Visma Netvisor Blog

Kategoriat

Aiheet

blogit

Myynnin esteet ja niiden poistaminen

Myynnin esteet liittyvät usein tunneasioihin. Luottamuksen puute on yksi suurimmista myynnin esteistä. Toinen on arvon tuottaminen. Jos et kuuntele asiakasta ja siten selvitä hänen todellisia tarpeitaan, et myöskään pysty tarjoamaan hänelle sellaista arvoa, josta hän on valmis maksamaan.

Lue lisää
blogit

Miten varmistetaan oikea ja riittävä kuva tilinpäätöksessä?

Tilinpäätöksen laatimisen tärkein periaate on antaa oikea ja riittävä kuva yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Marja-Liisa Lohtander antaa muutaman vinkin, miten kirjanpitäjä voi varmistaa, että asiakkaan tilinpäätöksessä varmasti on annettu oikea ja riittävä kuva?

Lue lisää
blogit

Tekoälyn käytön etiikka ja arvot liiketoiminnassa

Olemme kenties ensimmäisen kerran ihmiskunnan historiassa tilanteessa, jossa koneet tekevät päätöksiä näennäisen itsenäisesti. Keskustelu tekoälyn käytön etiikasta on käynnistettävä viimeistään nyt.

Lue lisää
kumppanit

Integraatiot palveluna – pk-yritysten unelma?

Automaation lisääminen yrityksen toimintaan voidaan hoitaa monella tavalla. 90%:ssa tapauksista suoraviivaiset integraatiopalvelut on oikea valinta.

Lue lisää
blogit

Yrittäjän vuodenvaihde – mikä muuttui?

Uusia lakeja ja direktiivejä. Päivärahojen, kilometrikorvausten, sosiaaliturvamaksujen, työsuhde-etujen jne. muutoksia. Tilinpäätökseen tarvittavat dokumentit. Yrittäjän vuodenvaihteeseen liittyy kaikenlaista uutta ja vanhaa muistettavaa.

Lue lisää
blogit

Ennakoi verotusta läpi vuoden

Verot on aina kannattanut maksaa ajallaan. Ennakkoverotuksen muutoksen myötä niiden kanssa kannattaa olla entistä tarkempi, sillä nyt verottaja perii entistä aikaisemmin korkoja maksamattomista ennakoista.

Lue lisää
blogit

Netvisor vuonna 2019

Tänä vuonna Netvisorin tuotekehitys keskittyy käytettävyyden parantamiseen ja mobiilipalveluiden kehittämiseen. Asiakkaat pääsevät entistä enemmän vaikuttamaan ohjelmiston uudistamiseen.

Lue lisää
blogit

CHECK-LIST – VUODEN 2018 TILINPÄÄTÖS

Kuluneen vuoden tarkastelu auttaa näkemään, mitä tehtiin oikein ja missä on korjaamisen varaa. Näin kannattaa toimia myös yrityksen tilinpäätöstä tehdessä. Muistilista helpottaa tilinpäätöksen laatimista.

Lue lisää
blogit

Verosuunnittelu kannattaa

Jotta yritystoiminnasta saa parhaan mahdollisen hyödyn, kannattaa osakkaiden tehdä verosuunnitelma mahdollisimman pitkälle tulevaisuuteen. Sen avulla saadaan tulot optimoitua ja verorasite minimoitua.

Lue lisää
blogit

Tilitoimistojen kulta-aika on nyt – ota siitä kaikki irti

Tilitoimistoissa on nyt kaikki mahdollisuudet kasvattaa tuottoja ja laajentaa toimintaa. Se riippuu oikeastaan vain omistajien tahdosta. Nyt on myös erinomainen hetki luopua tilitoimistobisneksestään, sillä isoilla tilitoimistoilla on ostohousut jalassa.

Lue lisää
blogit

Miten perinnällä voi tukea hyvää asiakaskokemusta?

Perintä on perinteisesti sekä yritykselle että asiakkaalle ikävä asia. Negatiivisia kokemuksia voi kuitenkin hälventää hoitamalla sen fiksusti. Lue blogista vinkit asiakasystävälliseen perintään.

Lue lisää
blogit

Asiakaskokemuksen parantaminen on koko yrityksen vastuulla

Asiakaskokemus on muutakin kuin hymy ja hyvin toimiva asiakaspalvelupuhelin. Asiakaskokemukseen vaikuttavat niin mainokset, nettisivut, tuote kuin yrityksen logistiikkakin. Eli se on jokaisen työntekijän vastuulla.

Lue lisää
blogit

Urheiluseuran talous järjestykseen

Urheiluseuran taloushallinto on usein yhden ihmisen harteilla. Näin ei tarvitse olla. Sähköisen taloushallinto-ohjelmiston avulla koko hallitus voi seurata talouslukuja ajantasaisesti ja vaikuttaa talouden hallintaan.

Lue lisää
asiakkaat

Eazybreak-Netvisor -integraatio automatisoi henkilöstöetujen hallinnoinnin

Kännykällä maksaminen on jo tätä päivää monessa asiassa. Erityisen kätevää on lounaan maksaminen mobiiliapplikaatiolla, kun se lisäksi vielä helpottaa merkittävästi yrityksen hallinnollista taakkaa. Katso, miten Eazybreak-Netvisor -integraatio on vähentänyt hallinnon töitä United Foundersilla.

Lue lisää
blogit

Yhä useammat lait vaikuttavat yrittäjän arkeen

Yrittäjiä koskeva lainsäädäntö on muuttunut tänä vuonna merkittävästi ja vielä monia lakimuutoksia on eduskunnassa käsittelyssä. Blogissa kerromme, mitä muutokset tarkoittavat yrittäjän arjessa?

Lue lisää
blogit

Kirjanpitoaineiston turvallinen arkistointi ja säilytys

Laki määrää, että kirjanpitoaineistot on säilytettävä kymmenen vuotta. Säilytettävien dokumenttien määrä on huikea, joten miksi et valitsisi helpointa ja tietoturvallisinta tapaa säilöä niitä?

Lue lisää
blogit kumppanit

OP Laskulaina – yritysluotto, joka tukee yrityksen kasvua

Tämä on ensimmäinen osa Älykäs Taloushallinto -blogisarjaamme. Sarjassa esittelemme aikaa ja rahaa säästäviä, automaatioon pohjautuvia tapoja hoitaa taloushallinto älykkäämmin. OP Laskulaina on ensimmäinen suomalainen yritysluotto, jossa luottopäätös pohjautuu automaatioon.

Lue lisää
blogit

Kirjanpitovelvollisuus on oikeasti mahdollisuus

Kirjanpitovelvollisuus voi tuntua rasitteelta, mutta tämän blogin lukemisen jälkeen näet toivottavasti myös, miten paljon hyvin tehdystä ja ajantasaisesta kirjanpidosta on yritykselle tai yhdistykselle hyötyä.

Lue lisää
blogit

Palkanlaskennan ulkoistamisessa on monia etuja

Palkanlaskennan ulkoistaminen tuo yritykselle luotettavan ja asiantuntevan kumppanin lisäksi mm. säästöjä ja modernit työkalut käyttöön.

Lue lisää
blogit

Kasvuyrityksen taloushaasteet ja miten vältät ne

Kasvuyrityksen suurin haaste on saada kassa riittämään kaikkiin kasvun tarvitsemiin menoihin. Tästä blogista löydät 10 neuvoa kassavirran hallintaan ja muihin kasvuyrityksen taloushaasteisiin.

Lue lisää
blogit

Tulorekisteri aiheuttaa lisätyötä nyt, mutta helpottaa arkea jatkossa

Kaikkien suomalaisten tulotiedot löytyvät jatkossa tulorekisteristä. Jotta tiedot siirtyisivät sinne mahdollisimman jouhevasti, täytyy jokaisessa tuloja maksavassa organisaatiossa tehdä hieman ylimääräistä työtä vielä tämän vuoden puolella.

Lue lisää
blogit

Franchising-ketju karsi hallinnon minimiin Netvisorin avulla

Ketjuyritys hyötyy sähköisestä taloushallinnosta erityisen paljon, kun eri paikkakunnilla toimivien yritysten taloutta voidaan hallita yhdestä paikasta. Netvisorin avulla Kotirinki on karsinyt yrittäjiensä hallinnollisen työn minimiin.

Lue lisää
blogit

Helppo ja visuaalinen budjetointityökalu pk-yrityksille

Budjetin laatiminen ja sen toteutumisen seuranta ovat elintärkeitä toimia yrityksessä. Nyt siihen on olemassa myös pk-yrittäjän kukkarolle sopiva, helppokäyttöinen, selkeä ja visuaalinen työkalu.

