Miksi Netvisor

Netvisorin idea on tehdä yrittämisestä ja yrityksen johtamisesta helpompaa ja läpinäkyvämpää. Vielä 2000-luvun alussa kirjanpito ja talousraportointi olivat täysin manuaalista ja jälkikäteistä. Tänä päivänä Netvisorissa syntyneistä yli 1,5 miljoonasta kirjanpidon tositteesta jo 96 % syntyy automaation avulla ja yli 17 000 suomalaista yritystä hyötyy reaaliaikaisesta raportoinnista.

helppo_tyoajankirjaus

Ajatukset. Ideat. Teot.

Alussa meillä oli ajatuksia ja ideoita, jotka halusimme mahdollistaa asiakkaillemme.
Ne olemme myös toteuttaneet.

Yhdistetään yritys ja tilitoimisto

Luodaan taloushallinnon järjestelmä, jota voi käyttää sekä yrittäjä että tilitoimisto. Tietoa ei tarvitse tuplasyöttää.

Automatisoidaan kirjanpito

Käytetään hyödyksi laskutusta, ostolaskujen maksua ja palkkoja sekä yhdistetään ohjelmisto pankkeihin ja viranomaistahoihin.

Pois paperipinoista

Sähköistetään taloushallinnon prosessit ja tuodaan porautuvuus tiedon hakemiseen milloin ja mistä tahansa. Ei tulostusta tai skannaamista.

Tieto nopeammin käytettäväksi

Tehdään mahdolliseksi reaaliaikainen tulos- ja taselaskelma. Kootaan yrityksen tieto helposti haettavaksi ja saatavaksi.

Yksi järjestelmä riittää

Pk-yritysten tarpeisiin sopiva toiminnanohjausjärjestelmä, jossa eri osa-alueet ovat saumattomasti liitetty toisiinsa.

Ohjelmisto palveluna

Poistetaan asiakkailta investoinnit palvelimiin ja lisensseihin sekä huoli ohjelmistojen päivittämisestä. Asiakas maksaa vain käytöstä kuukausittain.

Emme ole vielä valmiita.

Mielestämme automaation hyödyt taloushallinnossa ovat vielä kesken. Joku tekee turhaan työtä toisen puolesta. Isotkin yritykset hakevat nyt ketterämpiä ratkaisuja eivätkä halua kuluttaa resurssejaan raskaisiin tietojärjestelmiin.

Tavoitteena 100 % automaatio taloushallinnossa.

Sähköisen taloushallinnon hyödyt ovat vielä kesken. Edelleen tehdään turhaa työtä ja jo syntynyttä tietoa syötetään manuaalisesti kirjanpitoa varten.

Kun sähköinen taloushallinto ei riitä, tarvitaan automatisoitua taloushallintoa. Teknologia mahdollistaa jo nyt 100 % automaatioasteen ja täysin reaaliaikaisen raportoinnin.

 

automatisoi_netvisorilla

 

osallista_ihmiset_digitalisaation_luomiseksi

Ihmiset mukaan synnyttämään ja kokemaan arvoa.

Automaatio syntyy osallistamalla ihmiset mukaan tiedon tuottamiseen.

Intuitiivinen käytettävyys kaikilla päätelaitteilla tukee henkilöstön osallistumista. Työntekijät saavat haluamaansa tietoa oman roolinsa mukaan, kun he sitä tarvitsevat.

Kirjanpitäjästä asiantuntijaksi. Tilitoimistojen kasvu syntyy muutoksesta.

Tilitoimistojen prosessit ja palvelumallit eivät ole vielä muuttuneet riittävästi automaation mukana.

Kumppanimallimme on rakennettu tukemaan tilitoimistojen muutosta. Kumppanitiimimme on valmis laittamaan itsensä likoon kumppaniemme kasvun puolesta.

 

kirjanpitajasta_asiantuntijaksi

 

netvisor-toimii-myos-mobiilisti

Yhteensopivat ja ketterät ohjelmistot vauhdittavat isojen yritysten kasvua.

Monet raskaat toiminnanohjausjärjestelmät ovat jo korvattavissa ketterillä pilvipalveluilla. Manuaalinen tiedon siirtäminen ohjelmistojen välillä on kuitenkin syönyt niiden tuoman hyödyn.

Netvisorin rajapinta on avattu ohjelmistokehittäjille ja -taloille. Kumppaniverkosto kasvaa nopeasti ja Netvisor Marketplace kokoaa jo yli 100 yhteensopivaa ohjelmistoa. Isokin yritys pystyy kokoamaan itselleen sopivan yhdistelmän markkinoiden parhaista tuotteista.

Turvallinen pilvipalvelu ilman käyttökatkoja.

Teemme jatkuvaa työtä varmistaaksemme korkeimman turvallisuuden ilman käyttökatkoksia.

99,99 % oli Netvisorin uptime toimistoaikana (klo 7-17) vuonna 2015.

Jokaisella asiakkaalla on käytössään aina viimeisin versio Netvisorista. Emme tee toimistoaikana häiritseviä isoja päivityksiä, jotka aiheuttavat käyttökatkoja palvelussa.

 

turvallinen-pilvipalvelu_icon

 

love_your_work_icon

Tee yhteistyötä ihmisten kanssa, jotka rakastavat työtään.

Työntekijämme ovat meille tärkein voimavara.

Visma Solutions on ollut jo viitenä vuonna peräkkäin “Great place to work” -listalla. Meille sijoitusta tärkeämpää on kuitenkin vuosittain löydetyt kehityskohteet, joita voimme viedä yhdessä eteenpäin.

Onnelliset työntekijät luovat tyytyväisiä asiakkaita.

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti