Älä tyydy hyvään.

Vaihda pakettiin, joka pitää sinut ajan tasalla.

Taloushallinnossa ei kaivata yllätyksiä. Toimi heti ja hanki paketti, joka ennustaa älykkäästi tulevaa. Saat nyt Professional-paketin -20 % / 24 kk ajaksi, kun korotat pakettisi Basic- tai Core paketista.

Lue kampanjaehdot

Miten Professional-paketti eroaa muista paketeista?

Professional paketti sisältää Basic ja Core-pakettien ominaisuuksien lisäksi mahdollisuuden integroida muita ohjelmistoja Netvisoriin, jolloin tiedot kulkevat näppärästi järjestelmästä toiseen. Tämän lisäksi saat paketin mukana tehokkaat työkalut budjetointiin ja ennustamiseen. Mikäli haluat apua oikean paketin valintaan, autamme mielellämme.

Ohjelmistointegraatiot

Vähemmän manuaalista työtä

Integraatioiden avulla tiedot siirtyvät tietoturvallisesti järjestelmästä toiseen. Kun data liikkuu ohjelmistojen välillä automaattisesti, säästää se aikaa manuaalisesta työstä eikä inhimillisiä näpyttelyvirheitä synny niin helposti.

Kirkkaampi kokonaiskuva

Kun taloustiedot tulevat automaatiolla muista järjestelmistä Netvisoriin, sinulla on parempi ymmärrys liiketoiminnastasi. Tietoja pystyy käyttämään nopeasti esimerkiksi ennusteiden tai reaaliaikaisten raporttien tekemiseen.

Toimialakohtaiset hyödyt

Tehokasta ja ketterää liiketoimintaa oman toimialasi ehdoilla. Kun yhdistät oman toimialasi erityispiirteitä varten rakennetut ohjelmistot Netvisoriin on sinulla aina käytössäsi juuri oikea data.

Raportointi, budjetointi ja ennusteet

Mittaristosta näet hetkessä, miten yritykselläsi menee

Controller muodostaa visuaalisia raportteja toteumasta, budjetista sekä ennusteesta. Voit tarkastella visuaalisia raportteja esimerkiksi yrityskohtaisesti tai laskentakohteittain. Mittaristoon on mahdollista valita rinnakkain useita eri yksiköitä ja vertailla niitä keskenään.

Raporteilla poraudut syvälle talouslukuihin

Raporteista löytyy valmiina tuloslaskelma, tase sekä tärkeimmät tunnusluvut yrityksen johtamiseen. Tunnuslukuja löytyy neljästä eri kategoriasta: kasvu, kannattavuus, maksuvalmius ja vakavaraisuus. Voit monipuolistaa raportointia omilla raportteilla ja tunnusluvuilla.

Budjetoi ja ennusta tulevaa

Controllerilla voit budjetoida ja ennustaa yrityksesi taloutta. Voit luoda budjetteja sekä ennusteita ja verrata niitä toteumaan reaaliajassa. Budjettien ja ennusteiden luominen on yksinkertaista, sillä Netvisor hyödyntää aiempaa dataa budjetti- ja ennustepohjien luomisessa.

Saat nyt Professional-paketin -20 % / 24 kk ajaksi, kun korotat pakettisi Basic- tai Core paketista.

Esimerkiksi alle 500 000 liikevaihdon yrityksissä vaihto Core-paketista Professional-pakettiin maksaa kahden seuraavan vuoden ajan vain 15€ (alv 0 %) enemmän kuussa. 1-2M€ liikevaihtoa tekevillä paketin päivitys maksaa 21€ (alv 0%) enemmän kuukaudessa.

Katso täältä hinnat oman liikevaihtosi mukaan

Mitä hyötyä järjestelmäintegraatiosta?

Järjestelmäintegraatio on nykyaikana välttämättömyys yrityksen tehokkaan toiminnan kannalta. Jotta yritykseen hankituista järjestelmistä saa kaiken hyödyn irti, täytyy ne integroida, liittää toisiinsa.

Lue lisää

Miksi tehdä budjetti?

Budjetti – miksi tekisin sen?

Budjetoivat yritykset pärjäävät paremmin. Oli tavoite pysyä nykytilanteessa tai kasvaa, on budjetilla merkittävä vaikutus molemmissa tapauksissa.

Lue lisää

Yrityksen tunnusluvut

Yrityksen tunnusluvut – seuraa vähintään näitä

Yrityksen taloutta seurataan tunnuslukujen avulla. Ne auttavat ymmärtämään yrityksen tuloja ja menoja, mistä rahaa tulee ja mihin sitä kuluu, mikä on kannattavaa toimintaa ja mikä ei.

Lue lisää

Kuinka hyödynnän tarjouksen?

Voit joko käydä vaihtamassa pakettisi itsenäisesti Netvisor Storessa tai pyytää apua paketin vaihtoon kirjanpitäjältäsi. Paketin vaihtamisen jälkeen alennukset astuvat voimaan automaattisesti.

Mikäli haluat vielä keskustella asiantuntijamme kanssa voit jättää yhteydenottopyynnön ja olemme sinuun yhteydessä.

Paketin vaihtaminen Netvisor Storessa

      1. Kirjaudu Netvisoriin.
      2. Klikkaa Storen ikonia käyttöliittymän oikeassa yläkulmassa ja etsi listauksesta Professional-paketti
      3. Ota uusi paketti käyttöön painamalla “vaihda pakettia”. Seuraa käyttöönoton ohjeita.