Lue lisää
blogit

Moderneista taloushallintopalveluista helpotusta kasvukipuihin

Kasvavan yrityksen eteen tulee monia talouteen liittyviä kysymyksiä, joihin vastaamiseksi ulkopuolinen ohjelmistoja ymmärävä asiantuntija antaa arvokkaan lisän. Talentree tarjoaa apua näihin tilanteisiin apunaan modernit ohjelmistot.

Lue lisää
blogit

Budjetti, ennuste vai molemmat?

Mitä eroa on budjetilla ja ennusteella? Greenstepin senior manager Oliver Lindholm ja Visma Solutionsin tuotepäällikkö Pekka Kotovaara kertovat oman näkemyksensä, miten etenkin juuri toimintansa aloittaneissa ja toiminnan muuttamista ja kasvua tavoittelevissa yrityksissä työkaluihin kannattaa suhtautua.

Lue lisää
kumppanit

5 syytä linkittää henkilöstöedut palkanlaskentaan

Ei saldoa lounaskortilla. Unohtui ladata. Liikuntaseteli jäi työpöydälle. Tyypillistä. Ohjelmistointegraation myötä voit tarjota henkilökunnalle helppokäyttöiset henkilöstöedut sekä poistaa palkanlaskennan rutiinitoimenpiteitä.

Lue lisää
blogit

Sitouta hyvät työntekijät fiksuilla työsuhde-eduilla

Työsuhde-eduista on hyötyä sekä yritykselle että sen työntekijöille. Tarkkaan harkitut edut parantavat yrityksen imagoa, houkuttelevat parhaita työntekijöitä, sitouttavat henkilökuntaa ja vähentävät sairauspoissaoloja.

Lue lisää
blogit

Rahoittaja ei ole vain rahasampo – hän tuo yritykseen myös henkistä pääomaa

Kasvuyritykselle on paljon rahoitusvaihtoehtoja tarjolla, mutta vaatii melkoisesti taitoa ja työtä löytää juuri se oikea rahoittaja. Tässä blogissa avataan hieman, mistä rahoittajia löytää, mitä he vaativat rahoitusta hakevalta yritykseltä ja miten paljon rahoitusta on mahdollista saada. Aiheesta löytyy myös podcast.

Lue lisää
blogit

Miten valitsen juuri minulle sopivan tilitoimiston?

Mitä osaamista tilitoimistossa pitää olla? Mistä tiedän onko se luotettava? Mitä palveluita heiltä pitää löytyä? Pitääkö sen olla samassa kaupungissa? Tilitoimistoa etsivän yrittäjän päässä pyörii monia kysymyksiä. Ainakin osaan löytyy vastausta tästä blogista.

Lue lisää
blogit

Netvisorin mobiilikäyttö laajenee

Netvisorin mobiilipalveluilla voi jo mm. kirjata tunteja, tehdä matkalaskuja ja maksaa ostolaskuja. Tuotannossa oleva uusi mobiilisovellus helpottaa käyttäjiensä arkea entistä enemmän.

Lue lisää
blogit

Operatiivinen kassavirta on yrityksen päätöksenteon selkäranka

Kun kassavirta on positiivinen, ei yrityksellä ole huolen häivää. Mutta jos tapahtuukin jotain ja se muuttuu negatiiviseksi, vaikka vain hetkellisesti, on yrittäjän hyvä olla hereillä. Aktiivinen kassavirran seuranta takaa, että ehdit reagoida ajoissa.

Lue lisää
blogit

Käyttäjäkokemus on pieniä asioita, joilla voi olla iso merkitys

Käyttäjäkokemus voi ratkaista tuotteesi tai palvelusi menestyksen, joten kannattaa tutkia tarkkaan, miten asiakkaat kokevat tuotteesi. Parannettavaa nimittäin löytyy aina.

Lue lisää
blogit

Tilitoimistot: The Perfect Firm on auttanut meidät kasvuun

Nyt jos koskaan, on tilitoimistoissa kehittämisen paikka. Yrityskenttä uudistuu kovaa vauhtia ja tarvitsee uudenlaisia palveluita menestyäkseen globaalissa markkinassa. The Perfefct Firm on auttanut jo monia tilitoimistoja Suomessakin. Nooga ja Valjas kertovat, miten.

Lue lisää
blogit

Avain onnistuneeseen uudistukseen on viestinnässä

Meillä ihmisillä on tapana vastustaa kaikkea uutta. Siksi oikea-aikainen ja monipuolinen viestintä on ratkaisevassa asemassa, kun yrityksessä tehdään muutoksia.

Lue lisää
blogit

Kirjanpidon hinta – voit vaikuttaa siihen itse

Kirjanpidon hintaa voi olla vaikea arvioida etukäteen. Se sisältää paljon elementtejä, joista yrittäjällä ei välttämättä ole tietoa. Tässä blogissa yritämme hieman avata, mitä kirjanpito voisi aloittavalle yrittäjälle maksaa.

Lue lisää
blogit

Budjetti ei yksin riitä – yrityksen taloutta pitää ennakoida jatkuvasti

Tulevaisuuteen katsova ja talouttaan ennakoiva yrittäjä pystyy reagoimaan muuttuviin tilanteisiin ja todennäköisesti menestyykin paremmin kuin päivä kerrallaan elävä kollegansa.

Lue lisää
blogit

Tilitoimistojen asialla Ahvenanmaalla

Kun on kyse rutiinien automatisoimisesta, ei edes erilainen ALV-käytäntö ole este. Lue blogista tilitoimistotiimissä työskentelevän Akselin ajatuksia projektistaan Ahvenanmaalaisten tilitoimistojen kanssa.

Lue lisää
blogit

Esimiehen rooli muutoksessa

Onnistunut muutosprosessi tarvitsee hyviä johtajia ja erinomaisia esimiehiä. Johtajat suunnittelevat ja esimiehet panevat suunnitelmat toteutukseen. Millainen on hyvä esimies muutostilanteissa? Siihen vastauksia tässä blogissa.

Lue lisää
blogit

Kestävä kasvu on omissa käsissäsi

Tuottavuuden kasvattaminen hyödyntämällä nykyteknologiaa parantaa työn tehokkuutta ja tekee organisaatiosta kokonaisvaltaisesti terveemmän. Lue muutama ajatus siitä, miksi jokaisen yrityksen kannattaa vähitellen tehdä päätös ohjelmistojen hyödyntämisestä liiketoiminnassa.

Lue lisää
blogit

Automaation edut palkanlaskennassa

Palkanlaskennan automatisoinnilla saadaan aikaan monia etuja. Esimerkiksi palkanlaskijan ammattitaito saadaan laajemmin käyttöön, kun hänen aikaansa ei kulu enää tuntien kirjaamiseen.

Lue lisää
blogit

Verkkolaskutuksen hyötyjä

Mitä sinä hyödyt, jos vaihdat paperiset laskusi verkkolaskuun? Paljonkin. Sinun lisäksesi muun muassa yhteistyöverkostosi ja luonto hyötyvät.

Lue lisää
blogit

Miksi verkkolasku?

Verkkolaskutuksella hoidat yrityksesi laskutuksen nopeasti ja tietoturvallisesti. Lisäksi se on huomattavasti paperilaskutusta edullisempaa. Tässä blogissa kerromme, mitä verkkolaskutus oikein tarkoittaa ja miten sen saa käyttöönsä.

Lue lisää
blogit kumppanit

Netvisorin monipuolisuus on merkittävä etu tilitoimistokäytössä

Tilitoimisto Aldia on alusta alkaen keskittänyt kaikki asiakkaansa Netvisoriin. He päätyivät Netvisoriin sen monipuolisuuden ja selkeyden vuoksi. Kaikki asiakkaiden tarpeet voidaan hoitaa Netvisorissa ja tarvittava tieto löytyy sieltä helposti, kertoo toimitusjohtaja Tiina Raatikainen.

Lue lisää
blogit

Tehokas ja turvallinen ostolaskuprosessi

Monia saattaa mietityttää ostolaskuprosessin automatisoiminen, sillä kyseessä on velvollisuus, jonka haluaa hoitaa ilman virheitä. Automatisointi ei kuitenkaan ole vaikeaa. Sen lisäksi, että se tehostaa toimintaa, se myös parantaa turvallisuutta.

Lue lisää
blogit

Yrittäjän oman palkan maksuun helpotusta

Netvisorin uuden Yrittäjäpalkka-toiminnon avulla yrittäjä voi maksaa itse itselleen palkkaa silloin, kun se hänelle parhaiten sopii. Netvisor kirjaa palkan heti myös kirjanpitoon.

Lue lisää
blogit

Mikä Netvisor-blogi?

Netvisor-blogi on paljon muutakin kuin markkinointikanava. Blogista jokainen yrittäjä ja talousihminen saa varmasti hyödyllisiä tietoja työnsä ja yrityksen kehittämiseen.

Lue lisää
blogit

Tilitoimisto rakensi ohjelmisto-osaamisesta kilpailuvaltin

Likvidi ei jäänyt sivuun odotteleman digitalisaation ja automatisoinnin vaikutusta tilitoimistotyölle, vaan löysi niistä itselleen kilpailuvaltin. Likvidin yrittäjä Kari Putkonen kertoo, miten ohjelmisto-osaamisella luodaan lisäarvoa asiakkaille.

Lue lisää
blogit

Tilitoimistojen kannattaa hyödyntää sosiaalista mediaa

Suomessa olevista 4235 tilitoimistosta sosiaalisessa mediassa aktiivisia on vain vajaa kymmenen. Edelläkävijän paikka on hämmästyttävästi edelleen auki ja sen tuomat rikkaudet nopean ja rohkean toimijan napattavissa.

Lue lisää
blogit

Yrityksen hankinnat ammattimaiselle tasolle

Ei kiireellä, vaan harkiten, avoimesti keskustellen, kasvotusten ja dataan pohjautuen. Siinä nyt muutamia asiantuntijoiden antamia neuvoja hankintojen tekemiseen. Lisää blogissa ja podcastissa.

Lue lisää
blogit

Yrittäjä: 90 prosenttia säätämisestä on poistunut

Tuomo Rinne otti Netvisorin käyttöön viime talvena. Nyt hän ei enää luopuisi siitä mistään hinnasta. Paljon matkustelevalla yrittäjällä pysyy yrityksen talous paljon paremmin hallussa, kun esimerkiksi kassavirtaa voi seurata ajantasaisesti läppäriltä missä vain.

Lue lisää
blogit

Sähköinen allekirjoitus tilintarkastuksessa

Sähköinen allekirjoitus ei muuta tilintarkastuksen periaatteita. Sen sijaan se nopeuttaa allekirjoitusten saamista ja prosessin läpiviemistä sekä on tietoturvallisempi kuin tavanomainen allekirjoitusten keräysprosessi.

Lue lisää
sähköinen allekirjoitus blogit

Mikä sähköinen allekirjoitus?

Sähköinen allekirjoitus on juridisesti pätevä, nopea ja jopa turvallisempi kuin käsin kirjoitettu. Sitä voi käyttää kaikissa yrityksen asiakirjoissa, vuokrasopimuksissa, vakuutussopimuksissa, kauppakirjoissa ja niin edelleen.

Lue lisää
blogit

Verkkolaskutus on välttämättömyys

Verkkolaskutus on nykyaikaa. Se säästää aikaa, kustannuksia sekä paperia. Miten verkkolaskutus näkyy Suomen laskuliikenteessä ja kuinka pärjäämme kansainvälisessä vertailussa?

Lue lisää
blogit

Myyjä, älä tyrkytä, tarjoa ratkaisuja

Myynnin aloittaminen voi olla vaikeaa ja sen kehittämisessäkin on omat haasteensa. Olitpa aloittelija tai jo myyntitiimiä perustamassa, tästä blogista löydät parhaat tipsit myyntisi kehittämiseen.

Lue lisää
blogit

Kustannustietoisuudella kasvua yritykselle

Kustannustietoinen ei ole sama kuin pihi. Kustannustietoinen yritys tietää tarkkaan, mihin rahaa menee ja mistä sitä tulee, osaa jopa ennakoida tulevia menoja ja reagoida nopeasti, jos kustannukset nousevat. Kustannustietoisuus auttaa yritystä kehittymään ja kasvamaan.

Lue lisää
blogit

Tietoturvallisempaa viestintää palkanlaskennassa

Nyt kun EU:n tietosuoja-asetus on astunut voimaan, on aika ottaa käyttöön ominaisuudet, joita Netvisor tarjoaa tietoturvasi parantamiseksi. Yksi uusi ominaisuus palkanlaskennan tietosuojan parantamiseen on NetBoxi, palkkatietojen tiedonsiirtotyökalu.

Lue lisää
blogit

Sähköisen kirjanpidon hyödyt ja haasteet

Kirjanpidon sähköistämisessä on paljon höytyjä, mutta liittyy siihen omat hankaluutensakin. Merkittävän ajan- ja rahansäästön saa vasta, kun on tehnyt kovan työn järjestelmän valinnassa ja opettelussa.

Lue lisää
blogit

Netvisorin tuotekehityksen vetäjä vaihtui

Netvisorin tuotekehityksen uudeksi päälliköksi on valittu Janne Ihatsu. Ihatsu aloitti työssään toukokuun puolessa välissä.

Lue lisää
blogit

Asiakkuuden avaaminen sähköisellä allekirjoituksella

Asiakkuuksien perustuksiin tuhlaantuu helposti tarpeettomasti resursseja ja työtunteja. Samalla turhien vaiheiden karsiminen asiakkaan tieltä on entistä tärkeämpää. Voit kuitenkin hoitaa asiakkuuden perustamisen tehokkaasti ja asiakasystävällisesti.

Lue lisää
blogit

Solutions’18 tarjosi silmiä avaavia puheenvuoroja teknologian mahdollisuuksista

Visma Solutionsin asiakaspäivää vietettiin Messukeskuksen Siivessä toukokuun lopulla. Tapahtuma kokosi yhteen yli 800 talousammattilaista kuuntelemaan mielenkiintoisia keynoteja ja oppimaan uusimmat tuotteidemme käyttövinkit.

Lue lisää
blogit

Top 5 huippuvinkkiä myynnin tehostamiseen Netvisorissa

Netvisor nopeuttaa myyntilaskujen käsittelyä ja saatavien perintää merkttävästi. Tiesitkö, että myös myyntilaskuja voi automatisoida?

Lue lisää
blogit

Nopeuta ostolaskujen käsittelyä Netvisorissa

Moni yrityksen ostolaskuista toistuu samanlaisena kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Säästät aikaa ja rahaa, kun auomatisoit tällaisten ostolaskujen tarkastamisen ja maksamisen. Lue blogista parhaat vinkit ostolaskujen automatisointiin.

Lue lisää
blogit

Miten taloutta suunnitellaan ja ennustetaan tulevaisuudessa?

Tulevaisuudessa yrityksen taloutta ennustetaan tekoälyn ja muun kuin taloudellisen tiedon avulla. Tuoreen tutkimuksen mukaan vielä tekoälyä ei käytetä kovinkaan yleisesti, mutta talousjohtajat näkevät sen tulevaisuuden trendinä.

Lue lisää
blogit

Vinkit palkkojen tehokkaaseen käsittelyyn Netvisorissa

Netvisorilla voit automatisoida monia palkkojen maksuun liittyviä prosesseja. Ohjelmasta löytyy nyt myös GDPR:n vaatimukset täyttävä tietoturvallinen viestintäväline palkkatietojen välittämiseen. Lue blogista, mitä muita palkanmaksua helpottavia toimintoja Netvisorissa on.

Lue lisää
blogit

10 syytä satsata uusiin asiakkaisiin

Uudet asiakkaat tuovat mukanaan paljon muutakin kuin vain uutta laskutettavaa. Katso 10 hyvää syytä satsata uusiin asiakkaisiin.

Lue lisää
blogit

6 tapaa hyötyä Visma Solutions Communitystä

Visma Solutionsin Communitystä löydät nopeimmin tiedon akuuteista tilanteista ohjelmistojemme käytössä. Sieltä löydät myös parhaat käyttövinkit. Commynity on kuitenkin myös paljon muuta.

Lue lisää
blogit

Järjestelmistä tehot irti opiskelemalla

Elämä on ikuista oppimista. Klisee, mutta niin totta myös sähköisten järjestelmien käytössä. Ensin sinun täytyy opetella käyttämään uutta järjestelmääsi kunnolla, jotta saat siitä sen hyödyn, mitä olit toivonutkin. Sen jälkeen sinun täytyy jatkuvasti päivittää tietojasi järjestelmästä, sillä järjestelmätkin päivittyvät nykyään jatkuvasti.

Lue lisää
blogit

Vanhalla ei saa tehtyä uutta

Perinteiseen liiketoimintamalliin luottavat tilitoimistot törmäävät toistuvasti samoihin ongelmiin, etenkin silloin kun toimintaa ajaa laskutettavat tunnit eikä asiakkaat. Jarkko Iitiä avaa blogissa kolmen askeleen ratkaisumallia.

Lue lisää
blogit

Paljon työllistävä ostolaskuprosessi on jo automatisoitavissa

Ostolaskujen maksamiseen käytetään yrityksissä paljon aikaa. Harva miettii, miten paljon, koska laskun maksu on pakollinen tehtävä. Mitä jos sen voisi jättää kokonaan sähköisen järjestelmän hoidettavaksi?

Lue lisää
blogit

Ostamassa yritystä? Tarkista nämä kolme asiaa

Yrittäjäksi ryhtymistä harkitessa, yksi vaihtoehto on ostaa jo toimiva yritys. Se kuulostaa helpolta ratkaisulta, mutta siinäkin on hyvä ottaa muutamia asioita huomioon.

Lue lisää
visma-solutions

Visma Ski Classics Ylläs-Levi – Sisulla maaliin!

Tänä vuonna Ylläs-Levillä oli mukana Visma Solutionsilta 8 hiihtäjää, jotka valmistautuivat koitokseen tähtäimenä joko 70 tai 50 kilometrin hiihtomatka. Kevään viimeisessä Ylläs-Levi -blogitekstissä hiihtäjät avaavat tunnelmiaan kisaladulta.

Lue lisää
blogit

Palkkalaskelma alle kahdessa minuutissa!

Palkkalaskelman tekemisen ei välttämättä tarvitse olla monimutkainen ja aikaa vievä prosessi. Sen voi tehdä myöt parissa minuutissa, Netvisorilla.

Lue lisää
blogit

Sähköiset työkalut apuna tietosuojan rakentamisessa

Tietoturva on yhtä aikaa vaatimus ja toimintaedellytys. Jotta alati tiukentuvien tietoturvavaatimusten kanssa selviää, ei kannata panikoitua, vaan etsiä oikeat työkalut käyttöön. Tietoturvallisen ympäristön luomisessa apuna ovat ainakin sähköinen lomake ja juridisesti sitova sähköinen allekirjoitus.

Lue lisää
blogit

Asiakashallinnasta hyötyy jokainen yritys

Järjestelmällisestä asiakashallinnasta on hyötyä sekä yrittäjälle että asiakkaalle. Kari Kinnunen avaa blogissaan, mitä asiakkuuksien hallinta on yksinkertaisimmillaan ja miten se auttaa yrityksiä palvelemaan asiakkaitaan paremmin.

Lue lisää
blogit

Matka kohti Ylläs-Leviä – Nyt tai ei koskaan!

Seitsemän vismasolutionslaista on valmistautunut koko talven ajan 70 kilometrin Ylläs-Levi -hiihtoa varten. Startti häämöttää jo kulman takana. Lue Sirpa Turusen blogista, miten valmistautuminen sujui ja mitkä ovat viime hetken tunnelmat.

Lue lisää
blogit

Bussiyhtiö Savonlinja modernisoi kirjanpitonsa

Savonlinja on käyttänyt Netvisoria noin puoli vuotta ja jo nyt on selkeitä hyötyjä nähtävissä. Laskentapäällikkö Hanna Ritvasen mielestä oli jo aikakin siirtyä nykyaikaisiin järjestelmiin.

Lue lisää
blogit

Ostolaskuautomaatio on lyömässä läpi yrityksissä

Laskun maksu on pakollinen paha. Se on manuaalista työtä, joka vie paljon aikaa tarkastuksineen, tiliöinteineen ja niin edelleen. Se ei ole kenellekään mielekästä työtä ja siksi se kannattaa automatisoida.

Lue lisää
blogit

Joukkueurheilijasta hiihdon ystäväksi

Seitsemän vismasolutionslaista lähtee huhtikuun puolessa välissä kokeilemaan rajojaan Visma Ski Classics Ylläs-Levi -hiihtoon. Yksi heistä on Lasse Kosonen, joka ennen tätä talvea ei ollut 25 vuoteen koskenutkaan suksiin.

Lue lisää
blogit

Avulias Amppari pisti töpinäksi – Tiliampparin kasvutarina

Jarmo Sassali halusi perustaa oman tilitoimiston voidakseen auttaa yrittäjiä. Hänen palvelumallinsa on mitä ilmeisimmin hyvin toimiva, sillä jo ensimmäisenä toimintavuonna hänen Tiliamppari-yrityksensä teki voittoa.

Lue lisää
blogit

5 myyttiä palkanlaskennasta ja sen automaatiosta

Palkanlaskennan käytännöt ja työvälineet ovat kehittyneet huimasti viime vuosikymmenien aikana. Viimeisimpänä kehitystä on ajanut eteenpäin palkanlaskentaohjelmistojen kehittyminen ja automaatio, mutta mitä kaikkea se onkaan muuttanut? Mikä pitää vielä paikkansa ja mikä ei?

Lue lisää
blogit

GDPR – tietosuoja Netvisorissa

EU:n tietosuoja-asetus tuo yrityksille ja organisaatioille uusia haasteita sekä asiakkaiden että henkilökunnan henkilötietojen suojaamiseen. Lue Riku Tarkiaisen blogista, miten GDPR:n tuomiin haasteisiin on Netvisorissa valmistauduttu.

Lue lisää
blogit

Ensimmäisen työntekijän palkkaaminen – näin rekrytoit oikein

Rekrytointi voi olla haastava prosessi ensikertalaiselle, sillä sitä se on myös ammattirekrytoijille. Mitä ottaa huomioon rekrytointiprosessissa, kun palkkaa ensimmäista työntekijää? Rekrytoinnin asiantuntijat Jenni Toropainen ja Matti Jaakkola vastaavat.

Lue lisää
visma-solutions

Treenipäiväkirja: valmistautumista Visma Ski Classics Ylläs-Levin laduille

Visma Solutionsin hiihtojoukkue on aloittanut valmistautumisen 2018 Ylläs-Levin -hiihtoja varten. Grigori Savustjan kertoo, kuinka oma treeni on edennyt.

Lue lisää
blogit

Kun sähköinen taloushallinto ei riitä

Mikä on aidosti sähköistä taloushallintoa ja mikä erottaa sen automatisoidusta taloushallinnosta? Riittääkö sinulle pelkkä sähköisyys vai haluatko mennä vielä pidemmälle?

Lue lisää
blogit

5 kirjanpidon virhettä, jotka asettavat yrityksesi riskeille alttiiksi

Jääkö saatavia joskus kirjaamatta kirjanpitoon? Hukkuuko kuitteja ja sinulla on tilinpäätöksen aikaan käsissäsi tukku selittämättömiä kuluja? Säästätkö kirjanpitokuluissa ja hoidat kaiken itse? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, löytyy tästä blogista sinulle hyviä neuvoja.

Lue lisää
blogit

Tilitoimiston tärkein tunnusluku

Jarkko Iitiä väittää, että yksikään suomalainen tilitoimisto ei mittaa keskituntihintaa oikein, vaikka se on kaikkein tärkein, tarkin ja hyödyllisin luku tilitoimiston tehokkuuden mittaamiseen.

Lue lisää
blogit

Ei niin pientä, ettei voisi automatisoida

Vuonna 2018 taloushallinnon catwalkia kävelee iso trendi: automaatio. Siksi pelkkä sähköinen ei enää riitä, vaan taloushallinnon ohjelmiston tulee olla älykäs. Automaatio on ilmiö, joka myös pienyrittäjän kannattaa ottaa haltuun ensimmäisten joukossa.

Lue lisää
blogit

Laskuta oikein, minimoi perintä

Oikein laskuttamalla varmistat omalta osaltasi, että saat saatavat tilillesi ajallaan. Mutta jos maksaminen viivästyy, on yrityksellä hyvä olla suunnitelma perinnän hoitamisesta.

Lue lisää
blogit

Sähköiset järjestelmät mahdollistavat kasvun – Juva Shippingin kasvutarina

Juva Shipping aloitti kahden veljeksen pienyrityksenä. Kymmenessä vuodessa se kasvoi usean yhtiön konserniksi. Netvisor on ollut kasvussa vahvasti tukena alusta alkaen.

Lue lisää
blogit

Tilinpäätös sijoittajan silmin – millainen tilinpäätös edistää rahoituksen saamista?

Tilinpäätös on yksi tärkeimmistä dokumenteista, joita pankki ja rahoittajat tutkivat, kun ne miettivät rahoituksen myöntämistä yritykselle. Mihin asioihin he siinä erityisesti kiinnittävät huomiota? Siitä kertovat Artturi Tarjanne ja Samuli Sipilä.

Lue lisää
blogit

Osinkoina vai palkkana – tulojen tulouttamista yrityksestä kannattaa suunnitella vuosia etukäteen

Kumpi on kannattavampaa, tulouttaa varat osinkona vai palkkana? Se riippuu monista asioista, mutta tässä blogissa avaamme hieman, mitä kannattaa huomioida miettiessään varojen tulouttamista yrityksestään.

Lue lisää
blogit

Vismassa GDPR-asetukseen on valmistauduttu jo pitkään

EU:n tietosuoja-asetus, GDPR astuu voimaan toukokuussa ja silloin kaikkien organisaatioiden, jotka pitävät yllä henkilötietolistausta tai -rekisteriä, täytyy täyttää asetuksen vaatimukset.

Lue lisää
blogit

Mitä tilinpäätöksen luvuista voi oppia?

Yrityksissä eletään tilinpäätösten aikaa. Kokosimme konkreettisia vinkkejä, mitä yrittäjä voi tilinpäätöksestään oppia ja miten tilinpäätös voi jatkossa auttaa tekemään yrityksen kannalta parempia päätöksiä.

Lue lisää
blogit

Tulorekisterin mahdollisuudet – tulonsaajan arki helpottuu monella tapaa

Sini Alamäki työskentelee Netvisorin tuotekehitystiimissä muun muassa tulorekisterin tuomien vaatimusten parissa. Hän kokosi blogiin, mitä etuja tulorekisteri tuo tulonsaajille.

Lue lisää
blogit

Tilitoimisto voi kasvattaa voittojaan muuttamalla hinnoittelua

Tilitoimistojen on mahdollista kasvattaa tuottoaan hinnoittelua muuttamalla. Etukäteishinnoittelulla on todistetusti kasvatettu liikevaihtoa jopa kymmeniä prosentteja.

Lue lisää
blogit

Periksi ei anneta! – uusi yritys kohti Ylläs-Leviä

Viime talvena osallistuminen Visma Ski Classics Ylläs-Levi hiihtoon jäi Sirpa Turusella haaveeksi. Tällä kertaa hän on aloittanut harjoittelun hyvissä ajoin. Tammikuussa hän pääsi jo vähän haistelemaan Visma Ski Classics -tunnelmaa vuoden työntekijöiden palkintomatkalla Itävallan Seefeldissä.

Lue lisää
blogit

Enemmän, mutta nopeammin

Panalitixin ja Visma Solutionsin yhteistyön ansiosta on suomalaisille tilitoimistoille nyt ensimmäistä kertaa tarjolla kokonaisvaltainen Kasvuohjelma, joka tarjoaa sekä työkalut että valmiit prosessit, miten toimintaa tulee uudistaa.

Lue lisää
blogit

“Netvisor on selkeästi paras taloushallinnon järjestelmä”

Mikään taloushallinnon järjestelmä ei ota oikein kunnolla huomioon rakennusalan erityistarpeita. E. Voutilaisen toimitusjohtajan Minna Väyrysen mielestä Netvisor on nykyvaihtoehdoista paras.

Lue lisää
blogit

Netvisor hoitaa ilmoituksen tulorekisteriin täysin automaattisesti

Vuoden kuluttua käyttöön otettava valtakunnallinen tulorekisteri käytännössä edellyttää palkanmaksajilta sähköisen järjestelmän hankintaa. Netvisorissa tulorekisterin käyttöönottoon valmistautuminen on jo aloitettu ja tarkoituksena on luoda mahdollisimman tehokas automaattinen ilmoitusprosessi.

Lue lisää
blogit

Netvisorin vuoden kohokohdat 2017

Netvisor on kuluneen vuoden aikana kehittynyt paljon. Muun muassa automaatio on lisääntynyt, lomalaskenta helpottunut ja moni toiminto hoituu nyt mobiilisti. Lue kooste Netvisorin vuodesta 2017.

Lue lisää
blogit

Yrittäjä: Aseta rima riittävän korkealle

Jarno Kukila kehottaa yrittäjiä ajattelemaan isosti. Suomi on pieni markkina, mutta nykyään koko maailma on vain muutaman näppäimen takana.

Lue lisää
blogit

Tilinpäätöksen tekijän muistilista

Vuoden vaihde aiheuttaa kiireitä tilinpäätöksen laatimisessa. Teimme kiireitäsi helpottamaan muistilistan, jonka avulla tilinpäätöksen tärkeät tehtävät eivät pääse unohtumaan.

Lue lisää
blogit

Ratkaisu maksuvaikeuksiin

Liian moni suomalainen yritys joutuu talousvaikeuksiin vuosittain. Talouden karikoihin pystyy varautumaan kaikkein parhaiten, kun seuraa yrityksensä eri osastojen, tuotteiden tai toimintojen kannattavuutta kustannuspaikkakohtaisesti.

Lue lisää
blogit

Menestys lähtee yksinkertaisuudesta

Yrityksen ei kannata tehdä asioita liian monimutkaisesti ja suunnitella kaikkea puhki. Tarjooman täytyy olla tarpeeksi konkreettinen ja kompakti, Verisuren Sami Ranta sanoo.

Lue lisää
asiakkaat blogit

Urheiluseuran talous ammattimaiselle tasolle

Urheiluseurassa helposti ajatellaan, että siinähän se kirjanpito sujuu sivussa. Talouden hallintaa kannattaa kuitenkin miettiä hieman tarkemmin, sillä seuran kehittäminen on huomattavasti helpompaa, kun talousluvut ovat hallituksella hyvin hallussa.

Lue lisää
blogit

Oikeat ihmiset oikeille paikoille

Henkilökunta kannattaa pitää tyytyväisenä. Jos he vielä ovat oikeasti työpaikastaan ylpeitä ja viestivät siitä talon ulkopuolellekin, ovat myös viestintä ja brändin rakentaminen oikeilla raiteilla, sanoo Aki Puska.

Lue lisää
blogit

100 tarinaa onnistumisesta

Suomen yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen tiivisti yrittäjyyden ytimekkäästi. Millään muulla ei ole väliä, ellei ole rohkeutta. Täytyy olla rohkea, että uskaltaa lähetä yrittäjäksi, mutta yrttäjänä toimiessa pitää myös tehdä rohkeita ratkaisuja. Lisää viisaita sanoja blogissa ja #solutions100 -oppaassa.

Lue lisää
blogit

Tulorekisteri: Mistä on kysymys?

Tulorekisteri mullistaa palkkojen maksuun liittyvät ilmoituskäytännöt. Jopa kymmenien eri ilmoitusten ja raporttien sijaan palkanmaksajan tarvitsee jatkossa tehdä vain yksi kuukausittainen ilmoitus.

Lue lisää
blogit

Yllätä asiakkaasi positiivisesti

Asiakkaalle kannattaa tarjota sellaisiakin asioita, joita hän ei ole osannut toivoa. Kun vielä tarjottu tuote on erittäin laadukas, on yrityksen menestys taattu, sanoo Moilasen Leipomon toimitusjohtaja Arto Tikkanen.

Lue lisää
blogit

Kuinka luoda asiakkaalle lisäarvoa?

Tilitoimistoguru Rob Nixonin mielestä viranomaisvelvoitteiden täyttäminen ei yksin riitä, vaan tilitoimiston tulee tuottaa asiakkaalle myös lisäarvoa. Lue Nixonin viisi vinkkiä hyödyllisistä palveluista.

Lue lisää
blogit

Parempia päätöksiä faktatiedon pohjalta

Yritystä johdetaan usein intuitiolla. Sekin on tärkeää mutta, jotta sitä voi käyttää, pitää olla tietoa, johon nojata. Tietoa taas saa helposti nykyaikaisista järjestelmistä.

Lue lisää
blogit

Tilitoimiston menestystekijät ovat yksinkertaisempia kuin uskotkaan

Tilitoimiston kehittämiseen tarvitset avuksesi erityisesti tilitoimistojen liiketoimintaan perehtyneen asiantuntijan. Nyt sinulla on mahdollisuus saada tueksesi maailman paras tilitoimistojen kasvuohjelma.

Lue lisää
blogit

Pidä verkostoista ja asiakkaista huolta

Verkostoitumisessa on tärkeää, että pitää huolta verkostostaan. Sen täytyy olla molemminpuolista, eli verkostoon pitää myös antaa, eikä vain ottaa, sanoo Misa Ahola.

Lue lisää
blogit

Käytä aikasi ja rahasi fiksusti

Yrittäjän pitää miettiä tarkkaan mihin hän käyttää aikaansa. Jos haluaa yrityksen kasvavan, pitää myös ajankäyttöä muuttaa. Toinen tärkeä asia yrityksen menestyksen kannalta on rahan käyttö. Ilman rahaa ei ole liiketoimintaa.

Lue lisää
blogit

Tule rakentamaan täydellistä tilitoimistoa

Tule kuulemaan maailman kuulun tilitoimistovalmentajan, Rob Nixonin neuvot tilitoimiston tuottavuuden kehittämiseen. The Perfect Firm-konsepti on nyt ensimmäistä kertaa Suomessa.

Lue lisää
blogit

Ei kusipäitä -säännöllä yritys menestykseen

Työntekijöiden rekrytoinnissa on hyvä olla tarkkana. Yksikin mätä omena joukossa voi pilata ilmapiirin koko työpaikalla. Fondiassa on alusta asti pidetty tiukkaa linjaa rekrytoinneissa. Kusipäitä ei suvaita.

