97% automaatio

Älykäs taloushallinnon automaatio tilitoimistolle

Netvisor tarjoaa tilitoimistoille monta fiksua keinoa oman kilpailukyvyn kirittämiseksi. Voit asettaa toistuville tehtäville automaattisia sääntöjä, antaa tekoälyn tunnistaa säännönmukaisuudet, tai hyödyntää molempia ja skaalata automaatiota yli yritysrajojen.

Automaatiosäännöt
Oppiva tekoäly
Automaatiota yli yritysrajojen

Anna rutiinit Netvisorille, reagoi vain poikkeamiin.

Ylivoimaisen nopeaa palvelua.

Aina tasaisen laadukasta työnjälkeä.

Enemmän aikaa asiakkaille.

Automaatiosäännöt

Tunnista toistuvat kaavat ja anna Netvisorin hoitaa loput

Kirjanpitoon kuuluu usein kaavamaisia, säännöllisesti toistivia rutiinitöitä. Voit antaa ne helposti myös Netvisorin hoidettavaksi. Tunnista toistuvat kaavat, määrittele kuhunkin tilanteeseen sopiva toimintamalli ja anna Netvisorin hoitaa työ kuten käsketty.

Toimittajakohtainen ostolaskujen käsittely – Aseta toimittajakohtaisia sääntöjä, kiertolistoja ja tiliöintisääntöjä nopeuttamaan ostolaskujen käsittelyä.

Automatisoi laskun hyväksyntäkierto – Luo automaattisia hyväksyntäsääntöjä säännöllisille ostolaskuille ja anna järjestelmän hoitaa tarkastaminen puolestasi.

Sopimuslaskutus toistuville laskuille – Automaattinen laskujen muodostus ja lähetys halutuin aikavälein ja halutulle asiakasjoukolle.

Automaattiset muistutuslaskut – Määritä säännöt, joiden mukaan maksumuistutukset lähtevät automaattisesti asiakkaille, jotka eivät ole maksaneet laskujaan.

Päivittäisessä työssä automaatio näkyy pieninä ja yksinkertaisina asioina: ostolaskuille tehdään automaatiosääntöjä, toimittajien taakse asetetaan oletustilit ja -laskentakohteet, myyntilaskujen osalta käytetään mallina aiempia laskuja. Toistuvia ja vakiosuuruisia laskuja voi laittaa automaattiseen hyväksyntään.

Heli Lehmusvuori, Monetor

Autosuggest

Oppiva tekoäly palveluksessasi

Anna Netvisorin tekoälyn tunnistaa säännönmukaisuudet aiemman aineiston pohjalta ja ehdottaa sopivaa ratkaisua. Netvisor hyödyntää saapuvien verkkolaskujen tiliöinnissä tekoälyä, joka peilaa aineistoa ja ehdottaa sen pohjalta kirjanpidon tiliöintirivejä, laskentakohteita ja alv-tunnuksia.

Palvelu myös kehittää itseään ja oppii korjausehdotusten pohjalta.

Tutustu ostolaskujen tiliöintiin tekoälyn avulla

Netvisor Flow – Powered by Accode

Kehitä ja johda automaatiota massoina yli yritysrajojen

Netvisor Flow on visuaalinen automaatioalusta, jonka avulla rakennat automaattisia prosesseja kokonaisille yritysryhmille. Voit nyt yhdistää tekoälyä sekä automaatiosääntöjä, joita voi tehdä massoittain, yksittäisille asiakkaille tai yksittäisille toimittajille.

Netvisor Flow toimii yhteen tilitoimiston oman palvelumallin kanssa ja antaa sinulle vapauden automatisoida haluamasi kokonaisuudet. Voit vaikka automatisoida kaikki tehtävät ostolaskujen ja tiliotteiden osalta – päätät itse kuinka pitkälle.

Lue lisää: Kontor Helsinki automatisoi kirjanpidon – Kaikki ostolaskut käsitelty ennen kuin asiakkaat edes näkevät niitä

Suunnittele itse omat sääntösi.

Skaalaa automaatiot laajemmille yritysmassoille.

Läpinäkyvä seuranta pitää kokonaisuuden aina hallinnassa.

Automatisoi myös poikkeusten poikkeukset.

Netvisor Flow:n selkeä vahvuus on automaatiosäännöissä. Sillä voi automatisoida aivan kaikki rutiinitehtävät, jotka vaativat käsityötä. Kaikki mitä on haluttu, on myös pystytty automatisoimaan.

Margus Udam, Kontor Helsinki

Jutellaanko lisää?

Haluatko valjastaa Netvisorin automaation myös oman tilitoimistosi käyttöön? Jätä alle yhteystietosi ja jutellaan lisää!