Netvisorin koulutukset

Kasvata osaamistasi asiantuntijoiden johdolla

Tarjoamme koulutuksia aina käyttöönotosta asiantuntijatasolle asti. Tule mukaan kaikille avoimiin verkkokoulutuksiin tai tilaa yrityksellesi räätälöity koulutus tai käyttöönotto. Omatoimisia oppijoita palvelee tukisivujen koulutusvideot sekä Netvisorin kattava ohjesivusto.

Netvisor Kaikki -tilaus nyt kevääksi 0 €/kk!
Tutustu etuun

Tulossa olevat verkkokoulutukset
Kolmen vartin vinkit
Räätälöidyt etäkoulutukset

Netvisor Kaikki

Netvisorin verkkokoulutukset nyt maksutta koko kevääksi!

Netvisor Kaikki on kuukausittainen verkkokoulutustilaus, joka mahdollistaa koko henkilöstöllesi rajattoman osallistumisen monipuolisiin verkkokoulutuksiimme. Tämä tilaus sopii loistavasti sekä tilitoimistoille että suora-asiakkaille.

Tarjoamme koulutuksia eri tasoisille oppijoille, kattaen laajan kirjon aiheita Netvisorin käyttöönotosta palkanlaskentaan ja integraatioihin.

Saat nyt Netvisor Kaikki -kuukausitilauksen 0 €/kk 30.6.2024 asti! Tutustu alla olevaan kalenteriin nähdäksesi tulevat verkkokoulutukset ja hyödynnä mahdollisuus kouluttautua veloituksetta kanssamme!

Netvisor Kaikki -kampanjaehdot sekä tilauslomakkeen löydät täältä

Verkkokoulutukset

Verkkokoulutukset ovat erinomainen tilaisuus oppia uutta Netvisorista ja kehittää yrityksesi taloushallinnon automaatiota eteenpäin kokeneen kouluttajamme johdolla. Järjestämme koulutuksia aihealueittain. Ilmoittaudu mukaan tuleviin koulutuksiin oheisen koulutuskalenterin kautta.

Uutta!

Kolmen vartin vinkit

Kolmen vartin vinkit on uusi veloitukseton verkkotilaisuus, joka tarjoaa ajankohtaisia, nopeita ja hyödyllisiä vinkkejä Netvisorin käyttöön liittyen.

Voit tulla linjoille mukaan kuuntelemaan minkä tahansa osion.

Ilmoittaudu mukaan

Varaa oma räätälöity etäkoulutus

Haluatko täydentää osaamistasi, tarvitsetko täsmäapua tai uusia ominaisuuksia käyttöönne?

Varaa Netvisorin kouluttajalta oma maksullinen etäkoulutus. Saat asiantuntijan avuksi tehostamaan ohjelmiston käyttöä ja voimme räätälöidä yhdessä tarpeisiinne sopivan koulutuksen.

Varaa palkanlaskennan koulutus
Varaa taloushallinnon koulutus

Netvisorin tukisivut

Maksuttomat videomateriaalit

Tukisivulle tarjoaa ohjevideoita ja kursseja Netvisorin eri osa-alueilta aina käytön aloittamisesta yksittäisiin ominaisuuksiin. Videomateriaalit ovat katsottavissasi maksutta. Voit käyttää sivuja milloin tahansa sinulle itsellesi sopii ja suorittaa halutessasi myös Netvisorin sertifiointikokeet.

Yhteydenotto

Autamme mielellämme kaikissa Netvisorin koulutuksiin liittyvissä kysymyksissä. Jätä meille yhteystietosi ja kouluttajamme on sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.