KESÄKAMPANJA 1.6.-31.8.2021

Netvisor ilman aloitusmaksua ja avauskuukausi veloituksetta

Älykäs taloushallinto tekee yrittämisestä helpompaa. Hyödynnä kesäetu ja ota yhteyttä asiantuntijaamme tai kokeile Netvisoria ensin koekäyttöympäristössä.

Kokeile Netvisoria Pyydä esittely

Tarjoamme kesäetuna 1.6.-31.8.2021 välisenä aikana perustetuille uusille asiakkaille Netvisorin ilman avausmaksua ja ensimmäisen kuukauden kuukausimaksua. Lue tarkemmat kampanjaehdot.

Yli 20 000 yritystä käyttää Netvisoria

Bright

Savonlinja

Veikko Laine

Kamux

Inkoo Shipping

Isey Skyr

Indiska

Tutustu Netvisoriin:

Anna automaation tehdä yrittämisestä helpompaa.

Netvisor hoitaa puolestasi taloushallinnon rutiinitehtävät kuten kirjanpidon tiliöinnit, laskujen lähettämisen, saatavien seurannan ja ostolaskujen tarkastamisen.

Sillä aikaa sinä voit tehdä muuta – esimerkiksi keskittyä asiakkaisiisi, työntekijöihisi, projekteihisi tai liiketoimintasi johtamiseen.

Kokeile Netvisoria veloituksetta

Tai tutustu hinnoitteluun

Netvisor Dashboard

Näe helposti lukujen taakse

Pääset porautumaan kerroksittain tuloslaskelmalta tai kustannuspaikoilta aina yksittäiselle tositteelle asti. Yhteinen käyttöliittymä kirjanpitäjän kanssa helpottaa yhteistyötä.

Älä enää päivitä tietoja manuaalisesti

Tiedot päivittyvät koko ohjelmistoon reaaliajassa. Tiedot siirtyvät myös automaattisesti taloushallinnon ja palkanlaskennan välillä sekä integraation avulla myös muihin tarvitsemiisi järjestelmiin.

Seuraa yrityksen taloutta reaaliajassa

Netvisor auttaa sinua pysymään ajan tasalla yrityksesi taloudesta. Jos jokin asia tarvitsee huomiotasi, saat siitä ilmoituksen Netvisorin etusivulle. Käytössäsi on myös maksuton mobiilisovellus.

Kokeile veloituksetta

Uusi ominaisuus

Tiliöi ostolaskut tekoälyä hyödyntäen

Netvisor helpottaa ostolaskujen käsittelyä entisestään ehdottamalla saapuville laskuille tiliöintisääntöjä. Tiliöintiehdotukset muodostuvat automaattisesti jo olemassa olevan kirjanpitoaineiston pohjalta, mikä vähentää manuaalista työtä entisestään.

Kokeile Netvisoria

Reaaliaikainen taloustieto
aina mukana ja ajallaan.

Huolehdi yrityksen kassavirrasta ilman yllätyksiä.

Tiedot liiketapahtumista siirtyvät reaaliajassa graafiselle kassavirtaennusteelle. Sen ansiosta tiedät aina yrityksesi maksutilanteen ja lähitulevaisuuden kassavirran, mikä auttaa myös tulevaisuuden suunnittelussa. Lisäksi voit seurata tärkeimpiä talouslukuja dashboardeilta tai raporteilta.

Kokeile Netvisoria veloituksetta

Selkeä ja joustava pakettihinnoittelu

Olemme koonneet 4 valmista palvelupakettia, joista löytyy sopiva kokonaisuus niin pienen yrittäjän kuin suuren organisaation tarpeisiin. Voit valita vapaasti paketin, joka tukee juuri sinun liiketoimintaasi.

Kaikki palvelupaketit sisältävät aina rajattoman määrän käyttäjiä ja ilmaiset mobiilisovellukset.

Basic

Sähköinen kirjanpito pienille yrityksille, joilla vähän myynti- ja ostolaskuja.

15 €alkaen, kuukaudessa

Core

Automatisoidun taloushallinnon ydintoiminnot. Myynti, ostot ja kirjanpito.

40 €alkaen, kuukaudessa

Professional

Taloushallinnon täysautomaatio. Myynti- ja ostotilaukset ja moderni ohjelmistorajapinta.

60 €alkaen, kuukaudessa

Premium

Taloushallinnon täysautomaatio, varastonhallinta ja laaja tuotehallinta.

90 €alkaen, kuukaudessa

Autamme sinut hetkessä alkuun

Saat Netvisorin käyttöön helposti ja nopeasti, sillä käyttöönotto ei sisällä laajoja räätälöintiprojekteja. Yrityksellesi sopivin palvelukokonaisuus katsotaan läpi yhdessä tuoteasiantuntijan kanssa ja saat ohjelmiston käyttöön yleensä vielä saman päivän aikana.

30pv

Ilmainen koekäyttö

100%

Pilvipalveluna

Luotettava ja turvallinen pilvipalvelu

Netvisorin päivitykset suoritetaan viikottain ilman palvelukatkoja. Saatavuus on viime vuosina ollut keskimäärin 99,99 %. Myös GDPR:n vaatimukset on otettu huomioon.

GDPR

Mukainen

99,99%

Saavutettavuus

Kokeile veloituksetta

Et tarvitse luottokorttia etkä asennuksia koneelle. Kokeilu ei vaihdu tilaukseksi automaattisesti. Saat heti linkin, jolla pääset kokeilemaan Netvisorin toiminnallisuuksia valmiilla pohjadatalla.

Kokeile veloituksetta

Tai pyydä meiltä asiantuntijan esittely

Kampanjaehdot

Tarjoamme kesäetuna 1.6.-31.8.2021 välisenä aikana perustetuille uusille asiakkaille Netvisorin ilman avausmaksua ja ensimmäisen kuukauden kuukausimaksua. Huomaathan, että Netvisorin käyttö on uusille asiakkaille kuukausimaksutonta avauspäivästä kuluvan kalenterikuukauden loppuun saakka.

Alennukset ja kampanjaehdot

1. Ei aloitusmaksua. Hinnaston mukaista avausmaksua ei veloiteta, kun Netvisor-ympäristö avataan 1.6.-31.8.2021 välisenä aikana. Hinnaston mukainen säästö 40 € – 990€ riippuu avattavan yrityksen/organisaation liikevaihtoluokasta. Kampanjaetu koskee kaikkia paketteja.

2. Veloitukseton avauskuukausi. Netvisorissa avauskuukaudelta ei veloiteta hinnaston mukaista pakettihinnoittelun kk-maksua. Alennus ei koske tapahtumamaksuja eikä käyttäjämaksuja, jotka veloitetaan normaalisti toteuman mukaan.

Alennukset tulevat automaattisesti voimaan kun Netvisor-ympäristö avataan annettuna kampanja-aikana. Kuukausilaskutus käynnistyy ilmaisen kuukauden jälkeen automaattisesti.

Netvisor-pakettihinnoittelu 2021

Esimerkki 1

Yritys A Oy:n ympäristö avataan Netvisoriin 10.6.2021. Yritys Oy:n liikevaihto on 2,1 M€ ja avattu paketti on Professional.

Yritys Oy:n hyöty avauskuukaudelta (kesäkuu) on 250 € (avausmaksu 0€) + 410 € (Professional -paketin kk-maksu). Yritys Oy:lta veloitetaan avauskuukaudelta ainoastaan tapahtuma- ja käyttäjämaksut. Heinäkuun veloitukset normaalisti hinnaston mukaan.

Esimerkki 2

Yritys B Oy:n ympäristö avataan Netvisoriin 30.7.2021. Yritys B:n liikevaihto on 0,9 M€ ja avattu paketti on Core.

Yritys B Oy:n hyöty avauskuukaudelta (heinäkuu) on avausmaksu 140 € (avausmaksu 0€) + 140 € (Core-paketin kk-maksu). Koska avaus tehdään aivan kuun lopussa ja kampanjan mukainen avauskuukausi on heinäkuu, Yritys B:n hyöty on lähinnä avausmaksu. Mahdolliset tapahtumat ja käyttäjämaksut heinäkuulta sekä elokuun veloitukset normaalisti hinnaston mukaan.

Esimerkki 3

Yritys C Oy:n ympäristö avataan Netvisoriin 1.9.2021. Yritys C Oy:n liikevaihto on 3 M€ ja avattu paketti Premium.

Yritys C Oy ei saa kesäkampanjan hyötyjä, koska avaus tehdään kampanja-ajan ulkopuolella. Avausmaksu veloitetaan normaalisti hinnaston mukaan.