Visma Netvisor tilitoimistoille

Kokemuksia kumppanuudesta

Netvisor tarjoaa huomattavaa kilpailuetua tilitoimistolle – olipa kyseessä vasta toimintaansa aloitteleva yritys tai jo alan vankka konkari. Katso alta, miksi jo yli 500 tilitoimistoa on valinnut kumppanuuden juuri Netvisorin kanssa.

Talpusnosturi

“Reaaliaikaisen kirjanpidon ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme nyt ihan
erilaisia palveluita.”

Virva Saarinen, TalousNosturi

Nooga

“Netvisoria käyttäessä saa talousalaan liittyvät toiminnot samassa järjestelmässä. Se on näppärä ja monipuolinen ja sen käyttäminen säästää aikaa.”

Monika Ahlskog, Nooga

Nyt meille jää aikaa antaa yrityksen liiketoimintaan liittyviä neuvoja ja vinkkejä, joita asiakkaamme pystyvät hyödyntämään toiminnan kehityksessä.

Tore Teir, Greenstep

Osaavasta tilitoimistosta yritys saa parhaimmillaan loistavan kumppanin taloudellisen päätöksenteon tueksi. Tällöin on tärkeä työkalujen lisäksi panostaa henkilöiden osaamiseen ja taitoon kommunikoida erilaisten ihmisten kanssa.

Meri Väinölä, Oy Tuokko Ltd

Netvisorin käyttäminen tilitoimistoympäristössä on tuonut meille ihan selkeää liikevaihdon kasvua. Pystymme hoitamaan asiakkuuksia enemmän ja erittäin kannattavasti.

Minna Täppinen, Angelma ja Mäkelä Oy

Talentree

Moderneista taloushallintopalveluista apua kasvukipuihin.

Lue Talentreen tarina

Aldia

Netvisorin monipuolisuus on merkittävä etu tilitoimistokäytössä.

Lue Aldian tarina

Tiliamppari

Avulias Amppari pisti töpinäksi – Tiliampparin kasvutarina.

Lue Tiliampparin tarina

Likvidi

Tilitoimisto rakensi ohjelmisto-osaamisesta kilpailuvaltin

Lue Likvidin tarina

Päädyin Netvisoriin sen takia, että se oli mielestäni loogisen ja helppokäyttöisen oloinen ja visuaalisuus on käyttäjäystävällinen. Kun sitä tilitoimistossa aamusta iltaan käytetään, niin oli tärkeää, että jaksaa katsella sitä ruutua ja ohjelmaa myöskin aamusta iltaan.

Tiina Raatikainen, Aldia Oy

+500 muuta tilitoimistoa.

Tule kumppaniksemme. Pääset alkuun täyttämällä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, ja asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä.