Visma Netvisor

Valitse luotettava kumppani tilitoimistollesi

Netvisor-kumppanuus palkitsee ja vahvistaa tilitoimiston kilpailukykyä. 100% sähköinen pilvipalvelu sisältää kaiken, mitä tarvitset ensiluokkaisen palvelun tuottamiseksi.

Festum

Greenstep

rainmaker

talousverkko

azets

Nykyaikainen palvelumalli

Aina laadukasta ja nopeaa palvelua

Palvele useampaa asiakasta pienemmillä resursseilla ja takaa työn jatkuva laatu. Kattavan ja tehokkaan palvelumallin avulla kumppanimme pystyvät tarjoamaan asiakkailleen erinomaista palvelua. Eri palvelutasoja käyttämällä varmistat aina kilpailukykyisen ja tehokkaan toimintatavan.

Optimoi palvelumallisi asiakkaan mukaan

Hyvä palvelu tarkoittaa eri asioita eri asiakkaille. Netvisorissa määrittelet kullekin asiakkaalle sopivan palvelutason ja rytmityksen. Näin varmistat kilpailukykyisen ja tehokkaan toimintatavan. Tarjoa asiakkaallesi palvelua, jota he haluavat.

Palvelumalli tuo tehokkuutta

Netvisorin tehokas palvelumalli rakentuu ohjelmiston sisältämien toimintojen täysmittaiselle hyödyntämiselle. Kerromme mielellämme lisää palvelumallin eduista tilitoimistoille.

Talous reaaliajassa

Netvisorilla saat käyttöösi reaaliaikaisen näkymän yrityksen talouteen paikasta tai ajasta riippumatta. Sekä sinulle että asiakkaillesi.

Vaivatonta kommunikaatiota

Yhteiskäyttöinen järjestelmä tuo sujuvuutta. Voit jakaa halutessasi oman työpöytäsi muiden kanssa ja opastaa asiakasta reaaliaikaisten tunnuslukujen, kassavirran ja maksuvalmiuden kautta.

Lisää tehoa työhön

Anna automaation hoitaa rutiinit ja reagoi vain poikkeamiin. Yksi kirjanpitäjä voi ottaa vastuulleen useampia asiakkuuksia ja palvella samalla asiakkaitaan paremmin.

Selkeä hinnoittelu

Sopiva ratkaisu jokaiselle asiakkaalle

Olemme koonneet 6 valmista palvelupakettia, joista löytyy sopiva kokonaisuus niin pienen yrittäjän kuin suuren organisaation tarpeisiin. Netvisorin Light, Basic, Core, Professional, Premium ja Palkat-paketeista löydät aina juuri sopivan vaihtoehto kullekin asiakkalleesi.

Kaikki palvelupaketit sisältävät aina rajattoman määrän käyttäjiä ja ilmaiset mobiilisovellukset.

Uutta: Light-paketti pienimmille asiakkaille

Ei niin pientä asiakasta, etteikö kannattaisi sähköistää. Netvisorin uusi Light-paketti tuo sähköisen taloushallinnon edut myös pienten “mappiasiakkaiden” saataville vain 5 eurolla kuukaudessa. Saatavilla vain Netvisorin tilitoimistokumppaneilta.

Oma Netvisor

Ylivoimaisesti paras aloitus työpäivällesi

Uusi Oma Netvisor -yhteenvetonäkymä pitää kirjanpitäjän ja palkanlaskijan arjen järjestyksessä joka tilanteessa – olipa asiakaslistasi lyhyt tai pitkä.

Näet yhdellä silmäyksellä kaikki omat asiakkaasi ja toimenpiteitä odottavat tehtävät. Näkymän kätevät pikalinkit taas ohjaavat sinut suoraan eteenpäin sinne, missä työ tapahtuu. Lue lisää

oma netvisor

Visma Netvisor

Reaaliaikasta ja modernia taloushallintoa

Netvisor on reaaliaikaisen taloushallinnon suunnannäyttäjä ja kehitämme sitä jatkuvasti yhdessä tilitoimistojen ja yritysten kanssa. Proaktiivinen kehitystyö pitää huolen, että saat meiltä jatkossakin valmiit ratkaisut tulossa oleviin valtion ja verottajan digiuudituksiin.

Irti rutiineista

Markkinoiden korkein automaatioaste

97% automaatioaste

Netvisorin automaatio tehostaa jo kymmenien tuhansien yritysten taloushallintoa. Tiesitkö, että Netvisorissa esimerkiksi jo 97 % kirjanpidon tositteista syntyy automaation avulla?

Reagoi vain poikkeamiin

Anna rutiinityöt automaation hoidettavaksi ja reagoi vain poikkeamiin. Seuraat niitä helposti esimerkiksi täsmäytysnäkymästä ja reagoit vain, kun sille on tarvetta.

Sujuvaa tiedonkulkua

Nykypäiväinen ohjelmisto ohjaa tiedot automaattisesti eteenpäin, jolloin kirjanpito, budjetointi ja raportointi sekä tilinpäätös syntyvät lähes automaattisesti.

Automaatiota sinun ehdoillasi

Ostolaskuautomaatiossa käyttäjä määrittää säännöt ja automaatio hoitaa laskujen käsittelyn aina maksatukseen asti. Se myös muistuttaa tarvittavista toimenpiteistä.

Parhaat kumppanit

Kaikki saman katon alta

Valitsemalla Netvisorin saat käyttöösi huippuluokan työkalut jokapäiväiseen tekemiseen: kirjanpitoon, palkanlaskentaan, johdon raportointiin, asiakkuuksien hallintaan ja toiminnaohjaukseen. Kaikki saman katon alta.

Tutustu Netvisorin ominaisuuksiin

Netvisoria täydentää laaja ohjelmistokumppaneiden verkosto ja 200 valmiiksi integroitua lisäpalvelua. Tämä takaa, että saat koottua kauttamme haluamasi ohjelmistokokonaisuuden. Löydät lisäpalvelut ja kumppanimme Netvisor MarketPlacesta.

Vieraile Netvisor Marketplacessa

Vaivaton vaihto

Netvisoriin keskittäville tilitoimistoille maksuton avaimet käteen -paketti

Saat meiltä nyt veloituksetta avaimet käteen -paketin, jonka avulla pääset siirtymään sujuvasti uuden ohjelmiston käyttöön.

Hoidamme puolestasi mm. kirjanpitoaineiston ja tarvittavien rekisterien siirron. Lisäksi pakettiin kuuluu kattavat koulutukset, tuntuva tarjous sekä apua Netvisorin ammattilaisten apu myynnin ja markkinoinnin tueksi.

Tutustu avaimet käteen -paketin sisältöön

Helppo käyttöönotto

Nopea aloittaa ja helppo laajentaa

Netvisor kestää aina mukana vauhdissa ja myös käyttöönotto onnistuu sujuvasti ilman raskaita ja aikaavieviä projekteja.

  1. Tuot uuden yrityksen Netvisoriin ja perustat järjestelmään ympäristöt jopa sadoille asiakkaille muutamissa minuuteissa.
  2. Yrityksen tietojen, kuten kirjanpidon, asiakastietojen, myyntilaskujen ja palkansaajien tuonti järjestelmään käyttöönoton yhteydessä tapahtuu lataamalla ne esimerkiksi excelistä suoraan Netvisoriin.
  3. Käyttöoikeuksien kopiointityökalulla kopioit helposti esimerkiksi lomatuuraajille kirjanpitäjän käyttöoikeudet.

Kattavat koulutukset

Netvisor-tiimi huolehtii, että käyttäjät saavat kattavan koulutuksen ohjelman käyttöön. Tukenasi on lisäksi Netvisor koulutus- ja tukipalvelut, personoidut ryhmäkoulutukset ja Netvisor-sertifiointiin valmentavat koulutukset.

Verkoston tuki

Visma Solutions Community on yhteisö, johon liittymällä voit jakaa asiantuntemustasi sekä verkostoitua muiden käyttäjien kanssa. Yhteisöstä löydät kaikki Netvisorin käyttöön liittyvät ajankohtaiset asiat, kuten ohjelmistoihimme liittyvät uutiset, tulevat koulutukset sekä materiaalipankin, joka on suunniteltu kumppaneidemme myynnin ja markkinoinnin tueksi.

Haluaisitko kuulla lisää?

Keskustelemme mielellämme Netvisorin eduista tilitoimistoille! Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä pian.