OP Laskulaina

Rahoitusta juuri silloin, kun sitä tarvitset

Älykäs laskulaina suoraan Netvisorista

OP Laskulaina on täysin digitaalinen ja suoraan taloushallinto-ohjelmaan integroitu laskunluototuspalvelu.

no-touch-kirjanpito-netvisorissa

Joustoa, kun sitä tarvitset

OP Laskulaina tarjoaa nopeasti avun, kun yrityksellä on tarvetta käyttöpääomalle pakollisiin maksuihin tai hankintoihin. Yrityksellä on aina reaaliaikainen tieto nostettavissa olevasta rahoituksesta.

valmiit-pankkiyhteydet-netvisoriin

Kaikille asiakkaille

OP Laskulaina ei ole riippuvainen pankin asiakkkuudesta. Se on tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille. Korkoa maksetaan ainoastaan luoton päiväsaldolle, muita kuluja ei ole.

vis-taloushallinto

Laskut rahaksi – fiksusti

OP Laskulaina laskee yritykselle käytettävissä olevaa rahoitusta lähetettyjä laskuja vastaan. Yritys saa luoton, josta voi nostaa tarpeen mukaan yhdessä tai useammassa erässä, juuri silloin kun käyttöpääomaa tarvitaan.

helpompi-tyopaiva_icon

Helppo yritykselle sekä kirjanpitäjälle

Helppous ja automaatio ovat täysin uudella tasolla verrattuna esimerkiksi faktoring-palveluihin. Käyttöönotto tapahtuu muutamalla klikkauksella. Kun palvelu on käytössä, laskujen lähettäminen kerryttää nostettavissa olevan luoton määrää. Yritys voi nostaa juuri sen verran kuin rahoitusta tarvitsee. Reskontrassa kaikki toimii kuten normaalisti ja kirjanpidon tiliöinnit tapahtuvat automaattisesti. Kirjanpitäjä välttää tyypillisen faktoringiin liittyvän manuaalisen työn.

Rajattu pilottikäyttö – nopeimmat mukaan

OP-laskulaina on ainutlaatuinen palvelu Suomessa ja jopa maailmalla. Ensimmäisessä vaiheessa palveluun otetaan 100 ensimmäistä pilottia Netvisor asiakkaista. Haluatko mukaan? Ota palvelu käyttöön Netvisor Storesta.

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä