Netvisor suuryrityksille

Taloushallinto, palkanlaskenta ja markkinoiden paras liitettävyys.

Taloushallinnon ohjelmisto, joka automatisoi talouden rutiinit ja yhdistää datan haluamistasi lähteistä. Tarjoamme valmiina käyttöön markkinoiden johtavat BI- ja raportointiratkaisut sekä yli 200 valmista integraatiota.

Bright

Savonlinja

Veikko Laine

Kamux

Inkoo Shipping

Isey Skyr

Indiska

Valmis ratkaisu pilvipalveluna

Ei isoja käyttöönotto-projekteja

Pilvipalveluna toimiva ohjelmisto skaalautuu yrityksen kokoon ja käyttäjämääriin. Netvisor tarjoaa yrityksellesi ketterän tavan automatisoida taloushallinnon rutiinit ja kirjanpito sekä koostaa tietoa tarvitsemistasi lähteistä rajapinnan kautta.

Sinun ei tarvitse tinkiä ominaisuuksista valitessasi räätälöinnin sijaan skaalautuva pilvipalvelu.

30 pv

ilmainen koekäyttö

100%

pilvipalveluna

Kysy lisää myynniltä

Netvisor Dashboard

Hyödynnä automaatio

Automaatio hoitaa puolestasi taloushallinnon rutiinitehtävät kuten kirjanpidon tiliöinnit, laskujen lähettämisen ja saatavien seurannan sekä ostolaskujen tarkastamisen.

Poraudu tietoon

Näe lukujen taakse. Pääset porautumaan kerroksittain tuloslaskelmalta tai kustannuspaikoilta aina yksittäiselle tositteelle asti.

Käytä master datana

Tiedon päivittäminen yhteen paikkaan säästää aikaa. Tiedot siirtyvät automaattisesti taloushallinnon ja palkanlaskennan välillä sekä integraatioiden kautta muihin järjestelmiin.

Netvisor Marketplace

Yli 500 tilitoimistoa ja 200 integraatiokumppania

Yhdistä tarvitsemasi sovellukset ja tilitoimiston asiantuntijat saumattomasti Netvisor-taloushallintoon. Tarjoamme käyttöösi valmiit integraatiot kaikitla toimialoilta.

Laaja tilitoimistoverkosto

Hoida itse tai ulkoista. Toimiminen tilitoimistokumppaneidemme kanssa on ketterää ja joustavaa. Organisaation tarpeet ratkaisevat palvelumallin ja verkostomme kattaa Suomen parhaat taloushallinnon automaatiota tukevat kumppanit. Tutustu

Monipuoliset integraatiot

Kuinka montaa eri ohjelmistoa käytätte? Tee arjesta sujuvampi integroimalla ulkopuoliset ohjelmistot Netvisoriin. Tarjolla on valmiita intergaatioita kaikilta toimialoilta ja myös työntekijöiden päivää helpottamaan. Tutustu

Savonlinja

Silloin järjestelmä toimii kuten sen pitääkin, kun henkilökunnan ei tarvitse kiinnittää siihen mitään huomiota. Tähän vaikuttaa myös hyvin toimiva rajapinta Netvisorista muihin järjestelmiin.

Hanna Ritvanen, Finance Manager, Savonlinja

Visma Netvisor

Luotettava ja turvallinen

Netvisorin päivitykset suoritetaan viikottain ilman palvelukatkoja. Saatavuus on viime vuosina ollut keskimäärin 99,99 %. Myös GDPR:n vaatimukset on otettu huomioon. Netvisoriin on rakennettu rajapinnan tietoturvapaneeli, joka rajaa, mitä tietoja kunkin yrityksen osalta rajapinnassa voi kulkea ohjelmasta toiseen.

GDPR

mukainen

99,99%

saavutettavuus

Tutustu asiakastarinoihin

Suuri bussiyhtiö Savonlinja modernisoi kirjanpitonsa

Savonlinja on saanut Netvisorin käytöstä selkeitä hyötyjä. Laskentapäällikkö Hanna Ritvasen mielestä oli jo aikakin siirtyä nykyaikaisiin järjestelmiin.

Lue koko teksti

Konsernin taloushallinto

Kaikkien konsernin yritysten tiedot haltuun

Netvisorin ja siihen tehtyjen integraatioiden ansiosta monialaisen konserninkin talouden seuranta onnistuu helposti, vaikka kännykällä. Lue Sirén Yhtiöiden hallintopäällikön kokemuksista.

Lue koko teksti

Remedy Entertainment: “Netvisor toimii erinomaisesti meidän kokoluokassa”

Peliyhtiö Remedy Entertainment on käyttänyt Netvisoria viitisen vuotta. Financial controller Niko Starkin mukaan ohjelmisto täyttää kaikki heidän tarpeensa sekä kansainvälisessä bisneksessä että tuoreena pörssiyhtiönä.

Lue koko teksti

Haluatko kuulla lisää Netvisorista?

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää Netvisorin monista mahdollisuuksista? Ota yhteyttä myyntiin, jutellaan tarkemmin tilanteestasi.