logo-Artboard 3

Kampanja uusille yrityksille

Netvisor vuodeksi ilman kuukausimaksua

Haluamme osaltamme tukea kestävää kasvua yrityksen ensiaskeleista lähtien. Kampanjassamme vuonna 2019 rekisteröity yritys saa käyttöönsä Netvisor-taloushallinnon ohjelmiston vuodeksi ilman kuukausimaksua. Tutustu kampanjaan ja hyödynnä etu omalle yrityksellesi.

Netvisor Professional-paketti

Etuun kuuluu Netvisorin Professional-paketti, jossa on taloushallinnon toimintojen lisäksi kasvua tukevia ominaisuuksia. Siksi se sopii aloittavalle yritykselle talouden hoitamiseen.

Ilman kuukausimaksua vuodeksi

Edun voi hyödyntää 1.7.2019 – 31.12.2019 välisenä aikana. Saat ohjelmiston käyttöön vuodeksi ilman kiinteää kuukausimaksua. Maksat vain tapahtumamaksut käytön mukaan.

Uudelle yritykselle

Kampanja on tarkoitettu vuonna 2019 kaupparekisteriin rekisteröityneelle yritykselle, joka ei ole ennestään Netvisor-asiakas. Etu koskee aloittavia uusia yrityksiä, ei yritysjärjestelyiden kautta syntyviä yrityksiä.

Teemme yhteistyötä Uusyrityskeskuksen kanssa

Yhteistyökumppanimme Suomen Uusyrityskeskus tukee yrittäjiä ja yrittäjäksi haluavia ympäri Suomen. Yhdessä teemme töitä kestävän ja laadukkaan yrittäjyyden puolesta. Voit ladata Uusyrityskeskuksen Perustamisoppaan alkavalle yrittäjälle maksutta verkosta.

Lataa perustamisopas

Miksi Netvisor?

Automaation hyödyt uudelle yritykselle

Aloittavan yrityksen kannattaa säästää aikaa ja automatisoida talouden rutiinitoimenpiteet. Netvisorissa esimerkiksi laskutus hoituu kätevästi: luot ja lähetät laskut muutamassa minuutissa ja voit automatisoida toistuvien laskujen käsittelyn.

Fiksua tekemistä älykkäällä ohjelmistolla

Taloushallinto kannattaa hoitaa fiksusti alusta lähtien. Nykyaikaisen ohjelmiston avulla aikasi ei kulu numeroiden näpyttelyyn ja tiedonsiirtoon, vaan voit keskittyä liiketoimintaasi. Tulevaisuuden suunnittelu on helpompaa, kun pohjana on reaaliaikainen taloustieto.

Aloita Netvisorin käyttö

Luo perusta kasvulle Netvisorin avulla

Netvisorin Professional-palvelupaketti antaa yrityksesi käyttöön samat taloushallinnon ominaisuudet, joita käyttävät menestyvät yritykset kymmenien miljoonien eurojen liikevaihtoon saakka. Professional-paketissa on taloushallinnon perustoimintojen lisäksi laajat automaatio-ominaisuudet, jotka tukevat kasvutavoitteitasi.

Ota Netvisor käyttöön

Tai kokeile veloituksetta koekäyttöä

Työkalut uudelle, modernille yritykselle

  Netvisor on taloushallinnon assistenttisi. Saat käyttöön kaikki modernin yrityksen talouden pyörittämiseen tarvittavat ominaisuudet ja voit automatisoida taloushallinnon rutiineja. Pääset hyödyntämään myös kätevää Netvisor-mobiilisovellusta.

Älykkäät ominaisuudet ja automaatio

Professional-paketti sisältää muun muassa seuraavat ominaisuudet:

 • Sähköiset ilmoitukset verottajalle esim. tulorekisteri-ilmoittaminen
 • Kirjanpidon ominaisuudet ja automaattinen tositeluonti
 • Myyntilaskutus
 • Ostalaskutus
 • Budjetointi ja graafinen raportointi

Katso kaikki ominaisuudet

Tuemme sinua käyttöönotossa

  Käyttöönotto alkaa perusasetusten tekemisellä, josta siirrymme vaiheittain automaatio-ominaisuuksien hyödyntämiseen. Ohjeviestien lisäksi käytössäsi on maksuton koulutusympäristö Solutions Online Academy, keskustelu- ja tiedotusfoorumi Community sekä Netvisor-tuki.

Usein kysytyt kysymykset

 • Mikä on "uusi yritys"?

  Uuden yrityksen perusteena käytetään yrityksen rekisteröitymisvuotta kaupparekisteriin. Jos olet rekisteröinyt yrityksesi vuonna 2019 ja yrityksesi käytössä ei ole aiemmin ollut Netvisor, voit hyödyntää kampanjaedun.

  Pidätämme oikeuden veloittaa Netvisorista kuukausihinta, mikäli väärinkäytöksiä havaitaan.

