Kaikki samalta kumppanilta

Saat Netvisorista kattavat ja modernit taloushallinnon työkalut, joiden avulla hoidat kirjanpidon, palkanlaskennan ja raportoinnin. Kattavat Netvisor-integraatiot ja ohjelmistokumppaniverkostomme pitävät huolen siitä, että löydät kauttamme myös muut tarvittavat ohjelmistot, joita tarvitset oman ja asiakkaiden arjen pyörittämiseen.

“Netvisor on antanut meille työkalut, joilla voimme toteuttaa kaikki asiakkaidemme tarvitsemat palvelut.” Pirkko Sarpola-Halmet, TalousAdvisor

Kirjanpidon työkalut

Netvisor automatisoi tilitoimiston asiakkaiden kirjanpidon muodostumisen. Tuloksena jokainen kirjanpitäjä voi palvella useampaa asiakasta laadukkaammin ja nopeammin. Netvisor tukee nykyaikaista tiimityöskentelyä, jossa asiakkaan palvelua voidaan tuottaa eri ihmisten osaamisalueita hyödyntäen.

 

tilinpaatos_netvisorissa

Myynti- ja ostolaskut

Hyödynnä täysimääräisesti automatisointia asiakkaiden myynti- ja ostolaskujen käsittelyssä. Luo toistuville ostolaskuille eri hyväksymissääntöjä.

Automatisoitu kirjanpito

Netvisor luo kirjanpidon automaattisesti eri osa-alueista. Tee asiakkaalle tarvittavat jaksotukset ja sulje kausi. Asiakas näkee reaaliaikaisen tuloksen ja taseen suoraan Netvisorista.

Kuukausittaiset velvoitteet

Netvisor laskee automaattisesti kausittaiset velvoitteet ja tekee tarvittavat tilisiirrot. Säästä aikaa ja lähetä kausi-ilmoitukset Netvisoria hyödyntäen.

Vuosittaiset velvoitteet

Netvisor automatisoi tasekirjan, tuloveroilmoituksen ja palkanlaskennan vuosittaiset velvoitteet. Lähetä tuloveroilmoitukset ja palkanlaskennan ilmoitukset helposti Netvisoria hyödyntäen.

Palkanlaskijan työkalut

Automatisoi tiedonkeruu palkanlaskentaa varten ja varmista palkkojen oikeellisuus. Netvisor yhdistää asiakkaiden työntekijöiden työaika- ja matkalaskut suoraan palkanlaskentaan. Suunnittele ja tarjoaa asiakkaalle asiantuntemuksesi myös palkanlaskennan prosessien rakentamiseen.

Asiakkaan työaikaseuranta ja matkalaskut

Asiakas kirjaa työaikansa, kohdistaa ne laskentakohteelle ja muodostaa itse matkalaskut. Tiedot ovat automaattisesti palkanlaskennan perusteena.

Hyväksynnät

Asiakkaan henkilöt hyväksyvät itse tuntitiedot ja matkalaskut. Palkanlaskija aloittaa palkanlaskentaprosessin hyväksyttyjen tietojen pohjalta.

Palkat ja lomat

Netvisor laskee palkat hyväksyttyjen palkkaperusteiden pohjalta. Palkanlaskija voi lähettää palkat sähköisesti hyväksyttäväksi. Hyväksytyt palkat siirtyvät automaattisesti maksuun ja kirjanpitoon.

Palkanlaskennan velvoitteet

Netvisor muodostaa tarvittavat palkkojen sivukulujen jaksotukset ja siirrot kirjanpitoon. Netvisor tekee automaattisesti kausi-ilmoitukset sekä tarvittavat tilisiirrot ja ilmoitukset tulorekisteriin.

Raportoinnin työkalut

Tarjoa asiakkaallesi lisäpalveluita, jotka perustuvat Netvisorin kassavirtatyökaluun ja raportointiin. Hyödynnä yhteiskäyttöisyyttä informoimalla asiakasta reaaliaikaisesti taloushallinnon tapahtumista. Opeta asiakas tulkitsemaan itse tunnuslukuja.

netvisor_taloushallinnon_dashboard-2

Tase- ja tuloslaskelmat

Netvisor muodostaa automaattisesti reaaliajassa tase- ja tuloslaskelmat, joita asiakas voi tarkastella itsenäisesti ja porautua alkuperäisille tapahtumille. Netvisorilla kuukausikatkot sekä tilinpäätökset hoituvat nopeasti.

