Netvisorilla on laaja kumppaniverkosto, josta asiakkaamme voivat löytää juuri heille oikeat ohjelmistoratkaisut. Voidaksemme tarjota asiakkaillemme entistäkin parempia palveluita, laajennamme kumppaniverkostoamme jatkuvasti.

Netvisor kumppanuus

Netvisor -taloushallinto-ohjelmistoon voidaan liittää mm. toiminnanohjaus-, kassa-, verkkokauppa-, tuntikirjaus- ja raportointiohjelmistot. Näin saadaan kullekin toimialalle ja yritykselle juuri sellainen kokonaisuus kuin he tarvitsevat.

Saamme jatkuvasti kysymyksiä, voiko Netvisoriin liittää jonkin yrityksen käytössä jo olevan ohjelmiston. Rajapintamme on ohjelmistokumppanin käytössä veloituksetta, jolloin yhteiselle asiakkaalle voidaan tarjota keskenään toimiva ohjelmistokokonaisuus. Jotta integraatio saadaan rakennettua mahdollisimman toimivaksi, konsultoimme mielellämme toteutuksessa.

Netvisorilla on suomalaisista talouhallinto-ohjemistoista kattavin ohjelmistokumppaniverkosto. Yhteensä integraatioita on rakennettu yli 250. Tämän päälle tulevat vielä niin sanotut räätälöidyt yksittäistoteutukset.

Nykypäivänä yrityksillä on pakostakin käytössä useampia ohjelmistoja ja integraatioita niiden välille voidaan rakentaa yrityksen koosta riippumatta. Yli 10 000 yritystä hyödyntää integraatioita Netvisorissa. Integraatiot ovat kuitenkin suositumpia hieman suuremmissa yrityksissä: yli yhden miljoonan liikevaihdon asiakkaistamme integraatio toisen ohjelmistoon on käytössä kahdella kolmasosalla.

Netvisor-kumppanuuden edut

Ohjelmistokumppaneinamme on toimialojen suosituimpia ohjelmistoja, jotka tarjoavat ratkaisuja kattavasti. Kumppaneihimme voi tutustua MarketPlacessa, jossa näkyminen on yksi kumppaneille tarjoamistamme eduista. MarketPlacesta löytyvät ratkaisut ovat käytössä jo useammalla asiakkaalla ja integraation toimivuus voidaan näin taata.

Netvisor MarketPlacen kautta kumppanit saavat ilmaisen markkinointikanavan ja asiakkaat löytävät sieltä helposti tarvitsemansa. MarketPlacessaa käy vuosittain lähes 50 000 asiakasta. Kumppanimme saavat näkyvyyttä myös tilitoimistoverkostossamme, jonka kautta asiakaspotentiaali nousee kymmeniin tuhansiin suomalaisyrityksiin.

Sitoutuneille ja kasvuhaluisille kumppaneille voimme tarjota myös yhteistä myyntikampanjaa

Lisäksi tarjoamme kumppaneille teknistä tukea, koulutusta, materiaaleja ja myös sparrausta, kun integraatio on tavoitteena tuotteistaa eli samaa ratkaisua pystyvät käyttämään useat yritykset. Voimme yhdessä miettiä, miten asiakkaan prosesseja saadaan suoraviivaistettua ja toteutusta pystyy kehittämään testiympäristössä veloituksetta.

Asiakkaidemme suosimat ratkaisut ovat Netvisorin myyntitiimin tuntemia ja myyjämme haluavat rakentaa aina asiakkaille parhaan kokonaisuuden – olipa kyseessä uusi tai nykyasiakkaamme. Tiedämme, ettei se ole mahdollista ainoastaan taloushallinnon avulla, siksi suosittelemme aktiivisesti toimialakohtaisia ohjelmistoja. Näin saadaan rakennettua asiakkaalle toimiva kokonaisratkaisu.

Sitoutuneille ja kasvuhaluisille kumppaneiden kanssa olemme valmiita tekemään myös yhteisiä myyntikampanjoita. Yhteiskampanjoissa hyödynnetään sekä molempien olemassa olevia asiakkaita että tehdään uusasiakashankintaa.

Mitä etsimme?

Voidaksemme tarjota asiakkaillemme entistäkin parempia palveluita, laajennamme kumppaniverkostoamme jatkuvasti. Haluamme kumppaneiksi yrityksiä, jotka uudistavat toimialaa tai toimintatapoja, joilla on halu kasvaa ja jotka pystyvät parantamaan asiakkaidemme liiketoimintaa.

Hyvä kumppani tarjoaa asiakkaille tärkeitä liiketoiminnan kehittämispalveluita ja sen oma toiminta on vakaalla pohjalla. Kumppani panostaa sekä tuotekehitykseen että asiakastyytyväisyyteen. Etsimämme kumppanit ymmärtävät kokonaisvaltaisen hyödyn, jonka asiakas saa heidän ohjelmistonsa ja Netvisorin integroimisesta, Netvisorin hyödyt taloushallinto-ohjelmistona sekä yhteistyön arvon.

Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää Netvisorin kumppanuuksista, klikkaa itsesi kumppanuus-sivuillemme ja lähetä sitä kautta yhteydenottopyyntö.


Ani Rumpu on sisällöntuottaja Visma Solutionsin markkinoinnissa. Pitkän linjan journalisti uskoo, että markkinoinnissakin totuus päihittää kaunopuheet.