Lue lisää
blogit

Näin onnistut järjestelmäintegraatiossa

Järjestelmäintegraatioissa ei ole kyse pelkästään teknologiasta, vaan koko yrityksen toimintakulttuurista. Kaikki lähtee siiitä, että yrityksessä päätetään, mitä hyötyä järjestelmistä halutaan saada.

Lue lisää
blogit

Integraatiopeikko on selätetty

Yrityksissä on käytössä useita erilaisia sähköisiä järjestelmiä, tekemässä erilaisia tehtäviä. Niiden yhteen sovittaminen on nykyään paljon helpompaa kuin vielä joitakin vuosia sitten. Integraatioihin on panostettu viime vuosina merkittävästi.

Lue lisää
blogit

Useampi tukijalka takaa jatkuvuuden

Yrittäminen ei sovi kaikille. Helpommalla pääsee, kun tekee töitä toiselle. Mutta jos päätät lähteä yrittäjäksi kannattaa sinun pitää mieli avoimena ja opetella uusia taitoja koko ajan, sillä niistä on varmasti hyötyä yritystoiminnassa.

Lue lisää
blogit

Asiakaskokemusta parantamalla tulos kasvuun

Minna Ruusuvuori haastaa yrityksiä ajattelemaan asioita enemmän asiakkaan näkökulmasta. Hänen mielestään hyvä asiakaskokemus synnyttää lojaliteettia ja sitä kautta tuloskin kasvaa.

Lue lisää
Nopea rahankierto kumppanit

Nopea rahankierto, kätesi ulottuvilla

Pitkittyvät maksuajat ovat Suomessa ja koko Euroopan alueella paitsi yritysten päivittäistä toimintaa vaikeuttava ilmiö myös suoranainen kasvun ja työllistämisen tulppa.

Lue lisää
blogit

Ota tilintarkastuksesta kaikki hyöty irti yrityksesi kehittämiseksi

Yrityksen kannattaa hyödyntää tilintarkastusta laajemmin. Tilintarkastaja voi auttaa yrittäjää kehittämään taloudellisen raportoinnin luotettavuutta ja sitä, että raportointi palvelee yrittäjää myös liiketoiminnan johtamisessa ja kehittämisessä.

Lue lisää
blogit

Yrittäjyys alkaa jo koulunpenkiltä

Monia yrittäjyydessä tarvittavia tietoja voi oppia koulussa, mutta se kaikkein tärkein taito on oltava olemassa jo syntyessä. Nimittäin taito tulla ihmisten kanssa toimeen, sanoo Jani Karvonen.

Lue lisää
blogit

Unohda asiakas

Joskus asiakkaan unohtaminen ja hänen toiveidensa sivuuttaminen on tuotekehityksessä välttämätöntä. Sini Alamäki kertoo miksi.

Lue lisää
blogit

Muutoksessa on pysyttävä mukana

Tulevaisuudessa yrittäjien pitää osata oppia pois vanhoista tavoista ja haluta uudistusta. Sani Leinon mukaan yrittäjän pitää pystyä tekemään kassavirtaa nyt, mutta myös suunnitella samalla koko ajan tulevaisuutta.

Lue lisää
blogit

Vastuullinen yritys edistää koko verkostonsa digitalisaatiota

Monet yritykset ovat panostaneet sisäiseen tuottavuuteen ja kustannustehokkuuteen, mutta koko kumppaniverkoston tehokkuuden nostaminen on jäänyt vähemmälle huomiolle. Yritysten välisten tapahtumien digitalisoiminen hyödyttää yrityksen itsensä lisäksi kaikkia osallisia.

Lue lisää
blogit

Verkostoitumisessa on voimaa

Verkostojen kautta yrittäjä voi saada apua yrityksen alkuvaiheen ongelmiin, liikeidean kehittämiseen ja jopa myyntiin. Verkostoissa kannattaa olla aktiivinen osapuoli, neuvoo Suomi100-vinkin antaja Sauna from Finland -verkoston toiminnanjohtaja Carita Harju.

Lue lisää
blogit

Danske Bankin pääekonomisti yrittäjille: Pitäkää itsenne ajan tasalla

Yrittäjän pitää valita kilpaileeko hän hinnalla vai panostaako mieluummin osaamiseen ja laatuun, sanoo Danske Bankin pääekonomisti Pasi Kuoppamäki. Hän kehottaa yrittäjiä myös kasvattamaan suunnitelmallisesti sekä yrityksen, että sen työntekijöiden kompetenssia.

Lue lisää
blogit

Sähköinen tilintarkastus, kirjanpitäjän helpotus

Tilintarkastus aiheuttaa usein ylimääräistä työtä kirjanpitäjälle. Jos kirjanpito on hoidettu sähköisesti, on myös tilintarkastus huomattavasti helpompi prosessi kirjanpitäjän näkökulmasta.

Lue lisää
asiakkaat

Remedy Entertainment: Netvisor toimii erinomaisesti meidän kokoluokassa

Peliyhtiö Remedy Entertainment on käyttänyt Netvisoria viitisen vuotta. Financial controller Niko Starkin mukaan ohjelmisto täyttää kaikki heidän tarpeensa sekä kansainvälisessä bisneksessä että tuoreena pörssiyhtiönä.

Lue lisää
postilaki voimaan blog blogit

Uusi postilaki voimaan: paperilaskun viimeinen hengenveto

Uuden lain määrittämä kulkunopeus tarkoittaisi, että B2B-paperilasku 7 päivän maksuajalla erääntyy 50 %:n todennäköisyydellä jo kirjeen avaamishetkellä vaikka se olisi päivätty ja lähetetty oikein.

Lue lisää
blogit

Yrittäjä: Kuuntele asiakkaitasi

Asiakkaan tarpeiden selvittäminen on yrittäjän tärkein tehtävä. Se on tämän viikon yrittäjävinkki Suomi100-kampanjassamme.

Lue lisää
blogit

PUDD -tuotekehityspäivät kokosi Visman kehittäjät yhteen

Tuotekehitystiimimme kävi viime viikolla Berliinissä oppimassa uutta ja verkostoitumassa muiden Visman tuotekehittäjien kanssa. Mukaan tuotekehityspäiviltä jäi monenlaista oppia, joista Sini Alamäki kertoo blogissaan.

Lue lisää
blogit

Ajattelu on yrittäjän tärkeintä työtä

Yrittäjän pitää löytää aikaa ajattelulle ja tulevaisuuden suunnittelulle. Yrityksen pitää myös uudistua riittävän usein pysyäkseen pinnalla, neuvoo M-room parturi-ketjun perustaja Petri Sipiläinen tämän viikon Suomi100-vinkissä.

Lue lisää
blogit

Netvisor 15-vuotta: Entistä enemmän käytettävyyttä ja automaatiota

Netvisorin viisitoistavuotisen olemassaolon aikana ohjelmisto on auttanut jo tuhansia yrityksiä automatisoimaan taloushallintoaan. Ohjelmiston kehitystyö jatkuu edelleen. Kehityspäällikkö Timo Pöntinen visioi blogissaan Netvisorin tulevaisuutta.

Lue lisää
blogit

Tavoitteet korkealle ja sinnikkäästi niitä kohti

Suomi100-vinkin antaa tällä viikolla yli 25 vuotta yrittäjänä toiminut Aarne Nurminen. Hänen mielestään jokaisen yrittäjän tulee ensimmäiseksi asettaa tavoitteet toiminnalleen. Yrittäjällä pitää olla haaveita ja tavoitteita, joita kohti hän pyrkii.

Lue lisää
blogit

Automaation edut kirjanpidossa

Taloushallinnon automaatiolla on monia ja laajalle vaikuttavia etuja. Se helpottaa työpäivääsi, tuo tarkkuutta kirjanpitoosi, parantaa talouden ennustettavuutta ja tuo myös säästöjä yrityksellesi. Noin muutamia mainitakseni.

Lue lisää
blogit

Osaava omistaja vaatii yritykseltä oikeita asioita

Omistajan pitää osata vaatia yritykseltä ja sen työntekijöiltä muutakin kuin enemmän ja nopeammin. Rima pitää asettaa riittävän korkealle, jotta yritys kehittyy ja uudistuu.

Lue lisää
asiakkaat kumppanit

Tiedon avulla lisää myyntiä ja parempia kaupallisia päätöksiä

Digitaalisista järjestelmistä saatava tieto auttaa yrityksiä tekemään parempia kaupallisia päätöksiä. Järjestelmien integraatioiden avulla yrityksen toiminta on joustavaa ja katkotonta.

Lue lisää
blogit

Yrittämisen pitää olla mielekästä

Muusikko ja yrittäjä Pete Kiisseli tykkää työstään. Hänen mielestään yrittäjä jaksaa ne huonotkin päivät, jos työ on mielekästä.

