logo-Artboard 3

Henkilöstöedut integroituna palkanlaskentaan

Helpota palkanlaskijan ja henkilöstösi työpäivää ottamalla käyttöön Netvisor-palkanlaskennan ja työsuhde-etujen yhdistelmä. Integraation myötä tieto kulkee automaattisesti Netvisor-palkanlaskennan ja työsuhde-etuja tarjovan sovelluksen välillä. Haluatko kuulla lisää?

Vähennä palkanlaskijan rutiinityötä

Henkilöstöetujen kirjaaminen vie turhaan palkanlaskijan työaikaa. Ottamalla käyttöön palkanlaskennan ja työsuhde-etujen integraation, tieto pääsee siirtymään automaattisesti kahden ohjelmiston välillä: työntekijän käyttämät edut siirtyvät automaattisesti palkkalaskelmalle ja palkanlaskija voi keskittyä muihin työtehtäviin.

Helpompi arki työntekijälle

Korttien ja setelien sijaan modernit työsuhde-edut kulkevat mukana puhelimessa. Työntekijän ei tarvitse erikseen tilata etua tai allekirjoittaa kuitteja, sillä älykäs mobiilipalvelu tunnistaa henkilölle kuuluvat edut. Samalla se laskuttaa ne suoraan palkasta käytön mukaan. Näin myöskään rahaa ei tarvitse sitoa etuihin etukäteen.

Lue lisää automaation hyödyistä

Eazybreak – Se helpoin tie työsuhde-etuihin

Netvisorin integraatiokumppani Eazybreak on suomalainen mobiilipalvelu, jonka kautta henkilökunta saa käyttöönsä modernit lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedut. Maksaminen tapahtuu applikaatiolla tai tekstiviestillä yli 8 500 kohteessa.

Lue lisää Eazybreakista

Tehokkuutta automaatiosta

Ottamalla käyttöön Netvisor-palkanlaskennan ja Eazybreak-henkilöstöetujen -integraation, nostat palkanlaskennan tehokkuuden uudelle tasolle. Palvelut keskustelevat keskenään reaaliajassa, minkä ansiosta Eazybreak voi toimittaa palkkavähennystiedot suoraan Netvisorin palkkalaskelmalle. Edistyneen automaation ansiosta rutiininomaisia palkanlaskennan toimenpiteitä ei tarvita.

Katso videolta asiakaskokemus

Ota Eazybreak käyttöön suoraan Netvisorista

Netvisorin asiakkaana voit ottaa EazyBreak-henkilöstöedut käyttöön yhdellä napin painalluksella Netvisorin sisältä. Netvisorin ja Eazybreakin välinen integraatio tuo aiemmin vain suurille yrityksille mahdolliset hyödyt kaikkien Netvisor-asiakkaiden hyödynnettäviksi. Integraation avulla palkansaajatiedot siirtyvät Eazybreakille automaattisesti, jolloin työsuhde-etujen käyttäjähallinta automatisoituu täysin.

Haluatko kuulla lisää?

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.