 • Miksi Professional-paketti?

  Professional-paketti sisältää kaikki ominaisuudet, joita tarvitset uuden yrityksen taloushallinnon pyörittämiseen ja automatisointiin.

  Uskomme, että ensiluokkaiset taloushallinnon työkalut auttavat aloittelevia yrityksiä ohjaamaan toimintaansa paremmin ja helpommin. Esimerkiksi, saat yrityksesi käyttöön budjetoinnin ja raportoinnin työkalut, jotka antavat arvokasta tietoa aloittavalle yritykselle.

 • Sopiiko Netvisor uudelle yritykselle?

  Netvisor on erinomainen taloushallinnon assistentti aloittavalle yritykselle. Saat yrityksesi käyttöön kaikki liiketoiminnan pyörittämiseen tarvittavat työkalut laskutuksesta kirjanpitoon, minkä lisäksi voit hyödyntää moderneja automaatio-ominaisuuksia. Esimerkiksi kirjanpito syntyy Netvisorissa itsestään, minkä ansiosta se on helppo työkalu uudelle yritykselle. Netvisor myös skaalautuu käyttöön, kun yritys kasvaa.

 • Mitä tapahtuu 12 kk jälkeen, kun kampanja päättyy?

  12 kuukauden jälkeen siirryt normaalin laskutuksen piiriin ja kuukausilaskutus alkaa pyöriä hinnoitteluperusteiden mukaisesti. Voit jatkaa käyttöä normaalisti.

  Jos vaihdat kampanjan päättyessä pakettia, vaihtaminen tapahtuu käyttöliittymästä Netvisor Storesta tai ottamalla yhteyttä Netvisorin henkilökuntaan.

  Kampanja ei sido mihinkään.

 • Voinko vaihtaa pakettia kampanjan aikana?

  Kampanjaetu koskee vain Professional-pakettia, eikä sitä voi yhdistää muihin paketteihin.

  Voit vaihtaa hinnoittelupaketista toiseen jo kampanjan aikana, mutta menetät kampanjaedun.

 • Mitä tarkoittaa tapahtumamaksu?

  Lähetettäessä ja/tai vastaanotettaessa aineistoa (esimerkiksi viitesuoritus, tiliote, lasku) Netvisorin ulkopuolelle tai ulkopuolelta, veloitetaan tapahtumamaksu hinnaston mukaisesti.

 • Kuinka paljon säästän?

  Professional-paketin alkaen hinta on 60€/kk, joten säästät vähintään 720€ vuodessa.

 • Miten 12 kuukautta kestävä etu lasketaan?

  Etu kattaa aloituskuukauden ja 11 seuraavaa kuukautta, eli yhteensä 12 kuukautta.

  Jos siis esimerkiksi aloitat Netvisorin käytön 10.9.2019, laskutus alkaa 1.9.2020.

 • Miten Netvisor toimii mobiilikäytössä?

  Voit käyttää Netvisoria myös mobiililaitteella lataamalla Netvisor-sovelluksen omasta sovelluskaupastasi. Lue lisää mobiilisovelluksesta osoitteessa netvisor.fi/ tuote/mobiili.

 • Haluan yhdistää Netvisoriin toisen ohjelmiston. Onnistuuko se?

  Netvisorilla on laaja ohjelmistokumppaniverkosto. Näet kaikki valmiit Netvisor-integraatiot MarketPlacessa (marketplace.netvisor.fi) ja voit aktivoida suosituimpia sovelluksia Netvisor Storessa.

 • Haluan avukseni tilitoimiston. Miten toimin?

  Myös tilitoimiston asiakas voi hyödyntää kampanjaedun. Näet kaikki Netvisorin kumppanitilitoimistot MarketPlacesta (marketplace.netvisor.fi).

Aloita Netvisorin käyttö ja aktivoi kampanjaetu!

Hyödynnä kampanjaetu 1.7.-31.12.2019 välisenä aikana ja aloita Netvisorin käyttö täyttämällä oheinen tilauslomake. Samalla annat suostumuksen kampanjaehtoihin sekä yleisiin sopimusehtoihin sähköisellä allekirjoituksella. 12 kuukauden kampanjajakso käynnistyy, kun allekirjoitat sopimuksen.

 • Kampanjassa uusi yritys tarkoittaa yritystä, joka on rekisteröity kaupparekisteriin vuonna 2019 ja joka ei ole ennestään Netvisor-asiakas.
 • Kampanjan etu koskee Professional-pakettia, avausmaksua, palkanlaskentaa sekä matka- ja kululaskuja.
 • Tapahtumat veloitetaan normaalin toteuman mukaan.
 • Edun voi hyödyntää myös tilitoimiston asiakkaana.
 • HUOM! Käyttöympäristön aukeaminen Netvisoriin voi kestää hetken.

Lue tarkat kampanjaehdot tästä