Lue lisää
blogit

Kirjanpito-ohjelman valinta: huomioi nämä tekijät

Kirjanpito-ohjelma on yksi yrityksen tärkeimmistä työkaluista ja yleensä ensimmäinen ohjelmisto, jonka liiketoimintaansa aloitteleva yritys hankkii. Lue mitä valinnassa kannattaa huomioida.

Lue lisää
blogit

Yritys nousuun oikeilla rekrytoinneilla

Menestyäkseen yritys tarvitsee kunnianhimoiset tavoitteet ja erinomaisen työntekijätiimin. Erinomainen työntekijä on kunninahimoinen, rohkea, oma-aloitteinen ja innokas etsimään itse ratkaisuja asioihin.

Lue lisää
blogit

Pieni pärjää yhteistyöllä

Suomi100-kampanjamme viikon neuvo yrittäjille on yhteistyö. Pienten yritysten pitäisi koota tuotteistaan laajempia palvelukokonaisuuksia, jolloin niillä on mahdollisuus tavoittaa paljon laajempia markkinoita kuin yksittäisillä tuotteilla.

Lue lisää
asiakkaat kumppanit

Luotettavaa tietoa Netvisor-Enkora yhdistelmällä

Helsingin Golfklubilla on käytetty Netvisor- ja Enkora-järjestelmiä yhdessä jo muutamien vuosien ajan. Yhteiskäyttö on ollut niin jouhevaa, ettei asiakastukeen ole tarvinut olla yhteydessä kertaakaan.

Lue lisää
blogit

Yrittäjän pitää muuttua maailman mukana

Yrittäjän on oltava valmis muuntautumaan markkinoiden mukana. Tulevaisuuteen katsova ja markkinoiden suunnanmuutoksia ennakoiva yrittäjä menestyy varmasti, sanoo markkinointialalla yrittäjänä toimiva Susanna Juusti.

Lue lisää
blogit

Pikavinkit pienyrittäjän kirjanpitoon

Yrityksen kirjanpidon hoitaminen itse, ilman apuvälineitä ja koulutusta voi olla todella haastavaa. Tässä kahdeksan nopeaa vinkkiä, joiden avulla otat yrityksesi kirjanpidon haltuun.

Lue lisää
blogit

Ylivoimainen asiakaspalvelu voi nostaa yrityksesi menestykseen

LUT:n kauppatieteiden professori neuvoo yrittäjiä olemaan ylivoimaisesti parempia kuin kilpailijansa jossakin yrityksen toiminnoista. Yksi menestyksen avain voi olla asiakaspalvelu.

Lue lisää
blogit

Koulutusvideo: Budjetointi vai rullaava ennustaminen?

Avainasiakasvastaava Sirpa Turunen vertailee koulutusvideolla budjetointia rullaavaan ennustamiseen yrityksen tulevaisuuden suunnittelussa.

Lue lisää
blogit

Tarinoilla uusia asiakkaita, oikealla palveluasenteella pitkiä asiakassuhteita

Kun kerrot asiakkaalle yrityksestäsi, ole rehellinen. Uskalla kertoa myös epäonnistumisista, sillä rehellisyydellä voitat asiakkaan puolellesi varmemmin kuin liian kiiltokuvamaisella tarinalla. Se on Toni Nikiforowin Suomi100-vinkki yrittäjille.

Lue lisää
blogit

Sähköinen taloushallinto-ohjelma on elintärkeä jo yrityksen alkutaipaleella

Tuoreen yrittäjän kannattaa käyttää yrityksensä pyörittämiseen kaikki mahdollinen apu, mitä saatavilla on. Sähköinen taloushallinto-ohjelma tuo monia etuja ja auttaa monessa tilanteessa.

Lue lisää
blogit

Älä suunnittele, vaan tee

Suomi100 -blogisarjassamme tällä kertaa yrityskonsultin ohjeita yrittäjille. Hän kannustaa suomalaisyrittäijä viemään ideoitaan rohkeammin eteenpäin ja myyntiin.

Lue lisää
kumppanit

Tuottaako perintä ongelmia? – Poimi parhaat tärpit koulutusvideolta

Katso koulutusvideo, jolla Emma Lehtonen perintätoimisto Visma Duetosta kertoo, miten teet laskutuksen oikein ja mitä kaikkea täytyy huomioida perintää aloitettaessa.

Lue lisää
blogit

Markkinointi on investointi, ei vain kulu

Tuotteita ja palveluja ei kannata viilata vuosikausia ja sen jälkeen vasta miettiä myyntiä, markkinointia ja viestintää pienillä panostuksilla. Sen sijaan strateginen markkinointi ja brändin rakentaminen pitäisi aloittaa jo yrityksen alkutaipaleella, rinta rinnan tuotekehityksen kanssa.

Lue lisää
blogit kumppanit

Miten tilitoimistojen käy tulevaisuudessa?

Kysymys pyörii monen tilitoimistoyrittäjän mielessä. Pasi Koskinen vastaa blogissaan tähän ja muutamaan muuhunkin tilitoimistojen tulevaisuutta koskevaan kysymykseen.

Lue lisää
blogit

Talouden ennustaminen hyvin tärkeää yritykselle

Nykyaikaisilla taloushallinto-ohjelmilla päästään reaaliaikaiseen taloustietoon, mutta se ei riitä. Menestystä tavoittelevassa yrityksessä tulisi talouslukuja tarkastella syvällisemmin ja pyrkiä niiden kautta ennakoimaan tulevaisuutta.

Lue lisää
Digibarometri blogit

Digibarometri 2017 – Suomalaisyritykset digitalisaation kärjessä

Digibarometri 2017-tutkimuksen mukaan suomalaisyritykset ovat digitalisaation kärjessä etenkin pilvipalveluiden ja sähköisen laskutuksen hyödyntämisessä.

Lue lisää
blogit

Ole rohkeasti maailman paras

Sarjayrittäjä Lennu Keinäsen mielestä yrityksen tärkein menestymisen edellytys on, että pyrkii kaikessa tekemisessään parhaaksi.

Lue lisää
blogit

Visma Netvisorilla tehot irti ostolaskujen automaatiosta

Visma Netvisor tarjoaa uusia hyötyjä ostolaskuautomaatioon. Nyt keskitytään laskujen kierrätyksen tehostamisen sijaan vähentämään kokonaan laskujen kierrättämistä.

Lue lisää
blogit

Yrittäjän työkalut huolettomaan kesälomaan

Yrittäjäkin voi nauttia kesälomastaan lähes täysipainoisesti, jos hän vain ottaa kaiken hyödyn irti sähköisistä työkaluista. Kokosimme tähän tärkeimmät tärpit, jotta sinä voisit viettää rentouttavan kesäloman.

Lue lisää
blogit

Kun henkilökunta voi hyvin, voi asiakaskin hyvin

Yrityksen johdon tulee huolehtia, että henkilöstö on erinomaisessa kunnossa. Kun he voivat hyvin, näkyy se palvelun kautta myös asiakkaille.

Lue lisää
blogit

Kesäpäiviltä paljon työkaluja tilitoimiston uudistamiseen

Moni Taloushallintoliiton kesäpäivien osallistuja kuunteli korvat höröllä vinkkejä toimintansa uudistamiseen mm. palveluiden tuotteistamisesta ja tuotteiden hinnoittelusta.

Lue lisää
blogit

Suomalainen pärjää laadulla

Suomalainen yrittäjä menestyy, kun panostaa laatuun. Sitä mieltä on Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy:n toimitusjohtaja Vesa Koskelainen.

Lue lisää
blogit

Paperiton myyntiprosessi

Ota myyntiprosessi haltuun sähköisellä taloushallinto-ohjelmalla. Kun voit tehdä myyntitarjouksen, tilausvahvistuksen ja laskutuksen yhdellä ja samalla ohjelmalla, pääset parempaan laskutusvarmuuteen ja pystyt myös ennustamaan yrityksesi taloutta paremmin.

Lue lisää
blogit

Yrittäjä on usein itse yrityksensä kasvun suurin este

Väsynyt yrittäjä ei jaksa panostaa yrityksensä kehittämiseen ja kasvattamiseen. Siksi yrittäjän pitäisi pitää huolta itsestään ja osata myös pyytää apua, kun hän sitä tarvitsee.

Lue lisää
blogit

10 vinkkiä parempaan kassavirran hallintaan

Opettele johtamaan yritystä kassavirran kautta. Eli ota aina kassavirta huomioon, kun pohdit onko jokin päätös hyvä tai ajankohta oikea.

Lue lisää
blogit

Hyvinvoiva henkilöstö vie yrityksen menestykseen

Tyytyväinen henkilöstö on yritykselle kultaakin kalliimpi voimavara. Johdon ja esimiesten tärkein tehtävä on luoda työpaikalle hyvä ilmapiiri ja poistaa työnteon esteet.

