OP Laskulaina

Rahoitusta juuri silloin, kun sitä tarvitset

Älykäs laskulaina suoraan Netvisorista

OP Laskulaina on täysin digitaalinen ja suoraan taloushallinto-ohjelmaan integroitu laskunluototuspalvelu.

no-touch-kirjanpito-netvisorissa

Joustoa, kun sitä tarvitset

OP Laskulaina tarjoaa nopeasti avun, kun yrityksellä on tarvetta käyttöpääomalle pakollisiin maksuihin tai hankintoihin. Yrityksellä on aina reaaliaikainen tieto nostettavissa olevasta rahoituksesta.

valmiit-pankkiyhteydet-netvisoriin

Kaikille asiakkaille

OP Laskulaina ei ole riippuvainen pankin asiakkkuudesta. Se on tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille. Korkoa maksetaan ainoastaan luoton päiväsaldolle, muita kuluja ei ole.

vis-taloushallinto

Laskut rahaksi – fiksusti

Taustalla tekoäly laskee yritykselle käytettävissä olevaa rahoitusta lähetettyjä laskuja vastaan. Yritykselle myönnettävä limiitti on 25 000 – 200 000 €. Lainaa voi nostaa tarpeen mukaan yhdessä tai useammassa erässä.

helpompi-tyopaiva_icon

Helppo yritykselle sekä kirjanpitäjälle

Helppous ja automaatio ovat täysin uudella tasolla verrattuna esimerkiksi faktoring-palveluihin. Käyttöönotto tapahtuu muutamalla klikkauksella. Kun palvelu on käytössä, laskujen lähettäminen kerryttää nostettavissa olevan luoton määrää. Yritys voi nostaa juuri silloin ja sen verran kuin rahoitusta tarvitsee. Rahat ovat heti yrityksen käytettävissä. Reskontrassa kaikki toimii kuten normaalisti ja kirjanpidon tiliöinnit tapahtuvat automaattisesti. Kirjanpitäjä välttää tyypillisen factoringiin liittyvän manuaalisen työn.

Yksinkertainen hinnoittelu ilman nostokuluja

OP Laskulainan ainut kulu on kuukausikorko, jota lasketaan nostetun luoton päiväsaldolle. Palveluun ei sisälly mitään muita maksuja. OP määrittelee kulloinkin voimassa olevan lainan koron, joka on korkeintaan 2 % -kuukausikorko.

Kaikki laskujen maksusuoritukset lyhentävät päiväsaldoa täysimääräisesti, jolloin korolle laskettava saldo pienenee tehokkaasti vähentäen korkokuluja. Ratkaisu automatisoi lainaan liittyvät tapahtumat Netvisorissa ja myös kirjanpidon vienti- ja tuntilaskutus voi olla merkittävästi pienempi kuin muissa lainamuodoissa.

Turvallinen pilvipalvelu illustraatio

Rajattu pilottikäyttö – nopeimmat mukaan

OP-laskulaina on ainutlaatuinen palvelu Suomessa ja jopa maailmalla. Ensimmäisessä vaiheessa palveluun otetaan 100 ensimmäistä pilottia Netvisor asiakkaista. Haluatko mukaan? Ota palvelu käyttöön Netvisor Storesta.

 
Haluatko kuulla lisää Netvisorista ja OP laskulainasta? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Etunimi*

Sukunimi*

Puhelin*

Email*

Yritys*

Liikevaihto*

Kuinka voimme olla avuksi?

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä