Hinnoittelu

Sovellus hinnoitellaan opetuskäytön laajuuden mukaan. Vuosihinta laskutetaan kahdessa erässä.

Vuosihinta sisältää:

  1. Vapaus luoda tunnuksia
  2. Rajaton määrä harjoitusyrityksiä
  3. Sähköpostitukikanava opettajalle
  4. Opettajan ensimmäinen demoympäristö
  5. Tarvittava määrä pääkäyttäjätunnuksia