Lue lisää
Jarkko Sjöman blogit

Henkilöbrändi 10 kertaa yritysbrändiä tehokkaampi

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän konsultti Jarkko Sjömanin mielestä ihminen on aina kiinnostavampi kuin yritys.

Lue lisää
kumppanit

Tilitoimiston kasvun paikka

Tilitoimistoyrittäjä, haluatko uudistaa toimintaa, kasvattaa liikevaihtoa ja parantaa tulosta? Meillä on sinulle hyviä uutisia. Ratkaisu löytyy tästä jutusta.

Lue lisää
blogit

Yrittäjä, keskity siihen missä olet paras

Enkelisijoittajan ja kokeneen yrittäjän neuvo aloitteleville yrittäjille on, että keskity siihen missä olet hyvä ja osta kaikki muut yrityksen toiminnot ulkopuolelta.

Lue lisää
blogit

Budjetoinnista ennustamiseen – tunnista tulevaisuuden riskit

Mitä kaikkea budjetti jättää pimentoon? Minimoi päätöksenteon riskit, siirry budjetoinnista ennustamiseen.

Lue lisää
Suomi100 blogi - Kasvu on yrityksen tärkein mittari blogit

Kasvu on yrityksen tärkein mittari menestykselle

Yrityskaupoissa konsulttina toimivan 3J Partners Oy:n Juuso Aulangon mielestä suomalaisyrityksen täytyy tavoitella kasvua.

Lue lisää
visma-solutions

Keskusliikkeiden sähköiseen tilaus-toimitusketjuun liittyminen on pian helppoa

Visma Solutionsin ja Youredin yhteistyössä tuottama palvelu mahdollistaa nyt pk-yritysten liittyä keskusliikkeiden sähköiseen tilaus-toimitusketjuun helposti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää
Solutions100 blogissa lappeenrantalainen Laitex Oy blogit

Tuoreen yritysjohtajan kannattaa pyytää apua

Ulkopuolisten hallitusammattilaisten käyttö on Suomessa lisääntymässä. Tuoreelle metallifirman toimitusjohtajalle kokeneiden ammattilaisten apu on ollut korvaamatonta.

Lue lisää
visma-solutions

Jälkitunnelmia Ylläs-Levi -hiihdosta

Kisa on hiihdetty ja lupaukset lunastettu. Visma Ski Classicsin viimeinen kisa tältä talvelta tarjosi aivan mahtavan kokemuksen sekä järjestelyiden että sään puolesta.

Lue lisää
asiakkaat

Kuljetusyritys siirtyi automatisoituun taloushallinto-ohjelmaan

Tilitoimistossa juokseminen ja eri ohjelmistojen välillä hyppiminen vähentyi, kun Kuljetuspalvelut Teemu Sirén siirtyi automatisoituun taloushallintoon.

Lue lisää
yhdenkertainen vai kahdenkertainen kirjanpito blogit

Miksi pienenkin yrityksen kannattaa tehdä kahdenkertainen kirjanpito?

Vaikka se ei ole pakollista, on se yrityksesi kannattavuuden ja kehittämisen kannalta hyvinkin tärkeää. Eikä se ole nykyaikana edes vaikeaa, kunhan hankkii oikeat työkalut.

Lue lisää
hjs-taloushallinto asiakkaat blogit

Tarkka taloushallinto auttaa urheiluseuraa panostamaan laatuun

Seura on kuin pieni yritys. HJS on pystynyt vaikeinakin talousvuosina pitämään kausimaksut ennallaan tarkan taloushallinnon ansiosta. Selvitimme miten se on ollut mahdollista.

Lue lisää
asiakkaat blogit

Sähköinen allekirjoitus säästi viikon aikaa ja tonnin rahaa

Netvisorissa on maaliskuun alusta alkaen voinut allekirjoittaa tilinpäätöksen sähköisesti. Tämä on ollut monelle käyttäjälle erittäin positiivinen yllätys.

Lue lisää
Tuotekehitys koulutus visma-solutions

Tuotekehityksessä oppiminen on osa työntekoa

Vismassa itsensä kehittämiseen kannustetaan vahvasti. Tuotekehityksen projektinhallinta-koulutuksesta saa konkreettisia malleja toiminnan tehostamiseen.

Lue lisää
visma-solutions

Ei mikään tavallinen työpäivä: Kohti Ylläs-Leviä

Visma Solutionsin työntekijät lähtevät kisaamaan Visma Ski Classics Ylläs-Levi-osakilpailuun. Luvassa on kovaa treeniä toimistotyöläisille.

Lue lisää
blogit

Ostolaskujen käsittely: näin säästät aikaa ja rahaa

Ostolaskujen manuaalinen ja paperinen käsittely tuhlaavat aikaa ja rahaa. Paljon. Katso 3 varmaa askelta, joilla saavutat jopa 80%:n säästöt laskujen käsittelyssä.

Lue lisää
blogit

“Etsin matkakuitteja 75 €/tunti”

Tilitoimiston palkanlaskija: Eihän otsikko kuvaa työpäivääsi? Tee palkanlaskennasta helpompaa, nykyaikaisempaa ja virheettömämpää.

Lue lisää
blogit

Palkanlaskenta paremmaksi

Työntekijällä, työnantajalla ja tilitoimistolla on jokaisella oma roolinsa henkilöstöhallinnossa ja palkanlaskennassa. Miksi nämä roolit kannattaisi siirtää samaan järjestelmään?

Lue lisää
blogit

Myyntilaskutus – näin tunnistat pullonkaulat

Myyntilaskutuksen tehostaminen on nopea tapa helpottaa yrittäjän arkea ja tehdä yrityksen toiminnasta ammattimaisempaa.

Lue lisää
blogit

5 vinkkiä tarkempaan talousennustamiseen

Tarkka ja trendejä luotaava talousennuste on yksi tärkeimmistä asioista, millä voit talousjohtajana tai controllerina auttaa organisaatiota menestymään.

Lue lisää
kassavirta blogit

Kassavirta haltuun

Miten saat yrityksen operatiivisen kassavirran pysymään terveenä? Tässä käytännön vinkit kassavirran johtamiseen.

Lue lisää
Netvisor MarketPlace kumppanit

MarketPlace vie liiketoimintasi uudelle tasolle

Netvisor MarketPlace yhdistää sovellukset ja palvelut, joita tarvitset päivittäin.

Lue lisää
edistynyt-seurahallinto-stipendi asiakkaat

Edistynyt seurahallinto – Vaasan Sport Juniorit Ry

Vaasan Sport Junioreissa kausimaksuja ei ole nostettu kolmeen vuoteen, vaikka trendi on päinvastainen. Miten se on ollut mahdollista?

Lue lisää
blogit

Luo arvoa asiakkaalle

Oletko miettinyt mitä arvoa tilitoimistosi tuottaa? Tuotatko vain lain määräämän kirjanpidon vai oletko aidosti apuna asiakkaan menestykseen?

Lue lisää
blogit

Mörkö nimeltä digitalisaatio

Digitalisaatiosta ei kannata tehdä liian vaikeaa. Ota nämä neljä vinkkiä käyttöön ja otat ensimmäiset askeleet kohti automatisoitua taloushallintoa.

Lue lisää
blogit

Moderni talouspäällikkö sparraa ja verkostoituu

Taloushallinnon perustehtävät ovat muuttuneet teknologian kehittyessä automaattisiksi. Talouspäällikön on mahdotonta olla enää korvaamaton vanhoilla toimintamalleilla. Mitkä ovat modernin talouspäällikön piirteet?

Lue lisää
blogit

Miksi kukaan ei kertonut paremmasta?

Yrittäjä, toimitko sinä fiksusti vai perinteisellä tavalla? Kaikki se aika ja vaiva, joka voidaan säästää ja kohdentaa asiakastyöhön, luo turvallisuutta ja tuottaa kasvua.

Lue lisää
blogit

Palkkapusseista laajempaan henkilöstöhallintoon

Onko palkanlaskijan ydinosaaminen tuntien ja tietojen tallentamista järjestelmään? Vai voiko tilitoimisto tarjota jotain enemmän?

Lue lisää
blogit

Digitalisoituva taloushallinto – kasvumahdollisuuksia tilitoimistoille

Tiedolla johtaminen korostuu entisestään. Tilitoimistojen on uudistettava palvelunsa tukemaan yritysten tarpeita.

Lue lisää
asiakkaat

“Netvisor on tuonut meille selkeää liikevaihdon kasvua”

Tilitoimisto Angelma ja Mäkelä aloitti Netvisorin käytön vuonna 2005 ja tänä päivänä tilitoimisto on puhtaasti Netvisor-tilitoimisto.

Lue lisää

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä