Kasvua ja kilpailukykyä Netvisor kumppanina

Haluamme nähdä kumppaneidemme menestyvän. Valitsemalla meidät saat käyttöösi markkinoiden edistyneemmän taloushallinto-ohjelman, mutta myös lukuisia muita etuja ja todistetusti toimivat keinot oman toiminnan kehittämiseen.

Netvisor-kumppanuus kannattaa

Kumppanuusmallimme on rakennettu tuottamaan kilpailukykyä, tukemaan kasvua ja uusasiakashankintaa sekä auttamaan työn ohjaamisessa ja tehokkuudessa. Netvisor-kumppanuus tarkoittaa muun muussa seuraavia etuja:

  • Saat käyttöösi markkinoiden parhaat tuotteet tilitoimistokäyttöön, Netvisorin jopa ilmaiseksi.
  • 3 kumppanitasoa + 28 konkreettista etua
  • Uusi tapa ansaita, sillä pääset mukaan ohjelmistokauppaan
  • 2 jälleenmyyntimallia; tilitoimistolaskutus- ja suoralaskutusmalli
  • Paranna tilitoimistosi tuottavuutta ja tehokkuutta, ja kasvata asiakasmäärää ja kilpailukykyä

Autamme Netvisor-kumppaneitamme oman toiminnan hiomisessa huippukuntoon:

  • Kattava henkilökunnan koulutus Netvisorin käyttöön
  • Tukea ja koulutusta palveluiden myyntiin ja markkinointiin
  • Parhaat palvelut liiketoiminnan kehittämiselle ja palvelutuotannon uudistamiselle

uutta-kasvuavauhtia-tilitoimistoille-netvisorilla

Jo 500 tilitoimistoa on valinnut tuotteemme liiketoimintansa kasvun pohjaksi.

“Nyt meille jää aikaa antaa yrityksen liiketoimintaan liittyviä neuvoja ja vinkkejä, joita asiakkaamme pystyvät hyödyntämään toiminnan kehityksessä.”
Tore Teir, Greenstep

“Osaavasta tilitoimistosta yritys saa parhaimmillaan loistavan kumppanin taloudellisen päätöksenteon tueksi. Tällöin on tärkeä työkalujen lisäksi panostaa henkilöiden osaamiseen ja taitoon kommunikoida erilaisten ihmisten kanssa.”
Meri Väinölä, Oy Tuokko Ltd

“Lähdimme kumppaniksi, koska aidosti sähköinen taloushallinto palvelee asiakkaidemme tarpeita parhaiten. Yhteistyö toimii.”
Birgitta Jaakkola, Bigge

greenstep-netvisor-kumppani

Hallittuja uudistuksia kasvuohjelmalla

Tilitoimistoala käy läpi murrosta. Kasvuohjelmamme tarjoaa valmiit ratkaisut tilitoimistoille, jotka haluavat selvitä voittajina, eivätkä jäädä paikoilleen. Loimme tehokkaan kasvuohjelman, joka vastaa kumppaneidemme erilaisiin lähtötilanteisiin ja tavoitteisiin. Ohjelmissa pureudutaan tilitoimiston kapasiteetin ja kannattavuuden hallintaan yhdessä Visma Solutionsin asiantuntijoiden kanssa.

taloushallinto

Keskitä 100% asiakkaista Netvisoriin

Sujuvampaa ja tehokkaampaa arkea keskittämällä. Kasvuohjelmassamme tilitoimisto päivittää omat sisäiset toimintamallinsa vastaamaan nykypäivän reaaliaikaista palveluntarjontaa. Uudistus viedään läpi valmiiksi rakennetun, pitkälle hiotun ja aikataulutetun ohjelman kautta, joka sisältää myös kaikki tarvittavat työkalut.

Kasvuohjelman rakenteessa ja sisällössä on huomioitu tilitoimistojen erilaiset lähtötilanteet, ja ohjelma voidaan toteuttaa kahdella hiukan erilaisella painopisteellä riippuen siitä, onko kyseessä 1-4 henkilön vai yli 5 henkilön tilitoimisto.

sales

Uudista liiketoimintamallisi

Uusi Tilitoimiston Kasvuohjelma tarjoaa valmiin rakenteen, jonka pohjalta tilitoimisto voi tehdä hallittuja ja ohjattuja muutoksia. 12 kuukautta kestävä tehovalmennus keskittyy seuraaviin aiheisiin:
– Tulos – nopeasti tuloksia viivan alle.
– Resurssien älykäs hyödyntäminen
– Markkinoita nopeampi kasvu

Kasvuohjelman kesto on 12 kk ja sen vetäjinä toimivat Visma Solutionsin kokeneet asiantuntijat. Ohjelmaan sisältyy kuukausitaiset tapaamiset nimetyn projektipäällikön kanssa ja 3 ryhmävalmennusta. Tutustu kasvuohjelman sisältöön >>

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä