visma netvisor tilitoimistoille

Valitse luotettava kumppani

Netvisor-kumppanuus palkitsee ja vahvistaa tilitoimiston kilpailukykyä. 100% sähköinen pilvipalvelu sisältää kaiken, mitä tarvitset ensiluokkaisen palvelun tuottamiseksi.

Pyydä lisätietoa kumppanuudesta

Festum

Greenstep

Angelma Mäkelä

Rainmaker

Talousverkko

Azets

avaimet käteen -paketti

Vaivaton vaihto Netvisoriin

Saat meiltä nyt veloituksetta avaimet käteen -paketin, jonka avulla pääset siirtymään sujuvasti uuden ohjelmiston käyttöön.

Hoidamme puolestasi mm. kirjanpitoaineiston ja tarvittavien rekisterien siirron. Lisäksi pakettiin kuuluu kattavat koulutukset, tuntuva tarjous sekä apua Netvisorin ammattilaisten apu myynnin ja markkinoinnin tueksi.

Tutustu avaimet käteen -paketin sisältöön

oma netvisor

Tilitoimiston parempi arki

Tilitoimistot voivat hyvin silloin kun työntekijät voivat hyvin. Netvisorin uudet Oma Netvisor -näkymät pitävät kirjanpitäjän ja palkanlaskijan arjen järjestyksessä joka tilanteessa – olipa asiakaslistasi lyhyt tai pitkä.

Näet yhdestä ja samasta näkymästä kaikki omat asiakkaasi ja toimenpiteitä odottavat tehtävät. Kätevät pikalinkit taas ohjaavat sinut suoraan eteenpäin sinne, missä työ tapahtuu. Saat myös täysin uudenlaista dataa, jonka avulla rakennat tulevista työpäivistäsi vieläkin parempia.

Kurkista sisään uusiin näkymiin, joiden avulla sinäkin voit säästää tuhansia klikkauksia joka kuukausi.

Lue lisää ohjelmiston eduista

netvisor-raketti

Irti rutiineista

Markkinoiden korkein automaatioaste

netvisor-automaatio

97 % automaatioaste

Automaatio on mukana työnteossa jo tälläkin hetkellä. Tiesitkö, että Netvisorissa jo 97 % kirjanpidon tositteista syntyy automaation avulla?

Reagoi vain poikkeamiin

Anna rutiinityöt automaation hoidettavaksi ja reagoi vain poikkeamiin. Seuraat niitä helposti esimerkiksi täsmäytysnäkymästä ja reagoit vain, kun sille on tarvetta.

Sujuvaa tiedonkulkua

Nykypäiväinen ohjelmisto ohjaa tiedot automaattisesti eteenpäin, jolloin kirjanpito, budjetointi ja raportointi sekä tilinpäätös syntyvät lähes automaattisesti.

Automaatiota sinun ehdoillasi

Ostolaskuautomaatiossa käyttäjä määrittää säännöt ja automaatio hoitaa laskujen käsittelyn aina maksatukseen asti. Se myös muistuttaa tarvittavista toimenpiteistä.

Visma Netvisor

Reaaliaikaiseen ja moderniin taloushallintoon

Netvisor on reaaliaikaisen taloushallinnon suunnannäyttäjä ja kehitämme sitä jatkuvasti yhdessä tilitoimistojen ja yritysten kanssa. Proaktiivinen kehitystyö pitää huolen, että saat meiltä jatkossakin valmiit ratkaisut tulossa oleviin valtion ja verottajan digiuudituksiin.

netvisor-reaaliaikainen

Reaaliaikaista taloutta

Netvisorilla saat käyttöösi reaaliaikaisen näkymän yrityksen talouteen paikasta tai ajasta riippumatta. Sekä sinulle että asiakkaillesi.

netvisor-tilitoimisto-automaatio

Hyödynnä automaatiota

Ei tietojen näpyttelyä. Automatiikka ja mobiiliskanneri korvaavat kuitit ja mapit, ja aineistot siirtyvät kirjanpitäjälle sähköisesti.

netvisor-tilitoimisto-reaaliaikaisuus

Vaivatonta kommunikaatiota

Yhteiskäyttöinen järjestelmä tuo sujuvuutta. Voit jakaa halutessasi oman työpöytäsi muiden kanssa ja opastaa asiakasta reaaliaikaisten tunnuslukujen, kassavirran ja maksuvalmiuden kautta.

netvisor-tilitoimisto-palvelu

Lisää tehoa työhön

Anna automaation hoitaa rutiinit ja reagoi vain poikkeamiin. Yksi kirjanpitäjä voi ottaa vastuulleen useampia asiakkuuksia ja palvella samalla asiakkaitaan paremmin.

netvisor-tilitoimisto-automaatio

Huipputyökalut ja kumppanit

Kaikki saman katon alta

Valitsemalla Netvisorin saat käyttöösi huippuluokan työkalut jokapäiväiseen tekemiseen: kirjanpitoon, palkanlaskentaan, johdon raportointiin, asiakkuuksien hallintaan ja toiminnaohjaukseen. Kaikki saman katon alta.

Tutustu Netvisorin ominaisuuksiin

Netvisoria täydentää yli 120 ohjelmistokumppanin verkko ja 100 integroitua lisäpalvelua. Tämä takaa, että saat koottua kauttamme haluamasi ohjelmistokokonaisuuden. Löydät lisäpalvelut ja kumppanimme Netvisor MarketPlacesta.

Vieraile MarketPlacessa

Keskitä ja kasva

Hallitusti uuteen ohjelmistoon

Asiakkaiden siirto uuteen järjestelmään on merkittävä muutos. Siksi meillä on valmis ratkaisu, jonka avulla siirrät asiakkaasi Netvisoriin suunnitelmallisesti ja aikataulussa.

Samalla varmistamme, että saat keskittämisestä lisätehoa omaan palveluntuotantoon ja liiketoimintaan.

Jätä meille viesti, niin kerromme mielellämme lisää!

Netvisor tarjoaa kattavimma kumppanuuden tilitoimistoille.

kestävää kasvua

Ylivoimaisesti nopeinta kasvua

Netvisor-kumppaneiden liikevaihto kasvaa keskimäärin jopa 5 x enemmän* kuin muiden tilitoimistojen? Tule kumppaniksemme ja aloita liikevaihtosi kasvattaminen ohjelmistokaupan kautta. Hyödynnä tuntuva jälleenmyyntipalkkio, kasvubonus ja muut palkitsevat kumppanuusedut.

*Netvisor-tilitoimistojen liikevaihdon keskimääräinen kasvu (5%) verrattuna muiden tilitoimistojen liikevaihdon kasvuun (1%). Lähde: Asiakastieto

Laatu ja tehokkuus

Ylivoimaisesti nopeinta palvelua

Aina laadukas palvelu

Palvele useampaa asiakasta pienemmillä resursseilla ja takaa työn jatkuva laatu. Kattavan ja tehokkaan palvelumallin avulla kumppanimme pystyvät tarjoamaan asiakkailleen erinomaista palvelua. Eri palvelutasoja käyttämällä varmistat aina kilpailukykyisen ja tehokkaan toimintatavan.

Optimoi palvelumallisi asiakkaan mukaan

Hyvä palvelu tarkoittaa eri asioita eri asiakkaille. Netvisorissa määrittelet kullekin asiakkaalle sopivan palvelutason ja rytmityksen. Näin varmistat kilpailukykyisen ja tehokkaan toimintatavan. Tarjoa asiakkaallesi palvelua, jota he haluavat.

Palvelumalli tuo tehokkuutta

Netvisorin tehokas palvelumalli rakentuu ohjelmiston sisältämien toimintojen täysmittaiselle hyödyntämiselle. Kerromme mielellämme lisää palvelumallin eduista tilitoimistoille.

Tehoa ja nopeutta fiksulla palvelumallilla

netvisor-palvelu

Kestää vauhdissa

Sujuva käyttöönotto

Nopea aloittaa ja helppo laajentaa. Netvisor kestää mukana vauhdissa silloin kun haluat nopeasti eteenpäin. Käyttöönotto ei tarkoita raskaita ja aikaavieviä projekteja.

  • Tuot uuden yrityksen Netvisoriin ja perustat järjestelmään ympäristöt jopa sadoille asiakkaille muutamissa minuuteissa.
  • Yrityksen tietojen, kuten kirjanpidon, asiakastietojen, myyntilaskujen ja palkansaajien tuonti järjestelmään käyttöönoton yhteydessä tapahtuu lataamalla ne esimerkiksi excelistä suoraan Netvisoriin.
  • Käyttöoikeuksien kopiointityökalulla kopioit helposti esimerkiksi lomatuuraajille kirjanpitäjän käyttöoikeudet.

Koulutukset

Netvisor-tiimi huolehtii, että käyttäjät saavat kattavan koulutuksen ohjelman käyttöön. Tukenasi on lisäksi Netvisor koulutus- ja tukipalvelut, personoidut ryhmäkoulutukset ja Netvisor-sertifiointiin valmentavat koulutukset.

Tutustu koulutustarjontaan

Verkoston voimaa

Visma Solutions Community on yhteisö, johon liittymällä voit jakaa asiantuntemustasi sekä verkostoitua muiden käyttäjien kanssa. Yhteisöstä löydät kaikki Netvisorin käyttöön liittyvät ajankohtaiset asiat, kuten ohjelmistoihimme liittyvät uutiset, tulevat koulutukset sekä materiaalipankin, joka on suunniteltu kumppaneidemme myynnin ja markkinoinnin tueksi.

Tutustu Communityyn

Haluaisitko kuulla lisää?

Keskustelemme mielellämme Netvisorin eduista tilitoimistoille! Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä pian.