logo-Artboard 3

OP Laskulaina

Älykäs laskulaina suoraan Netvisorista

Nosta lainaa myyntisaatavia vastaan. OP Laskulaina on täysin digitaalinen ja suoraan taloushallinto-ohjelmaan integroitu laskunluototuspalvelu.

Joustoa, kun sitä tarvitset

OP Laskulaina tarjoaa nopeasti avun, kun yrityksellä on tarvetta käyttöpääomalle pakollisiin maksuihin tai hankintoihin. Yrityksellä on aina reaaliaikainen tieto nostettavissa olevasta rahoituksesta.

Kaikille asiakkaille

OP Laskulaina ei ole riippuvainen pankin asiakkuudesta. Se on tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille. Korkoa maksetaan ainoastaan luoton päiväsaldolle, muita kuluja ei ole.

Laskut rahaksi – fiksusti

Taustalla tekoäly laskee yritykselle käytettävissä olevaa rahoitusta lähetettyjä laskuja vastaan. Yritykselle myönnettävä limiitti on 25 000 – 1 000 000 €. Lainaa voi nostaa tarpeen mukaan yhdessä tai useammassa erässä.

Banking Technology Awards
2018 -voittaja

OP Laskulaina on laskunluototuspalveluden palkittu edelläkävijä. Palvelu voitti pääpalkinnon kansainvälisen Banking Technology Awards -kilpailun Best Use of IT in Corporate Banking -kategoriassa.

Helppo yritykselle ja kirjanpitäjälle

OP laskulainan helppous ja automaatio ovat täysin uudella tasolla esimerkiksi faktoring-palveluihin verrattuna.

  • Käyttöönotto tapahtuu muutamalla klikkauksella. Kun palvelu on käytössä, laskujen lähettäminen kerryttää nostettavissa olevan luoton määrää.
  • Yritys voi nostaa rahoitusta juuri silloin ja sen verran kuin tarvitsee. Rahat ovat heti yrityksen käytettävissä.
  • Reskontrassa kaikki toimii kuten normaalisti ja kirjanpidon tiliöinnit tapahtuvat automaattisesti. Kirjanpitäjä välttää tyypillisen faktoringiin liittyvän manuaalisen työn.

Näin nostat lainaa

  1. Kirjaudu Netvisoriin ja avaa Store
  2. Mene OP-laskulainan kohdalle ja paina “Ota käyttöön”
  3. Aseta käytettävä pankkitili
  4. Siirry OP Laskulaina -käyttöönottoon
  5. Täytä hakijan/allekirjoittajan ja yhtiön tiedot
  6. Allekirjoita sopimus. OP Laskulaina rahoitussopimuksen voi allekirjoittaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Yksinkertainen hinnoittelu ilman nostokuluja

OP Laskulainan ainut kulu on kuukausikorko, jota lasketaan nostetun luoton päiväsaldolle. Palveluun ei sisälly mitään muita maksuja. OP määrittelee kulloinkin voimassa olevan lainan koron, joka on korkeintaan 2 % -kuukausikorko.

Kaikki laskujen maksusuoritukset lyhentävät päiväsaldoa täysimääräisesti, jolloin korolle laskettava saldo pienenee tehokkaasti vähentäen korkokuluja. Ratkaisu automatisoi lainaan liittyvät tapahtumat Netvisorissa ja myös kirjanpidon vienti- ja tuntilaskutus voi olla merkittävästi pienempi kuin muissa lainamuodoissa.

Haluatko lisätietoja OP Laskulainasta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.