Netvisor-Eazybreak -integraatio

Yhdistä työsuhde-edut helposti palkanlaskentaan

Tarjoamme käyttöösi markkinoiden ainoan valmiin integraation palkanlaskennan ja työsuhde-etujen välillä. Ohjelmistojen välinen saumaton yhteys vähentää manuaalisen työn määrää palkanlaskennassa ja helpottaa myös työntekijöiden arkea. Säästä aikaa prosesseissa ja paperinpyörittelyssä ottamalla käyttöön kokonaan digitaaliset työsuhde-edut.

EAZYBREAK

Työsuhde-edut kätevästi mobiilisovelluksessa

Netvisorin integraatiokumppani Eazybreakin moderni mobiilisovellus on matkapuhelimen näytölle tilattava kätevä mobiiliseteli. Eazybreakin työsuhde-edut toimivat lähes 17 000 kohteessa ympäri Suomen.

Eazybreakin mobiilisovelluksen ansiosta työnantaja voi tarjota edut työntekijälle täysin digitaalisesti. Luovu paperinpyörittelystä ja säästä aikaa palkanlaskennassa ottamalla käyttöön Eazybreak, jonka mobiilisovelluksesta tieto siirtyy automaattisesti Netvisoriin.

Säästä aikaa palkanlaskennassa

Ohjelmistojen välisen yhteyden ansiosta tieto pääsee siirtymään Netvisorin palkanlaskennan ja Eazybreak-palvelun välillä. Käytettyjen etujen omavastuuosuudet päivittyvät automaattisesti työntekijän palkkalaskelmalle, jossa ne veloitetaan suoraan palkasta. Omavastuuosuuksia ei enää tarvitse päivittää käsin palkanlaskentaohjelmaan.

Kätevät edut työntekijälle

Eazybreak-edut kulkevat mukana mobiilisovelluksessa. Työntekijän ei tarvitse ladata saldoa ja sitoa rahaa etukäteen, vaan tiedot ovat automaattisesti ajan tasalla mobiilisovelluksessa. Myös uusi työntekijä voi alkaa käyttää etuja heti, kun hänet on lisätty palkansaajaksi Netvisoriin.

Lounasetu

Täysin digitaalinen lounasetu, joka kulkee työntekijän mukana puhelimessa. Enää ei tarvitse murehtia kadonneita ja käyttämättä jääneitä lounasseteleitä. Eazybreak toimii ympäri Suomen jo yli 6 000 lounasravintolassa ja sillä voi maksaa nyt myös Woltissa.

Kulttuurietu

Kulttuuriedun ansiosta teatteriin, elokuviin, museoihin, konsertteihin tai vaikka kansalaisopistojen kursseille on helppo ilmoittautua. Eazybreakia voi käyttää maksuvälineenä yli 1 200 kulttuuripaikassa ympäri Suomen.

Hyvinvointietu

Erinomainen tapa edesauttaa työntekijöiden terveyttä ja hyvinvointia. Hyvinvointietu sisältää hieronta- ja/tai hammashoitoedut.

Liikuntaetu

Ketterä ja digitaalinen tapa huolehtia henkilöstön hyvinvoinnista. Eazybreakia voi käyttää maksuvälineenä yli 5 000 liikuntapaikassa ympäri Suomen.

Työmatkaetu

Digitaalinen työmatkaseteli. Julkisilla matkustaminen vähentää työntekijän ja koko yrityksen hiilijalanjälkeä. Työntekijä voi ostaa matkalippuja R-kioskista ja HSL:n tai Matkahuollon palvelupisteistä.

Combo-paketti

Hoida edut helposti yhdellä saldolla. Eazybreak Combo antaa työntekijälle mahdollisuuden valita, mihin kukin haluaa omat etunsa käyttää. Eri etujen yhdistäminen yhden saldon alle yksinkertaistaa etujen hallinnointia ja toisistaan eroavat verotusarvot voidaan huomioida helposti.

Työsuhde-edut edullisesti henkilöstön käyttöön

Intergaation käyttöönottoon ei sisälly erillisiä avauskuluja. Netvisor-kuukausilaskulla veloitetaan käyttäjäkohtainen maksu jokaisesta käytössä olevasta Eazybreak-edusta. Eazybreak ei veloita muita kuluja. Myöskään Netvisorin normaalia 25 €/kk integraatiomaksua ei veloiteta.

Kysy lisää myynniltä

Lue lisää Eazybreakin hinnoittelusta

Näin otat Eazybreakin käyttöön Netvisorista

Integraation käyttöönotto on mahdollista tehdä itse Netvisor Storen Laajennokset-välilehdellä. Mikäli ”Ota käyttöön” -painike ei ole Storessa klikattavissa, sinulla ei ole riittäviä oikeuksia käyttöönoton tekemiseen.

Perusasetusten jälkeen voit ohittaa ennakkolaskun maksamisen ja siirtyä tutkimaan Eazybreakin käyttöä. Kun ennakkolasku on maksettu työntekijät voivat asentaa ilmaisen Eazybreak-sovelluksen ja aloittaa etujen käytön.

Lue lisää käyttöönotosta