Netvisor yhdistyksille

Yhdistysten taloushallinto

Yhdistystoiminta on monesti vapaaehtoista. Se ei tarkoita, että yhdistyksen talouteen tarvitsisi käyttää erityisen paljon aikaa. Nopeuta taloushallintoa ja käytä aikasi yhdistyksen tärkeimpiin asioihin ja toimintaan. Pilvipalvelun avulla yhdistystoiminta on joustavaa ajasta ja paikasta riippumatta.

Yhdistyksen kirjanpito

Netvisorin ominaisuudet soveltuvat hyvin yhdistyksen tarpeisiin. Vähennä työtä ja kuluja lisääviä virheitä sekä säästä aikaa helppokäyttöisellä taloushallinnon ohjelmistolla.

Visma Netvisor

Monipuoliset ominaisuudet

Yhdistyksen tilikartta

Netvisorissa on yhdistysten tilikartta valmiina, joten kirjanpidossa näkyvät vain yhdistyksen tarvitsemat tilit.

Jäsenrekisteri

Asiakasrekisterissä pystyt ryhmittelemään jäseniä ja antamaan ryhmille omat laskutustiedot.

Kirjanpitokirjat

Yhdistyksien kirjanpitokirjat tulee säilyttää 10 vuotta tilikauden päättymisen jälkeen. Netvisorissa tiedot ovat pilvessä, joten kenenkään ei tarvitse säilyttää kansioita kotonaan tai kerätä niitä toimistolle.

Korvaukset ja palkat

Työntekijöiden matkalaskut, palkat ja palkkaan liittyvät kustannukset on helppo muodostaa ja maksaa Netvisorin avulla. Muodosta verottajalle tarvittavat raportit Netvisorissa.

Jäsenmaksut

Lähetä jäsenmaksut kätevästi massana. Lisää laskutusperusteet kertasyötöllä ja lähetä laskut automaattisesti.

Budjetointi ja raportointi

Netvisorilla budjetoit helposti yhdistyksen toimintaa ja tuotat monipuolisia raportteja. Varainhankinnassa täytyy usein raportoida rahankäytöstä antajalle, Netvisorilla se onnistuu vaivattomasti.