Suosittelen Netvisoria, koska se on yksistään jo niin älyttömän hyvä ohjelma. Käytön myötä olen oppinut sen, että mitä enemmän sitä käyttää, sitä paremmin sen osaat ja sitä paremmin se tuottaa sekä itselle että asiakkaille.

Minna Täppinen, Angelma ja Mäkelä Oy

Paras kumppani tilitoimistoille

Kumppanuusmallimme on rakennettu tuottamaan kilpailukykyä, tukemaan kasvua ja uusasiakashankintaa sekä auttamaan työn ohjaamisessa ja tehokkuudessa. Jo 500 tilitoimistoa on valinnut tuotteemme liiketoimintansa kasvun pohjaksi.

saasta_aikaa_netvisorilla

Saa enemmän irti työpäivästäsi

Automatisoimalla rutiinityöt vähennät virheitä, tehostat työtäsi ja käytät aikaasi tehokkaammin. Netvisorissa palvelet useampaa asiakasta entistä laadukkaammin ja nopeammin.

integraatiot_kauppapaikasta

Tuota parempia
palveluita

Tarjoa asiakkaillesi lisäpalveluita, jotka perustuvat Netvisorin raportointiin tai tuotteista asiakkaillesi sopivat toimialaratkaisut, jotka ovat valmiina ja integroitavissa.

tuki_myynnille

Luo parempi
asiakaskokemus

Yhteiskäyttöinen Netvisor mahdollistaa paremman asiakaskokemuksen. Asiakas näkee itse reaaliaikaisesti kaikki liiketoimintansa tunnusluvut, kassavirran ja maksuvalmiuden.

liiketoiminnan_avainluvut

Tue asiakkaasi menestystä

Valmiiden palvelumallien avulla palvelet asiakkaita heille parhaiten sopivan palvelu- ja automaatiotason mukaan. Netvisorissa voit seurata palveluita kokonaisuutena ja reagoida poikkeamiin nopeasti.

asiantuntijayritysten_toiminnanohjaus

Hyödynnä valmista verkostoa

Verkostostamme löytyy jo yli 100 integroitua lisäarvopalvelua. Kasvatamme kumppaniverkostoamme jatkuvasti ohjelmistoilla, jotka tuottavat lisärvoa sekä sinulle että asiakkaillesi.

reaaliaikainen-taloushallinnon-pilvipalvelu

Kasva tavoitteidesi mukaisesti

Mitkä ovat tilitoimistosi kasvutavoitteet? Missä haluat olla parin vuoden päästä? Oma kumppanivastaava, yhteinen kasvustrategia ja saavutettavat virstanpylväät auttavat sinua saamaan haluamasi. Me annamme sinulle työkalut ja tuen tilitoimistosi menestykseen.

Netvisorilla on jo 500 tilitoimistokumppania.

Rahanarvoisia etuja

Netvisor Partner -kumppanuus rakentuu konkreettisista eduista, joilla on suora vaikutus tilitoimistosi kilpailukykyyn. Kumppanimalli tukee tilitoimistosi menestystä ja antaa käyttöön työkalut, joilla autat omia asiakkaitasi menestymään.

Kumppanuusmallimme on rakennettu tuottamaan kilpailukykyä tilitoimistomarkkinoilla, tukemaan kasvussa ja uusiasiakashankinnassa sekä auttamaan työn ohjaamisessa ja tehokkuudessa.

 • Taloushallinnon rutiinien automatisointi
 • Yhteiskäyttöiset työkalut
 • Koulutuspaketit uusille kumppaneille
 • Jatkuva koulutus nykykumppaneille
 • Työkalut omaan työnohjaukseen
 • Asiantuntijayhteisö
 • Yksilöity kasvustrategia
 • Palkkio kasvusta (€)

 

love_your_work_icon

Lisää tehoa koulutuksista

Kasvata tuoteosaamistasi hyödyntämällä tuotekoulutuksia ja verkkokoulutusmateriaaleja. Netvisorin koulutustiimi järjestää koulutuksia ympäri vuoden. Koulutuksissa on mukana sekä maksuttomia tilitoimistokoulutuksia että maksullisia Netvisor-koulutuksia. Katso kaikki koulutukset tästä.

Tilitoimistokumppaneillemme tarjoamme myös mahdollisuuden sertifioitua eri Netvisor-tuoteosioihin. Sertifioidut kumppanimme nauttivat kumppanimallimme mukaisista laajennetuista etuuksista.

Verkostoituminen ei ole koskaan ollut näin helppoa

Asiantuntijayhteisö

Visma Solutions Community on yhteisö, johon liittymällä voit jakaa asiantuntemustasi sekä verkostoitua muiden käyttäjien kanssa.
Yhteisöstä löydät kaikki ajankohtaiset asiat, kuten ohjelmistoihimme liittyvät uutiset, tulevat koulutukset sekä materiaalipankin, joka on suunniteltu kumppaneidemme myynnin ja markkinoinnin tueksi.

Ohjelmistokumppanit

Ohjelmistokumppaniverkostoomme kuuluu yli 120 kumppania ja yli 100 integroitua lisäarvopalvelua. Ohjelmistokumppaneiden tarjonta kattaa mm. Integraatiot eri järjestelmien välillä, toimialakohtaiset ratkaisut ja mobiilisovellukset. Ohjelmistokumppaneihimme pääset tutustumaan Netvisor MarketPlacessa.

Palvelumalli - kannattava tapa toimia

Kattavan ja tehokkaan palvelumallin avulla kumppanimme pystyvät tarjoamaan asiakkailleen laadukasta ja hyvää palvelua. Eri palvelutasoja käyttämällä varmistetaan kilpailukykyinen ja tehokas toimintatapa.

 • Palvele useampaa asiakasta pienemmillä resursseilla
 • Takaa laatu jokaiselle asiakkaalle
 • Tarjoa asiakkaalle hänelle sopiva palvelutaso, rytmitys ja reaaliaikaisuus
 • Reagoi poikkeamiin nopeammin

 

osallista_ihmiset_digitalisaation_luomiseksi

 

netvisor-tilitoimistokumppanuus

Vaihda Netvisoriin

Toteuta nyt ohjelmiston vaihto ohjatun siirtoprojektin avulla ja siirry reaaliaikaseen palvelumallin tuottamiseen.  Tuotteistettu malli takaa laadukkaan ohjelmistovaihdon lisäksi tukea koulutuksiin, myyntiin ja markkinointiin sekä tilitoimiston palvelumallin uudistamiseen.

 • Yhteistyössä aikataulutettu ja suunniteltu projekti
 • Hyödynnä toimialaosaamisemme ja parhaat käytännöt
 • Autamme ja tuemme sinua saavuttamaan projektille asetetut tavoitteet

 

Johdolle:

Asiakasanalyysin avulla tunnistat potentiaalisimmat asiakkaasi palvelumalleittain. Analyysi toimii sekä osana liiketoiminnan mallintamista että pohjatietona eri mittareiden asettamiselle.

Henkilöstölle:

Netvisor-tiimi huolehtii kattavasta koulutuksesta koko tilitoimiston henkilöstölle. Tarjolla on useita eri koulutustapoja ryhmäkoulutuksista personoituihin koulutuksiin.

Asiakkaalle:

Tarjoa entistä parempaa palvelua huomioiden asiakkaan liiketoiminnan tarpeet. Helpot ja laadukkaat käyttöönotot eivät vaadi alkuinvestointeja asiakkaaltasi.

Haluatko tietää mitä tilitoimistokumppanimme
ovat meistä mieltä?

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti