Netvisor tilitoimistoille

Kokemuksia kumppanuudesta

Netvisorin kumppaniverkostoon kuuluu jo yli 700 suomalaista tilitoimistoa. Katso alta tilitoimistojen tarinoita ja omakohtaisia kokemuksia Netvisorista.

“Valitsemme asiakkaalle aina parhaan ohjelmiston asiakaslähtöisesti. Netvisorin etuna on täyssähköisyys, edistynyt mobiilikäyttö ja valmiit integraatiot. Varsinkin suuremmat asiakkaan hyötyvät siitä, että Netvisor on integroitavissa muihin heidän käyttämiinsä järjestelmiin. Itselleni ei ole ollut vastaan järjestelmää, jota ei pystyisi liittämään Netvisoriin.”

Virva Saarinen,
Aallon Helsinki Oy

“Suosittelemme kyllä Netvisoria ihan kaikille ja alusta lähtien sen takia, että se palvelee sekä pienempiä että isompia yrityksiä. Kun yritys kasvaa, palvelupaketteja on helppo päivittää. Netvisor säästää paljon aikaa yrittäjiltä”

André Udd,
Cape Economy

“Netvisor on parantunut omaa työhyvinvointiani. Enää ei ole sellaista kiirettä ja painetta, joka on tuonut stressiä. Työnteko on kevyempää kuin ennen, eikä enää tule sellaista ruuhka-aikaa aina tiettyyn aikaan kuukaudesta.”

Anna Hasu,
Tilitoimisto Ekomia

Päädyin Netvisoriin sen takia, että se oli mielestäni loogisen ja helppokäyttöisen oloinen ja visuaalisuus on käyttäjäystävällinen. Kun sitä tilitoimistossa aamusta iltaan käytetään, niin oli tärkeää, että jaksaa katsella sitä ruutua ja ohjelmaa myöskin aamusta iltaan.

Tiina Raatikainen, Aldia Oy

Nooga

“Netvisoria käyttäessä saa talousalaan liittyvät toiminnot samassa järjestelmässä. Se on näppärä ja monipuolinen ja sen käyttäminen säästää aikaa.”

Monika Ahlskog, Nooga

Nyt meille jää aikaa antaa yrityksen liiketoimintaan liittyviä neuvoja ja vinkkejä, joita asiakkaamme pystyvät hyödyntämään toiminnan kehityksessä.

Tore Teir, Greenstep

Osaavasta tilitoimistosta yritys saa parhaimmillaan loistavan kumppanin taloudellisen päätöksenteon tueksi. Tällöin on tärkeä työkalujen lisäksi panostaa henkilöiden osaamiseen ja taitoon kommunikoida erilaisten ihmisten kanssa.

Meri Väinölä, Oy Tuokko Ltd

Netvisorin käyttäminen tilitoimistoympäristössä on tuonut meille ihan selkeää liikevaihdon kasvua. Pystymme hoitamaan asiakkuuksia enemmän ja erittäin kannattavasti.

Minna Täppinen, Angelma ja Mäkelä Oy

Talentree

Moderneista taloushallintopalveluista apua kasvukipuihin.

Lue Talentreen tarina

Aldia

Netvisorin monipuolisuus on merkittävä etu tilitoimistokäytössä.

Lue Aldian tarina

Netvisorin automaatio tehostaa tilitoimiston palvelutuotantoa.

Lue lisää

Likvidi

Tilitoimisto rakensi ohjelmisto-osaamisesta kilpailuvaltin

Lue Likvidin tarina

+700 muuta tilitoimistoa.

Tule kumppaniksemme. Pääset alkuun täyttämällä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, ja asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä.