logo-Artboard 3

Kasvua ja kilpailukykyä

Netvisor-kumppanuus tilitoimistoille

Haluamme, että kumppanimme menestyvät. Valitsemalla Netvisorin saat käyttöösi markkinoiden edistyneimmän taloushallinto-ohjelman, sisäänpääsyn koulutusohjelmiin sekä palkitseviin kumppanietuihin.

Palkitseva kumppanuus

Netvisor-kumppanuus on paljon enemmän kuin ohjelmistovalinta. Kumppanina saat käyttöösi markkinoiden edistyneimmät tuotteet päivittäisen työn tekemiseen, toiminnan ohjaamiseen sekä palvelumallin, joka nostaa työn tehokkuuden huippuunsa. Joka päivä.

Lataa kumppanuusetutaulukko

Markkinoiden parhaat ohjelmistot tilitoimistokäyttöön. Netvisor jopa ilmaiseksi.

Kasvata liikevaihtoa ohjelmistokaupan kautta. Hyödynnä tuntuva jälleenmyyntipalkkio ja kasvubonus.

Jälleenlaskutustyökalu, jolla laskutat vaivattomasti omien asiakkaidesi Netvisor-ohjelmistomaksun.

Kattava Netvisor-käyttökoulutus henkilöstölle ja mahdollisuus sertifioitua Netvisor-osaajaksi.

Tukea ja koulutusta tilitoimiston palveluiden myyntiin, markkinointiin ja referenssituotantoon.

Maksuttomat tukikanavat kumppaneille. Asiantuntijamme ovat aina tavoitettavissa chatissa, sähköpostilla tai puhelimitse.

Tehokkaat ohjelmat liiketoiminnan ja oman osaamisen kehittämiseen

Tilitoimistoala käy läpi murrosta ja autamme kumppaneitamme selviämään siitä voittajina. Netvisor-kumppanina sinulle avautuu sisäänpääsy alan tehokkaimpiin koulutuksiin, joissa nostat yrityksesi suorituskyvyn uudelle tasolle.

Kasvu- ja keskittämisohjelma

Rakenna itsellesi toimivampi arki. Keskitä 100 % asiakkaista Netvisoriin ja päivitä yrityksesi toimintamallit. Valmiit koulutuskokonaisuutemme tarjoavat pienryhmän tuen sekä ohjatun ympäristön hallituille ja toimiville kehitystoimille.

Visma Solutions Academy

Haluatko kehittää taitojasi omaan tahtiisi? Solutions Academy on auki 24/7 ja voit opiskella silloin kun sinulle parhaiten sopii. Visma Solutions Academy sisältää yli 20 valmista kurssia, joissa kouluttaudut Netvisorin tehokäyttäjäksi ja voit sertifioitua tuoteosaajaksi.