Henkilöstöedut integroituna palkanlaskentaan

Helpota palkanlaskijan ja henkilöstösi työpäivää ottamalla käyttöön Netvisor-palkanlaskennan ja työsuhde-etujen yhdistelmä. Integraation myötä tieto kulkee automaattisesti Netvisor-palkanlaskennan ja työsuhde-etuja tarjovan sovelluksen välillä. Haluatko kuulla lisää?

Vähennä palkanlaskijan rutiinityötä

Henkilöstöetujen kirjaaminen vie turhaan palkanlaskijan työaikaa. Ottamalla käyttöön palkanlaskennan ja työsuhde-etujen integraation, tieto pääsee siirtymään automaattisesti kahden ohjelmiston välillä: työntekijän käyttämät edut siirtyvät automaattisesti palkkalaskelmalle ja palkanlaskija voi keskittyä muihin työtehtäviin.

Helpompi arki työntekijälle

Korttien ja setelien sijaan modernit työsuhde-edut kulkevat mukana puhelimessa. Työntekijän ei tarvitse erikseen tilata etua tai allekirjoittaa kuitteja, sillä älykäs mobiilipalvelu tunnistaa henkilölle kuuluvat edut. Samalla se laskuttaa ne suoraan palkasta käytön mukaan. Näin myöskään rahaa ei tarvitse sitoa etuihin etukäteen.

Lue lisää automaation hyödyistä >

eazybreak-lounasetu-netvisorista

Eazybreak – Se helpoin tie työsuhde-etuihin

Netvisorin integraatiokumppani Eazybreak on suomalainen mobiilipalvelu, jonka kautta henkilökunta saa käyttöönsä modernit lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedut. Maksaminen tapahtuu applikaatiolla tai tekstiviestillä yli 8 500 kohteessa.

Lue lisää Eazybreakista >

Tehokkuutta automaatiosta

Ottamalla käyttöön Netvisor-palkanlaskennan ja Eazybreak-henkilöstöetujen -integraation, nostat palkanalaskennan tehokkuuden uudelle tasolle. Palvelut keskustelevat keskenään reaaliajassa, minkä ansiosta Eazybreak voi toimittaa palkkavähennysteidot suoraan Netvisorin palkkalaskelmalle. Edistyneen automaation ansiosta rutiininomaisia palkanlaskennan toimenpiteitä ei tarvita.

Katso videolta asiakaskokemus >

Netvisor-asiakas, ota Eazybreak käyttöön Netvisorista

Netvisorin asiakaana voit ottaa EazyBreak-henkilöstöedut käyttöön yhdellä napin painalluksella Netvisorin sisältä. Netvisorin ja Eazybreakin välinen integraatio tuo aiemmin vain suurille yrityksille mahdolliset hyödyt kaikkien Netvisor-asiakkaiden hyödynnettäviksi. Integraation avulla palkansaajatiedot siirtyvät Eazybreakille automaattisesti, jolloin työsuhde-etujen käyttäjähallinta automatisoituu täysin.

Pyydä maksuton esittely Netvisorin ja Eazybreakin ratkaisusta

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Yrityksellämme on käytössä Netvisor  Kyllä Ei

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää.
Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä. Tietoni saa välittää Eazybreakille yhteydenottoa varten.

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä