intrum riski-indikaattori

Yrittäjä, nuku yösi rauhallisemmin

Riski-indikaattorin avulla varmistat helposti asiakkaasi maksukyvyn ja saat varmuutta tärkeisiin päätöksiin. Aktivoi käyttöösi nyt uusi palvelu Netvisor Storesta ja totea itse palvelun tarjoamat hyödyt liiketoiminnallesi.

Tukenasi kaupanteossa jo heti tarjousvaiheesta alkaen

Intrum Riski-indikaattori tuntee sekä potentiaalisten että nykyisten asiakkaidesi maksuvalmiuden.

Näet jo tarjousta tehdessä, mikäli asiakasyrityksen maksuvalmiudessa on havaittu häiriöitä. Näin myyjä voi valita kunkin asiakkaan tilanteeseen sopivimmat maksuehdot.

Välillä voi olla aiheellista myös tarkistaa nykyasiakkaiden tämänhetkinen tilanne. Tämä käy helposti suoraan Netvisorin kautta. Voit tarkistaa helposti joko yksittäisen asiakkaan tilan tai listata samaan näkymään koko asiakaskuntasi.

Palvelu kattaa kaikki asiakkaat ja tieto on saatavilla juuri silloin kun sitä tarvitset.

Näin otat Intrum Riski-indikaattorin käyttöön

Aseta maksuehdot ja -ajat asiakkaan todellisen maksukyvyn mukaan

Määrittele kullekkin asiakasyritykselle juuri heidän tilanteeseen sopivimmat maksuehdot.

Kaikki asiakkaat samassa näkymässä

Intrum Riski-indikaattorin avulla näet kaikkien asiakkaiden maksuvalmiuden yhdestä ja samasta näkymästä.

Keskitä myynnin resurssit parhaalla tavalla

Tunnista asiakkaat, joiden kanssa voit lähteä rakentamaan pitkäkestoista ja hedelmällistä yhteistyötä.

Intrum riski-indikaattorista on meille hyötyä päivittäin. Yrityksellämme on laaja, yli tuhannen yrityksen asiakaskunta ja joukossa on myös paljon pieniä toimijoita. Näemme palvelun avulla helposti esimerkiksi mikäli jokin yritys on lopettanut toimintansa. Uusien asiakkaiden osalta meillä on nyt parempi kuva siitä, millaisella pohjalla kauppaa tehdään. Suosittelen palvelua erityisesti yrityksille, joilla on meidän tapaan hyvin laaja asiakaskunta

Reetta Vilmari, Talouspäällikkö
Frantsilan Luomuyrttitila Oy

Lisävarmuutta tärkeiden tuotteiden ja palveluiden hankintaan

Oletko tilaamassa tuotteita tai palveluita toisilta yrityksiltä? Vanhan viisauden mukaan toimitusketju on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki.

Varmista siis tärkeiden hankintojen yhteydessä jo etukäteen, että toimitusketjun taloudellinen tilanne on kestävällä pohjalla. Intrum Riski-indikaattorin avulla tarkistat asian helposti suoraan Netvisorin kautta.

Saat Intrum Riski-indikaattorin käyttöösi samantien Netvisor Storesta.

Taustalla markkinoiden paras tuntemus yritysten maksukäyttäytymisestä

Intrum Riski-indikaattori hyödyntää mm. markkinoiden laajinta maksuviivetietokantaa, minkä ansiosta tiedät yritysten heikentyneestä maksuvalmiudesta jo viikkoja ennen kuin siitä tulee julkista tietoa. Palvelun avulla saat enemmän aikaa asianmukaiseen reagointiin.

1. Ylivertainen tuntemus maksukäyttäytymisestä

Palvelun tuottaja Intrum Oy on luotonhallinnan johtava asiantuntija, jolta saat markkinoiden ajantasaisimmat luottotiedot. Yli 100 vuoden historia perinnästä tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan maksamiseen ja luottotietoihin liittyen. Intrumin palveluita käyttää noin 21 000 asiakasta ympäri Suomea kaikilta toimialoilta. Asiakkaina on niin pieniä kuin suuria yrityksiä ja yhteisöjä.

2. Markkinoiden laajin maksuviivetietokanta

Intrum Riski-indikaattori hyödyntää markkinoiden laajinta maksuviivedataa. Mallissa hyödynnetään Intrumin luottotietorekisteriin tallennettuja tietoja mm. yrityksen perinnässä olevista laskuista (maksuviiveet) sekä kaupparekisterin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmän (YTJ) tietoja. Luokitustiedot päivitetään kerran vuorokaudessa.

3. Tunnistaa maksuvaikeudet jo viikkoja muita aiemmin

Intrum Riski-indikaattori seuraa yritysten maksuviivemerkintöjä, jotka syntyvät noin 30-50 päivää ennen maksuhäiriömerkintää. Sen ansiosta palvelu tunnistaa heikentyneen maksukyvyn viikkoa aiemmin kuin palvelut, jotka perustuvat maksuhäiriörekisterien tai tilipäätöstietojen seurantaan.

4. Tieto päivittyy ja siirtyy automaattisesti Netvisoriin

Intrum Riski-indikaattori on integroitu Netvisoriin eli näet asiakasyritysten ja toimittajan maksuvalmiuden aina suoraan Netvisorista. Tieto päivittyy automaattisesti, jolloin se on aina ajan tasalla.

Pikaluottosuositus – kokonaiskuva yrityksen maksukyvystä

Intrum Riski-indikaattorin käyttäjänä voit tilata yhdellä napin painalluksella yrityksen tarkkaa tilannetta kuvaavan pikaluottosuosituksen.

Pikaluottosuositus-palvelun avulla saat yritysasiakkaan maksukäyttäytymiseen perustuvan kattavamman luottosuosituksen (hyväksytty, vakuus, käteinen). Luottosuositus perustuu Intrumin laatimaan luokitusmalliin, jossa hyödynnetään reaaliaikaisten maksuviivetietojen lisäksi myös tietoja julkisista maksuhäiriömerkinnöistä.

PDF-raportti sisältää luottosuosituksen, yksityiskohtaiset maksuviivetiedot (perintätiedot), julkiset maksuhäiriömerkinnät, yrityksen perustiedot, vastuuhenkilöt sekä nimenkirjoitustiedot. Katso tästä esimerkkiraportti.

Mielenrauhaa alk. 29 €/kk

Intrum Riski-indikaattorin kiinteä kuukausihinta kattaa kaikki asiakkaat ja kaikki toimittajat. Yritysten maksuvalmiustieto on näkyvissä suoraan Netvisorissa ja päivittyy automaattisesti. Näin maksuvalmiustieto on kätevästi mukana tärkeimpinä hetkinä ilman, että sinun tarvitsee tarkistaa sitä erillisistä järjestelmistä.

Hinta alkaen 29 € / kk liikevaihtoluokan mukaan. Avaa hinnasto

Näin helposti aktivoit palvelun käyttöösi:

1. Kirjaudu sisään Netvisoriin
2. Klikkaa itsesi Storeen yläoikealla olevasta ikonista
3. Avaa Laajennokset -välilehti
4. Aktivoi palvelu
5. Valmista!

Tutustu palveluun ja sen hinnoitteluun