logo-Artboard 3

laskulaina-logo

Älykäs laskurahoitus suoraan Netvisorista

Nosta lainaa myyntisaatavia vastaan muutamalla klikkauksella. OP Laskulaina on täysin digitaalinen ja suoraan taloushallinto-ohjelmaan integroitu laskunluototuspalvelu.

Ota yhteyttä

Katso kuinka helposti käyttöönotto onnistuu

joustava-laskurahoitus-illustraatio

Joustoa,
kun sitä tarvitset

OP Laskulaina tarjoaa nopeasti avun, kun yrityksellä on tarvetta käyttöpääomalle pakollisiin maksuihin tai hankintoihin. Yrityksellä on aina reaaliaikainen tieto nostettavissa olevasta rahoituksesta. Jo yli 30 miljoonaa euroa on lainattu OP Laskulainan kautta.

Laskut rahaksi – älykkäästi

Taustalla tekoäly laskee yritykselle käytettävissä olevaa rahoitusta lähetettyjä laskuja vastaan. Yritykselle myönnettävä limiitti on 25 000 – 1 000 000 €. Lainaa voi nostaa tarpeen mukaan yhdessä tai useammassa erässä.

Ei muita kuluja kuin korkokulut

OP Laskulainan ainut kulu on kuukausikorko, jota lasketaan nostetun luoton päiväsaldolle. Ei aloitusmaksua tai kiinteää kk-maksua. Maksat palvelusta vain kun käytät sitä.

Kaikkien pankkien asiakkaille

OP Laskulaina ei ole riippuvainen pankin asiakkuudesta. Rahoitus on tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille. Käyttöönotto on aina yhtä helppoa täysin digitaalisesti pankkiasiakkuudesta riippumatta.

referenssit

Meille oli tärkeää löytää luotettava palvelu, jossa voimme itse vastata etenkin perinnästä. Emme halua sotkea vuosikymmenten yhteistyötä asiakkaiden kanssa. OP laskulainan käynnistys oli vaivatonta ja automatisoitu suoraan Netvisorista. Lainan ottaminen ja takaisinmaksu on helppoa. Nyt pystymme myös hyödyntämään toimittajien käteisalennukset ja antamaan pidempiä maksuaikoja asiakkaillemme.

Arto Hietala, Silkkipaino Mäkisalo Oy

Vertaa OP Laskulainaa muihin rahoitusmuotoihin

laskurahoitus-vertailu-infograph-op-laskulaina

.

laskurahoitus-vertailu-infograph-vakuudeton

laskurahoitus-vertailu-infograph-vakuudellinen

x

Yksinkertainen hinnoittelu ilman nostokuluja

OP Laskulainan ainut kulu on kuukausikorko, jota lasketaan nostetun luoton päiväsaldolle. Palveluun ei sisälly mitään muita maksuja. OP määrittelee kulloinkin voimassa olevan lainan koron, joka on korkeintaan 2 % -kuukausikorko.

Kaikki laskujen maksusuoritukset lyhentävät päiväsaldoa täysimääräisesti, jolloin korolle laskettava saldo pienenee tehokkaasti vähentäen korkokuluja. Ratkaisu automatisoi lainaan liittyvät tapahtumat Netvisorissa ja myös kirjanpidon vienti- ja tuntilaskutus voi olla merkittävästi pienempi kuin muissa lainamuodoissa.

Laskulaina vs Faktoring

Helppo yritykselle ja kirjanpitäjälle

OP laskulainan helppous ja automaatio ovat täysin uudella tasolla esimerkiksi faktoring-palveluihin verrattuna.

 1. Käyttöönotto tapahtuu muutamalla klikkauksella. Kun palvelu on käytössä, laskujen lähettäminen kerryttää nostettavissa olevan luoton määrää.
 2. Yritys voi nostaa rahoitusta juuri silloin ja sen verran kuin tarvitsee. Rahat ovat heti yrityksen käytettävissä.
 3. Reskontrassa kaikki toimii kuten normaalisti ja kirjanpidon tiliöinnit tapahtuvat automaattisesti. Kirjanpitäjä välttää tyypillisen faktoringiin liittyvän manuaalisen työn.

OP-laskulaina-netvisor-widget

banking-technology-awards-winner-2018

Banking Technology Awards 2018 -voittaja

OP Laskulaina on laskunluototuspalveluiden palkittu edelläkävijä. Palvelu voitti pääpalkinnon kansainvälisen Banking Technology Awards -kilpailun Best Use of IT in Corporate Banking -kategoriassa.

referenssit

Meillä on todella hyvä kokemus palvelun käytöstä. Viisi Auron-konsernimme yritystä käyttää OP Laskulainaa.

Panu Kuusisto, toimitusjohtaja, Auron Oy

referenssit

Aivan loistava keksintö ja palvelu. Palvelun laatu on todella korkeaa ja käytäntö toimii moitteettomasti!

Kaziwa Shiwan ja Kale Shiwan, Tultra Oy

Nopea käyttöönotto

Laskurahoitusta muutamalla klikkauksella

1

Kirjaudu Netvisoriin ja avaa Store

2

Mene OP-Laskulainan kohdalle ja paina “Ota käyttöön” sekä aseta käytettävä pankkitili.

3

Siirry OP Laskulaina -käyttöönottoon ja täytä hakijan/allekirjoittajan sekä yhtiön tiedot.

4

Allekirjoita rahoitussopimus minkä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksella tai mobiilivarmenteella.

Hae rahoitusta Netvisorissa

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Käyttöönotto

 • Minkä kokosille yrityksille OP Laskulaina sopii?

