Visma Netvisor

Nopea ja tehokas myyntireskontra

Hoida myyntilaskut nopeasti eteenpäin asiakkaille. Netvisorin automaatio ja monipuoliset työkalut pitävät huolen, että tehoa riittää myös suurten laskumäärien sujuvaan käsittelyyn. Myyntireskontran avulla seuraat laskujen tilaa.

myyntireskontra

Tee laskut vaivattomasti

Myyntilaskun tekeminen käy helpommin kun kaikki laskutukseen tarvittava tieto on yhdessä paikassa. Tiedot tulevat laskulle automaattisesti, mutta halutessasi pääset myös muokkaamaan alennuksia, maksuaikoja ja muita laskulle tarvittavia lisätietoja.

Asiakaskortit

Luo asiakkaita ja asiakasryhmiä, ja ylläpidä asiakaskohtaisia laskutustietoja ja -sääntöjä. Näet yhdellä silmäyksellä asiakaskohtaisen myynnin, tilaukset ja tarjoukset.

Tuotetiedot

Hallitse tuotetietoja ja rakenna tuoteryhmiä. Aseta kirjanpidon tiedot suoraan tuotteelle ja automatisoi viennit kirjanpitoon suoraan laskutuksesta. Tuotekortti yhdistyy saumattomasti myös varastonhallintaan.

Laskun tiedot

Valitse tuote ja asiakas – lasku on valmis lähetettäväksi. Kaikki tarvittava tieto tulee laskulle automaattisesti, minkä lisäksi voit muokata helposti myös laskukohtaisia tekstejä ja asetuksia.

Myyntilaskujen jaksotus

Jaksota myyntilaskut muutamalla klikkauksella. Netvisor hyödyntää myyntilaskujen jaksotuksessa automaatiota, mikä helpottaa työtä. Myyntilaskujen jaksottaminen on mahdollista niin lasku- kuin rivikohtaisesti.

Laskujen lähetys sähköisesti

Lähetä laskut eteenpäin sähköisesti, ja vältyt tulostus- ja postitustyöltä. Eri lähetysvaihtoehdoista löytyy kuhunkin tilanteeseen sopiva ratkaisu:

1

Lähetä yritysverkkolaskut ja kuluttajaverkkolaskut muutamalla klikkauksella. Hyödynnä suurimmat säästöt ajassa ja kustannuksissa.

2

Voit lähetää laskun myös sähköpostimuodossa suoraan Netvisorista. Kätevä vaihtoehto, kun laskuja on alle 5 kpl kuukaudessa.

3

Jos asiakas haluaa laskun vielä paperisena, lähetä se Tulostuspalveluumme, joka hoitaa tulostuksen ja postituksen puolestasi.

Laskutuksen tehotyökalu

Netvisor on markkinoiden monipuolisin ja tehokkain laskutusohjelma, josta löytyy ratkaisut kaikkiin tilanteisiin. Hyödynnä automaatiota toistuvissa laskuissa, liikuttele sujuvasti myös isompia laskumääriä ja tee hyvityslaskut näppärästi.

Lue lisää: Kuinka laskutusohjelma tehostaa työntekoasi?

Toistuvat laskut

Automatisoi säännöllisesti toistuvat laskut. Netvisor on todellinen ajansäästäjä seurojen ja yhdistysten jäsenlaskutuksessa tai vuokrissa. Automaation ansiosta kuukausittainen laskutus hoituu vaivattomasti.

Automaatio

Älä anna suuren laskumäärän hidastaa tahtia. Netvisorissa voit asettaa luodut laskut lähtemään automaattisesti. Suuria määriä voit tuoda myös rajapinnan kautta ja asettaa ne lähtemään automaation kautta.

Hyvitykset

Virheitä sattuu ja nopeasti tehty hyvityslasku voi kääntää asiakkaan kokemuksen positiiviseksi. Tee koko- tai osittaishyvityksiä, kohdista ne alkuperäiselle laskulle ja Netvisor huolehtii kirjanpidon muutoksista.

Automaattiset maksumuistutukset

Netvisorin avulla voit automatisoida myös laskujen muistuttamisen. Voit itse määritellä muistutustoiminnallisuuden säännöt ja valita mille asiakkuuksille muistutuksia lähtee.

Myyntireskontra ja laskujen seuranta

Myyntireskontrasta näet laskutuksen tilanteen yhdellä silmäyksellä. Katso lähettämättömät ja toimenpiteitä vaativat laskut. Seuraa erääntyneitä laskuja, lähetä maksumuistutuksia tai siirrä laskut perintätoimiston käsiteltäväksi suoraan myyntireskontrasta. Myös joustava laskurahoitus onnistuu suoraan Netvisorista.

Myyntilaskujen seuranta

Netvisorin myyntireskontrassa näet laskut niiden tilan mukaan. Käsittele lähettämättä olevat tai toimenpiteitä vaativat laskut. Tarkista maksetut saatavat laskuluettelosta. Tunnista helposti mihin vaiheeseen saatavasi kerääntyvät ja optimoi laskutusprosessia.

Myyntireskontran automaatio

Netvisorin myyntireskontralla yrityksen on helppo hallita asiakkaat, tuotteet, myyjät, toimitusehdot sekä laskutus ja tilaukset. Kun tiedot yhdistyvät automaattisesti, on kokonaiskuva yrityksen myynnistä ja kannattavimmista asiakkuuksista aina ajan tasalla.

Valmiit pankkiyhteydet

Heitä hyvästit maksusuoritusten etsimiselle verkkopankista ja manuaaliselle seurannalle. Voit seurata suorituksia Netvisorista.

Netvisorissa on valmiit pankkiyhteydet kaikkiin Suomen suosituimpiin pankkeihin. Laskuihin saapuvat suoritukset haetaan pankista ja ne kohdistuvat laskuille automaattisesti viitteen perusteella. Netvisor tekee kirjanpidon automaattisesti tuotteiden takaa löytyvien tiliöintisääntöjen perusteella.

Visma Netvisor

Kokeile veloituksetta

Laita laskutus kerralla kuntoon. Netvisoriin voit tutustua helposti, sillä tarjoamme kätevän ja riskittömän koekäytön. Saat heti linkin, jolla pääset kokeilemaan Netvisorin toiminnallisuuksia. Jopa pohjadataa on valmiina, etkä joudu keksimään testiaineistoa tyhjästä.

Kiinnostaako myös ostoreskontran ominaisuudet? Tutustu ostoreskontraan