Sinulle tehty
taloushallinto-ohjelma

Netvisor on alusta alkaen suunniteltu tilitoimistojen käyttöön. Se muokkautuu ketterästi yritysasiakkaiden ja tilitoimiston tarpeisiin ja erilaisiin lähtötilanteisiin.

“Netvisorin käyttäminen tilitoimistoympäristössä on tuonut meille ihan selkeää liikevaihdon kasvua. Pystymme hoitamaan asiakkuuksia enemmän ja erittäin kannattavasti.”

Minna Täppinen, Angelma ja Mäkelä Oy

Saat Netvisorilla merkittävää kilpailuetua olitpa sitten vasta aloittelemassa toimintaa tai jo alan konkari. Netvisor-kumppanuuden myötä saat myös nykyaikaisen ja uuden tavan tuottaa palvelusi.

Nykyaikainen tapa tuottaa palvelut

Reaaliaikaista taloutta

Netvisorilla saat käyttöösi reaaliaikaisen näkymän yrityksen talouteen paikasta tai ajasta riippumatta. Sekä sinulle että asiakkaillesi.

Vaivatonta kommunikaatiota

Päivittäinen työ tehostuu kun tilitoimisto ja asiakas käyttävät samaa järjestelmää. Voit jakaa halutessasi oman työpöytäsi muiden kanssa ja neuvoa asiakasta miten he voivat tulkita liiketoimintansa reaaliaikaisia tunnuslukuja, kassavirtaa ja maksuvalmiutta.

Fiksumpaa työntekoa automaation avulla

Älä hukkaa aikaa tietojen näpyttelyyn vaan anna automaation hoitaa rutiinit. Automatiikka ja mobiiliskanneri korvaavat kuitit ja mapit ja aineistot siirtyy kirjanpitäjälle sähköisesti. Tämä vapauttaa aikaa tuottavammille palveluille.

Keskity poikkeamiin

Automaation ansiosta kirjanpitäjä voi keskittyä poikkeuksien hoitamiseen sen sijaan, että hän käyttäisi aikaa tietojen syöttömiseen. Yksi kirjanpitäjä voi ottaa vastuulleen useampia asiakkuuksia ja palvella samalla asiakkaitaan paremmin.

Automaation hyödyt on jo täällä

“Voin suositella Netvisoria kaikille käyttäjille ihan sen takia, että pääsee papereiden käsittelystä lähes kokonaan eroon. Kaikki aineisto kulkee sähköisesti järjestelmiin.” Tiina Raatikainen, Aldia Oy

Automaatio on täällä jo nyt

Automaatio tuo sujuvuutta työntekoon jo tälläkin hetkellä. Tiesitkö, että Netvisorissa jo 96 % kirjanpidon tositteista syntyy automaation avulla?

Sujuvaa tiedonkulkua

Nykypäiväinen ohjelmisto ohjaa tiedot automaattisesti eteenpäin, jolloin kirjanpito, budjetointi ja raportointi sekä tilinpäätös syntyvät lähes automaattisesti.

Reagoi vain poikkeamiin

Anna rutiinityöt automaation hoidettavaksi ja reagoi vain poikkeamiin. Seuraat niitä helposti esimerkiksi täsmäytysnäkymästä ja reagoit tarvittaessa.

Automaatiota sinun ehdoillasi

Netvisorin ostolaskuautomaatio on edistyksellinen prosessi, jossa käyttäjä määrittää säännöt ja automaatio hoitaa laskujen käsittelyn maksatukseen asti. Se myös muistuttaa tarvittavista toimenpiteistä.

Kaikki saman katon alta

Valitsemalla Netvisorin saat käyttöösi huippuluokan työkalut päivittäiseen työntekoon: taloushallintoon, johdon raportointiin, asiakkuuksien hallintaan ja henkilöstöhallintoon. Kaikki saumattomasti yhdestä järjestelmästä.

Netvisoria täydentää yli 120 ohjelmistokumppanin verkko ja 100 integroitua lisäpalvelua. Tämä takaa, että saat koottua kauttamme haluamasi ohjelmistokokonaisuuden.

Lue lisää marketplacesta

blog-nv-crm

automatisoitu_taloushallinto

Nykyaikainen palvelumalli

Palvele useampaa asiakasta pienemmillä resursseilla ja takaa työn jatkuva laatu. Kattavan ja tehokkaan palvelumallin avulla kumppanimme pystyvät tarjoamaan asiakkailleen erinomaista palvelua. Eri palvelutasoja käyttämällä varmistat aina kilpailukyisen ja tehokkaan toimintatavan.

Optimoi palvelumallisi asiakkaan mukaan

Hyvä palvelu tarkoittaa eri asioita eri asiakkaille. Netvisorissa määrittelet kullekin asiakkaalle sopivan palvelutason ja rytmityksen. Näin varmistat kilpailukykyisen ja tehokkaan toimintatavan. Tarjoa asiakkaallesi palvelua, jota he kaipaavat.

Seuraa palvelutason toteutumista reaaliajassa

Netvisorin avulla varmistat, että kaikki asiakkaalle luvatut palvelut on hoidettu valitun palvelutason mukaan. Tarvittaessa voit nopeasti reagoida asiakkaan aineiston virheisiin tai sen puuttumiseen.

Valvontanäkymä

Seuraa vastuullasi olevien asiakkaiden taloushallintoon ja verotukseen liittyviä palveluita kokonaisuutena.

Kirjanpidon kausivero- ja täsmäytysnäkymä

Tee, maksa ja lähetä viranomaisvelvoitteet tehokkaasti ja automaattisesti. Status päivittyy valvontanäkymään

Tiedotusnäkymä

Kirjanpitäjä seuraa tiedotusnäkymästä palvelutason mukaista päivittäistä, viikoittaista tai kuukausittaista palvelutasorytmiä. Tiedotusnäkymän avulla reagoit poikkeamiin nopeasti.

Palkanlaskennan valvonta- ja täsmäytysnäkymät

Seuraa palkanlaskentaprosessia ja reagoi puuttuviin tunti- ja matkakirjauksiin. Hoida maksut ja velvoitteet helposti automaation tukemana. Lopputulema siirtyy automaattisesti kirjanpitoon.

Nopea aloittaa ja helppo laajentaa

Netvisor kestää mukana vauhdissa silloin kun haluat edetä nopeasti. Käyttöönotto ei tarkoita raskaita ja aikasyöppöjä projekteja. Tuot uudet yrityksen Netvisoriin ja perustat järjestelmään ympäristöt sadoille asiakkaille jopa muutamissa minuuteissa. Yrityksen tietojen, kuten kirjanpidon, asiakastietojen, myyntilaskujen ja palkansaajien tuonti järjestelmään käyttöönoton yhteydessä tapahtuu lataamalla ne esimerkiksi excelistä suoraan Netvisoriin. Käyttöoikeuksien kopiointityökalulla kopioit helposti esimerkiksi lomatuuraajille kirjanpitäjän käyttöoikeudet.

Netvisor-tiimi huolehtii, että käyttäjät saavat kattavan koulutuksen ohjelman käyttöön. Tukenasi on lisäksi Netvisor koulutus- ja tukipalvelut, personoidut ryhmäkoulutukset ja Netvisor-sertifiointiin valmentavat koulutukset. Lue lisää koulutuksistamme

osallista_ihmiset_digitalisaation_luomiseksi

Verkoston voimaa

Visma Solutions Community on yhteisö, johon liittymällä voit jakaa asiantuntemustasi sekä verkostoitua muiden käyttäjien kanssa. Yhteisöstä löydät kaikki Netvisorin käyttöön liittyvät ajankohtaiset asiat, kuten ohjelmistoihimme liittyvät uutiset, tulevat koulutukset sekä materiaalipankin, joka on suunniteltu kumppaneidemme myynnin ja markkinoinnin tueksi.

“Netvisor on hyvä ohjelma isommille ja omatoimisille yhtiöille. Näiden yhtiöiden kirjanpitoa on mukava tehdä, koska materiaali on saatavilla sähköisesti, joten kirjanpitäjän kannalta on joustavaa, kun työntekopaikan ja –ajan voi määritellä joustavasti.” Anni Korhonen, Oy Tuokko Ltd

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä