Oletko kiinnostunut oppimaan uusia taitoja? Haluatko hallita Netvisoria paremmin? Olisiko työpäiväsi miellyttävämpi, jos pystyisit automatisoimaan osan rutiineista tai tietäisit joitakin näppäriä kikkoja, joilla asiat voi hoitaa nopeammin? Netvisor Valmennuksessa voit rakentaa itsellesi juuri omiin tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Netvisor Valmennus

Netvisor Valmennus on Netvisorin tilitoimistokumppaneiden työntekijöille suunniteltu maksuton opiskelukokonaisuus. Siinä voi poimia valmiita koulutuspaketteja tai koostaa valmentajan kanssa omiin tarpeisiinsa sopivan opintopolun.

Juuri mahdollisuus räätälöidä koulutuksia tekee Netvisor Valmennuksesta ainutlaatuisen. Vastaavaa palvelua ei ole saatavilla mistään muualta.

Henkilökohtaista ja luottamuksellista tukea opiskeluun

Netvisor Valmennuksen aluksi saat halutessasi henkilökohtaisen sparraustuokion Netvisor valmentajan kanssa. Hänen kanssaan voit keskustella luottamuksellisesti omista haasteistasi ja koulutustarpeistasi. Valmentaja ei kerro keskusteluista työnantajalle.

Netvisor valmentaja Essi Pekkala kertoo, että luottamuksellisuus on tärkeää, jotta kirjanpitäjät ja palkanlaskijat saavat juuri tarvitsemaansa koulutusta.

Valmentajan kanssa kahden keskustellessa on helpompi kertoa rehellisesti omista osaamistarpeista

– Ryhmäkoulutuksissa ei välttämättä ehdi tai halua esittää kysymyksiä. Valmentajan kanssa kahden keskustellessa on helpompi kertoa rehellisesti omista osaamistarpeista, Pekkala kuvailee.

Itseopiskelussa on usein ongelmana, että aikatauluista on helppo lipsua, jos ei ole vastuussa kenellekään. Netvisor valmentajan kanssa voit myös sopia jatkosparrauksista ja välitsekkauksista. Näissä voit keskustella opintojen etenemisestä ja tarvittaessa muokata opintopolkua uusiksi.

Tavoitteena sujuvampi arki

Netvisor Valmennus on tarkoitettu nimenomaan kirjanpitäjille ja palkanlaskijoille. Valmiita koulutuspolkuja on niin rutiinien haltuunottoon kuin ohjelmiston tehokäytön lisäämiseen. Valmiit koulutuspolut sisältävät kaikille sopivia perusasioita, mutta parhaan tuloksen saa, kun räätälöi itselleen sopivan kokonaisuuden valmentajan kanssa.

Sparripuhelussa käydään läpi henkilökohtaiset tavoitteesi ja niiden pohjalta valmentaja kokoaa laajasta valikoimasta sinulle parhaat koulutukset. Tavoitteesi voi olla mitä tahansa perusrutiinien paremmasta hallinnasta, Oma Netvisorin käytön tehostamiseen, automaation käytön tehostamiseen tai varastonhallinnan haltuunottoon.

– Koulutuksen tavoitteena on tietysti, että osaat käyttää tärkeintä työkaluasi paremmin ja siten työpäivistäsi tulee sujuvampia ja mielekkäämpiä. Koulutuksen päätteeksi voit myös suorittaa Netvisor sertifikaatin, kertoo toinen Netvisor valmentaja Veera Granbom.

Valmennukseen osallistuneilla moivaatio korkealla

Netvisor Valmennuksessa on jo mukana satoja osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneita. Valmennukseen ilmoittautuneet ovat olleet todella motivoituneita ja innostuneita.

Yksi Netvisor Valmennuksen hienouksista on, että materiaalia on tarjolla todella paljon ja monessa eri muodossa. Voit opiskella itsellesi sopivimmalla tavalla esimerkiksi lukemalla käyttöohjeita ja blogeja, katselemalla videoita ja webinaareja sekä kokeilemalla testiympäristössä.

Valmentajan avulla löydät tarvitsemasi oppimismateriaalit helpommin

Valmentajan avulla löydät tarvitsemasi oppimismateriaalit helpommin. Hänen kanssaan voi miettiä, miten ohje toimii käytännössä tai miten jotain ominaisuutta voi soveltaa eri tilanteissa.

Sparrauskeskusteluista on hyötyä myös Netvisorin kehittämistä silmällä pitäen. Jos yhä useampi koulutukseen hakeutuva kertoo tietyn asian ongelmaksi, voidaan kyseisestä toiminnosta viedä viestiä tuotekehitykselle.


Ani Rumpu on sisällöntuottaja Visma Solutionsin markkinoinnissa. Pitkän linjan journalisti uskoo, että markkinoinnissakin totuus päihittää kaunopuheet.