logo-Artboard 3

Ylivoimaisesti nopeinta palvelua -tilioimistokiertue saapuu syksyllä Tampereelle, Kuopioon, Helsinkiin, Turkuun ja Ouluun. Tule paikalle!

visma netvisor tilitoimistoille

Ylivoimaisesti nopeinta palvelua

Netvisorin 100% sähköinen kokonaisuus ja markkinoiden kovin automaatioaste auttavat sinua tuottamaan palvelusi nopeasti, laadukkaasti ja tehokkaasti.

Sovi oma esittely asiantuntijamme kanssa

Festum

Greenstep

Angelma Mäkelä

Rainmaker

Talousverkko

Azets

Visma Netvisor

Nykyaikainen tapa palvella

Netvisorin kumppanina tuotat palvelusi tehokkaasti automaation avustamana. Kun olet valmis nostamaan toimintasi uudelle tasolle, tilitoimistojen oma toiminnanohjausjärjestelmä ValueFrame tarjoaa keinot kirjanpitäjän työn kokonaisvaltaiseen johtamiseen ja optimointiin.

ValueFrame tilitoimiston toiminnanohjaukseen

netvisor-reaaliaikainen

Reaaliaikaista taloutta

Netvisorilla saat käyttöösi reaaliaikaisen näkymän yrityksen talouteen paikasta tai ajasta riippumatta. Sekä sinulle että asiakkaillesi.

netvisor-tilitoimisto-automaatio

Hyödynnä automaatiota

Ei tietojen näpyttelyä. Automatiikka ja mobiiliskanneri korvaavat kuitit ja mapit, ja aineistot siirtyvät kirjanpitäjälle sähköisesti.

netvisor-tilitoimisto-reaaliaikaisuus

Vaivatonta kommunikaatiota

Yhteiskäyttöinen järjestelmä tuo sujuvuutta. Voit jakaa halutessasi oman työpöytäsi muiden kanssa ja opastaa asiakasta reaaliaikaisten tunnuslukujen, kassavirran ja maksuvalmiuden kautta.

netvisor-tilitoimisto-palvelu

Lisää tehoa työhön

Anna automaation hoitaa rutiinit ja reagoi vain poikkeamiin. Yksi kirjanpitäjä voi ottaa vastuulleen useampia asiakkuuksia ja palvella samalla asiakkaitaan paremmin.

netvisor-raketti

Irti rutiineista

Markkinoiden korkein automaatioaste

netvisor-automaatio

97 % automaatioaste

Automaatio on mukana työnteossa jo tälläkin hetkellä. Tiesitkö, että Netvisorissa jo 97 % kirjanpidon tositteista syntyy automaation avulla?

Reagoi vain poikkeamiin

Anna rutiinityöt automaation hoidettavaksi ja reagoi vain poikkeamiin. Seuraat niitä helposti esimerkiksi täsmäytysnäkymästä ja reagoit vain, kun sille on tarvetta.

Sujuvaa tiedonkulkua

Nykypäiväinen ohjelmisto ohjaa tiedot automaattisesti eteenpäin, jolloin kirjanpito, budjetointi ja raportointi sekä tilinpäätös syntyvät lähes automaattisesti.

Automaatiota sinun ehdoillasi

Ostolaskuautomaatiossa käyttäjä määrittää säännöt ja automaatio hoitaa laskujen käsittelyn aina maksatukseen asti. Se myös muistuttaa tarvittavista toimenpiteistä.

netvisor-tilitoimisto-automaatio

Huipputyökalut ja kumppanit

Kaikki saman katon alta

Valitsemalla Netvisorin saat käyttöösi huippuluokan työkalut jokapäiväiseen tekemiseen: kirjanpitoon, palkanlaskentaan, johdon raportointiin, asiakkuuksien hallintaan ja toiminnaohjaukseen. Kaikki saman katon alta.

Tutustu Netvisorin ominaisuuksiin

Netvisoria täydentää yli 120 ohjelmistokumppanin verkko ja 100 integroitua lisäpalvelua. Tämä takaa, että saat koottua kauttamme haluamasi ohjelmistokokonaisuuden. Löydät lisäpalvelut ja kumppanimme Netvisor MarketPlacesta.

Vieraile MarketPlacessa

Laatu ja tehokkuus

Ylivoimaisesti nopeinta palvelua

Aina laadukas palvelu

Palvele useampaa asiakasta pienemmillä resursseilla ja takaa työn jatkuva laatu. Kattavan ja tehokkaan palvelumallin avulla kumppanimme pystyvät tarjoamaan asiakkailleen erinomaista palvelua. Eri palvelutasoja käyttämällä varmistat aina kilpailukykyisen ja tehokkaan toimintatavan.

Optimoi palvelumallisi asiakkaan mukaan

Hyvä palvelu tarkoittaa eri asioita eri asiakkaille. Netvisorissa määrittelet kullekin asiakkaalle sopivan palvelutason ja rytmityksen. Näin varmistat kilpailukykyisen ja tehokkaan toimintatavan. Tarjoa asiakkaallesi palvelua, jota he haluavat.

Palvelumalli tuo tehokkuutta

Netvisorin tehokas palvelumalli rakentuu ohjelmiston sisältämien toimintojen täysmittaiselle hyödyntämiselle. Kerromme mielellämme lisää palvelumallin eduista tilitoimistoille.

Tehoa ja nopeutta fiksulla palvelumallilla

netvisor-palvelu

Kestää vauhdissa

Sujuva käyttöönotto

käyttöönotto

Nopea aloittaa ja helppo laajentaa. Netvisor kestää mukana vauhdissa silloin kun haluat nopeasti eteenpäin. Käyttöönotto ei tarkoita raskaita ja aikaavieviä projekteja.

  • Tuot uuden yrityksen Netvisoriin ja perustat järjestelmään ympäristöt jopa sadoille asiakkaille muutamissa minuuteissa.
  • Yrityksen tietojen, kuten kirjanpidon, asiakastietojen, myyntilaskujen ja palkansaajien tuonti järjestelmään käyttöönoton yhteydessä tapahtuu lataamalla ne esimerkiksi excelistä suoraan Netvisoriin.
  • Käyttöoikeuksien kopiointityökalulla kopioit helposti esimerkiksi lomatuuraajille kirjanpitäjän käyttöoikeudet.

Koulutukset

Netvisor-tiimi huolehtii, että käyttäjät saavat kattavan koulutuksen ohjelman käyttöön. Tukenasi on lisäksi Netvisor koulutus- ja tukipalvelut, personoidut ryhmäkoulutukset ja Netvisor-sertifiointiin valmentavat koulutukset.

Tutustu koulutustarjontaan

Verkoston voimaa

Visma Solutions Community on yhteisö, johon liittymällä voit jakaa asiantuntemustasi sekä verkostoitua muiden käyttäjien kanssa. Yhteisöstä löydät kaikki Netvisorin käyttöön liittyvät ajankohtaiset asiat, kuten ohjelmistoihimme liittyvät uutiset, tulevat koulutukset sekä materiaalipankin, joka on suunniteltu kumppaneidemme myynnin ja markkinoinnin tueksi.

Tutustu Communityyn

Yhteydenotto

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.