Parhaat opit aloittavalle yritykselle

Kokosimme yhteen parhaat sisällöt aloittavan yrityksen avuksi. Tältä sivulta löydät kiinnostavia asiantuntijoiden haastatteluja, vinkkejä taloushallinnon hoitamiseen yrityksen alkutaipaleella ja oppeja talousohjelmiston käyttöön liittyen. Muistathan, että voit myös kokeilla Netvisoria maksutta 30 päivää

Uuden yrityksen taloushallinto kannattaa automatisoida

Pien Brew Pubin ja Pien Shop and Barin perustaja ja omistaja Tuomas Kokkonen kertoo kokemuksiaan yritystoiminnan aloittamisesta taloushallinnon hoitamisen näkökulmasta. Mukana myös Netvisorin asiantuntija Lasse Kosonen.

Kuuntele Spotifyssa

Kuuntele Apple podcast-palvelussa

Kuuntele SoundCloudissa

Aalto Startup Centerin parhaat opit aloittavalle yritykselle

Keskimäärin vain 50% aloittaneista yrityksistä selviää ensimmäisten kriittisten vuosien yli, mutta Aalto Startup Centerin avulla jopa 95% jatkaa toimintaansa tämän rajapyykin yli. Mikä on Aalto startupien salaisuus? Se selviää Business Advisor Tuomas Oksasen haastattelusta.

Kuuntele Spotifyssa

Kuuntele Apple podcast-palvelussa

Kuuntele SoundCloudissa

Kasvuyrittäjä Ilkka Lavaksen opettavainen yrittäjätarina

Ilkka Lavas aloitti yrittäjäuransa jo 17-vuotiaana. Uralle on mahtunut niin ylä- kuin alamäkiä, mutta Ilkka ammentaa voimaa kaikesta oppimastaan. Kuuntele Ilkan avoin ja opettavainen yrittäjätarina.

Kuuntele Spotifyssa

Kuuntele Apple podcast-palvelussa

Kuuntele SoundCloudissa

5 + 1 mittaria mitä jokaisen kasvavan yrityksen tulisi seurata

Ilkka Lavas haastatteli Slushissa sijoittajia sekä kasvavia startuppeja ja selvitti, mitkä ovat tärkeimmät mittarit joita jokaisen kasvavan yrityksen tulisi seurata.

Lue Ilkan kirjoitus tästä

Operatiivinen kassavirta

Operatiivinen kassavirta on yrityksen päätöksenteon selkäranka

Kun kassavirta on positiivinen, ei yrityksellä ole huolen häivää. Mutta jos tapahtuukin jotain ja se muuttuu negatiiviseksi, vaikka vain hetkellisesti, on yrittäjän hyvä olla hereillä. Aktiivinen kassavirran seuranta takaa, että ehdit reagoida ajoissa.

Lue teksti tästä

kasvuyritys

Kasvuyrityksen taloushaasteet ja miten vältät ne

Kasvuyrityksen suurin haaste on saada kassa riittämään kaikkiin kasvun tarvitsemiin menoihin. Tästä blogista löydät 10 neuvoa kassavirran hallintaan ja muihin kasvuyrityksen taloushaasteisiin.

Lue teksti tästä

Haluatko kokeilla Netvisoria maksutta?

Kokeile Netvisoria veloituksetta 30 päivää. Et tarvitse luottokorttia etkä asennuksia koneelle. Kokeilu ei vaihdu tilaukseksi automaattisesti.