Tehokasta raportointia

Kattava raportointi suoraan Netvisorista

Ajantasainen tuloslaskelma, tase sekä 20 tärkeintä tunnuslukua auttavat tekemään oikeat päätökset yrityksesi talouden kannalta. Netvisorin uusi Controller antaa selkeän yleiskuvan yrityksen liiketoiminnasta. Havainnolliset kaaviot ja taulukot esittävät tiedot helppolukuisessa muodossa.

Tieto automaattisesti Netvisorista

Controllerin raporttien tiedot tulevat suoraan Netvisorista, joten tieto on aina luotettavaa ja pääset porautumaan syvälle tiedon alkulähteeseen.

Vaivaton
käyttöönotto

Controller sisältyy Netvisorin Professional ja Premium -paketteihin. Palvelun käyttöönotto tapahtuu suoraan Netvisor Storesta ja käy nopeasti vain muutamalla klikkauksella. Professional- ja Premium-paketteihin kuuluvat asiakkaat saavat Controllerin käyttöönsä automaattisesti.

Kaikki, mitä tarvitset yrityksesi talouden johtamiseen

Controllerin avulla saat kattavan kuvan yrityksesi taloudesta. Palvelu sisältää visuaalisen mittariston, numeeriset raportit, budjetoinnin työkalut sekä ennusteet.

Uusi Controller

Visuaalinen talousraportointi

Netvisor Controllerin avulla voit tarkastella yrityksesi tärkeimpiä lukuja helposti valitsemassasi muodossa. Uusi Controller muodostaa visuaalisia raportteja toteumasta, budjetista sekä ennusteesta. Voit tarkastella visuaalisia raportteja esimerkiksi yrityskohtaisesti tai laskentakohteittain.

Uusi Controller

Nopea käyttöönotto

Saat Netvisorin Professional ja Premium -paketteihin sisältyvän Controllerin käyttöösi parissa minuutissa Netvisor Storen kautta. Palvelu on käytössäsi vain muutamalla klikkauksella.

Uusi Controller sopii kaikille yhtiömuodoille, jotka on käytössä Netvisorissa. Palvelussa ei ole vielä käytössä konsernikäsittelyä, mutta ei hätää – jätä yhteystietosi, niin kerromme mielellämme lisää muista ratkaisuistamme.

Uuden Controllerin
käyttöönotto Netvisorissa:

  1. Kirjaudu Netvisoriin
  2. Varmista, että käytössäsi on Professional- tai Premium-paketti. Näet tämän Netvisor Storesta.
  3. Kun käytössäsi on Professional- tai Premium-paketti, Controller nousee Netvisorin päävalikkoon.

Kassavirtaennuste

Reaaliaikainen maksuvalmius

Netvisorin kassavirtaennuste on paljon enemmän kuin pelkkä raportti. Kassavirtaennuste antaa oikean tarkan kuvan yrityksen nykyisestä ja lähitulevaisuuden maksuvalmiudesta. Tee parempia päätöksiä ja tee toimenpiteitä ennenkuin on jo kiire.

Lue lisää Kassavirta haltuun -blogista

Raportoi

Kassavirtaennuste kokoaa tiedot eri palveluosioista ja yhdistää ne viimeisimpään pankkitilisaldoon. Graafisen näkymän avulla seuraat vaivattomasti maksuvalmiutta ja kassavirran kehitystä.

Suunnittele

Voit lisätä ennusteeseen omia merkintöjä tapahtumista, jotka eivät vielä näy järjestelmässä, mutta joiden tiedät vaikuttavan tulevaan kassavirtaan. Näet nopeasti miltä lähitulevaisuus näyttää ja suunnittelet tarvittavat toimenpiteet.

Toteuta

Teet tarvittaessa muutoksia tuleviin maksuihin suoraan kassavirtaennusteesta. Voit joko mallintaa muutoksia tai muuttaa ostolaskujen maksupäiviä.

Operatiiviset raportit

Netvisorin operatiiviset pitävät sinut kartalla myynnin ja hankintojen tilasta ja suunnasta. Raportit ovat käytössäsi aina kun tarvitset ja syntyvät halutulta aikaväliltä mistä ja milloin tahansa.

Myynnin raportointi

Seuraa aktiivisesti myyntiä. Koosta raportteja halutulta ajanjaksolta myyjä-, tuote- tai asiakaskohtaisesti sekä ryhmittäin. Tunnista parhaat myyjäsi ja kannattavimmat asiakkaasi.

Ostoraportit

Saat helposti ulos ostoja koskevat raportit juuri sillä tasolla kuin tarvitsee. Ostolaskuraportit, yhteenvetoraportit sekä tuote- ja toimittajatason raportit auttavat seuraamaan ja kehittämään yrityksen hankintoja.

BiBook – Helppokäyttöinen analytiikka- ja raportointityökalu

BiBookin avulla yrityksesi automatisoi talouslukujen raportoinnin. Saat reaaliaikaisesti yrityksesi tärkeimmät talousraportit ja tunnusluvut, jonka ansiosta pääset keskittymään suoraan lukujen analysointiin niiden tuottamisen sijaan. BiBook hyödyntää Microsoftin Power BI -sovellusta, joka mahdollistaa raporttien jakamisen helposti ja vaivattomasti myös muihin järjestelmiin. Saat BiBookin käyttöösi vain muutamassa minuutissa Netvisor Storesta!

Lue lisää BiBookista