Parasta tilitoimistoille

Netvisor on markkinoiden paras taloushallinnon pilvipalvelu tilitoimistoille. Alusta alkaen tilitoimistojen käyttöön suunniteltu ja eri kokoisten yritysten tarpeisiin muokkautuva Netvisor palvelee asiakkaitasi ja tilitoimistoasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Pilvipalvelu tilitoimiston automatisoituun taloushallintoon

Visma Netvisor on palvelu, joka skaalautuu yrityksen tarpeisiin. Kaikki tilitoimistosi tarvitsemat  palvelut ovat saatavissa yhdestä järjestelmästä. Tieto kulkee reaaliaikaisesti palveluosioiden välillä ja tieto on käytettävissä asetettujen käyttäjäroolien mukaisesti.

 

Saumaton taloushallinto

Netvisorilla tilitoimisto saa käyttöönsä työkalut taloushallintoon, johdon raportointiin, asiakkuuksien hallintaan ja henkilöstöhallintaan – kaikki saumattomasti yhdestä järjestelmästä.

Automatisoidut prosessit vapauttavat aikaasi asiantuntijatyöhön, mahdollistavat talouden reaaliaikasen seurannan ja tukevat joustavaa yhteistyötä asiakkaasi kanssa. Selainkäyttöinen Netvisor ei sido sinua toimistolle vaan voit tehdä töitä vaikka asiakaskäynnin yhteydessä.

 

Parempi asiakaskokemus

Yhteiskäyttöisellä palvelulla jaat halutessasi työpöydän asiakkaasi kanssa. Asiakas voi myös itse katsoa reaaliajassa liiketoimintansa tunnusluvut, yrityksen kassavirran ja maksuvalmiuden.

Netvisorissa on paljon ominaisuuksia, jotka helpottavat asiakkaasi arkea, kuten eri mobiilisovelluksia kuittiskannerista työajankirjaamiseen.

nv-kumppanuus-referenssikuva

20 000 suomalaista yritystä ja 500 tilitoimistoa on valinnut
Netvisorin liiketoiminnan kasvun pohjaksi.

Netvisor on paras kumppani tilitoimistoille

Ihan totta. Katso video, niin tiedät miksi.

Netvisor on paras kumppani tilitoimistoille

Tilitoimistokumppanuus pähkinänkuoressa

Kumppanuus tarjoaa kumppaneillemme konkreettista ja mitattavaa liiketaloudellista hyötyä ja kilpailuetua.

  • 4 kumppanitasoa
  • 28 konkreettista etua
  • Rahallinen palkkio kasvusta
  • Tukea myyntiin ja markkinointiin
  • Maksuton tuotetuki
  • Kattavat koulutukset
  • Netvisor-palvelu maksutta käyttöön

Netvisorin tilitoimistokumppanuus tuo monia hyötyjä tilitoimistoille

Lisäarvoa Netvisor-ohjelmistokumppaneista

Netvisor MarketPlacesta löydät valmiiksi Netvisoriin integroidut ohjelmistot, palvelut ja ratkaisut eri toimialojen tarpeisiin. MarketPlace on myös yksi keino tavoittaa uusia asiakkuuksia, luoda kilpailuetua ja löytää parhaat ratkaisut asiakaskunnalle.

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti