Laskutusohjelman hyödyt ovat merkittäviä

Helppokäyttöisyys ja monipuoliset ominaisuudet yhdessä laskutusohjelmassa. Saatavat ovat käytössäsi nopeammin automaattisen laskutuksen ansiosta. Säästä aikaa ja välty virheiltä sähköisen ostolaskukäsittelyn ja automaattisesti muodostuvan kirjanpidon avulla.

laskutusohjelma netvisor

Laskutusohjelma yrityskoosta riippumatta

Netvisorin laskutusohjelma on suunniteltu kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin. Ohjelman avulla luot laskuja muutamassa minuutissa sekä reaaliaikaisen kassavirtanäkymän avulla pysyt ajan tasalla yrityksesi maksuvalmiudesta. Laskujen maksaminen ja saatavien seuranta ei myöskään unohdu, sillä ohjelma muistuttaa erääntyvistä ja maksamattomista laskuista. Laskutusohjelmisto säilyttää kaikki laskutuksen tapahtumat lainmukaisen ajan. Laskumapit ja paperiarkistot ovat siis ohjelmiston myötä historiaa.

Hyödynnä automaation mahdollisuudet laskutuksessa

Laskutusohjelman ytimessä on automaatio. Se tekee asioita puolestasi, huomaa virheet ja pitää huolen, että yrityksen talous on aina ajan tasalla. Voit hyödyntää automaatiota esimerkiksi toistuvaislaskutuksessa, maksatuksessa sekä laskujen jaksotuksessa. Myös kirjanpito muodostuu automaattisesti liiketapahtumien pohjalta. Maksutilannenäkymän avulla näet kerralla ajantasaisen ja ajoitetun tilanteen kassatapahtumista. Porautumalla jaksotetuista maksuista tai saatavista yritys näkee välittömästi kenelle on velkaa tai keneltä odottaa suorituksia.

laskutuksen automaatio illustraatio

laskutus icon

Laskujen automaattinen lähetys

kirjanpito icon

100 % kirjanpidon automaatio

saatavien seuranta icon

Automaattinen saatavien seuranta

Sopimuslaskutus

Muistutukset ja perintäpalvelut

ostolaskujen käsittely icon

Ostolaskujen automaattinen käsittely

myyntilaskun jaksotus

Vaivaton laskujen jaksotus

myyntireskontra näkymä

Graafinen seurantanäkymä

Verkkolaskun lähetys ja vastaanotto

Kotiuta saatavat nopeammin ja säästä aikaa.

Lähetä laskut verkkolaskuina, jolloin asiakkaat saavat ne nopeammin ja myös maksavat nopeammin. Verkkolaskuissa suoritukset kohdistuvat automaattisesti. Tutkimusten (billentis) mukaan ostolaskujen käsittely verkkolaskuina on jopa 60 % edullisempaa kuin paperilaskuina. Verkkolaskutus sisältää myös paljon monia muita hyötyjä.

Tiesitkö tämän verkkolaskutuksesta?

Laskutusohjelman käyttö tulee useille yrityksille ajankohtaiseksi viimeistään huhtikuussa 2020. Tuolloin laki sähköisestä laskutuksesta tulee koskemaan kaikkia, paitsi aivan pienimpiä yrityksiä. Netvisorilla uuteen lakiin on varauduttu jo hyvissä ajoin, eikä laskutusohjelmamme käyttäjiltä vaadita toimenpiteitä uuden lain myötä.

Lue lisää: verkkolaskutuksesta

valitse helppo verkkolaskutus illustraatio

Myyntilaskutus

Laskuta ammattimaisesti ja varmista hyvä asiakaskokemus

Jokainen lähetetty lasku tuo tuloja ja on kontakti asiakkaaseen. Netvisorin avulla luot ammattimaiset laskut nopeasti ja hallitset helposti asiakaskohtaisia ehtoja. Verkkolaskut ovat nopeasti perillä ja asiakkaalla on helppoa pysyä sovitussa eräpäivässä. Saatavien seuranta on vaivatonta yhdessä graafisessa näkymässä ja asiakaskohtaisiin poikkeamiin voidaan reagoida ajoissa. Valitse laskutusohjelma, jota käytät suoraan selaimessa. Myös Macilla.

Tutustu myyntireskontran ominaisuuksiin

Ostolaskut

Säästä aikaa ja vältä virheet sähköisellä ostolaskujen käsittelyllä

Ostolaskujen käsittely Netvisorilla on nopeaa. Saat automaattisesti yritykselle verkkolaskuosoitteen sekä laskutusosoitteen paperi- ja sähköpostilaskuille. Kaikki ostolaskut tulevat suoraan Netvisoriin ja ne on nopea tarkistaa automaation tai valmiiden kiertolistojen avulla.

Tutustu ostoreskontran ominaisuuksiin

Netvisor ostolaskuwidgetit

Hoida perintä suoraan laskutusohjelmasta

Maksamattomat laskut siirtyvät automaattisesti erääntyneiksi asetetun eräpäivän mukaan. Voit muistuttaa ja tehdä maksuhuomautukset laskutusohjelman kautta. Luottotappioiden pienentäminen ja rahankierron nopeuttaminen ovat elintärkeitä etenkin pienille yrityksille. Joskus asiakkaiden viivästyneet maksut voivat jopa uhata yritysten selviytymistä markkinatilanteiden muuttuessa nopeasti. Netvisorissa perintäehdotus voidaan muodostaa asiakkaittain tai laskuittain.

Blogi: Merkittävää ajansäästöä laskutusohjelmalla
Blogi: Laskutusohjelman käyttö kannattaa

Laskulainaa muutamalla klikkauksella

Eivätkö asiakkaasi maksa laskuja ajallaan? Tarvitsetko rahoitusta lähetettyjä laskuja vastaan? OP Laskulaina -palvelun avulla saat sujuvasti lainaa myyntisaamisia vastaan. Palvelu on tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille. Jo yli 30 miljoonaa on lainattu OP Laskulainapalvelun kautta!

Lue lisää OP Laskulainasta

Video: Laskun käsittely

Laskujen käsittely manuaalisesti on aikaa vievää prosessi. Laskutusohjelman avulla laskutuksen käytännöt sujuvat jouhevammin ja myös virheiden todennäköisyys pienenee. Katso ohjevideolta esimerkki laskujen tarkastuksesta, hyväksyntäkierrosta ja varsinaisesta maksatuksesta.

Maksuton koekäyttö

Voit kokeilla Netvisorin myynti- ja ostolaskutuksen ominaisuuksia helposti valmiissa koekäyttöympäristössä ilman riskiä tai ohjelmistoasennuksia koneelle.