logo-Artboard 3

Työsuhde-edut osana palkanlaskentaa

Palkanlaskennan ja työsuhde-etujen yhdistäminen tuo sujuvuutta rutiineihin. Aikaa säästyy, kun työsuhde-etujen omavastuuosuudet päivittyvät palkkalaskelmille automaattisesti. Netvisor-asiakkaana integroit Eazybreakin mobiilit työsuhde-edut palkanlaskentaan helposti.

Säästä aikaa automaatiolla

Integraation ansiosta tieto pääsee siirtymään automaattisesti Netvisorin palkanlaskennan ja työsuhde-etuja tarjoavan Eazybreak-palvelun välillä. Käytettyjen etujen omavastuuosuudet päivittyvät työntekijän palkkalaskelmalle, jossa ne veloitetaan suoraan palkasta. Näin omavastuuosuuksien manuaalinen näpyttely poistuu.

Kätevät edut työntekijälle

Eazybreak-edut kulkevat mukana mobiilisovelluksessa. Työntekijän ei tarvitse ladata saldoa ja sitoa rahaa etukäteen, vaan tiedot ovat automaattisesti ajan tasalla mobiilisovelluksessa. Myös uusi työntekijä voi alkaa käyttää etuja heti, kun hänet on lisätty palkansaajaksi Netvisoriin.

Eazybreak – Edut mobiilisovelluksessa

Netvisorin integraatiokumppani Eazybreak on suomalainen lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuja tarjoava palvelu. Edut toimivat yli 10 000 kohteessa.

Lue lisää Eazybreakista

Katso videolta, miten Eazybreak-integraatio toimii

Netvisorin asiakas voi ottaa Eazybreakin käyttöön kätevästi Netvisor Storesta, joka löytyy käyttöliittymästä. Voit valita itse, mitä etuja ja kuinka paljon haluat niitä jakaa työntekijöillesi.

Kirjaudu Netvisoriin ja klikkaa Storeen

Haluaisitko kuulla lisää Netvisorin ja Eazybreakin integraatiosta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.