Netvisor PK-yrityksille

Helpota arkeasi älykkäällä taloushallinnolla

Netvisor on älykäs taloushallinnon ohjelmisto, joka sopii erinomaisesti keskikokoiselle yritykselle. Automatisoidut ominaisuudet ja monipuoliset ohjelmistointegraatiot helpottavat arkea, lisäävät ennustettavuutta ja säästävät aikaa liiketoiminnan kasvattamiselle.

Ota yhteyttä

Ps. Jo yli 35 000 suomalaista yritystä käyttää Netvisoria taloushallinnossaan.

Miksi valita Netvisor?

Netvisor yhdistää monipuoliset taloushallinnon ominaisuudet helppokäyttöiseen ja tehokkaaseen kokonaisuuteen. Näin säästät aikaa, vähennät virheitä ja parannat yrityksesi talouden hallintaa.

Yksi järjestelmä, monipuoliset ominaisuudet

Netvisorilla hoidat yrityksen taloushallinnon, kirjanpidon, laskutuksen sekä palkanlaskennan.

Aikaa säästyy liiketoiminnan kasvattamiseen

Automatisoidut ominaisuudet ja ennusteet helpottavat arkea ja tarjoavat näkymän tulevaisuuteen.

Yli 700 tilitoimistokumppania valmiina auttamaan

Netvisor-kumppaniverkostossa on 700 tilitoimistoa ja asiantuntijuutta lähes jokaiselta toimialalta.

Vähemmän manuaalista työtä

Anna automaation helpottaa arkeasi

Automaation avulla aikaavievät manuaaliset työvaiheet ovat historiaa ja pääset kerralla eroon Exceleistä, kuiteista ja kansioista. Netvisorissa esimerkiksi laskutus hoituu kätevästi: luot ja lähetät laskut muutamassa minuutissa ja voit automatisoida toistuvien laskujen käsittelyn. Automaatio vapauttaa aikaasi tärkeämpään työhön.

Lisää blogista: sähköinen vs. automatisoitu taloushallinto

Parempia päätöksiä

Pysy kartalla yrityksen taloudesta

Netvisorin avulla pidät yrityksesi talouden hallussa aina tilikauden taseesta yksittäiseen tositteeseen asti. Kun kaikki data on valmiiksi samassa paikassa, ei tiedonsiirtoon kulu aikaa.

Reaaliaikainen kassavirta

Tarkkaile kassavirran kehitystä ja maksuvalmiutta. Netvisor yhdistää tulot ja menot yhteen selkeään näkymään.

Kassavirran ennustaminen

Varmista maksuvalmius ja positiivinen kassavirta. Kassavirtatyökalulla voit täydentää olemassa olevaa talousdataa omilla merkinnöillä.

Visuaalinen talousraportointi

Seuraa yrityksen talouden kehitystä havainnollisista kaavioista ja taulukoista.

Tutustu raportoinnin ominaisuuksiin

Helppo ja selkeä budjetointi

Laadi yrityksen budjetit selkeän ja helppokäyttöisen budjetointityökalun avulla.

Tutustu budjetoinnin ominaisuuksiin

Tehokas palkanlaskenta

Netvisorissa tietojen koostaminen palkanlaskentaa varten on tehty mahdollisimman helpoksi, mikä tuo säästöjä ja vapauttaa resursseja.

Tutustu palkanlaskentaan

Jätä yhteydenottopyyntö

Integraatioilla enemmän

Netvisor mukautuu toimialasi mukaan

Yli 200 ohjelmistointegraatiota takaavat sen, että Netvisor on paras valinta toimialasta riippumatta. Asiantuntijoidemme avulla Netvisor räätälöityy juuri sinulle sopivaksi ohjelmistoksi. Alle olemme koonneet muutamia esimerkkejä valmiista integraatioista.

Sosiaali- ja terveysala

Sosiaali- ja terveysalalle Netvisorin integraatiovalikoimasta löytyy optimaalisia ratkaisuja esimerkiksi työajanseurantaan sekä raportointiin. SaaS-sovellusvuokrauksella toimitettava selainpohjainen Acute on helppokäyttöinen, tietoturvallinen ja Kanta-sertifioitu potilastietojärjestelmä. DomaCare on hoiva-alan monipuolisin toiminnanohjausjärjestelmä. Statbun on uuden sukupolven rooliperusteinen BI-alusta älykkäämpään johtamiseen. Katso lisää integraatioita!

Rakennusala

Rakennus- ja remonttialalla työ on liikkuvaa ja muuttuvia tekijöitä on paljon. Easoft on helppo­käyttöinen toiminnanohjaus­järjestelmä projektin­hallintaan. Visma LTR Työnohjauksella hallitset, aikataulutat sekä seuraat kentällä tapahtuvia asennus-, ylläpito- ja huoltotöitä. Lue lisää rakennusalan integraatioista!

Ravintola-ala

Tehosta yrityksesi toimintaa sopivilla ohjelmisto-integraatioilla. Netvisoriin integroitavat monipuoliset kassajärjestelmät helpottavat koko liiketoimintaa. Restolution kerää kaikki myyntitiedot keskitetysti kassoilta ja sopii sekä yksittäisille ravintoloille että ravintolaketjuille. Tutustu kassajärjestelmiin Netvisor Marketplacessa!

Muut toimialat

Valmiiden kokonaisuuksien lisäksi lähes kaikki yrityksen käytössä olevat ohjelmat voidaan liittää Netvisoriin, jolloin voit hallita koko liiketoimintaasi yhdestä paikasta. Näin säästät aikaa sekä saat selkeämmän kokonaiskuvan yrityksestäsi. Netvisorin valmiit integraatiot

Netvisor sinun yrityksellesi?

Haluatko ottaa Netvisorin käyttöön tai heräsikö kysymyksiä? Jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä. Voit myös kokeilla Netvisoria 30 päivää veloituksetta.