Visma Netvisor

Älykäs taloushallinto.
Markkinoiden paras liitettävyys.

Taloushallinnon ohjelmisto, joka sopii täydellisesti suuren yrityksen tarpeisiin. Automatisoi talouden rutiinit ja yhdistä data haluamistasi lähteistä: tarjoamme valmiina käyttöön johtavat BI-ratkaisut, CRM, HRM ja ERP-liitokset sekä yli 200 muuta integraatiota kaikilta toimialoilta.

integraatiot suuryritysten tarpeisiin

bright

arnolds

savonlinja

tuoretie

veikko laine

verve

indiska

kiinteistömaailma

isey-skyr

Black Donuts

Inkoo Shipping

Netvisor ekosysteemi

Luo täydellinen ekosysteemi

Integroi tarvitsemasi ohjelmistot Netvisoriin

BI- ja raportointi

Maailmanluokan raportointia. Yhdistä Netvisorin talousdata ja markkinoiden johtavat BI-ratkaisut helposti datamining tarpeisiin asti. Perusratkaisuna tosite- ja laskudatan nouto raportointia varten.

Netvisoriin voit integroida esimerkiksi BI Bookin, Power BI:n, Finazillan tai Fuusorin. Mahdollista yhdistää BI kantoihin linkitys CRM ja ERP liitoksista esimerkiksi luotettavan kassavirtalaskelman muodostamiseksi, joka ottaa kaikki oleelliset ulkoiset lähteet huomioon.

Haluatko tietää lisää? Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme

HRM-liitokset

Palkanlaskenta, joka keskustelee reaaliajassa henkilöstöhallinnon ohjelmiston kanssa. Perusratkaisuna työaikatietojen tuonti palkanlaskentaan ja kustannusten kohdistusta tai läpilaskutusta varten, sekä maksukorttikuittien automaation mahdollistamiseksi.

Netvisoriin voit integroida esimerkiksi Bezalan, Lenion tai Kihon. HRM liitosten osalta toteutettu esimerkiksi Saima sekä Solaforce, vuorosuunnittelussa ja TES tulkinnassa esimerkiksi Quinyx tai kellokortti.fi.

Myös kolmikantatoteutukset mahdollisia: HRM masterdata – Työvuorot/TES tulkinta – Payroll. Kaikki myös ilman tiedostosiirtoja modernilla Web Service liitoksella.

Voit olla yhteydessä suoraan asiantuntijoihimme tai jättää yhteydenottopyynnön

CRM- ja ERP -integraatiot

Saumaton tiedonkulku osto- ja myyntiprosesseissa: suora yhteys asiakkuudenhallintaan ja toiminnanohjausjärjestelmään.

Perusratkaisuna myyntilaskujen ja asiakkaiden tuonti. Ostoreskontran automatisoinnin osalta esimerkiksi ostotilausten tuonti Netvisoriin on kasvattanut suosiotaan, ostolaskujen automaattinen hyväksyntä ostotilausten osatoimitustietoa vasten.

Netvisoriin voit CRM:n osalta integroida mm. Salesforcen. Toteutettuja ERP liitoksia ovat esimerkiksi CGI Powered ja Solteq MERX, sekä useita muita kevyempiä kuten Lenio TOP.

Kysy lisää ratkaisuista asiantuntijoiltamme

Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita asiakirjat turvallisesti. Tarjolla sekä sisäänrakennettu palvelu että laajempi sopimushallinnan integraatio.
Netvisorin ja Visma Signin integraatio onnistuu saumattomasti. Kysy lisää integraatioista asiantuntijoiltamme

Hyödynnä automaatio

Netvisorin automaatio hoitaa taloushallinnon rutiinitehtävät kuten kirjanpidon tiliöinnit, laskujen lähettämisen ja saatavien seurannan sekä ostolaskujen tarkastamisen.

Poraudu tietoon

Näe lukujen taakse. Poraudu kerroksittain tuloslaskelmalta tai kustannuspaikoilta aina yksittäiselle tositteelle asti.

Käytä master datana

Tiedot siirtyvät automaattisesti taloushallinnon ja palkanlaskennan välillä sekä integraatioiden kautta muihin järjestelmiin.

Netvisor Controller

Raportointi, budjetointi ja ennusteet kattavasti Netvisorissa

Älä suostu enää odottamaan kuuluisaa viime kuun raporttia. Uuden Controllerin monipuolisten raporttien ansiosta yrityksesi tuloslaskelma, tase, KPI-luvut, laskentakohteet sekä mittaristot ovat aina klikkauksen päässä.

