Netvisor on yksi Suomen suosituimpia taloushallinto-ohjelmistoja, eikä ihme, sillä integroitavuuden avulla se soveltuu hyvin erilaisille toimialoille; niin pienille kuin suurille yrityksille sekä monimutkaisemmille ketju- ja konsernikokonaisuuksille.

Netvisor sopii erinomaisesti myös suurille yrityksille

Netvisorin kirkkaita vahvuuksia on se, että se on suoraan pilviratkaisuksi rakennettu moderni järjestelmä, joka hyödyntää suomalaisten pankkien, viranomaisten ja muiden palvelutarjoajien sähköisiä prosesseja.

Taloushallinnon palveluita laajasti tarjoavan Starian vahvuuksia on toteuttaa Netvisor-ratkaisuja vaativampiin kokonaisuuksiin mm. ketjuille ja konserneille. Olemme olleet Netvisorin kumppanitoimisto jo useita vuosia – meillä on yli 500 Netvisor-asiakasta sekä omat järjestelmään erikoistuneet käyttöönottokonsultit. Staria palkittiin Netvisorin Premium Plus -kumppanina vuonna 2021.

Netvisorilla modernisoidaan laajempia järjestelmäkokonaisuuksia

Netvisorin hyvä integroitavuus mahdollistaa myös isoille ja keskisuurille yrityksille modernin tavan automatisoida taloushallinnon prosesseja. Kun järjestelmäkokonaisuudelta vaaditaan paljon toimialakohtaisia ominaisuuksia, Netvisorin rooli on toimia taloushallinnon datan tehokkaana käsittelyalustana, johon tuodaan dataa toimialakohtaisista järjestelmistä.

Netvisor skaalautuu yrityksen koon ja käyttäjämäärän mukaan. Yhä suuremmat yritykset ovat päätyneet valitsemaan järjestelmän, sillä se korvaa aiemmin irrallisena olleet laskujen kierrätys-, maksuliikenne- ja taloushallinnon järjestelmät ja integroituu suoraan verottajan ja pankkiryhmien sekä perintätoimistojen tarjoamiin digitaalisiin palveluihin.

Avoimien rajapintojen ja laajan käyttäjäkunnan ansiosta järjestelmäekosysteemiin on jo liittynyt paljon toimialakohtaisia ratkaisuja, jolloin kokonaisratkaisujen suunnittelu ei vaadi raskaita käyttöönotto- ja integraatiohankkeita, vaan on hyvin nopeaa ja kustannustehokasta.

Yhä suuremmat yritykset ovat päätyneet valitsemaan Netvisorin, sillä se korvaa aiemmin irrallisena olleet laskujen kierrätys-, maksuliikenne- ja taloushallinnon järjestelmät

Starian toteuttamissa Netvisorin käyttöönottohankkeissa järjestelmä yhdistetään asiakkaan keskeisiin toiminnanohjaus- ja kassaratkaisuihin, jolloin kokonaisvaltaisella talouspalvelulla saadaan aikaiseksi arjen sujuvuutta ja tehokkuutta. Liiketoiminnan ennustettavuutta, läpinäkyvyyttä ja ohjattavuutta parannetaan lisäksi Staria BI & Planning -business intelligence- ja suunnitteluratkaisulla tai asiakkaan omilla raportointityökaluilla.

Netvisorissa on myös konsernikäsittely ja -raportointiominaisuus, joka auttaa konserneja mm. hallitsemaan eliminointeja ja konsernitason raportointia. Konsernin ja ketjun eri yritysten talouden seuranta on helppoa ja Oma Netvisorissa kaikkien yritysten tärkeimmät taloushallinnon tehtävät näkyvät selkeästi yhdessä listassa, täten jokaisen yrityksen tietokantaan ei tarvitse kirjautua erikseen.

Automaatio mahdollistaa keskittymisen erinomaiseen palveluun

Staria on hyvin automaatio- ja teknologiamyönteinen toimija, mutta automaatio on vain työkalu, jota hyödynnetään paremman palvelun saavuttamiseksi. Netvisor on erinomainen valinta automaatiota arvostaville yrityksille.

Se tarjoaa esimerkiksi myyntilaskuprosessiin paljon tehokkaita toimintoja, mm. laskumateriaaleja voidaan tuoda sisään muista järjestelmistä rajapinnan yli tai älykkäiden Exceleiden avulla. Lisäksi massa-, sopimus- ja koontilaskutus on Netvisorilla helppoa.

Massa-, sopimus- ja koontilaskutus on Netvisorilla helppoa

Netvisorin ansiosta kirjanpitäjän ei tarvitse keskittyä manuaaliseen tietojen kirjaamiseen ja täsmäyttämiseen, eikä hänen tarvitse huolehtia järjestelmien toimivuudesta, joten hänellä on aikaa analyysiin ja asiakkaan palvelemiseen.

Automaatio tekee kirjanpitäjän työstä myös mielekkäämpää – tyytyväinen henkilöstö on puolestaan avain tyytyväisiin asiakkaisiin. Starialla saamme sekä NPS- että eNPS -kyselyissä alalle poikkeuksellisen korkeita arvosanoja.

Netvisor on tehokkain ratkaisu kotimaisen kasvun alustaksi

Starian missio on auttaa kasvuyrityksiä kehittymään kansainvälisen tason supertähdiksi ja haluamme olla asiakkaidemme luotetuin kasvun navigaattori. Suomessa toimivalle yritykselle moderni Netvisor-järjestelmä tarjoaa tehokkaimman alustan kasvulle.

Kun Netvisor yhdistetään Starian palveluihin, saadaan aikaan läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta talouden seurantaan ja siten hallittavuutta kasvun haasteisiin. Netvisoriin ja Starian palveluihin luottavat mm. oman toimialansa kärkeä edustavat Kotipizza- ja Kiinteistömaailma-ketjut.

Haluatko nähdä, mihin Netvisor pystyy?

Anu Hemmilä

Anu Hemmilä
Sales Executive
Staria Oyj


Vieraskynä -kirjoittajat ovat Netvisor-kumppaneilla työskenteleviä asiantuntijoita. Heillä on vahvaa käytännön kokemusta Netvisorin ja sen integraatioiden käytöstä työssään.