Visma Netvisor

Älykäs taloushallinto ja palkanlaskenta yhdessä järjestelmässä

Yksi järjestelmä taloushallintoon, laskutukseen, ostolaskujen käsittelyyn ja palkanlaskentaan, joka on laajennettavissa tarvittavilla lisäpalveluilla sekä kolmannen osapuolen ohjelmistoilla.

Bright

Savonlinja

Veikko Laine

Kamux

Inkoo Shipping

Isey Skyr

Indiska

Hyödynnä automaatio

Automaatio hoitaa puolestasi taloushallinnon rutiinitehtävät kuten kirjanpidon tiliöinnit, laskujen lähettämisen ja saatavien seurannan sekä ostolaskujen tarkastamisen.

Poraudu tietoon

Näe lukujen taakse. Pääset porautumaan kerroksittain tuloslaskelmalta tai kustannuspaikoilta aina yksittäiselle tositteelle asti.

Käytä master datana

Tiedon päivittäminen yhteen paikkaan säästää aikaa. Tiedot siirtyvät automaattisesti taloushallinnon ja palkanlaskennan välillä sekä integraatioiden kautta muihin järjestelmiin.

Monipuoliset integraatiot

Monipuolinen API-rajapinta ja valmiit integraatiot

Digitaaliset ja tehokkuutta lisäävät palvelut sekä kanavat löytyvät taloushallinnosta sisäänrakennettuina. Markkinoiden monipuolisin rajapinta ja yli 150 valmista integraatiota mahdollistavat parhaiden teknologioiden hyödyntämisen.

Magento

Salesforce

Vilkas

Youredi

Mediconsult

ValueFrame

Savonlinja

Silloin järjestelmä toimii kuten sen pitääkin, kun henkilökunnan ei tarvitse kiinnittää siihen mitään huomiota. Tähän vaikuttaa myös hyvin toimiva rajapinta Netvisorista muihin järjestelmiin.

Hanna Ritvanen, Finance Manager, Savonlinja

Tehokas käyttöönotto

Voit unohtaa kalliit ja pitkät järjestelmäprojektit. Ilman räätälöintejä Netvisorin käyttöönotto on nopeaa ja tehokasta. Valmiin ratkaisumallin demoaminen ennen käyttöönottoprojektin aloittamista varmistaa, että ratkaisu on oikea.

Luotettava ja turvallinen

Modernit teknologiat varmistavat palvelun jatkuvuuden. Saatavuus on viime vuosina ollut keskimäärin 99,99 %. Päivitykset suoritetaan viikottain ilman palvelukatkoja. Tietoturvasta voit lukea lisää tietoturvadokumentista. Myös GDPR:än vaatimukset on otettu huomioon, ja siitä voit lukea lisää blogistamme.

Laaja tilitoimistoverkosto

Hoida itse tai ulkoista. Toimiminen tilitoimistokumppaneidemme kanssa on ketterää ja joustavaa. Organisaation tarpeet ratkaisevat palvelumallin ja verkostomme kattaa Suomen parhaat taloushallinnon automaatiota tukevat kumppanit.