Valmis ratkaisu pilvipalveluna

Ei isoja käyttöönottoprojekteja

Pilvipalveluna toimiva ohjelmisto skaalautuu yrityksen kokoon ja käyttäjämääriin. Netvisor tarjoaa yrityksellesi ketterän tavan automatisoida taloushallinnon rutiinit ja kirjanpito sekä koostaa tietoa tarvitsemistasi lähteistä rajapinnan kautta.

Sinun ei tarvitse tinkiä ominaisuuksista valitessasi räätälöinnin sijaan pilvipalvelun.

Yli 700 tilitoimistoa ja 200 integraatiokumppania

Yhdistä tarvitsemasi sovellukset ja tilitoimiston asiantuntijat saumattomasti Netvisor-taloushallintoon. Tarjoamme käyttöösi valmiit integraatiot kaikilta toimialoilta.

Netvisor Marketplace tilitoimistot

Laaja tilitoimistoverkosto

Hoida itse tai ulkoista. Toimiminen tilitoimistokumppaneidemme kanssa on ketterää ja joustavaa. Organisaation tarpeet ratkaisevat palvelumallin ja verkostomme kattaa Suomen parhaat taloushallinnon automaatiota tukevat kumppanit.

Tutustu tilitoimistoihin

Netvisor Marketplace Integraatiot

Monipuoliset integraatiot

Kuinka montaa eri ohjelmistoa käytätte? Tee arjesta sujuvampi integroimalla ulkopuoliset ohjelmistot Netvisoriin. Tarjolla on valmiita integraatioita kaikilta toimialoilta ja myös työntekijöiden päivää helpottamaan.

Tutustu integraatioihin


Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö tai ole yhteydessä suoraan Netvisor asiantuntijoihimme.

Tuomo Peräkoski

[email protected]
040 842 4272

Juhani Lehtonen

[email protected]
0400 927 346

Silloin järjestelmä toimii kuten sen pitääkin, kun henkilökunnan ei tarvitse kiinnittää siihen mitään huomiota. Tähän vaikuttaa myös hyvin toimiva rajapinta Netvisorista muihin järjestelmiin.

Hanna Ritvanen, Finance Manager, Savonlinja

Savonlinja

Netvisor luotettava kumppani.

Visma Netvisor

Luotettava ja turvallinen

Netvisorin päivitykset suoritetaan viikottain ilman palvelukatkoja. Saatavuus on viime vuosina ollut keskimäärin 99,99 %. Myös GDPR:n vaatimukset on otettu huomioon.

Netvisoriin on rakennettu rajapinnan tietoturvapaneeli, joka rajaa, mitä tietoja kunkin yrityksen osalta rajapinnassa voi kulkea ohjelmasta toiseen.

GDPR

mukainen

99,99 %

saavutettavuus

Tutustu asiakastarinoihin

Netvisor referenssi Savonlinja.

Suuri bussiyhtiö Savonlinja modernisoi kirjanpitonsa

Savonlinja on saanut Netvisorin käytöstä selkeitä hyötyjä. Laskentapäällikkö Hanna Ritvasen mielestä oli jo aikakin siirtyä nykyaikaisiin järjestelmiin.

Lue koko teksti

Netvisor referenssi Siren Yhtiöt.

Kaikkien konsernin yritysten tiedot haltuun

Netvisorin ja siihen tehtyjen integraatioiden ansiosta monialaisen konserninkin talouden seuranta onnistuu helposti, vaikka kännykällä. Lue Sirén Yhtiöiden hallintopäällikön kokemuksista.

Lue koko teksti

Inergia otti Netvisorin käyttöön kolmessa kuukaudessa.

Netvisorin käyttöönotto konsernissa

Inarissa toimiva energiakonserni Inergia Oy otti Netvisorin käyttöön viime syksynä. Inergia vaihtoi Netvisoriin, koska heidän aiemmin käyttämästään ohjelmistosta puuttui joitain heille olennaisia toimintoja. Netvisorin myötä automaatio on lisääntynyt ja esimerkiksi konsernin raportointi ja kassavirran seuraaminen ovat helpottuneet.

Lue koko teksti

Netvisor näkymä.

Haluatko kuulla lisää Netvisorista?

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää Netvisorista, integraatioista tai ohjelmiston sopivuudesta organisaatiollenne? Ota yhteys myyntiin, autamme sinua mielellämme.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tai kokeile Netvisoria maksutta tästä