intrum riski-indikaattori

Aina ajan hermolla yritysten maksuvalmiudesta

Kuinka hyvin tunnet yrityksesi tärkeiden asiakkaiden ja toimittajien todellisen maksuvalmiuden? Aktivoi käyttöösi nyt uusi palvelu, joka tunnistaa yritysten maksuongelmat jopa 30-50 päivää ennen kuin tiedosta tulee julkista.

Kaikki asiakkaat & kaikki toimittajat, alk. 29 €/ kk, lue lisää hinnoittelusta

Taustalla markkinoiden paras tuntemus yritysten maksukäyttäytymisestä

Intrum Riski-indikaattori hyödyntää mm. markkinoiden laajinta maksuviivetietokantaa, minkä ansiosta tiedät yritysten heikentyneestä maksuvalmiudesta jo viikkoja ennen kuin siitä tulee julkista tietoa. Palvelun avulla saat enemmän aikaa asianmukaiseen reagointiin.

1. Ylivertainen tuntemus maksukäyttäytymisestä

Palvelun tuottaja Intrum Oy on luotonhallinnan johtava asiantuntija, jolta saat markkinoiden ajantasaisimmat luottotiedot. Yli 100 vuoden historia perinnästä tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan maksamiseen ja luottotietoihin liittyen. Intrumin palveluita käyttää noin 21 000 asiakasta ympäri Suomea kaikilta toimialoilta. Asiakkaina on niin pieniä kuin suuria yrityksiä ja yhteisöjä.

2. Markkinoiden laajin maksuviivetietokanta

Intrum Riski-indikaattori hyödyntää markkinoiden laajinta maksuviivedataa. Mallissa hyödynnetään Intrumin luottotietorekisteriin tallennettuja tietoja mm. yrityksen perinnässä olevista laskuista (maksuviiveet) sekä kaupparekisterin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmän (YTJ) tietoja. Luokitustiedot päivitetään kerran vuorokaudessa.

3. Tunnistaa maksuvaikeudet jo viikkoja muita aiemmin

Intrum Riski-indikaattori seuraa yritysten maksuviivemerkintöjä, jotka syntyvät noin 30-50 päivää ennen maksuhäiriömerkintää. Sen ansiosta palvelu tunnistaa heikentyneen maksukyvyn viikkoa aiemmin kuin palvelut, jotka perustuvat maksuhäiriörekisterien tai tilipäätöstietojen seurantaan.

4. Tieto päivittyy ja siirtyy automaattisesti Netvisoriin

Intrum Riski-indikaattori on integroitu Netvisoriin eli näet asiakasyritysten ja toimittajan maksuvalmiuden aina suoraan Netvisorista. Tieto päivittyy automaattisesti, jolloin se on aina ajan tasalla.

Myynnin tukena aina tarjousvaiheesta alkaen

Intrum Riski-indikaattori tuntee potentiaalisten ja nykyisten asiakkaidesi maksuvalmiuden ja on myyjän tukena monessa eri tilanteessa.

Palvelu ilmoittaa jo tarjousta tehdessä, mikäli asiakasyrityksen maksuvalmiudessa on havaittu häiriöitä. Näin myyjä voi valita kunkin asiakkaan tilanteeseen sopivimmat maksuehdot.

Voit myös tarkistaa kerralla koko asiakaskuntasi maksuvalmiustilanteen, jolloin saat helpon tilannekatsauksen asiakaskuntasi talouden nykytilasta.

Palvelu kattaa kaikki asiakkaat ja näet automaattisesti päivittyvän tiedon suoraan Netvisorista. Näin voit keskittyä kaupantekoon ja maksuvalmistieto kulkee automaattisesti mukana.

Näin otat Intrum Riski-indikaattorin käyttöön

Aseta maksuehdot ja -ajat asiakkaan todellisen maksukyvyn mukaan

Määrittele kullekkin asiakasyritykselle juuri heidän tilanteeseen sopivimmat maksuehdot.

Kaikki asiakkaat samassa näkymässä

Intrum Riski-indikaattorin avulla näet kaikkien asiakkaiden maksuvalmiuden yhdestä ja samasta näkymästä.

Keskitä myynnin resurssit parhaalla tavalla

Tunnista asiakkaat, joiden kanssa voit lähteä rakentamaan pitkäkestoista ja hedelmällistä yhteistyötä.

Tunne myös tärkeimmät toimittajasi

Intrum Riski-indikaattori tuo varmuutta myös tärkeisiin hankintoihin. Palvelun avulla näet samantien mikäli nykyisen tai potentiaalisen toimittajan maksukyvyssä on havaittavissa hälyttäviä merkkejä.

Pikaluottosuositus – kokonaiskuva yrityksen maksukyvystä

Intrum Riski-indikaattorin käyttäjänä voit tilata yhdellä napin painalluksella yrityksen tarkkaa tilannetta kuvaavan pikaluottosuosituksen.

Pikaluottosuositus-palvelun avulla saat yritysasiakkaan maksukäyttäytymiseen perustuvan kattavamman luottosuosituksen (hyväksytty, vakuus, käteinen). Luottosuositus perustuu Intrumin laatimaan luokitusmalliin, jossa hyödynnetään reaaliaikaisten maksuviivetietojen lisäksi myös tietoja julkisista maksuhäiriömerkinnöistä.

PDF-raportti sisältää luottosuosituksen, yksityiskohtaiset maksuviivetiedot (perintätiedot), julkiset maksuhäiriömerkinnät, yrityksen perustiedot, vastuuhenkilöt sekä nimenkirjoitustiedot.

Mielenrauhaa alk. 29 €/kk

Intrum Riski-indikaattorin kiinteä kuukausihinta kattaa kaikki asiakkaat ja toimittajat. Yritysten maksuvalmiustieto on näkyvissä suoraan Netvisorissa ja päivittyy automaattisesti. Näin maksuvalmiustieto on kätevästi mukana tärkeimpinä hetkinä ilman, että sinun tarvitsee tarkistaa sitä erillisistä järjestelmistä.

Hinta alkaen 29 € / kk liikevaihtoluokan mukaan. Avaa hinnasto

Näin helposti aktivoit palvelun käyttöösi:

1. Kirjaudu sisään Netvisoriin
2. Klikkaa itsesi Storeen yläoikealla olevasta ikonista
3. Avaa Laajennokset -välilehti
4. Aktivoi palvelu
5. Valmista!

Tutustu palveluun ja sen hinnoitteluun