Parempi suorituskyky ja nopeampi reagointi

Liiketoimintaympäristöt muuttuvat nopeasti. Pysy ajan tasalla muutosten vaikutuksista.

Toiminnanohjausjärjestelmä pk-yrityksille

Älä johda yrityksesi liiketoimintaa ilman reaaliaikaista tilannetietoa. Saat tiedot taloudesta, eri toiminnoista ja henkilöstöstä yhteen paikkaan. Dashboardit kokoavat sinulle tärkeimmät luvut ja analyysit suoraan eri toimintojen avausnäkymiin.

netvisor-myynnin_dashboard_screenshot

Ohjaa tiedolla ja reagoi

Maksimoi hyödyt ja minimoi vahingot. Saat nopeasti tiedon muutoksista, trendeistä sekä avainluvuista. Reagoi ajoissa ja tee oikeita päätöksiä.

Tunne asiakkaasi

Pidä asiakastiedot ja viestintä yhdessä paikassa. Lähetä tarjoukset, tilausvahvistukset sekä laskuta asiakkaita. Näe helposti kannattavimmat ja kannattamattomat asiakkaasi.

Hallitse tehtävät

Tarkasta tehtävät ja niiden eteneminen vaiheittain yhdellä silmäyksellä – sinun on helppo analysoida toimintaa. Tehtävien siirto laskutukseen ja kirjanpitoon onnistuu vaivattomasti.

Tehosta myyntiä

Kuka myyjistäsi myy eniten, mikä tuote tai tuoteryhmä on kannattavin, mistä asiakkaasi eivät ole valmiita maksamaan? Tee myynnistäsi tehokkaampaa ja paranna kannattavuutta.

Valmiit yhteydet: tuotanto-, logistiikka- ja toiminnanohjausjärjestelmät

Kun tarvitset lisää ominaisuuksia, Netvisor on valmiiksi integroitu lukuisiin järjestelmiin.

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä