logo-Artboard 3

Tilinpäätös

Visma Netvisorissa kaikki tilinpäätös- ja kirjanpitotiedot ovat nähtävissä palvelussa sekä tulostettavissa omaan käyttöön milloin tahansa. Kun kirjanpito tehdään säännöllisesti tilikauden aikana, säästyy valtava määrä aikaa ja vaivaa tilikauden päättyessä.

Visma Netvisor

Tilinpäätöksen työkalut

Automaatio tekee tilinpäätöksestä tehokasta. Kaikki raportit voidaan laskettaa napin painalluksella valmiista kirjanpidon aineistoista. Kaavat ja valitut raporttipohjat ovat muokattavissa yrityksen tarpeiden mukaan.

Kirjanpito Netvisorilla

Työkalut tilikauden aikana

Jaksotustyökalu, seurantakohteet ja saldoseurannan työkalu helpottavat ja nopeuttavat tilinpäätöksen muodostamista ja tase-erittelyn laadintaa.

Tilinpäätöksen laatiminen

Tilinpäätös-työkalu laskee tilinpäätöksen arvot suoraan kirjanpidosta eri raporteille. Yrityskohtaiset liitetiedot jäävät muistiin ja seuraavana vuonna luvut päivittyvät napin painalluksella.

Sähköinen tilikausiarkisto

Valitut tasekirjan ja tilinpäätöksen raportit tallennetaan tilikausiarkistoon. Hyödynnä arkistoa myös allekirjoitetun tasekirjan ja kokouspöytäkirjojen tallentamisessa.

Visma Sign

Tilinpäätöksen sähköinen allekirjoitus

Allekirjoitusten kerääminen tilinpäätöksen vahvistamiseksi saattaa olla koko prosessin aikaa vievin ja turhauttavin osuus. Netvisorissa voit hankkia allekirjoitukset tilinpäätöksen asiakirjoihin 100 % sähköisellä käsittelyllä.

Dokumenttien hallinta sekä allekirjoituskutsujen lähetys ja seuranta tapahtuvat Netvisorissa. Taustalla Visma Sign hoitaa viestien lähetyksen kutsutuille henkilöille ja allekirjoitukset tehdään Visma Sign -palvelussa.

Tutustu sähköiseen sähköiseen allekirjoittamiseen

Verotus ja tilintarkastus

Yhteydet verottajan palveluun ja sähköisenä löytyvät lomakkeet säästävät aikaa joka kuukausi. Tilintarkastajalle on helppo luoda oikeudet. Tilintarkastuksessa syy-seuraussuhteet sekä audit trail ovat nopeasti saatavilla porautumisominaisuuksien ansiosta.

Tuloverolomakeet

Tuloveroilmoitukseen tarvittavat lomakkeet löytyvät suoraan ohjelmistosta ja niille voi hakea arvot kirjanpidosta. Lomakkeiden kaavoja voidaan halutessa muokata ja kopioida toisille yrityksille.

Yhteys verottajaan

Tuloveroilmoitukset voidaan lähettää verottajalle sähköisesti suoraan ohjelmistosta kirjautumalla Katso-tunnisteilla. Yhteys verottajaan on kaksisuuntainen ja onnistuneesta lähetyksestä tulee aina kuittaus.

Tilintarkastus

Tilintarkastajan työtä auttaa sähköinen tilikausiarkisto, josta kaikki asiakirjat löytyvät. Tilintarkastaja pääsee helposti porautumaan lukujen taakse suoraan päätason raporteilta.