Visma Netvisor

Ohjelmisto tilitoimistoille

Netvisor on 100% sähköinen pilvipalvelu, jonka avulla tilitoimiston arki pyörii luontevasti ilman ylimääräistä klikkailua. Tutustu Netvisoriin ja miten se voisi tehdä myös sinun työpäivästäsi entistä sujuvamman.

Sovi oma esittely myyjämme kanssa

Oma Netvisor

Paras aloitus työpäivällesi!

Oma Netvisor kokoaa kaikki asiakkaat, työvaiheet ja tehtävät yhteen näkymään. Selkeä listaus antaa työpäivällesi selkeän suunnan ilman ylimääräisiä tarkistuskierroksia. Löydät Oma Netvisorista erilliset näkymät niin taloushallinnolle, ostoille, myynnille kuin palkoillekin.

Tutustu tarkemmin Oma Netvisoriin

oma netvisor palkat näkymä

Kirjanpidon työkalut

Netvisor automatisoi tilitoimiston asiakkaiden kirjanpidon muodostumisen. Tuloksena jokainen kirjanpitäjä voi palvella useampaa asiakasta laadukkaammin ja nopeammin. Netvisor tukee nykyaikaista tiimityöskentelyä, jossa asiakkaan palvelua voidaan tuottaa eri ihmisten osaamisalueita hyödyntäen.

Automatisoitu kirjanpito

Netvisor luo kirjanpidon automaattisesti eri osa-alueista. Tee asiakkaalle tarvittavat jaksotukset ja sulje kausi. Asiakas näkee reaaliaikaisen tuloksen ja taseen suoraan Netvisorista.

Kuukausittaiset velvoitteet

Netvisor laskee automaattisesti kausittaiset velvoitteet ja tekee tarvittavat tilisiirrot. Säästä aikaa ja lähetä kausi-ilmoitukset Netvisoria hyödyntäen.

Vuosittaiset velvoitteet

Netvisor automatisoi tasekirjan, tuloveroilmoituksen ja palkanlaskennan vuosittaiset velvoitteet. Lähetä tuloveroilmoitukset ja palkanlaskennan ilmoitukset helposti Netvisoria hyödyntäen.

Myynti- ja ostolaskut

Hyödynnä täysimääräisesti automatisointia asiakkaiden myynti- ja ostolaskujen käsittelyssä. Luo toistuville ostolaskuille eri hyväksymissääntöjä.

Palkanlaskentaohjelma

Automatisoi tiedonkeruu palkanlaskentaa varten ja varmista palkkojen oikeellisuus. Netvisor yhdistää asiakkaiden työntekijöiden työaika- ja matkalaskut suoraan palkanlaskentaan. Suunnittele ja tarjoa asiakkaalle asiantuntemuksesi myös palkanlaskennan prosessien rakentamiseen.

netvisor palkanlaskenta

Asiakkaan työaikaseuranta ja matkalaskut

Asiakas kirjaa työaikansa, kohdistaa ne laskentakohteelle ja muodostaa itse matkalaskut. Tiedot ovat automaattisesti palkanlaskennan perusteena.

Palkat ja lomat

Netvisor laskee palkat hyväksyttyjen palkkaperusteiden pohjalta. Palkanlaskija voi lähettää palkat sähköisesti hyväksyttäväksi. Hyväksytyt palkat siirtyvät automaattisesti maksuun ja kirjanpitoon.

Hyväksynnät

Asiakkaan henkilöt hyväksyvät itse tuntitiedot ja matkalaskut. Palkanlaskija aloittaa palkanlaskentaprosessin hyväksyttyjen tietojen pohjalta.

Palkanlaskennan velvoitteet

Netvisor muodostaa tarvittavat palkkojen sivukulujen jaksotukset ja siirrot kirjanpitoon. Netvisor tekee automaattisesti kausi-ilmoitukset sekä tarvittavat tilisiirrot ja ilmoitukset tulorekisteriin.

Raportointi ja budjetointi

Netvisorin monipuoliset raportointimahdollisuudet ja kassavirtatyökalut tarjoavat helpon mahdollisuuden tuottaa asiakkaille lisäpalveluita. Netvisorin modernilla raportoinnin ja budjetoinnin työkalulla Controllerilla autat asiakkaitasi tekemään oikeat päätökset ajantasaiseen tietoon perustuen.

raportointi

Tase- ja tuloslaskelmat

Netvisor muodostaa automaattisesti reaaliajassa tase- ja tuloslaskelmat, joita asiakas voi tarkastella itsenäisesti ja porautua alkuperäisille tapahtumille. Netvisorilla kuukausikatkot sekä tilinpäätökset hoituvat nopeasti.

Kassavirta

Suunnittele ja raportoi ajantasainen kassavirta sekä auta asiakasta toimimaan suunnitelman mukaan. Netvisor automatisoi kassavirtaan vaikuttavat liiketapahtumat ja näyttää visuaalisesti kassavirran kehityksen ja ennusteen.

Laskentakohteet ja johdon raportointi

Suunnittele ja luo kullekin yritykselle tarkoituksenmukainen seurantahierarkia ja hyödynnä liiketapahtumien kohdistuksissa Netvisorin automatiikkaa. Kaikki raportit ovat aina reaaliaikaisia laskentakohteittain.

Budjetointi ja ennustaminen

Auta asiakasta muodostamaan liiketoiminnastaan budjetit ja ennusteet. Netvisor huolehtii automaattisesti, että käytössäsi on aina ajantasainen ennuste. Luo budjeteilla ja ennusteilla asiakkaalle lisäarvoa.

Seuraa tehtäviä ja palvelutasoa

Netvisorin avulla on varmistat, että kaikki asiakkaalle luvatut palvelut on hoidettu valitun palvelutason mukaan. Tarvittaessa voit nopeasti reagoida asiakkaan aineiston virheisiin tai aineiston puuttumiseen.

Valvontanäkymä

Seuraa vastuullasi olevien asiakkaiden taloushallintoon ja verotukseen liittyviä palveluita kokonaisuutena.

Tiedotusnäkymä

Kirjanpitäjä seuraa tiedotusnäkymästä palvelutason mukaista päivittäistä, viikoittaista tai kuukausittaista palvelutasorytmiä. Tiedotusnäkymän avulla reagoit poikkeamiin nopeasti.

Palkanlaskennan valvonta- ja täsmäytysnäkymät

Seuraa palkanlaskentaprosessia ja reagoi puuttuviin tunti- ja matkakirjauksiin. Hoida maksut ja velvoitteet helposti automaation tukemana. Lopputulema siirtyy automaattisesti kirjanpitoon.

Kirjanpidon kausivero- ja täsmäytysnäkymä

Tee, maksa ja lähetä viranomaisvelvoitteet tehokkaasti ja automaattisesti. Status päivittyy valvontanäkymään.

Valueframe

Tilitoimiston toiminnanohjaus

ValueFrame toiminnanohjausjärjestelmä istuu saumattomasti Netvisoriin ja tehostaa tilitoimiston työnohjausta ja asiakashallintaa. Suunnittele asiakaskohtaiset toimeksiannot, aikatauluta nämä työntekijöille, ohjaa toistuvia tehtäviä ja kausiluonteista työtä sekä seuraa asiakastöiden laatua raporttien kautta.

Yhdistä toiminnanohjaus ja taloushallinto yhdeksi kokonaisuudeksi ValueFramella

valueframe

Hallinnoi työtehtäviä

Hallinnoit ketterästi yhden ohjelman alla resursoinnin, toistuvat tehtävät, kirjaukset sekä keräät laskutettavat tunnit ja viennit automaattisesti laskutukseen. Tehokkailla prosesseilla ja turhien työvaiheiden karsimisella parannat kannattavuutta ja vapautat enemmän aikaa asiakastyöhön.

Kattavat raportointityökalut

ValueFramella seuraat reaaliaikaista laskutusastetta, keskituntihintaa sekä palveluiden ja asiakkaiden kannattavuutta. Ennakoit myös tulevia kassavirtoja ja vertaat niitä asettamiisi tavoitteisiin.

Työn ohjaaminen ja laatu

Tilitoimistolle tyypillisen kausiluonteisen työn ohjaaminen vaatii siihen sopivat työkalut. ValueFrame pitää huolen, että palvelut tulee hoidettua sopimuksen mukaisesti ja laadukkaasti ympäri vuoden.

Valmiit yhteydet ja integraatiot

Yritykset käyttävät toiminnassaan keskimäärin 3 eri pilvipalvelua ja määrä on kasvussa. Sen takia taloushallinto-ohjelman on istuttava helposti muiden joukkoon ja tiedon on liikuttava saumattomasti järjestelmästä toiseen ilman manuaalisia työvaiheita.

Integraatiot muihin ohjelmistoihin

Olemme tehneet integraation muihin ohjelmistoihin helpoksi tilitoimistoille ja loppuasiakkaille. Ohjelmistokumppaniverkostoomme kuuluu yli 120 kumppania ja yli 100 integroitua lisäarvopalvelua. Netvisor MarketPlacesta löydät valmiiksi Netvisoriin integroidut ohjelmistot, palvelut ja ratkaisut eri toimialojen tarpeisiin.

Tutustu MarketPlacen valikoimaan

Ilmoitukset tulorekisteriin

Ota käyttöösi markkinoiden kätevin tulorekisteriratkaisu. Netvisor lähettää palkkailmoitukset automaattisesti heti palkanmaksun yhteydessä.

Pankkiyhteydet

Valmiit yhteydet pankkeihin mahdollistaa myyntilaskulle saapuvien viitesuoritusten automatisoinnin sekä ostolaskuille saapuvien maksusuoritusten käsittelyn automaattisesti tiliotteilta.

Veroilmoitukset

Suora yhteys verottajan järjestelmään, jolloin esimerkiksi oma-aloitteisten verojen ilmoitusaineisto muodostuu yhdellä klikkauksella. Tuloveroilmoitusten 6B-lomake täytetään suoraan ohjelmistossa ja lähetetään sieltä verottajalle.

Pyydä oma esittely

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää Netvisorin monista mahdollisuuksista tilitoimistoille? Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.