Laskentakohteet ja johdon raportointi

Suunnittele ja luo kullekin yritykselle tarkoituksenmukainen seurantahierarkia ja hyödynnä liiketapahtumien kohdistuksissa Netvisorin automatiikkaa. Kaikki raportit ovat aina reaaliaikaisia laskentakohteittain.

Kassavirta

Suunnittele ja raportoi ajantasainen kassavirta sekä auta asiakasta toimimaan suunnitelman mukaan. Netvisor automatisoi kassavirtaan vaikuttavat liiketapahtumat ja näyttää visuaalisesti kassavirran kehityksen ja ennusteen.

Budjetointi ja ennustaminen

Auta asiakasta muodostamaan liiketoiminnastaan budjetit ja ennusteet. Netvisor huolehtii automaattisesti, että käytössäsi on aina ajantasainen ennuste. Luo budjeteilla ja ennusteilla asiakkaalle lisäarvoa.

Lisätehoa muista ohjelmistoistamme

Hyödynnä myös muut ohjelmistomme: Value Frame tehokkaaseen tilitoimiston toiminnanohjaukseen ja Maventa, Suomen käytetyin verkkolaskutusoperaattori laskujen ja palkkalaskelmien välittämiseen suoraan verkkopankkeihin. Visma Sign on sähköisen allekirjoittamisen ratkaisu, jonka avulla hoidat sekä omat että asiakkaiden liiketoimintaan liittyvät allekirjoitusprosessit sähköisesti.

ValueFrame tilitoimiston toiminnanohjaukseen

ValueFramen ja Netvisorin välillä on automaattisesti toimiva integraatio. Näin yhdistät toiminnanohjauksen ja taloushallinnon yhdeksi kokonaisuudeksi, jonka avulla palvelet asiakkaitasi tehokkaammin:

Paranna yrityksesi kannattavuutta

Voit merkittävästi parantaa yrityksesi kannattavuutta tehokkaiden prosessien, tiedonhallinnan ja tarkan ajankäytön seurannan avulla. Näin jää enemmän aikaa asiakastyöhön turhien työvaiheiden poistuessa.

Kattavat raportointityökalut

ValueFramella seuraat reaaliajassa laskutusastetta, keskituntihintaa, asiakaskohtaista kannattavuutta myös palveluittain ja henkilöittäin.

Yhdistä liiketoiminnan prosessit

ValueFrame helpottaa tilitoimistolle tyypillisen kausiluonteisen työn ohjaamista ja työn laadun valvontaa. Silloin asiakkaan palvelut tulee hoidettua sopimuksen mukaisesti. Hallinnoit ketterästi yhden ohjelman alla resursoinnin, toistuvat tehtävät, kirjaukset sekä keräät laskutettavat tunnit ja viennit automaattisesti laskutukseen.

Valmiit yhteydet pankkiin ja viranomaisiin

Kehitämme Netvisoria proaktiivisesti, ja tuomme automaatiota ja älykkyyttä myös viranomaisilmoituksiin ja pankkiliikenteeseen. Netvisorista on valmiit yhteydet suoraan verottajan järjestelmään, jolloin esimerkiksi oma-aloitteisten verojen ilmoitusaineisto muodostuu yhdellä klikkauksella ja tuloveroilmoitusten 6B-lomake täytetään suoraan ohjelmistossa ja lähetetään sieltä verottajalle. Ohjelmisto hoitaa myös automaattisesti palkkailmoitukset tulorekisteriä varten. Yhteys pankkiverkkoon mahdollistaa myyntilaskulle saapuvien viitesuoritusten automatisoinnin sekä ostolaskuille saapuvien maksusuoritusten käsittelyn automaattisesti tiliotteilta.

Kattava ohjelmistoverkosto

Olemme tehneet integraation muihin ohjelmistoihin helpoksi tilitoimistoille ja loppuasiakkaille. Ohjelmistokumppaniverkostoomme kuuluu yli 120 kumppania ja yli 100 integroitua lisäarvopalvelua. Netvisor MarketPlacesta löydät valmiiksi Netvisoriin integroidut ohjelmistot, palvelut ja ratkaisut eri toimialojen tarpeisiin

blog-nv-crm

Tukea kasvuun ja kehitykseen

Netvisor-kumppanuuden myötä eteesi avautuu myös lukuisat kumppaniedut sekä valmiit ohjelmat liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvun rakentamiseen.

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä