Netvisorin koulutukset

Kasvata osaamistasi asiantuntijoiden johdolla

Tarjoamme koulutuksia aina käyttöönotosta asiantuntijatasolle asti. Tule mukaan kaikille avoimiin verkkokoulutuksiin tai tilaa yrityksellesi räätälöity koulutus tai käyttöönotto. Omatoimisia oppijoita palvelee tukisivujen oppimateriaalien lisäksi Netvisorin uusi oppimisympäristö.

Tutustu uuteen oppimisympäristöön
Tulossa olevat verkkokoulutukset
Kolmen vartin vinkit
Räätälöidyt etäkoulutukset

Uutta!

Netvisor ja Taloushallintoliitto yhdistivät voimansa: alan kovin osaaminen nyt yhdessä

Alalla menestyminen vaatii sekä substanssiosaamista että ohjelmistojen tehokasta käyttöä. Netvisorin ja Taloushallintoliiton yhteisenä tavoitteena on luoda alalle entistä osaavampia taloushallinnon asiantuntijoita. Siksi yhdistimme voimamme.

Voit jatkossa löytää Netvisorin koulutusten yhteydessä otteita Taloushallintoliiton substanssikoulutuksista. Tämä tarkoittaa, että jo entisestään loistavia arvioita saaneet koulutuksemme saavat laajuutta ja syvyyttä ohjelmistosisältönsä rinnalle. Netvisorin verkkokoulutukset löydät osoitteesta opi.netvisor.fi

Lue lisää yhteistyöstä

Tervetuloa Netvisorin uuteen oppimisympäristöön

Opi.netvisor.fi:stä löydät verkkokoulutuksia ja koulutusohjelmia eri tasoisille oppijoille Netvisorin käyttöönotosta aina palkanlaskentaan ja integraatioihin asti.

Oppimisympäristön kurssitarjonta palvelee loistavasti sekä tilitoimistoja että suora-asiakkaitamme.

Tilaa veloitukseton Netvisor Kaikki -koulutuspaketti tiimillesi ja saatte kutsun rekisteröityä oppimisympäristöön sähköpostiinne. Kampanjan ehdot ja tilauslomake löytyvät täältä

Verkkokoulutukset

Verkkokoulutukset ovat erinomainen tilaisuus oppia uutta Netvisorista ja kehittää yrityksesi taloushallinnon automaatiota eteenpäin kokeneen kouluttajamme johdolla. Järjestämme koulutuksia aihealueittain. Ilmoittaudu mukaan tuleviin koulutuksiin oheisen koulutuskalenterin kautta.

Kolmen vartin vinkit

Netvisorin Kolmen vartin vinkit on veloitukseton verkkotilaisuus, jossa käsittelemme ajankohtaisimpia taloushallinnon aiheita ja saat nopeita ja hyödyllisiä vinkkejä Netvisorin käyttöön liittyen.

Nimensä mukaan kolme varttia kestävä tilaisuus on kaikille avoin ja se järjestetään joka kuun viimeisenä torstaina klo 9:00-9:45. Mikäli et pääse paikalle, saat tilaisuudesta tallenteen suoraan sähköpostiisi.

Ilmoittaudu mukaan seuraavaan tilaisuuteen

Varaa oma räätälöity etäkoulutus

Haluatko täydentää osaamistasi, tarvitsetko täsmäapua tai uusia ominaisuuksia käyttöönne?

Varaa Netvisorin kouluttajalta oma maksullinen etäkoulutus. Saat asiantuntijan avuksi tehostamaan ohjelmiston käyttöä ja voimme räätälöidä yhdessä tarpeisiinne sopivan koulutuksen.

Varaa palkanlaskennan koulutus
Varaa taloushallinnon koulutus

Netvisorin tukisivut

Maksuttomat videomateriaalit

Tukisivulle tarjoaa ohjevideoita ja kursseja Netvisorin eri osa-alueilta aina käytön aloittamisesta yksittäisiin ominaisuuksiin. Videomateriaalit ovat katsottavissasi maksutta. Voit käyttää sivuja milloin tahansa sinulle itsellesi sopii ja suorittaa halutessasi myös Netvisorin sertifiointikokeet.

Yhteydenotto

Autamme mielellämme kaikissa Netvisorin koulutuksiin liittyvissä kysymyksissä. Jätä meille yhteystietosi ja kouluttajamme on sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.