Intrum Riski-indikaattori

Yrittäjä, nuku yösi rauhallisemmin

Riski-indikaattorin avulla varmistat nopeasti asiakkaasi maksukyvyn ja saat varmuutta tärkeisiin päätöksiin. Aktivoi käyttöösi nyt uusi palvelu Netvisor Storesta ja totea itse palvelun tarjoamat hyödyt liiketoiminnallesi.

Uusille käyttäjille maksuton kokeilu kuun loppuun asti

Seuraat helposti koko asiakas- ja toimittajakuntasi maksukykyä

Säännöllinen asiakkaiden ja muiden tärkeiden sidosryhmien maksukyvyn seuranta varmistaa, että tiedät heti, jos heidän luottokelpoisuudessa tapahtuu muutoksia. Silloin voit reagoida välittömästi tekemällä muutoksia esimerkiksi asiakkaan maksuehtoihin ja välttää näin luottoriskejä.

Intrum Riski-indikaattori tuo yritysten maksuvalmiustiedon näkyville suoraan Netvisoriin. Maksuvalmiustieto päivittyy automaattisesti mm. toimittaja- ja asiakaslistaukseen, jolloin olet aina ajan hermolla yritysten maksukyvystä ja sen muutoksista. Voit myös ryhmitellä yrityslistaa maksuvalmiuden perusteella, jolloin näet helposti, mihin maksuvalmiuskategoriaan asiakkaasi tällä hetkellä jakautuvat.

Palvelu hyödyntää markkinoiden laajinta maksuviivetietokantaa ja tunnistaa maksuvaikeudet jo viikkoja muita aiemmin

Käytämme Intrumin Riski-indikaattoria yrityksemme saatavien hallinnan tarpeisiin. Liikennevalojen avulla seuraamme helposti muutoksia asiakkaidemme maksukäyttäytymisessä. Maksuviiveet auttavat meitä tunnistamaan asiakkaidemme luottoriskit ajoissa ennen vakavien maksuvaikeuksien ja konkurssin syntymistä. Suosittelemme palvelua yrityksille, jotka haluavat varmistua asiakkaiden ja toimittajien maksukyvystä vaivattomasti suoraan Netvisor palvelun kautta.

Petra Raasio, Talous- ja hallinto
Systeema Oy

Taitavan myyjän apuri jo tarjousta tehdessä

Intrum Riski-indikaattori pitää sinut aina ajan hermolla uusien ja nykyisten asiakkaiden maksukyvystä. Tarkistat uuden asiakkaan maksukyvyn helposti jo tarjousvaiheessa, jolloin voit asettaa juuri kullekin asiakkaalle sopivat maksuehdot.

Varmistat palvelun avulla yhtä helposti myös nykyasiakkaiden tämänhetkisen maksuvalmiuden – yksittäin tai kaikki kerralla. Molemmat käy vain parilla klikkauksella suoraan Netvisorista.

Näin otat Intrum Riski-indikaattorin käyttöön

Aseta maksuehdot ja -ajat asiakkaan todellisen maksukyvyn mukaan

Määrittele kullekkin asiakasyritykselle juuri heidän tilanteeseen sopivimmat maksuehdot.

Kaikki asiakkaat samassa näkymässä

Intrum Riski-indikaattorin avulla näet kaikkien asiakkaiden maksuvalmiuden yhdestä ja samasta näkymästä.

Keskitä myynnin resurssit parhaalla tavalla

Tunnista asiakkaat, joiden kanssa voit lähteä rakentamaan pitkäkestoista ja hedelmällistä yhteistyötä.

Lisävarmuutta tärkeiden tuotteiden ja palveluiden hankintaan

Oletko tilaamassa tuotteita tai palveluita toisilta yrityksiltä? Vanhan viisauden mukaan toimitusketju on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki.

Varmista siis tärkeiden hankintojen yhteydessä jo etukäteen, että toimittajien taloudellinen tilanne on kestävällä pohjalla. Intrum Riski-indikaattorin avulla tarkistat asian helposti suoraan Netvisorin kautta.

Valjasta Intrum Riski-indikaattori yrityksesi käyttöösi samantien Netvisor Storesta

Intrum riski-indikaattorista on meille hyötyä päivittäin. Yrityksellämme on laaja, yli tuhannen yrityksen asiakaskunta ja joukossa on myös paljon pieniä toimijoita. Näemme palvelun avulla helposti esimerkiksi mikäli jokin yritys on lopettanut toimintansa. Uusien asiakkaiden osalta meillä on nyt parempi kuva siitä, millaisella pohjalla kauppaa tehdään. Suosittelen palvelua erityisesti yrityksille, joilla on meidän tapaan hyvin laaja asiakaskunta.

Reetta Vilmari, Talouspäällikkö
Frantsilan Luomuyrttitila Oy

Taustalla markkinoiden paras tuntemus yritysten maksukäyttäytymisestä

Intrum Riski-indikaattori hyödyntää mm. markkinoiden laajinta maksuviivetietokantaa, minkä ansiosta tiedät yritysten heikentyneestä maksuvalmiudesta jo viikkoja ennen kuin siitä tulee julkista tietoa. Palvelun avulla saat enemmän aikaa asianmukaiseen reagointiin.

1. Ylivertainen tuntemus maksukäyttäytymisestä

Palvelun tuottaja Intrum Oy on luotonhallinnan johtava asiantuntija, jolta saat markkinoiden ajantasaisimmat luottotiedot. Yli 100 vuoden historia perinnästä tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan maksamiseen ja luottotietoihin liittyen. Intrumin palveluita käyttää noin 21 000 asiakasta ympäri Suomea kaikilta toimialoilta. Asiakkaina on niin pieniä kuin suuria yrityksiä ja yhteisöjä.

2. Markkinoiden laajin maksuviivetietokanta

Intrum Riski-indikaattori hyödyntää markkinoiden laajinta maksuviivedataa. Mallissa hyödynnetään Intrumin luottotietorekisteriin tallennettuja tietoja mm. yrityksen perinnässä olevista laskuista (maksuviiveet) sekä kaupparekisterin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmän (YTJ) tietoja. Luokitustiedot päivitetään kerran vuorokaudessa.

3. Tunnistaa maksuvaikeudet jo viikkoja muita aiemmin

Intrum Riski-indikaattori seuraa yritysten maksuviivemerkintöjä, jotka syntyvät noin 30-50 päivää ennen maksuhäiriömerkintää. Sen ansiosta palvelu tunnistaa heikentyneen maksukyvyn viikkoja aiemmin kuin palvelut, jotka perustuvat maksuhäiriörekisterien tai tilipäätöstietojen seurantaan.

4. Tieto päivittyy ja siirtyy automaattisesti Netvisoriin

Intrum Riski-indikaattori on integroitu Netvisoriin eli näet asiakasyritysten ja toimittajan maksuvalmiuden aina suoraan Netvisorista. Tieto päivittyy automaattisesti, jolloin se on aina ajan tasalla.

Pikaluottosuositus – kokonaiskuva yrityksen maksukyvystä

Intrum Riski-indikaattorin käyttäjänä voit tilata yhdellä napin painalluksella yrityksen tarkkaa tilannetta kuvaavan pikaluottosuosituksen.

Pikaluottosuositus-palvelun avulla saat yritysasiakkaan maksukäyttäytymiseen perustuvan kattavamman luottosuosituksen (hyväksytty, vakuus, käteinen). Luottosuositus perustuu Intrumin laatimaan luokitusmalliin, jossa hyödynnetään reaaliaikaisten maksuviivetietojen lisäksi myös tietoja julkisista maksuhäiriömerkinnöistä.

PDF-raportti sisältää luottosuosituksen, yksityiskohtaiset maksuviivetiedot (perintätiedot), julkiset maksuhäiriömerkinnät, yrityksen perustiedot, vastuuhenkilöt sekä nimenkirjoitustiedot. Katso tästä esimerkkiraportti.

Rajaton käyttö kiinteällä kuukausimaksulla

Intrum Riski-indikaattorin kiinteä kuukausihinta kattaa kaikki asiakkaat ja kaikki toimittajat. Yritysten maksuvalmiustieto on helposti näkyvissä suoraan Netvisorissa ja päivittyy automaattisesti.

Tutustu uuteen hinnoitteluun

Uudistimme Intrum riski-indikaattorin hinnoittelua ja saat sen nyt käyttöösi alkaen 19 € / kk liikevaihtoluokan mukaan.
Katso hinta Netvisorin hinnaston sivulta 7

Ilmainen kokeilu avauskuun loppuun

Palvelu on aina ilmainen sen käyttöönottokuukauden loppuun asti. Kokeile siis huoletta Intrum Riski-indikaattorin toimintaa ja mitä se kertoo sinun asiakkaistasi. Huomioithan, että ilmainen kokeilujakso koskee vain käyttäjiä, jotka ottavat palvelun käyttöön ensimmäistä kertaa eikä sisällä erikseen tilattavia pikaluottosuositus-raportteja. Ilmaisjakson jälkeen palvelu jatkuu automaattisesti voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit koska tahansa lopettaa palvelun käytön helposti suoraan Storen kautta.

Näin helposti aktivoit palvelun käyttöösi:

1. Kirjaudu sisään Netvisoriin
2. Klikkaa itsesi Storeen yläoikealla olevasta ikonista
3. Avaa Laajennokset -välilehti
4. Aktivoi palvelu
5. Valmista!

Lue lisää Marketplacessa