  OP Laskulaina skaalautuu yrityskoosta riippumatta kaikille yrityksille ja sitä käyttää jo sekä pieniä että isoja yrityksiä. OP Laskulaina tarjoaa asiakaskohtaista luottokelpoisuuteen ja laskutukseen perustuvaa limiittiä asiakkuuden edetessä aina 1 miljoonaan euroon saakka.

 • Pankkiasiakkuudella ei ole väliä, miten OP Laskulainan käyttöönotto toimii?

  OP Laskulainan voi ottaa käyttöön kaikkien pankkien asiakkaat. Käyttöönotossa asiakkaalle perustetaan virtuaalitili, jonka kautta lähetetyt myyntilaskut kiertävät. Virtuaalitili ei vaadi Osuuspankin asiakkuutta.

 • Mistä saan otettua OP laskulainan käyttöön?

  Käyttöönotto tapahtuu Netvisor Storessa eli tuotteen sisällä. Tunnistat Storen ja siirryt suoraan Storeen oikean yläreunan pilvi-ikonista. Netvisorin päässä asetetaan käytettävä pankkitili ja käyttöönotto viedään loppuun OP:n palvelussa. Luottopäätös annetaan heti ja nopein mitattu käyttöönotto on ollut 3 minuuttia!

 • Kuka voi ottaa OP Laskulainan käyttöön?

  Palvelun käyttöönotto edellyttää, että Netvisor-palveluista tulee olla käytössä vähintään kirjanpito- ja myyntiosio ja käyttäjällä jokin seuraavista käyttöoikeuksista: Käyttäjähallitsija (KH), Tilitoimiston pääkäyttäjä (TPK), Yrityksen pääkäyttäjä, Yrityskäyttäjä-profiili tai Kaikki oikeudet-profiili.

 • Vaatiiko OP Laskulainan käyttönotto, että käytössä on jo Netvisor?

  Kyllä. OP Laskulaina on tällä hetkellä saatavissa vain Netvisorin yhteyteen eikä sitä ole muissa taloushallinto-ohjelmistoissa.

Palvelun käyttö

 • Miten palvelu toimii ja rahoitusta nostetaan käytännössä?

  Kun palvelu on käytössä se aktivoidaan Netvisorin etusivulle tulevasta widgetista. Tämän jälkeen lähetetyt laskut kiertävät palvelun kautta ja tekoäly laskee taustalla nostettavissa olevaa rahoitusta. Rahoitusta voi nostaa suoraan widgetista napin painalluksella.

 • Tuleeko laskuille mitään merkintää tai muita muutoksia?

  Myyntilaskulle tulee asiakkaiden suorituksia varten siirtolauseke sekä palvelun tuottajan luottotili, joka luodaan Netvisoriin palvelun aktivoinnin yhteydessä.

 • Miten nostettavissa oleva rahoitus määräytyy?

  Tekoäly laskee nostettavaa rahoitusta kotimaisten B2B myyntisaatavien sekä laskutushistorian mukaan. Se on maksimissaan 80 % ulkona olevista laskuista tai yritykselle myönnetty limiitti, joka on asiakkuudesta riippuen 25 000 - 1 000 000 euroa.

 • Voinko nostaa rahoitusta osissa? Vai myynkö laskuja?

  Kyllä. Voit nostaa rahoitusta juuri sen verran kuin tarvitset. OP Laskulaina ei perustu yksittäisten laskujen tai koko laskumassan myymiseen vaan laskentamallin perusteella myönnettävään ja heti nostettavissa olevaan rahoituksen.

 • Miten lainaa maksetaan takaisin?

  Saapuvat maksusuoritukset vähentävät lainasummaa joko 80 tai 100 prosenttisesti. Laina lyhenee siis aina kun maksut kotiutuvat.

 • Miten kirjanpito hoituu?

  Kirjanpito on täysin automatisoitu eikä manuaalista työta tarvita. Tarkemmat kirjausesimerkit löytyvät: https://support.netvisor.fi/hc/fi/articles/360001443968-OP-Laskulaina-Joustava-luotto-suoraan-Netvisorista#kirjausesimerkit

Hinnoittelu

 • Paljon OP Laskulaina maksaa?

  OP Laskulainan ainut kulu on OP:n määrittelemä kuukausikorko ja se on maksimissaan 2 % kk-korko. Korkoa lasketaan lainan päiväsaldolle, joten todellinen kk-korko on usein pienempi.

 • Ei muita kuluja?

  Ei. OP Laskulainassa ei ole perustamismaksua tai kiinteää kuukausimaksua.

 • Miten kuukausikorko määräytyy?

  Käyttöönotossa korko on aina kulloinkin OP:n määrittämä eli maksimissaan 2 %. Korkotasoa voidaan tarkistaa asiakaskohtaisesti asiakkuuden edetessä.

 • Mitä palvelu maksaa, jos en tarvitse juuri tällä hetkellä rahoitusta?

  Palvelu ei maksa mitään, kun luottosaldo on 0 euroa.

 • Mitä kuukausikorollinen hinta sisältää?

  Koko palvelun. OP Laskulaina ja Netvisorin välinen automaatio on todella edistyksellinen. Asiakkaan päässä laskutus ja myyntireskontra toimivat kuten ennenkin ja kirjanpito on automatisoitu. Asiakas säästää siis myös kirjanpidon kuluissa. OP Laskulaina on täysin uudenlainen rahoituspalvelu jopa koko maailman mittakaavassa eikä vastaavaa palvelua ole olemassa.

Haluatko lisätietoa OP Laskulainasta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.