Netvisor-Eazybreak -integraatio

Yhdistä työsuhde-edut palkanlaskentaan helposti

Tarjoamme käyttöösi markkinoiden ainoan valmiin integraation palkanlaskennan ja työsuhde-etujen välillä. Ohjelmistojen välinen saumaton yhteys vähentää manuaalisen työn määrää palkanlaskennassa ja helpottaa myös työntekijöiden arkea.

Säästä aikaa palkanlaskennassa

Ohjelmistojen välisen yhteyden ansiosta tieto pääsee siirtymään Netvisorin palkanlaskennan ja Eazybreak-palvelun välillä. Käytettyjen etujen omavastuuosuudet päivittyvät automaattisesti työntekijän palkkalaskelmalle, jossa ne veloitetaan suoraan palkasta. Omavastuuosuuksia ei enää tarvitse päivittää käsin palkanlaskentaohjelmaan.

Kätevät edut työntekijälle

Eazybreak-edut kulkevat mukana mobiilisovelluksessa. Työntekijän ei tarvitse ladata saldoa ja sitoa rahaa etukäteen, vaan tiedot ovat automaattisesti ajan tasalla mobiilisovelluksessa. Myös uusi työntekijä voi alkaa käyttää etuja heti, kun hänet on lisätty palkansaajaksi Netvisoriin.

Eazybreak – Edut mobiilisovelluksessa

Netvisorin integraatiokumppani Eazybreak on suomalainen työsuhde-etuja tarjoava palvelu. Eeazybreakin työsuhde-edut toimivat lähes 15 000 kohteessa ympäri Suomen.

Lounasetu

Täysin digitaalinen lounasetu, joka kulkee työntekijän mukana puhelimessa. Eazybreak toimii ympäri Suomen jo yli 6 000 lounasravintolassa.

Liikuntaetu

Ketterä ja digitaalinen tapa huolehtia henkilöstön hyvinvoinnista. Eazybreakia voi käyttää maksuvälineenä yli 4 000 liikuntapaikassa.

Kulttuurietu

Kulttuuriedun ansiosta teatteriin, elokuviin, museoihin, konsertteihin tai vaikka kansalaisopistojen kursseille on helppo ilmoittautua.

Työmatkaetu

Digitaalinen työmatkaseteli. Työntekijä voi ostaa matkalippuja R-kioskista ja HSL:n tai Matkahuollon palvelupisteistä.

Hyvinvointietu

Erinomainen tapa edesauttaa työntekijöiden terveyttä ja hyvinvointia. Sisältää hieronta- ja/tai hammashoitoedut.

Combo-paketti

Hoida edut helposti yhdellä saldolla. Eazybreak Combo antaa työntekijälle mahdollisuuden valita, mihin kukin haluaa oamt etunsa käyttää.

Modernit edut edullisesti henkilöstön käyttöön

Intergaation käyttöönottoon ei sisälly erillisiä avauskuluja. Netvisor-kuukausilaskulla veloitetaan käyttäjäkohtainen maksu jokaisesta käytössä olevasta Eazybreak-edusta. Eazybreak ei veloita muita kuluja. Myöskään Netvisorin normaalia 25 €/kk integraatiomaksua ei veloiteta.

Kysy lisää myynniltä

Lue lisää hinnoittelusta

Näin otat Eazybreakin käyttöön Netvisorista

Integraation käyttöönotto on mahdollista tehdä itse Netvisor Storen Laajennokset-välilehdellä. Mikäli ”Ota käyttöön” -painike ei ole Storessa klikattavissa, sinulla ei ole riittäviä oikeuksia käyttöönoton tekemiseen.

Perusasetusten jälkeen voit ohittaa ennakkolaskun maksamisen ja siirtyä tutkimaan Eazybreakin käyttöä. Kun ennakkolasku on maksettu työntekijät voivat asentaa ilmaisen Eazybreak-sovelluksen ja aloittaa etujen käytön.

Kirjaudu Netvisoriin ja klikkaa Storeen

Lue lisää käyttöönotosta

Katso videolta esittely integraatiosta

Integraation ansiosta saat työsuhde-edut ketterästi omien työntekijöidesi tai asiakkaidesi käyttöön.

Palkansaajatiedot siirtyvät Eazybreakille automaattisesti Netvisorista.

Eazybreak toimittaa palkkakirjaustiedot Netvisorin palkkalaskemille automaattisesti, jolloin palkanlaskijan tarvitsee ainoastaan tarkistaa palkkalaskelmat jokaisen palkkajakson aikana.

Haluaisitko kuulla lisää Netvisorin ja Eazybreakin integraatiosta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.