intrum riski-indikaattori

Ennakointi on parasta riskienhallintaa

Taloustilanteet voivat muuttua äkillisesti, mutta Intrum Riski-indikaattorin avulla olet aina ajan hermolla asiakkaiden ja toimittajien maksukäyttäytymisen muutoksista. Ja mikä mukavinta – näet tiedon aina suoraan Netvisorista.

Kaikki asiakkaat ja toimittajat, alk. 29 €/ kk, lue lisää hinnoittelusta

Myynnin tukena jo heti tarjousvaiheesta alkaen

Intrum Riski-indikaattori on myyjän apuna jo heti tarjousvaiheesta alkaen. Palvelu ilmoittaa mahdollisesta heikosta maksuvalmiudesta jo tarjousta tehdessä, ja voit huomioda mahdolliset riskit on etukäteen.

Palvelu kattaa koko asiakaskuntasi ja ajantasainen tieto on aina näkyvillä suoraan Netvisorissa.

Näin otat Intrum Riski-indikaattorin käyttöön

Tunne myös tärkeimmät toimittajasi

Intrum Riski-indikaattori tuo varmuutta myös tärkeisiin hankintoihin. Palvelun avulla näet samantien mikäli nykyisen tai potentiaalisen toimittajan maksukyvyssä on havaittavissa hälyttäviä merkkejä.

Mielenrauhaa alk. 29 €/kk

Intrum Riski-indikaattori kattaa kaikki asiakkaat ja toimittajat.

Mikä parasta, palvelun antama maksuvalmiustieto on näkyvissä suoraan Netvisorissa ja päivittyy automaattisesti. Näin maksuvalmiustieto on kätevästi mukana tärkeimpinä hetkinä ilman, että sinun tarvitsee tarkistaa sitä erillisistä järjestelmistä.

Hinta alkaen 29 € / kk liikevaihtoluokan mukaan. Avaa hinnasto

Luotonhallinnan johtava asiantuntija

Intrum Oy on luotonhallinnan johtava asiantuntija ja toimii terveen talouden suunnannäyttäjänä. Intrumin palvelut nopeuttavat yritysten ja yhteisöjen rahankiertoa ja auttavat minimoimaan luottotappiot. Intrumin palveluita käyttää noin 21 000 asiakasta ympäri Suomea kaikilta toimialoilta. Asiakkaina on niin pieniä kuin suuria yrityksiä ja yhteisöjä.

Aina ajantasainen ja luotettava kuva

Suomalaisista yritysasiakkaista toimitetaan luokitus, joka perustuu Intrumin laatimaan luokitusmalliin. Mallissa hyödynnetään Intrumin luottotietorekisteriin tallennettuja tietoja mm. yrityksen perinnässä olevista laskuista (maksuviiveet) sekä kaupparekisterin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmän (YTJ) tietoja. Luokitustiedot päivitetään kerran vuorokaudessa.

Näin aktivoit palvelun käyttöön vain parissa minuutissa:

1. Kirjaudu sisään Netvisoriin
2. Klikkaa itsesi Storeen yläoikealla olevasta ikonista
3. Avaa Laajennokset -välilehti
4. Aktivoi palvelu
5. Valmista!

Tutustu palveluun ja sen hinnoitteluun